|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
A ja rozumiem Daggmarke. Przy wzroście 162 cm mam w udzie 50 cm, a w łydce 29 cm i wygląda to koszmarnie. Jeszcze te moje szerokie biodra i cellulit bleeee. Każdy gada „jejku ale ty jesteś chuda” (tylko, ze ja potrafię te moje niedoskonałości maskować odpowiednimi spodniami i może tak tego nie widać). Ale uwierzcie, że to naprawde dobrze nie wygląda. Łydka jak patyk, a uda i tyłek jak szafa :/
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczuplejsze uda....
Cytat:
Z tym, że ja tak bardzo nad tym nie ubolewam bo wiem, że to wyłącznie moja wina bo siedzę całymi dniami na dupie i nic nie robię. Moje narzekania wzmagają się jedynie latem, gdy mam wyjść na plażę w bikini. Wiem, że gdybym tylko zainwestowała w jakiś sport i więcej ruchu, to mogłabym wyglądać tak jak bym tego chciała, bo ogólnie jestem szczupła. Wadą są tylko te uda, szerokie bioda i tyłek, cellulit, no i boczki Ale leń ze mnie śmierdzący i ciężko mi coś zaradzić...
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma co zwlekac, nie bedziesz zalowala ruchu
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() OHH nie ... ostatnio ""kręcę tyłkiem"" na hula-hop Ale czy to jest takie dobre ( skuteczne ) to nie wiem... no ale 'przyjemne'...
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Na co czekam? Hehe na nic
Po prostu jestem śmierdzący leń Czasem mnie coś weźmie i zacznę ćwiczyć, ale po tygodniu mi przechodzi. Chyba od września zapiszę się na coś (może ten auqua aerobic jak otworzą), to wtedy będę musiała chodzić, jak już zapłacę
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
Zalozylam swoj watek "Czy mam dobre wymiary?".. tam Wam podałam
możecie pow. czy są O.K?
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkim na moim kolejnym wątku
![]() Dzisiaj mam następujące pytanko: Jak pozbyć się ciałka ( tłuszczyku ) z brzuszka, pośladków, ud ( części zewnętrznej i wewnętrznej )... Jush od ponad tygodnia ćwiczę z hula-hop'em i chyba ćwiczenia mi się spodobały... Chciałabym dowiedzieć się od was kochane kobietki... kto (?), jakie (?), i przez jaki czas wykonywał skuteczne ćwiczenia na powyżej podane partie ciała. Chcialabym stworzyć tu wątek z najskuteczniejszymi ćwiczeniami uda sie? To zalezy od Was<mam nadzieję że takiego wątku jeszcze nie było -> jak tak to soryy!!>
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najskuteczniejsze ćwiczenia na brzuch, pośladki oraz uda... (koszmar)
Standard, cudów nie ma
aeroby, aeroby, aeroby!! nie da się pozbyć tłusczzyku z wybranych części ciała, pewnie o tym wiesz po prostu musisz się ogolnie 'odtluścic' zycie kobiety jest straszne![]() na pośladki i uda [z naciskiem na uda] szczegolnie polecam rolki/łyzwy. Jak dla mnie cudowne efekty po niewielkim czasie ))Pośladki są podobno łatwe w modelowaniu a tłuszczyk skumulowany na nich nie jest aż tak uparty jak np. ten na udach tutaj oprócz aerobów polecam wybrać parę ćwiczeń na tą partię ciała, ćwicz w domu oby regularnie!! zobaczysz, efekty przyjdą wcześniej niż się tego spodziewasz [sprawdzone ]Poza tym mi bardzo dużo dawała siłownia. Chodzę na nią gdy jest chłodniej [okres jesien/zima] i czuję się wtedy jak laska
|
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale dawać! Dawać! Pishemy laski
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
2 lata temu na wakacjach, gdy tylko pogoda na to pozwalała, jezdziłam rowerem nad jezioro. W jedną stronę jest ok. 15 min drogi. W jeziorze oczywiście pływałam. Po jakimś miesiącu zauważyłam, że chyba mam smuklejsze nogi. Zmierzyłam i szok
Parę cm mniej w udach Ale sie cieszyłam Bo wogóle nie traktowałam tego jak ćwiczenia itp. tylko po prostu spędzałam miło czas, a tu taka niespodzianka ![]() Tak więc w skrócie: PŁYWANIE i ROWER
|
|
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
To jeszcze zależy co chcemy osiagnąc
bo niektóre dziewczyny po prostu marzą o smuklejszych np. udach bez mocno zarysowanych miesni. a własnie rower na którym przejechałam juz tysiace kilometrów dał mi masywne nogi
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie to nie nudzi... włączam telewizor... oglądam "mózgo-j*e*b*y" i jakoś wolny czas leci...
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... a szczególnie efekty tego ćwiczenia widzę po moim bracie...on jeździ praktycznie cały czas na rowerze -> do tego dochodzą te jego uprzęże i wspinaczki. Jego nogi to same mięśnie...
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dowiedziałam sie tego na tym forum
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie, druga sprawa że ja po prostu nie cierpie jeździć na tej 'najluźniejszej' przerzutce, tzn wtedy gdy pedałuje sie leciutko ale szybko. Po prostu muszę na tej najcięższej i nawet gdy wjeżdzam pod górkę nie zmieniam jej
)) to faktycznie ma znaczenie.
|
|
|
|
|
#170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skoro tak to ide na rower c'yaPS Dziękuje mocno, mocno, mocno za komenciory!! Buziakiiiii
|
|
|
#172 |
|
Rozeznanie
|
eh jejku załamałam się chyba
;( ja staram się codziennie jeździć na rowerze,żeby wyszczuplić uda nie chcę mieć masywnych ani umięśnionych...w żadnym wypadku...Kiedyś biegałam i ktoś mi powiedział,że będę miała masywne i umięśnione uda,własnie dlatego zaprzestałam biegania i zaczęłam z rowerkiem...a teraz... Kochane...pomóż cie mi,bo się naprawdę załamałam Co ja mam teraz robić?Jeździć,biegać?Pomó żcie!!!
Edytowane przez Perwati Czas edycji: 2005-08-16 o 14:12 |
|
|
|
|
#173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#174 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny ja polecam Callanetics, 1 godzina Callanetics'u to jak 10 aerobic'u.
Ja zaczelam pare lat temu i do dzisiaj stosuje, poza tym plywam. Wiezcie mi, to naprawde dziala!!! |
|
|
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
Sfere a mozesz cos wiecej powiedziec na temat Callanetics ?? jakie cwiczenia stosujesz ?? po ile powtorzen ?? dzieki
pozdrawiam ??
|
|
|
|
|
#176 |
|
Przyczajenie
|
Witam Molly!
Stosuje caly godzinny program z kasety. Teraz cwicze juz zaawansowany, ale zaczynalam od podstawowego. Oba programy prawdopodobnie mozesz zakupic na necie. Ale polecam wydanie z Callan Pinkney, a nie z Bojarska. Na poczatku jest ciezko, ale nie mozna sie zalamywac i cwiczyc dalej tyle powtorzen ile dasz rade. Po jakims czasie, okolo 2 tygodni, dojdziesz do wprawy, twoje miesnie stana sie silniejsze i bedziesz mogla wykonywac 100 albo wiecej powtorzen. A po okolo miesiaca stwierdzisz, ze ze twoje cialo sie skurczylo i nabralo ladnych ksztaltow. To naprawde dziala. Zycze powodzenia! |
|
|
|
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Droga Effullu$
ja zaczęłam stosować tych ćwiczeń z 6 Weidera , w sumie zaczęłam od wczoraj ale dziś też będę i mam nadzieje że to pomoże . Ja w ogole uważam że wszystkie ćwiczenia są dobre i po każdym będzie widać efekty tylko trzeba robić to systematycznie Pozdrawiam P.S z hula hopem coraz lepiej... raz wyjdzie raz nie... ale się nie poddam... ehhe buŹka |
|
|
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje Sfere
Bede musiala to wyprobowac
|
|
|
|
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
co do rowerku to jeżdze odkąd pamiętam (a właściwie odkąd się nauczyłam) i jeżdze naprawde dużo! nużek nie mam masywnych tylko takie jakie powinny być
. a i cellulitu nie mam!
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie poddawaj się !! No ale widzish...(?) jush jest coraz lepiej!! Ja trzmam za Ciebie kciuki...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.

Ale czy to jest takie dobre ( skuteczne ) to nie wiem... no ale 'przyjemne'...
Po prostu jestem śmierdzący leń 

zycie kobiety jest straszne

Parę cm mniej w udach
Bede musiala to wyprobowac