|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Perfumy,Kanebo,Diorshow,S o Ingenious do wydania.
nieaktualne
Szukam nowych zapachów i kosmetyków Kerastase do suchych farbowanych włosow. Mam do wydania markowe perfumy i trochę "różności" - ZAPRASZAM!!! NINA RICCI- L' Air du Temps - edt 30/100 ml Flower by Kenzo -edp ok. 24/50 ml Odlewka orginalnej Euphorii - ok. 30 ml. Woda została przepsikana do nowej butelki z atomizerem i zatyczką o poj. 100 ml. Na fotce czarną kreską zaznaczyłam ile jej zostało.Myślę ,że spokojnie 30 ml - wymieniona Skin Trussardi -edp 50 ml bez 1 cm - wymienione Intuition Estee Lauder - ok. 35-40 ml /100 edp Tu będę wybredna.... Donna Karan Cashemere Mist Brumisateur (nie wiem co to znaczy)- 30 ml z ubytkiem ok. 3 ml Allure Sensuelle - 50 ml ,obecnie jest trochę mniej niz na fotce. Nie jestem jednak przekonana,czy chcę wymienić ten zapach ,więc będę wyjątkowo wybredna niestety... Mogę też podzielić się super produktem Kanebo Instant Natural Golden Glow -Deep Bronze .Mam tube 50 ml z maleńkim ubytkiem.Mogę w zalezności od oferty zostawić sobie połowę w pojemniku o poj. 25 ml a resztę wydać,ale tylko za coś super - sama nie wiem co.... Mogę równiez zrobic odsypkę pudru Estee Lauder So Ingenious -o1 light ( 1-2 łyżeczki do czystego pojemniczka) Do wydania również tusz Diorshow -pełnowymiarowy -czarny - kilka razy użyty -mokry i świeży. Oraz - najlepiej wsio razem: 1.Próbka świetnego pilingu do ciała Sisley 10 ml -Energizing Foaming Exfoliant ( Lawenda i Rozmaryn) - raz użyta i to do twarzy przez pomyłkę. 2.Inglot Integra - zestaw cieni z malenkim ubytkiem - beż- brąz 3.Matujący podkład kryjący AA kośc słoniowa - mały ubytek- do cery tłustej i mieszanej - 30 ml 4.Saphora Professionnel soin demelant Prolongateur de couleur - odżywka do farbowanych włosów w tubie o poj. 100 ml - zostało niewiele - trudno sprecyzować na - 3-4 -5 użyć do półdługich włosów. Jakies 3 cm produktu . 5.Schauma Easy spray balsam do farbowanych włosw - 200 ml ubytek 2 cm 6.Dove - Intense care -regenerujący krem do włosow suchych i zniszczonych w niebieskiej tubie bez spłukiwania 125 ml zostało ok. 40-45% bo tuba nie była do końca napełniona Ikonki załączonych zdjęć Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-04-21 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumy,Kanebo,Diorshow,S o Ingenious do wydania.
a moze u mnie cos za Euphorie? Jak sie robi odlewke?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
czy za diorshow coś byś znalazła?http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183325
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ewelinko,sama nie wiem ..The One nie znam.Powącham może w poniedziałek. Zastanawiam się też nad Eternity bo kiedyś miałam i wydałam. Ale nie jestem przekonana ,czy oddam za którys z tych zapachów allure sens. Pomyślę.Pozdrawiam!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Miałam setkę Euphorii,kupiłam pustą butelkę z atomizeram ( rozkręcaną) i przepsikałam z orginalnej do tej zastepczej - tak zrobiłam tę odlewkę,a właściwie "odpsiczkę..." ?!... Niestety w Twoim wątku nic nie znalazłam,może masz jakiś zapach? ![]() Jednak znalazłam! Czy jest bardzo ciemny? Clinique - Stay-True Makeup - kolor 05 Stay Golden (G). Użyty Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-04-13 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety - nic dla siebie nie znalazłam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a może coś u mnie za zapaszek ?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
a jest możliwość zrobienia małej próbki z zapachu Skin Trussardi -edp 50 ml bez 1 cm?
nuty zapachowe mi odpowiadają jednak nie miałam mozliwości go nigdzie sprawdzić... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj! Na Skin mam kilka chętnych dziewczyn.W tej chwili nie mam w co zrobić "odpsika",ale jeśli rezerwacje się zwolnią mogę to zrobić.A co masz do wymiany?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mariolka,a może masz jakis zapach poza wątkiem? Zastanawiałam się nad Bossem,ale raczej nie oddam za niego Intuition.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Poza wątkiem mam tylko to co sama używam
![]() ![]() Mogłabym Ci oddać tę dużą flachę Bossa- myślę, że 60 ml jest lekko ![]() pomyśl ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Wąchałm kiedys tego Bossa i nie bardzo mi się podobał. Postaram sie zrobic powtorkę w poniedziałek - może zmienił mi się gust,chociaż szczerze mowiąc - nie sądze..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
spin doctor
|
Może Bright Crystal Versace za Allure Sensuelle?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
zazwyczaj robiłam tylko próbki, mam fiolki o poj. 4 ml, mogłabym zrobić większe, szczególnie Coco, bo jej mam dużo, ale nie wiem jeszcze w co...
![]() ![]() tak, to ta czarna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.