|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
żona
|
Vicki- mam problemy z kolanem... dzisiaj byłam u lekarza i sie pogorszyło, miałam zrobione zdjecie, jutro jeszcze morfologia, białko, ASO, OB i jakies jeszcze 4 inne... a 2 czerwca jeszcze USG... jak wyniki bedą negatywne to na stół operacyjny
Lekarz zabronil mi odchudzania, wysiłkowych cwiczen, biegów, roweru, rolek itp.
|
|
|
|
|
#1082 |
|
żona
|
Pokazywałam juz nogi z boku to znalazlam tez i zdjecia od przodu
|
|
|
|
|
#1083 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Cel: szczupłe uda i zgrabna pupa:)
pallitqa-mamy baaaardzo podobne nozki jesli chodzi o ksztalt!!!!z przodu prawie identyczne!!
co do kolanek, trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze!!mam nadzieje ze bedzie!wydaje mi sie, ze chyba jednak moglabys troszke cwiczyc-chodzi mi tu o basen!! minimalne obciazenie dla stawow, w szczegolnie kolan-spytaj sie lekarze czy to by bylo ok!nie zalamuj sie, napewno bedzie ok!!
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Rozeznanie
|
Hej Kochane!
Powiem Wam szczerze, ze jak sie wali, to juz wszystko. Wczoraj tez starsznie sie poklocilam z moim TZ i teraz to juz calkiem starcilam ochote na wszystko. Vicki obiecuje, ze jeszcze sie za siebie wezme, dziekuje za wsparcie PaLLitQa lepiej posluchaj lekarza i oszczedzaj sie, a moze jakos uda sie ominac ten stol operacyjny. Trzymaj sie kochana i nie zalamuj. Juz jestes piekna, a na jeszcze wieksze upiekszanie masz kupe lat
|
|
#1085 |
|
żona
|
Vicki- bede cwiczyła dalej
co ma byc to bedzie, jak nie dzis to jutro...Bede sie starała jakos uwazac na to kolano przy cwiczeniach... a na basen chodziłam co tydzien, ale jak przebiłam pepek to teraz czekam juz 3 tydzien i za 2 tygodnie od nowa pójde ![]() kleine- ojj, lekarze są przwrażliwieni Bede cwiczyła ale z umiarem, wkoncu ruch to zdrowie!! aaaa i Ty nie trac nadzieji na wszystko, bo kto nas tu bedzie pilnował i bił za złe uczynki? Bedzie git, ułozy sie ![]() Bede miała dzisiaj połowe wyników, a reszta za miesiac
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Rozeznanie
|
Wchodzę na forum a tu wszyscy smucą...
Nie smuccie, no! Przytulam zbiorowo laseczki ![]() PaLLitQo wiem jak to jest - przecież ja też kolana leczę. Nie forsuj się! Mój lekarz też właśnie tak powiedział - sport, owszem - jest nawet wskazany, ale nie wyczynowo, nie instensywnie. U mnie jest już trochę lepiej, ale np gdy ćwiczę przysiady w rozkroku i wypady nóg w przód (ćwiczące wiedzą o co chodzi) słyszę taki trzask w kolanach i aż mnie mierzi... boję się że odpkutuję to za ileś lat ![]() A basen to naprawdę dobre wyjście! Z działu - motywacyjne "U osób które zaprzestały regularnej aktywności fizycznej, komórki tłuszczowe na brzuchu zwiększyły po 2 dniach swój rozmiar o 19%! Już po 1 dniu leniuchowania metabolzim zaczyna zwalniać i pozwala na gromadzenie tłuszczu w komórkach". Źródło: Shape Zamierzam sprawdzić jeszcez tą nowinkę, ale brzmi szokująco, przyznacie??!! Do dzieła Dziewczyny, bo lato za pasem!!
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Metabolizm zwalnia przez jeden dzień? Bez jaaj.. Ja w to nie wierzę, może dlatego, że za mało się znam
|
|
|
|
#1088 |
|
Raczkowanie
|
yeah no niby jest super ale chyba tylko przez pierwsze dwa tygodnie kiedy sie najintensywniej chudnie
vicki dzieki wieeeeeeeelgachne i 100 calusow pallitqua masz boskie nogi w tej mini!! bedziesz moja motywacja ![]() ile masz cm w biodrach, udzie i nad kolanem??![]() kleine zaloze sie ze TZ placze za toba w poduszke i przyjdzie do ciebie z przeprosinami ![]() ![]() oliffka wez nie strasz... a ja mam jutro dzien wazenia i mierzenia i juz jestem zalamana po prostu ja jestem juz jakas zeswirowana i boje sie kazdej soboty rano i chociazby pol kilograma mniej to dla mnie tragedia wiec trzymajcie kciuki dziewczeta zeby centymetr magicznie pokazal mniej a waga spadla
|
|
|
|
|
#1089 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny!
piwnookaagaciu jakos nie wydaje mi sie, zeby plakal w poduszke, ale zobaczymy Ogolnie to dol na maksa, ale jak mam takie dni, to nic nie jem, tyle moje
|
|
#1090 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Na początku chciałabym się od Was dowiedzieć czy znacie jakieś rewelacyjne ćwiczenia, dzięki którym można ładnie ujędrnić tylnią partię ud + pośladki ?? Bardzo mi na tym zależy wakacje tuż tuż, a moje nogi i tyłek jakieś takie bez jędrności ;/ i z lekkim cellulitisem (fuj :[ ) Znacie jakieś CUDO sposoby dzięki którymi w niedługim czasie zuważe efekty ?? Z góry dzieki za odpowiedzi POZDRAWIAM WSZYTSKICH
|
|
|
|
|
#1092 |
|
*sportaddict*
|
Ja już nie płaczę
Eh, zabrzmię banalnie, wiem, ale... MIIIŁOŚŚĆĆĆ ach ach ![]() Kleine, maleńka, nie martw się. Jestem chodzącym dowodem na to, że wielkie tragedie okazują się być: a - wielkimi duperelami ![]() b - wstępem do czegoś wspaniałego i okazują się być czasem najlepszym, co mogło się przydarzyć
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zgrabna, jędrna pupcia i uda bez cellulitisu !!
Polecam nasza kochaną i jakze pomocną wyszukiwarkę
|
|
|
|
|
#1094 |
|
Rozeznanie
|
vadi obys miala racje, ale dzis bedzie trzeci dzien jak sie nie odzywamy do siebie... Pisla do mnie zeszlej nocy, ale i tak sie nie dogadalismy. Do tego napisal, ze zerwalam ubierajac to w inne slowa i ze czeka na ostrateczne decyzje ktora chcialam podjac sama!
Powiedzcie mi dlaczego ja w nerwach zawsze za duzo powiem, a pozniej tylko zaluje? Ale bylam wsciekla... Nie dosc, ze zycie wali mi sie na glowe i natlok problemow nie pozwala mi spac, to jeszcze tego mi brakuje, zebym jego nie miala przy sobie...
|
|
#1095 |
|
Raczkowanie
|
KLEINE sluchaj jest pewne fajne miejsce gdzie bedziesz mogla znaleźć wsparcie i kto wie czy nie rozwiazanie problemu
Wiesz to nie jest zadna terapia czy cos takiego choc ekspertow tez tam znajdziez- tam poprostu ludzie sie wspieraja i pokazuja mozliwe rozwiazania a czasem okazuje sie, ze jest ich naprawde sporo
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Rozeznanie
|
jezeli dzisiaj sie nie pogodzimy, to moze i skorzystam. Dziekuje za rade i wsparcie.
|
|
#1097 |
|
Raczkowanie
|
OHH
ja mam ten sam problem brzuszek i górna partia ciała nic do zarzucenia ale pośladki uda i łydki fuuuu trzeba cos z tym zrobic!!kupilam sobie krem antycell. i mam płytke audio z ćwiczeniami w rytm muzyki na jędrne pośladki i już widze delikatna poprawe i to mnie motywuje ale długa droga do wakacji ale dam rade !!!!
|
|
|
|
|
#1098 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1099 |
|
*sportaddict*
|
Kleine, miałam przez ostatni ponad tydzień to samo, byłam pewna, że to koniec, myślałam, że już mnie nie chce, że może ma kogoś, przeryczałam ponad tydzień.
W końcu okazało się, że jest zupełnie inaczej, wzajemnie opacznie rozumieliśmy swoje słowa i tak się to zapętlało, a teraz już 2 noc przespałam spokojnie. Czasami tak jest, kochana, że dwoje ludzi rozmawia, a w rzeczywistości każe mówi o czym innym. Kiedy wreszcie otwarcie, szczerze i spokojnie (ha, ha, ręce mi się strzęsły strasznie) okazało się, że jest bardzo dobrze, a on nawet nie myślał o rozstaniu ze mną itp. Eh... ![]() Trzymam kciuki za Ciebie i daj znać jak już będzie ok ![]() jeszcze jedno - im szybciej to załatwicie, tym lepiej, rozłąka i nieodzywanie się mogą doprowadzić do różnych przemyśleń odnośnie partnera/partnerki, często bardzo naciąganych i nieprawdziwych, do takiego negatywnego samonakręcania się, że tak powiem więc im szybciej pogadacie tym lepiej. Powodzenia!
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Gorąco zapraszam do wątków podczepionych przez redakcje. Zwłaszcza wątek
zajrzyj tu- zbiór wątków dotyczących ćwiczeń i diety.
|
|
#1101 |
|
Wtajemniczenie
|
Was tez podczas cwiczenia 8minut na nogi bola miesnie pupy?
ja ud prawie nie czuje
|
|
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam tutaj --> http://www.wizaz.pl/forum/showthread...61#post1826761
A jesli chodzi o cwiczenia na pośladki to najbardziej polecam Tamilee Webb oraz ćwiczenia z serii 8 minutes. Wszystko do znalezienia w podanym przeze mnie watku
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
a ja polecam DJ Wallis
ale to w wątku, który podała Nati.Jest masa ćwiczeń!! |
|
|
|
|
#1104 |
|
Rozeznanie
|
Coca_cola jeśli chodzi Ci o 8 minutowe filmiki z ćwiczeniami, to ćwiczę od jakiegoś czasu cały zestaw, a jedyne które pozwalają mi poczuć tak naprawdę zmęczenie mięśni to ten na pupę.
Do innych chyba już się przyzwyczaiłam... ![]() Kleine trzymam kciukasy za pomyślny obrót zdarzeń
|
|
|
#1105 |
|
Wtajemniczenie
|
Olifka- a uda Ci wyszczuplaly/sie bardziej usmiesnily czy cokolwiek?
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
A tego to ja nie mam jeszcze, a kolekcje cwoczen mam pokaźna
Widzę, ze mam zaległosci... muszę je nadrobic
|
|
#1107 |
|
Raczkowanie
|
mam rolki!!!!!! takie z go sportu, przecenione z 200zl na 130zl!! ide wlasnie przetestowac!!!!ale sie ciesze!!!
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny, ja chciałam się spytać od 1,5 miesiaca ćwicze no i jakoś od tej połowy coraz mniej mi spada mam wrażenie że nic się nie rusza nawet jak się mierze to nie ma żadnej różnicy lecz gdy nakładam cokolwiek na siebie wszystko zaczyna na mnie wisieć i nie wiem czy to normalne ???? Aaaa i jeszcze jeden problem widzicie mam taki strasznie nurtujący mnie bo widzicie, mam straszną różnice między talią a biodrami i nie wiem co mam zrobić bo widzicie w talii 70 a w biodrach mam 105 i cooo mam zrobić poradźcie mi prosze, żeby zmniejszyc to 105 eeeeeeeeeh jestem w desperacji wogóle trace nadzieje i nie wiem co mam robić
Poprosze o rade
|
|
|
|
|
#1109 |
|
żona
|
OLifka- ja w moim kolanie czuje jak cos przeskakuje nawet nie cwicząc, tylko trzymając reke na kolanie i zginając... Na basen dopiero za tydzien zaczne chodzic, bo chwilo przerwałam przez mój kolczyk w pepku
ale juz zaczne od nowa![]() Agacia - w biodrach mam 80, w udzie 49 a nad kolanem 33 ![]() Kleine- qrcze słonko, wszystko sie ułoży, jeszcze on pierwszy do Ciebie przyleci i bedzie po staremu W prawdziwym związku zawsze musi nastąpic jakis kryzys
|
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn sie w polsce mam 2 pary a tutaj zadnej!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

Lekarz zabronil mi odchudzania, wysiłkowych cwiczen, biegów, roweru, rolek itp.

Bedzie git, ułozy sie

po prostu ja jestem juz jakas zeswirowana i boje sie kazdej soboty rano i chociazby pol kilograma mniej to dla mnie tragedia wiec trzymajcie kciuki dziewczeta zeby centymetr magicznie pokazal mniej a waga spadla

Wiesz to nie jest zadna terapia czy cos takiego choc ekspertow tez tam znajdziez- tam poprostu ludzie sie wspieraja i pokazuja mozliwe rozwiazania a czasem okazuje sie, ze jest ich naprawde sporo![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)