|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Lazurowe Wybrzeże
To moj pierwszy raz na MM,prosze o wyrozumialosc,jeszcze nie mam wprawy w robieniu zdjec
![]() I blagam,przymknijcie oko na piegi i cienie pod oczami, nie mialam sily sie z tym babrac, makjaz taki na szybko ![]() Kosmetyki: Podklad Rimmel w musie cień zielony Vollare paletka Ruby Rose czarna kredka Manhattan tusz Rimmel |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lazurowe Wybrzeże
Nie bardzo mi sie podoba masz jasne rzęsy powinnaś je mocniej podkreślać, szczególnie dolne, bo wygląda to tak jakbyś się nie wyspała. Natomiast kolorystycznie jest bardzo dobrze.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ze dolnych to ja prawie nie mam i nie bardzo jest co podkreslac
ale bede trenowac
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Według mnie nie jest dobrze. Złe kolory, żle połączone, kiepsko wytuszowane rzęsy. technika makijażu-no cóż, trenuj i to intensywnie.
Podkreśl brwi.Unikaj tego niebieskiego cienia/kredki jeśli masz cienie pod oczami...
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Kolorki bardzo mi się podobają. Starannie nałożyłaś cień do powiek, ślicznie Ci to wyszło. Ale moim zdaniem powinnaś brwi przyciemnić i użyć jakiegoś tuszu zarazem rozdzielającego rzęsy jak i pogrubiającego [polecam tusze Yoko]. JEdnakże, poodoba mi się !
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Cienie faktycznie starannie nałożone no i brawo za ciekawy pomysł połączenia kolorów.Jednak uważam,że te kolory nie pasują do Twojej chłodnej jasnej karnacji, buzia wygląda jakoś tak sino-nie wiem jak określić to wrażenie
Przyczepię się do techniki malowania rzęs-za dużo tuszu, rzęsy posklejane. Czekam na kolejne Twoje makijaże bo widać, że pomysły masz ciekawe |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pasuje mi połaczenie kolorów ... jakos nie pasuja mi do koloru oczu. Rzesy posklejane
ale ćwicz
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Piegi są super
, ładny kolor oczu. I fotki bardzo dobre, wyraźne :yes o takich niebieskich polecam złota, brązy, róże, fiolety...ten zielony jest ok, ale kiepsko nałożony. Z tego odcienia niebieskiego radzę zrezygnować i staranniej tuszuj rzęsy. I nie zrażaj się naszymi krytycznymi uwagami
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Uważam, że źle dobrałaś kolory do swojego typu urody. W konsekwencji całość wygląda jakoś tak szaro, sińce pod oczami są podkreślone przez użycie niebieskiego cienia. Brwi za jasne. Górne rzęsy posklejane, dolnych za bardzo nie widać. Czekamy na następne propozycje. Ćwicz i nie zniechęcaj się |
|
|
|
|
#11 |
|
Moderatoreska
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I faktycznie, nie zrażaj się naszymi komentarzami, zdarza się nam chlapnąć coś, ale nie mamy nic złego na myśli. Trening czyni mistrza. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
witaj
dziewczyny już napisały o niezbyt udanym doborze kolorów. Ja dodam tylko tyle, że masz piękny kolor tęczówek, takie czyste i pomienne spojrzenie Zachęcam do dalszych prób i wklejania kolejnych makijaży na MM |
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj na MM :0 masz bardzo ładne oczy
jeśli zaś chodzi o makijaż to raczej nie fortunne dobranie kolorów i trochę posklejane rzęsy ....
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje wszystkim za rady, na pewno wezme je sobie do serca
i prosze o wyrozumialosc bo dopiero zaczynam przygode z makijazem, wczensiej jakos nie mialam do tego cierpliwosci i w ogole wydaje mi sie ze we wszystkich kolorach wygladam zle:P ale mam nadzieje ze bede robic postepy
|
|
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
niebieski zdiac hihi:P zielony moze byc ale nie wiem jakos nakladasz nie na cala powieke cienie
masz naprawde ladne oczy wykorzystaj je cale wyciagaj troche cienie wyzej
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
hm...mi sie nie podoba..
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Do piegów nic nie mam bo lubię, a nie mam
![]() Ale zgadzam się z poprzedniczkami, iż technika nie jest zbyt dobra, rzęsy też nie za dobrze się prezentują ![]() Czekam na dokładniejszą wersję Twojego makijażu z innymi kolorami. Nie zrażaj się ![]() Pozdrawiam
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Sam pomysł bardzo mi się podoba, jednak wykonanie już niestety nie
Wydaje mi się, że ten makijaż do Ciebie nie pasuje. Powinnaś podkreslić brwi henną, jeśli boisz się sama, u kosmetyczki regulacja+ henna kosztuje coś koło 20 zł (oj, sama też muszę się wybrać, bo "zarosłam" ). Niebieska kreska podkreśla cienie pod oczami, przyda się korektor
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Ładne połączenie kolorów
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej uwagę zwracają nie kolory na powiece a słabo wytuszowane rzęsy. Rozumiem to, że nie tuszujesz dolnych rzęs bo kiedyś moje dolne rzęsy też były bardzo marne. Proponuję kupić olejek rycynowy i nakładać na rzęsy. Od niego moje dolne rzęsy zagęściły się i znacznie wydłużyły. Polecam
|
|
#23 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jak teraz patrze na ten makijaz to faktycznie widze ze paskudny:P jakie cienie mi radzicie? |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.

Podkreśl brwi.
ale ćwicz

Uważam, że źle dobrałaś kolory do swojego typu urody. W konsekwencji całość wygląda jakoś tak szaro, sińce pod oczami są podkreślone przez użycie niebieskiego cienia. Brwi za jasne. Górne rzęsy posklejane, dolnych za bardzo nie widać. Czekamy na następne propozycje. Ćwicz i nie zniechęcaj się