|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Cel: szczupłe uda i zgrabna pupa:)
od 3 dni spedzam z 7 godz. dziennie na nogach-latajac po sklepach, robiac zakupy, zalatwiajac rozne sprawy i wracam do domu zmachana. a mowilam ze bede cwiczyc wiecej.
pozostaje mi tylko ruszyc sie sprzed komputera i do cwiczen!! bo w koncu, skoro zostalo tu zapisane ze tak obiecywalam, nie moge tego zlamac...!! wizaz jednak pomaga w mobilizacji!!! a wiec znow zapisuje bym byla "zmuszona" wykonac: zrobie 300 brzuszow, 30 pompek, cwiczenia szatynki po 30 powtorzen, skakanke 10min i hulahop 25min. i juz lece robic!!! niech cholera wezmie te moje zaborcze uda!! chyba nie lubia tego tluszczu az tak!!!
|
|
|
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#753 |
|
żona
|
mi tez rece wysiadają przy kreceniu, one sie najszybciej meczą
![]() aluhaa-zajrzyj do wątku z a6w ![]() icee_dissy- nio to narazie krec bez wody bo chyba teraz w swieta nie znajdziesz otwartego papierniczego Ale dobre i takie kreecenie![]() ![]() Ja to przez te swieta wogole zniechęcona jestem do odchudzania i juz sobie wyobrazam ile przytyje
|
|
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to ja hulając kręcę biodrami na boki, ale napinam przy tym całe ciało, więc całe ciało pracuje i nie czuję zmęczenia jednej partii ciała
|
|
|
|
|
|
#755 | |
|
żona
|
Cytat:
ale daje rade
|
|
|
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lubię się męczyć, masochistka ze mnie
|
|
|
|
|
|
#757 | |
|
żona
|
Cytat:
![]() Chodzi o to ze zalezy kiedy lubie sie meczyc ale hula hop to jak przyjemnosc a nie meka
|
|
|
|
|
|
#758 |
|
Raczkowanie
|
hihi bo te uda to jakos takie wredne sa a moze wlasnie goscinne??
ale u mnie tez nie chca sie pozegnac z tluszczykiem chociaz dzisiaj mialam znowu dzien mierzenia i wyglada na to ze jest ok![]() to dobrze pallitqua, ze nie tylko ja mam urlop swiateczny:P ja tez widze,a wlasciwie juz mi sie w brzuszku przekrecaja te wszystki swiateczne pysznosci no i jutro do babci......ale od wtorku wracam na lono diety i cwiczonek ze zdwojona sila!! |
|
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie dziewczyny, doradźcie mi, bo juz nie wiem co mam robić
Od paru miesięcy ćwiczę w domu, staram sie to robić regularnie, ale wiecie jak to jest... Natomiast od miesiąca chodzę na TBC i BS 2x w tygodniu. Stwierdziłam, że jak już kupię karnet, to nie będzie wymówek, ze mi się nie chce. Myślałam, że po takim wycisku przez miesiąc powinny być jakieś efekty. Dodatkowo ćwiczyłam jeszcze w domu (rowerek stacjonarny, lub wzmacniajace i kształtujące mięśnie). Jednak nie zauważyłam jednak jakiś szczególnych zmian. Powiem więcej - ŻADNYCH. Ważę się i mierzę raz w tyg. i nic ;( Teraz będę chodzić raz w tygodniu na TBC, no i zastanawiam sie co zrobić jeszcze z dwoma dniami. Jakos na nic nie mam ochoty... Jak nie ma efektów, to i motywacji brak Zeby schudnąć i zarazem wyrzeźbić mięsnie lepiej ćwiczyć areoby, czy może zapisać się na siłownie??? Czy siłownia daje takie efekty? Bo prawdę mówiąc dawno temu na nią chodziłam i nie wiem, czy ona nie służy tylko "karkom". Co radzicie?
|
|
#761 |
|
Wtajemniczenie
|
amart? A moze callanetics? Jest przyjemny i ja sobie bardzo go chwale. Poza tym po kilku dniach widac juz efekty. Sa osoby, ktore cwicza 2-3 tygodnie i sa zachwycone. Zajrzyj do watku callanetics.
Ja jestem tak zachwycona - poki co znaaacznie mniejszy cellulit, a w zasadzie powoli odchodzi w zapomnienie - ze namawiam mame, kuzynki, kolezanki. Mama zaczyna ze mna po swietach, a kuzynki juz cwicza i poki co bardzo im sie podoba. Kolezanki sa w trakcie sciagania filmikow
|
|
|
|
|
#762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I moge krecic i krecic i krecic i krecic ...... ;-) |
|
|
|
|
|
#763 |
|
Raczkowanie
|
Ash Moze to nie jest zły pomysł, mam ściągnięte jakieś filmiki z callaneticsem. Tylko mam wrażenie, że takie monotonne te cwiczenia i mało dynamiczne. Ale może mi się wydaje. Dziękuję za radę
|
|
#764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zanim zaczelam cwiczyc minelo 2 tygodnie od sciagniecia filmikow. Jak zobaczylam jakie to monotonne to odrazu wylaczylam. Potem jednak czytalam wypowiedzi dziewczyn i w koncu sie wzielam i bylam po prostu zachywona. 40 min zlecialo nie wiadomo kiedy i czulam sie super. Ja cwicze callanetics am i pm z callan, nie z bojarska czy tymi starymi niemieckimi babciami
|
|
|
|
|
|
#765 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Ash]No dynamiczne to one nie sa, ale chyba licza sie skutki, a nie to, zeby sie napocic i czasem nic z tego nie ma.
Ash Ja właśnie zawsze wychodziłam z takiego założenia, że jak się nie spocę jak świnia i nie bolą mnie mięśnie na następny dzień, to guzik to dało. Ale moze warto zmienić sposób myślenia
|
|
#766 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny ja tez sie dolacze do tego watku
hmm czytajac niektore wypowiedzi wyglada na to ze polecacie na uda i posladki cwiczenia typu pillates czy streching?pomaga?a co powiecie na cwiczenia Tamilee Webb-"CHCE MIEC TAKIE POSLADKI"? cwiczyl moze ktos?ja mam zawsze male obawy,ze cwiczac np roznego rodzaju przysiady to bardziej wyrabiam sobie miesnie ud a nie posladkow...
|
|
|
|
|
#767 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam sie z Ash, ze lepiej robic niby "malo dynamiczne" cwiczenia ktore okazuje sie ze duuuuzo daja. z tydzien cwiczylam callanetics, pozniej mi sie znudzilo (ale po dzisiejszych swietach i jedzeniu chyba wroce
) miesnie nog mnie straaasznie bolaly przez te pare dni, czyli cos dawalo, i wygladaly duzo zgrabniej. a Ash, jest link do sciagniecia callanetics am i pm gdzies na forum? zaraz poszperam i tak bo sam tytul brzmi ciekawiej niz te babeczki niemieckie ktore sciagnelam (i z ktorych nic nie rozumiem ) i cos nowego (jak zwykle) poszukuje na nozki. w koncu, mam 3 tygodnie jeszcze do celu (ktorego nie osiagne, ale chce byc blisko ) zjadlam 2 kawalki szarlotki, 1 makowca i kawalek tortu urodzinowego mamy. musze to napisac tutaj by widziec ile kalorii ciastkowych dzisiaj pochlonelam hmmmm....ide poskakac
|
|
|
|
|
#768 |
|
Raczkowanie
|
a i tripka- stretching jak najbardziej pomaga!!! co do pilates, nie lubie i nie cwicze wiec nie doradze, a tamillee tez nie mam. ale chyba zaraz sciagne bo straaasznie duzo o niej slysze i jakos nie mialam nigdy czasu sciagnac
|
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#770 |
|
żona
|
agacia- No ja to mam mały urlop swiateczny i nie ma bata, zebym bez niego wytrzymała
Byłam dzisiaj u ciotki najadłam sie śledzi, placków, sałatek, wędlin, kielicha tez wypiłam, czekoladki z alkoholem i wszystkiego po trochu zaszalałam, to co schudłam to juz pewnie odzyskałaM![]() ash-tez tak trzymam a jak mi sie nie chce to zakładam na głowe i po jakims czasie znowu na piersi
|
|
|
|
|
#771 |
|
*sportaddict*
|
Hihi - boski avatar i piękny kiciuś
|
|
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tą, to mogę zrobić co chcę, więc i TŻ mógł jako takie zdjęcie zrobić ![]() A co mi tam, niech wszyscy wiedzą, że ja to ja
|
|
|
|
|
|
#773 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pomozcie !!
|
|
|
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do pozbywania się mięśni w dosłownym znaczeniu to... nie mam pojęcia
|
|
|
|
|
|
#775 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A żeby było na temat, to pupcie mają zgrabne i wiotkie ;-)
Edytowane przez hihi Czas edycji: 2007-08-24 o 11:29 |
|
|
|
|
|
#777 |
|
Rozeznanie
|
Ojeja jeja jeja
! A jakie oczy! I żeby też było na temat...to nie wiem, co wymyślic , ale koteczki to pierwsza klasa.
|
|
|
|
|
#778 |
|
żona
|
Jezu
Hihi boskie:ekkk: widze ze z Ciebie maniaczka kotków ![]() Śliczne są jak sie zwią?
|
|
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta pasiasta, bura to Prycza, a czarna (brązowa) Zuzka
|
|
|
|
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
bossssskie te twoje kotki
![]() ja mam kocura Czarusia![]() kotki sa takie...z gracja, rozciagniete![]() ![]() a tak na marginesie to dzisiaj sie oczyszczam po swiatecznym obzarstwie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

pozostaje mi tylko ruszyc sie sprzed komputera i do cwiczen!! bo w koncu, skoro zostalo tu zapisane ze tak obiecywalam, nie moge tego zlamac...!! wizaz jednak pomaga w mobilizacji!!!
a wiec znow zapisuje bym byla "zmuszona" wykonac: zrobie 300 brzuszow, 30 pompek, cwiczenia szatynki po 30 powtorzen, skakanke 10min i hulahop 25min. i juz lece robic!!!

ale daje rade

ale u mnie tez nie chca sie pozegnac z tluszczykiem

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
jak sie zwią?