Misja w Zambii - część III - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-14, 11:51   #4081
AgulaP
Raczkowanie

GG do AgulaP
Dot.: Misja w Zambii - część III

Witam kochani
Trochę mi głupio że tak się rzadko ostatnio odzywam ale podczytuję i oczywiście pamiętam o moich dzieciakach kochanych, właśnie wysyłam paczuszkę małą i zdjęcia, listy i duuuuuuże puzzle i duuuuuużo zeszytów, właśnie z tymi prezentami już coraz trudniej wymyślać co im wysłać.
Poza tym opowiadamy naszej Zosi o nich i jest bardzo szczęśliwa, dziś powiedziała: Cieszę się!
Ja: z czego kochanie?
- z Mamusi i Tatusia i z Johna braciszka i z Nataszki

a jak ją braliśmy 4 miesiące temu to właściwie nic nie umiała mówić, a teraz pytana czy ma rodzeństwo mówi że ma ale z Afliki
Buziaki dla wszystkich
Stary 2009-02-14, 12:44   #4082
moria44
Wtajemniczenie

Agula - ta Wasza Zosieńska jest przeurocza może wrzuć jej aktualne fotki
Nela - co do przeżyć na poczcie, dorzucę moją anegdotkę. Kiedy to wysyłałam paczkę do Mabvuto w adresie wpisałam ZAMBIA - centr. Afryka. Jednak pan na poczcie nie mógł znaleźć czegoś takiego jak "centralna Afryka" miał tylko "środkową Afrykę". Głowił się i głowił jaką stawkę za przesyłkę naliczyć, bo czy oby na pewno "centralna" i "środkowa" Afryka to to samo.... po moich zapewnieniach, że to na pewno to samo w końcu się zgodził ale minę miał nietęgą
Naku - juz przy wcześniejszych zdjęciach Abrahama chciałam napisać, że bardzo przypomina Twojego synka! Bracia jak malowani

Dziękuję za miłe słowa odnośnie Mabvuto, który "spogląda" teraz na mnie z pulpitu. Nela, zazdroszczę możliwości poznania Twojego podopiecznego, to musi być wspaniałe przeżycie. Będę trzymać kciuki za bezpieczną podróż

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 13:53   #4083
ava80
Rozeznanie

GG do ava80 Send a message via Skype™ to ava80

Cytat:
Napisane przez Naku Rhandza Pokaż wiadomość
Ava , dzięęęki , lece sprawdzić maila

EDIT

Wow !!! No napatrzeć się nie mogę Bardzo Abraham urósł i wydoroślał tylko oczy ma wciąż takie smutne...
No śliczny jest , przystojniak mały No a ja wciąż nie mogę wymierzyć z rozmiarem i za duże ubranka Mu wysyłam Jest jakaś możliwość żeby dowiedzieć się o rozmiar butów swojego dziecka ?

Tak patrzę na Abrahama i stwierdzam , że bardzo przypomina mi On mojego biologicznego synka

W załączniku zdjęcia Abrahama 'teraźniejszego'

Ava , dzięki za zdjęcia raz jeszcze
Gdy ostatnio go "sprawdzano" to rozmiar buta 26 a wzrost - 104
Stary 2009-02-14, 16:21   #4084
Naku Rhandza
Raczkowanie

GG do Naku Rhandza Send a message via Skype™ to Naku Rhandza

Ava , DZIĘKI Ci o dobra kobieto
To już wiem co włożę do następnej paczki

" Jeżeli marzy tylko jeden człowiek
Pozostanie to tylko marzeniem
Jeżeli będziemy marzyć wszyscy razem
Będzie to już początek nowej rzeczywistości... " : )
Naku Rhandza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 23:41   #4085
Norton
Raczkowanie

GG do Norton
Smile Dot.: Misja w Zambii - część III

Cytat:
Napisane przez basiaczek11 Pokaż wiadomość
Norton a ten spirytus to stosowałeś zewnętrznie czy doustnie
Oczywiście, że odkarzająco tylko i wyłącznie zewnętrznie
Stary 2009-02-15, 10:34   #4086
suzi82
Rozeznanie

GG do suzi82

Cytat:
Napisane przez AgulaP Pokaż wiadomość
Witam kochani
Trochę mi głupio że tak się rzadko ostatnio odzywam ale podczytuję i oczywiście pamiętam o moich dzieciakach kochanych ....
Agula Tobie głupio a ja już się ze wstydu spaliłam Wpadam na forum tak często jak się da. Ale mam taki natłok obowiązków że nie mam kiedy napisac. Manto mi się nalezy i tyle!! ktoś chętny ?? Bacik nawet załatwie.

Pozdrawiam Wszystkich goraco jak sie tylko da !!

suzi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 12:07   #4087
basiaczek11
Raczkowanie

Słuchajcie!
Na forum Pyziulki dziewczyny wspominają piękne Wielkanocne wyroby Tereski. Miały być licytowane świąteczne bombki ale jakoś tak przeszło. Tereska pewnie coś by podrzuciła na aukcje przed Wielkanocą bo pisała, że wspomaga aukcje charytatywne różnych organizacji swoimi cudeńkami. Ava może też przywiozła coś z Zambii ( chętnie bym policytowała coś z Afryki). Czy ktoś wie co sie dzieje u Ulisi?

Adopcja Serca na facebooku:

Adopcja Serca

basiaczek11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 13:12   #4088
ava80
Rozeznanie

GG do ava80 Send a message via Skype™ to ava80

Cytat:
Słuchajcie!
Na forum Pyziulki dziewczyny wspominają piękne Wielkanocne wyroby Tereski. Miały być licytowane świąteczne bombki ale jakoś tak przeszło. Tereska pewnie coś by podrzuciła na aukcje przed Wielkanocą bo pisała, że wspomaga aukcje charytatywne różnych organizacji swoimi cudeńkami. Ava może też przywiozła coś z Zambii ( chętnie bym policytowała coś z Afryki). Czy ktoś wie co sie dzieje u Ulisi?
no właśnie nie wiem
mam rzeczy z Zambii przywiezione - nawet sporo
Ale Ulisia milczy jak zaklęta od kilku miesięcy. Pisałam maila do niej dwa razy i nie otrzymałam odpowiedzi
NA razie sporo się działo bo świąteczna zbiórka na party, kalendarze, koncert więc aukcje odpuściłam.
Ale mogę wystawiać jeśli ulisia nie ma czasu
Choć prawdę mówiąc wolałabym sprawdzić czy u niej ok więc chyba zadzwonię
Stary 2009-02-15, 18:16   #4089
Animator
Rozeznanie

GG do Animator

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Nela - co do przeżyć na poczcie, dorzucę moją anegdotkę. Kiedy to wysyłałam paczkę do Mabvuto w adresie wpisałam ZAMBIA - centr. Afryka. Jednak pan na poczcie nie mógł znaleźć czegoś takiego jak "centralna Afryka" miał tylko "środkową Afrykę". Głowił się i głowił jaką stawkę za przesyłkę naliczyć, bo czy oby na pewno "centralna" i "środkowa" Afryka to to samo.... po moich zapewnieniach, że to na pewno to samo w końcu się zgodził ale minę miał nietęgą
Kochani
Już raz o tym pisałem.ąle napiszę jeszcze raz. W Afryce jest państwo o nazwie "Republika Środkowej Afryki" gdzie językiem urzędowym jest j. Francuski a jej nazwa w tym języku to "CENTROAFRICAINE" czy coś w tym stylu. Dlatego nie ma w oficjalnej nazwie takiego tytułu jak Centralna Afryka i stąd zdziwienie urzędnika. Jest to domyślna (nieoficjalna) nazwa dla urzędników pocztowych, o których sądzi się, że nie wiedzą gdzie szukać Zambii. Jest tylko jedna nazwa - AFRYKA - i w taryfie pocztowej jest to strefa "B" Dlatego lepiej stosować nazwę "ŚRODKOWA AFRYKA", albo po prostu AFRYKA. ZAMBIA PRZECIEŻ NIE LEŻY NIGDZIE INDZIEJ NA ŚWIECIE JAK TYLKO W AFRYCE. mądraliński

Mój blog: www.tereska-misje.blog.onet.pl
Animator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 18:48   #4090
moria44
Wtajemniczenie

Hehe, Animator, dzięki za poradę

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 18:54   #4091
MartaiMaciej
Raczkowanie

Centrum (centralna) = Środek - też się powymądrzam, czyli centralna to środkowa (Panie na poczcie właśnie mają wątpliwości, więc im tak mówię .
A opłaty to faktycznie strefa "B", tak jak USA.

Czy ktoś wie, do kiedy będzie u Siostry wizytacja Matki Generalnej? Tak tylko pytam, bo nie wimy co z paczkami.
Przydałby się numerek bucika małej Jessi, chcemy wysłać paczkę i przydałoby się włożyć buciki.

Edytowane przez MartaiMaciej
Czas edycji: 2009-02-15 o 18:59
MartaiMaciej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 20:03   #4092
_MAMA_
Zakorzenienie

GG do _MAMA_

Ulisia ma sie dobrze, miałam z nią kontakt na gg jakieś 3 tyg temu.
Ava myślę że nawet jeżeli Ulisia mogłaby znów wystawiać aukcje to nic nie stoi na przeszkodzie abyś i Ty coś wystawiła - no chyba że konto allegro :/ moze i ja się jakoś zmobilizuję i wystawię album ze zdjęciami, który od kogoś dostałam i sumienie mnie dręczy że do tej pory nie wystawiłam.
Mam sporo różnych przedmiotów, ale nie popsują się, jak stowarzyszenie zacznie działać wtedy aukcje charytatywne będą promowane na allegro i wolne bez opłat tak więc nie ma tego złego ...
_MAMA_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 20:10   #4093
alicjazopola
Raczkowanie

GG do alicjazopola

MM Oj, oj - z tymi rozmiarami to naprawdę jest kłopot. Ja robię tak - zaglądam na stronę główną – tam są tabele informujące min. o wzroście i nr buta pomierzonych dzieci. Wybieram największy nr bucika dziecka z rocznika Catherine . Może trafiam, może nie – ale zawsze lepiej wysłać coś większego, bo dziecko urośnie do większego rozmiaru.

alicjazopola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 20:55   #4094
bzianka
Raczkowanie

witam wszystkich zimowo,dzisiaj obchodzi urodziny nasza mała Sophia Tembo6 lat,mam nadzieję ze prezent dostała,ponieważ jakiś czas temu posłałam pieniążki z przeznaczeniem na urodziny
czy wy też jesteście zasypani śniegiem?
bzianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 21:37   #4095
basiaczek11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bzianka Pokaż wiadomość
witam wszystkich zimowo,

bzianka, czy jesteśmy zasypani śniegiem? Hm...Ja mam w większości okna dachowe i nic przez nie nie widać całe białe. Czuję się trochę jak w igloo... Czyli chyba tak. Mazury znowu zakopane. skończyły nam się ferie i nie wiem czy dzieci dojadą mi jutro do zerówki przez te zaspy...

MAMA to dobrze, ze u Ulisi ok. Tak dawno się nie odzywała. W takim razie czekamy cierpliwie na wznowienia aukcji
A czy były jakieś wieści od Siostry Józefy? Jakoś długo trwa ta kontrola. Mam nadzieje, że Siostra zdobędzie same pochwały

Adopcja Serca

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-15, 22:01   #4096
Animator
Rozeznanie

GG do Animator

Cytat:
A czy były jakieś wieści od Siostry Józefy? Jakoś długo trwa ta kontrola. Mam nadzieje, że Siostra zdobędzie same pochwały
Basiaczku No, to nigdy nie wiadomo, ja na swoim przykładzie widzę, że jak robię to co uważam za dobre to mój przełożony uważa, że to co robię to się niczego nie trzyma i nie zgadza sie na dalszą animację przezemnie w parafii. Nie chce też ze mną o tym rozmawiać bo twierdzi, że nie ma oczym. Może przykład nie na miejscu ale żaden przełożony nie lubi wybijających sie ludzi. Np. Stalin kazał wymordować swych wybitnych oficerów. Mam nadzieję, że matka generalna nie odwoła s. Józefy z Mpanshyi i o to się módlmy. Historia pokazała, jak pięknie się rozwijały Jezuickie misje w Paragwaju czy w Boliwii i zostały rozwiązane odgórnie. A jak było z inkulturacją w Chinach w (bodajże XVIII w.) też został wydany zakaz. Dopiero w XX wieku wznowiono inkulturację. Tylko Cyryl i Metody mieli szczęście, że nie zabroniono im liturgii
w rodzimych (słowiańskich) językach. Także bądźmy realistami, przełożeni to zwyczajni ludzie, jest nawet opowiadanie, że jedna z sióstr zakonnych skarżyła się w modlitwie Panu Bogu na niesprawiedliwość przełożonej i stwierdziła, że według niej to nie powinna ona być przełożoną, a Pan Bóg jej odpowiedział: "Według mnie też nią nie powinna być, ale nie ja ja wybrałem".

Mój blog: www.tereska-misje.blog.onet.pl

Edytowane przez Animator
Czas edycji: 2009-02-15 o 23:22
Animator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 22:23   #4097
basiaczek11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Animator Pokaż wiadomość
. Mam nadzieję, że matka generalna nie odwoła s. Józefy z Mpanshyi i o to się módlmy. Historia pokazała, jak pięknie się rozwijały Jezuickie misje w Paragwaju czy w Boliwii i zostały rozwiązane odgórnie. A jak było z inkulturacją w Chinach w (bodajże XVIII w.) tez został wydany zakaz. Dopiero w XX wieku wznowiono inkulturację. Tylko Cyryl i Metody mieli szczęście, że nie zabroniono im liturgii
w rodzimych (słowiańskich) językach. Także bądźmy realistami, przełożeni to zwyczajni ludzie, jest nawet opowiadanie, że jedna z sióstr zakonnych skarżyła się w modlitwie Panu Bogu na niesprawiedliwość przełożonej i stwierdziła, że według niej to nie powinna ona być przełożoną, a Pan Bóg jej odpowiedział: "Według mnie też nią nie powinna być, ale nie ja ja wybrałem".
Oj Animatorze Drogi! Tyle goryczy w Tobie a może LOS właśnie Ciebie postawił na drodze Twojego proboszcza, żebyś go trochę nakierował. Więcej cierpliwości w działaniu życzę Nikt nie mówi że to łatwe...
Ale dosyć tych czarnych myśli. Nie znam matki generalnej "naszej" siostry Józefy ale nie można zakładać zaraz najgorszego. Powiem Ci, ze ja w swoim życiu miałam już 7 przełożonych i tylko jeden ( jedna bo to była baba) wyprowadzała mnie z równowagi i "podcinała skrzydła". Reszta była ok. Czego wszystkim życzę

Adopcja Serca

Stary 2009-02-15, 22:50   #4098
AgulaP
Raczkowanie

GG do AgulaP

Moria44 dzięki podłączam zdjęcie Zosi, ona ostatnio ciągle mówi o Johnie i Natashy. Nawet jak idzie spać to im dobranoc mówi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ZOSIA NK 6 128 - Kopia.jpg (23,9 KB, 20 załadowań)
Stary 2009-02-15, 23:30   #4099
beautyb
Raczkowanie

Cytat:
Moria44 dzięki podłączam zdjęcie Zosi, ona ostatnio ciągle mówi o Johnie i Natashy. Nawet jak idzie spać to im dobranoc mówi
Agula, śliczna dziewczynka z tej Waszej Zosi
Tak ma zresztą na imię jedna z moich sióstr (a mam ich 4)
beautyb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 00:11   #4100
Dla ciebie J.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Animator Pokaż wiadomość
Basiaczku No, to nigdy nie wiadomo, ja na swoim przykładzie widzę, że jak robię to co uważam za dobre to mój przełożony uważa, że to co robię to się niczego nie trzyma i nie zgadza sie na dalszą animację przezemnie w parafii. Nie chce też ze mną o tym rozmawiać bo twierdzi, że nie ma oczym. Może przykład nie na miejscu ale żaden przełożony nie lubi wybijających sie ludzi. Np. Stalin kazał wymordować swych wybitnych oficerów. Mam nadzieję, że matka generalna nie odwoła s. Józefy z Mpanshyi i o to się módlmy. Historia pokazała, jak pięknie się rozwijały Jezuickie misje w Paragwaju czy w Boliwii i zostały rozwiązane odgórnie. A jak było z inkulturacją w Chinach w (bodajże XVIII w.) też został wydany zakaz. Dopiero w XX wieku wznowiono inkulturację. Tylko Cyryl i Metody mieli szczęście, że nie zabroniono im liturgii

Ej ej ej to chyba nie tak jak mówisz a przynajmniej ja się na to nie zgadzam...
co do Twojego przypadku jest szansa na obejście tego i dalszą animację na rzecz Afryki ,w myśl zasady
" co mnie nie zabije to mnie wzmocni"

natomiast co do siostry i jej przełożonej ,to zupełnie inna sprawa.
Nie stawiajmy za wczasu tezy ,że jak poprze to cacy a jak nie to bebe.
Bo s.Józefa ślubowała posłuszeństwo i tego się musi trzymać,a w zakonie czasami tak jest,że pomimo tego że się na coś nie zgadzamy to trzeba byc posłusznym.
A siostry ślubuję ubóstwo ,a nie dążenie do sławy i taka siostra przełożona może mieć naprwdę trudną decyzję.
Ja proponuję modlitwę o rozeznanie Woli Bożej przez siostrę przełożoną i przyjęcie i zrozumienie KAŻDEJ Jej decyzji i nie porównywanie jej do działania Stalina,bo jej decyzja jest naprawdę trudna.
Co innego osoba prywatna a zupełnie co innego osoba zakonna.

Mądralińska

www.adopcjaserca.pl

Dla ciebie J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 09:08   #4101
ahamar
Raczkowanie

Cytat:
witam wszystkich zimowo ... czy wy też jesteście zasypani śniegiem?
Ja co prawda z drugiego końca Jastrzębia, ale u nas nie jest tak źle, tylko mniej niż 0,5 metra śniegu. Jednej z poprzednich zim było więcej.

Cytat:
Kontrola to chyba trwała z jeden dzień, teraz to jest wizyta(cja). A wiemy że, jak do nas przyjadą goście to dla nas czasem gorzej niż kontrola.

Cytat:
Napisane przez _MAMA_ Pokaż wiadomość
Mam sporo różnych przedmiotów, ale nie popsują się, jak stowarzyszenie zacznie działać wtedy aukcje charytatywne będą promowane na allegro i wolne bez opłat tak więc nie ma tego złego ...
Spoko, można poczekać.

Cytat:
Napisane przez Dla ciebie J. Pokaż wiadomość
Bo s.Józefa ślubowała posłuszeństwo i tego się musi trzymać,a w zakonie czasami tak jest,że pomimo tego że się na coś nie zgadzamy to trzeba byc posłusznym.
Słusznie, w zakonach tym bardziej. Ale i poza nimi też czasem musimy.

Cytat:
Słuchajcie!
Na forum Pyziulki dziewczyny wspominają piękne Wielkanocne wyroby Tereski. Miały być licytowane świąteczne bombki ale jakoś tak przeszło.
Wstawię zdjęcie ozdób wielkanocnych wykonanych przez Tereske i wylicytowanych w zeszłym roku.
Może to z mojej strony niegrzecznie, by Wam pokazywać te ozdoby i robić Wam chętkę na następne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wie1.jpg (75,4 KB, 22 załadowań)
ahamar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 11:40   #4102
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Poza tym opowiadamy naszej Zosi o nich i jest bardzo szczęśliwa, dziś powiedziała: Cieszę się!
Ja: z czego kochanie?
- z Mamusi i Tatusia i z Johna braciszka i z Nataszki
AgulaP oglądałam ostatnio zdjęcia Twoje i Twojej Zosi na Naszej Klasie i przychodzi mój mąż i pyta:
- Kogo oglądasz? ()
- Koleżankę i Jej Córeczkę.
- Podobne - powiedział
Udała Wam się ta Zosieńka

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Przy okazji jeszcze raz dziękuję Siostrze Józefie za przydzielenie mi Mabvuto, to był jeden z najlepszych dni w moim życiu, który trwa do dziś
http://moria44.fotosik.pl/albumy/213577-9.html
Uhuuhuu, ale nam wyrósł MabvutoUwielbiam oglądać takie zdjęcia, jak nasze dzieciaczki się zmieniają

Cytat:
Napisane przez Naku Rhandza Pokaż wiadomość
W załączniku zdjęcia Abrahama 'teraźniejszego'
Też suuuuuper

Cytat:
Norton a ten spirytus to stosowałeś zewnętrznie czy doustnie

Cytat:
Napisane przez Norton Pokaż wiadomość
Oczywiście, że odkarzająco tylko i wyłącznie zewnętrznie

Cytat:
witam wszystkich zimowo,dzisiaj obchodzi urodziny nasza mała Sophia Tembo6 lat,mam nadzieję ze prezent dostała,ponieważ jakiś czas temu posłałam pieniążki z przeznaczeniem na urodziny
100 lat dla Sophi
U mnie też strasznie duuuuużo śniegu, a już była taka ładna wiosna. Ale słońce dzisiaj suuuper świeci. Siedziałam teraz na balkonie prawie 2 godziny, czytałam książkę i dotleniałam siebie i Dzieciaka.
Niestety mam zakaz chodzenia, tylko leżenie i siedzenie Pojawiły się u mnie komplikacje i jestem na zwolnieniu Wstaje na jedzenia, siku i na neta Już mnie trafia od tego siedzenia w domuNo ale dla dobra Dziecka siedzę i się nie ruszam.
Trzymajcie kciuki, żeby mu się odechciało wychodzić przed terminem

Cytat:
Napisane przez MartaiMaciej Pokaż wiadomość
Czy ktoś wie, do kiedy będzie u Siostry wizytacja Matki Generalnej? Tak tylko pytam, bo nie wimy co z paczkami.
Na razie cisza od Siostry.
Trzymam kciuki za wizytę Matki Generalnej. Mam nadzieję, że Siostra Józefa zbierze same pochwały

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 11:58   #4103
AgulaP
Raczkowanie

GG do AgulaP

Dzięki Seona naewt nie wiesz jak miło takie rzeczy "słyszeć" a nie ma ktoś przypadkiem jakichś nowych zdjęć moich dzieciaków, albo informacji o ocenach np? bo John w liście z pażdziernika pisał że czeka na wyniki w szkole....
Super by było dostać cokolwiek....
Wiem że marudzę, ale cóż....
Buziaki
Stary 2009-02-16, 13:49   #4104
MartaiMaciej
Raczkowanie

Też trzymamy kciuki za pozytywną oceną działalności Siostry Józefy, ale pewnie to zależy od charakteru Matki Generalnej, bo jak się ktoś chce przyczepić, to zawsze coś znajdzie, nawet fikcyjnego.

SEONKA! Głowa do góry i pozytywne nastawienie. Zero stresów i nerwów. W pierwszej ciąży jak mnie położyli w 6 miesiącu, to dotrwałam tak do końca. Nie martw się w drugiej ciąży jest lepiej
Uważaj na Was oboje. Trzymamy kciuki również za Ciebie i Wstydliwego Maluszka.

Agula Zosia jest super, śliczna dziewczynka.

Edytowane przez MartaiMaciej
Czas edycji: 2009-02-16 o 13:53
MartaiMaciej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 15:05   #4105
Mikrejsza
Rozeznanie

Agula Wasza Zosieńka coraz piękniejsza, a jak Jej się oczka śmieją aj, widac że szczęśliwi jesteście

Animator, a nie udało Ci się porozumiec z proboszczem sąsiedniej parafii, żebyś tam mógł prowadzic animację? Rozumiem jak jest Ci przykro i bardzo współczuję

Seonka uważaj na Was oboje, odpoczywaj sobie grzecznie i niczym się nie przejmuj

Edytowane przez Mikrejsza
Czas edycji: 2009-02-16 o 15:09
Mikrejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 16:57   #4106
basiaczek11
Raczkowanie

Cytat:
AgulaP Zośka z tymi platynowymi włoskami jest niesamowita Gratuluję. Jak to się mówi, "pomyliła brzuszki" ale na szczęście się odnaleźliście

Seona Ty też pilnuj swojego brzuszka odpoczywaj, jeszcze kiedyś będziesz wspominać z nostalgią czasy, kiedy mogłaś tak się byczyć zdrówka życzę;0)

Adopcja Serca

Edytowane przez basiaczek11
Czas edycji: 2009-02-16 o 17:00
Stary 2009-02-16, 17:17   #4107
Naku Rhandza
Raczkowanie

cześć wszystkim

Agula
, Zosia śliczna dziewczynka , jakie ma fajne blond włoski

Również trzymam kciuki za wizytację u Siostry , na pewno wszystko wypadnie tak jak wypaść powinno

Animator , głowa do góry

U nas w Szczecinie też mnóstwo śniegu , już nie pamiętam kiedy tyle śniegu u nas było W załączniku 'kawałek' szczecińskiej zimy z moim Dominikiem w roli głównej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dominik.jpg (52,1 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Domis.jpg (45,5 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez Naku Rhandza
Czas edycji: 2009-02-16 o 17:23
Stary 2009-02-16, 17:23   #4108
Naku Rhandza
Raczkowanie

Jeszcze nasze wczorajsze dzieło - bałwanek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg snowman.jpg (38,6 KB, 5 załadowań)

Stary 2009-02-16, 18:41   #4109
bzianka
Raczkowanie

witam no to i od nas coś ze śniegiem,a zdjęcie Sophii na rozgrzewkę,wczoraj miała urodziny!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zima 005.jpg (16,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zima 004.jpg (10,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zima 003.jpg (12,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zima 002.jpg (8,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zima 001.jpg (12,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 156.Sophia Tembo..jpg (125,2 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez bzianka
Czas edycji: 2009-02-16 o 18:42
bzianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 18:57   #4110
Pyziulka
Rozeznanie

GG do Pyziulka

Seona, pilnuj sie pilnuj i odpoczywaj!! Trzymam kciuki zeby wszystko sie unormowało i zakończyło szczęśliwie Który to już miesiąc??

Ja sie staram ale jakoś bocian do mnie nie chce zawitac ;(
Pyziulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości