|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Made in Sephora
Cytat:
. jutro w kazdym razie i tak mam zamiar iść może chociać to jadore z 20 % mi się uda. A moze tylko popatrzę i zrobie listę na poświąteczne szaleństwo.
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
pakosta no mam nadzieję, że CV nie będą wyprzedawać?
![]() Ale fakt, we wrocławskich sephorach też było sporo wyprzedaży, ale w każdej coś innego. Pamiętam, że były zawrotnie niskie ceny niektórych szminek z wyższej półki, ale w samych beznadziejnych kolorach, tańsze były też tusze Fatale i Magicils, fajne obniżki były tez na niektóre perfumy (ale raczej nie te najlepiej się sprzedające). |
|
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
W zeszłym roku kupiłam, już po świętach, dwa zestawy poczwórnych cieni Sephora (fioletowy i brązowy) za 23zł z 39zł czyli 40% taniej.
![]() Jakby w tym roku coś takiego zrobili to wiem już co chciałabym dostać np. na walentynki.
|
|
|
|
|
#1744 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Ja tam mam nadzieję, że będą. Najlepiej od razu 27 grudnia i od razu ze zniżką 50%.
|
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny...mam jescze jedno pytanie. czy gdzieś w necie można obejrzeć te cienie chrome? Niby są na stronie sephory ale nic tam nie widać
Kiedyś widziałam gdzies na wizażu taki wątek jak dziewczyny się maziały po ręku cieniami i wklejały zdjęcia. Super wszystko było widać i o co s takiego by mi chodziło. A moze chociaż jakiś dokładny opis? Jakie mają kolory , na jakie się mienią?
|
|
#1746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na watku APC takie zdjecia byly ale sephorowych cieni nie pamietam. Najlepiej bedzie poprosic wizazanki, ktore posiadaja firdygalki z wiadomej stajni o wklejanie zdjec w tym watku
![]()
|
||
|
|
|
|
#1747 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja mam chrom nr 7, jasny fiolet, opalizuje na złoto. Fajny odcień.
Na pewno jest też jasny róż opalizujący jasną zielenią i chyba jasny róż opalizujący na złoto. Nie bardzo już z resztą pamiętam.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Wtajemniczenie
|
W zeszłym roku obniżki zaczęły się koło 27 grudnia i trwały do 31.
Była przecena od -20% do -30%, oprócz tego pojedyncze sztuki kosmetyków o określonych, obniżonych cenach (o mnie było dużo shiseido, HR, Lancome) i kilkanaście zaoachów za jakieś 60 - 70% normalnej ceny. Bardzo tanie zestawy świąteczne. Ale czy w tym oku bedzie tak samo
|
|
|
|
|
#1750 |
|
Przyjaciółka KWC
|
A fajny ten tusz, czy jeszcze nie próbowałaś?
Pakosta, dzięki. To może się załapię na jakąś perełke. Może mi maczka przecenią?
|
|
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
a czy ktoras z was wie cos na temat nawilzajacego podkladu z sephory(taki w buteleczce z pompka). bo jest na kwc ale jeszcze nikt nie napisal recenzji
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za rady ale oczywiście nie wytrzymałam...polazłam do sephory i wydałam trochę kasy. Nastawiłam się na cienie chrome i kupiłam dwa. jeden róż, lekko w łososia opaluzje zielono i drugi ciemny brąz lekko opalizuje na różowo. Kupiłam jeszcze żel waniliowy (nie wiem jak się nazywa ta seria, no ten spodek). Była jakaś promocja 15 %. Nie wiem skąd się wzięła bo nigdzie o niej nie słyszałam. No i nie wytrzymałam i kupiłam 30 ml jadore. Jakoś mi się zdaje , że ten zapach rzadko przeceniają (no ja jeszcze nie widziałam) to zaszalałam. Z tych cieni chrome był jeszcze ten fiolet na złoto, śliczny! ale całkiem nie mój
Jakaś jasna zieleń na brązowo. Ktoś jeszcze tu pisał o szarym na turkus, ale go nie widziałam, a szkoda, bo coś takiego bym kupiła. Ile w końcu ich jest? Bo mam zamiar kupić wszystko z tej serii co mi przypasuje Acha....miałam kupić pędzle, ale oni chyba oszaleli! 45 PLN za pędzelek do oczu. Niestety odpuścilam.
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Tusz wypróbowałam w S., tester był w miarę nadający się do użytku. Miałam mało czasu, więc nie przyłożyłam się do malowania, ale efekt był bardzo ładny, elegancki - rzęsy podkręcone i wydłużone, ładnie rozdzielone. Pogrubienie niewielkie, ale pewnie gdyby się postarać, to można i taki efekt osiągnąć.
Ogólnie spodobało mi się ![]() Na razie więcej testów nie będzie, bo dostanę go jednak w prezencie. |
|
|
|
|
#1754 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dzięki, ja ciągle się zastanawiam, czy go chcę, czy nie i czy będę sobie mogła na niego pozwolić jeszcze przed świętami.
|
|
|
#1755 |
|
Zadomowienie
|
hej
czy jest cos godnego polecenia z serii do pielegnacji rak z sephory? i czy jest tam jakas odzywka do rzes dobra?jak tak to w jakiej cenie dziekuje ![]() |
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ja jestem załamana...dostałam dzis sms od sephory, ze zniżką 30% na wszystkie zestawy..tylko problem w tym,że ju nie pojadę do poznania przed świętami i taka okazja przeszła mi koło nosa..a chciałm virtuose:ryczy:
|
|
|
|
|
#1757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1758 |
|
Rozeznanie
|
ja wczoraj kupilam sobie cien Sephory ktorys z serii chrome chyba nr 7 ale nieważne, chodzi mi o to że przy zakupie dałam babce karte sephory zeby mi nabiła punkty, cien kosztowal 22 zł awiec powinno być 22 pkt, na karcie miałam juz 633 pkt wiec za zakup tego cienia powinnam przekroczyć próg 650pkt i dostać zniżkę, dzis weszłam na swoj profil i ni emiałam dodanych punktów ani wczorajszej tranzakcji, myslicie że jeszcze tego nie zarejestrowali i dodadzą mi z opóźnieniem? czy babka mi nie nabiła tego wcale?
|
|
#1759 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dodadza ci to z opoznieniem tez tak czasem mam,ze dopiero po pewnym czasie to jest nabite na profilu |
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Rozeznanie
|
O to dobrze, to akurat niedługo dostanę rabacik
pewnie nie nadążają teraz bo maja dużo tranzakcji
|
|
#1761 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dodaja z opóźnieniem często - ja czekam teraz na duuużą ilość punktów.
|
|
|
#1762 |
|
Zadomowienie
|
A czy ktos wie o tej promocji, że kupujesz jedno a drugi takie samo gratis? Któraś Wizażanka pisała kilka stron temu że ma podobno byc przed światami. Przydałaby mi się bo czaje sie na te sephorowskie wody z wanilia to bym 2 różne wzieła.
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
juz po ptokach. nie bylo wprawdze dwa w cenie jednego ale dwa produkty plus trzeci za zlotowke.
|
|
#1764 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale do dłoni polecam całym sercem dwufazowy peeling - kosztuje ok. 30zł, ale jest bardzo wydajny. To połączenie olejku z solą, dłonie są niesamowicie miękkie, gładkie i nawilżone pachnie delikatnie cytrynką.
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz w sephorze jest promocja: kup trzy produkty i zapłać 15 % mniej.
Tylko na produkty S. chyba.
|
|
#1768 |
|
Wtajemniczenie
|
I z wyłączeniem rzeczy do kąpieli (przynajmniej taki był napis).
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie kupiłam trzy rzeczy z żelem po prysznic...nie zauwazylam takiego napisu.
|
|
#1770 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chciałam kupić żel, kuleczki do kąpieli, kredkę do oczu i szminkę (sephorowe), to pani mi pokazała napis i powiedziała, że dostanę zniżkę tylko jak dobiorę jeszcze jakiś inny nie-kąpielowy kosmetyk Sephory
![]() ![]() ![]() Napis był, choć tylko na jednym regale (po jednej stronie), na drugim już nie (miałam nadzieję, że dotyczy tylko kulek i płynów do kąpieli), ale pani stwierdziła, że wszystkich kąpielowych. Może niedoinformowana była, albo mieli stare informacje? Skończyło się na zakupach w Superpharmie (tańszych, choć nie w smakowitym zapachu creme brulee)...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

. jutro w kazdym razie i tak mam zamiar iść może chociać to jadore z 20 % mi się uda. A moze tylko popatrzę i zrobie listę na poświąteczne szaleństwo.

Kiedyś widziałam gdzies na wizażu taki wątek jak dziewczyny się maziały po ręku cieniami i wklejały zdjęcia. Super wszystko było widać i o co s takiego by mi chodziło. A moze chociaż jakiś dokładny opis? Jakie mają kolory , na jakie się mienią?