|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Cytat:
|
|
#2492 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2493 |
|
Przyczajenie
|
śmieją się z nas
|
|
|
|
#2494 |
|
Wtajemniczenie
|
nikt sie nie smieje
u nas tez sa dziwne powiazania. np Daso i Jenipher mam z moim Kamilem a Briana juz z New Rockiem i Tereska:P
|
#2495 |
|
Przyczajenie
|
no proszę ! Tu jest nasze miejsce
Mariusz następne będzie nasze wspólne, ok?
|
|
|
|
#2496 |
|
Wtajemniczenie
|
No cóż nie bylibyście pierwszą parą, która adoptuje jedno dziecko, więc śmiało
facet34 oprócz paczek można wysyłać koperty bąbelkowe. Priorytet idzie przez 7-10 dni więc bardzo szybko. Ja wysyłam najczęściej koperty do 350g które kosztują około 15 zł lub 100g - 5zł - priorytet oczywiście mamapity wysyłała ostatnio 1kg w kopercie bąbelkowej więc można wysłać całkiem spory upominek, który dojdzie do naszej pociechy w krótkim czasie. Takiej koperty nie trzeba zaklejać w domu. Można poprosić na poczcie o zważenie i dorzucić coś lub coś odjąć. Do takiego uzupełnia paczek ja używam saszetek z vibowitem lub smectą (lek dla dzieci na biegunkę i wszelkie inne zatrucia i niestrawności). One mają po 2 czy 3 gramy więc można idealnie "zapchać" kopertę
|
#2497 |
|
Raczkowanie
|
no dobra czas na podsumowanie
![]() Paula pomysł sam podałem więc jest oki jak zawsze, narazie mamy po dziecku a później trzecie wspólne ![]() moria, bardzo ważne informacje dla mnie, będę potrzebował na początku takich informacji, traktuję to poważnie i chcę naprawdę pomóc temu dziecku, szkoda tylko że na święta już nie mogę czegoś mu przesłać, ale co się odwlecze... |
|
|
|
#2498 |
|
Raczkowanie
|
Proszę bardzo i jeszcze Paula nam przybyła - witam serdecznie ![]() facet34 wysłać już nie zdążysz, ale możesz jeszcze spytać Siostrę czy nie będzie jeszcze jakichś zakupów robić, to mógłbyś wpłacić pieniądze, żeby coś kupiła na Święta . Jeśli oczywiście się Siostra wyrobi z tymi wszystkimi zakupami![]() Ale czekaj Ty nie masz jeszcze żadnych danych o dziecku, hmmm to może jednak nie możesz wpłacić . Najlepiej niech MAMA się wypowie.Tak wogóle to ni chce nic mówić, ale od dłuższego czasu jestem jedynym przedstawicielem męskiego grona w naszej klasie - reszta chłopów nie raczy się zapisywać czy jak ![]() facet34 masz szansę być drugim z kolei Tu masz linkahttp://nasza-klasa.pl/school/109876 Już po zdjęciu widać, że miła Kasia z morii ![]() ![]() P.S. Cosik Markos się dawno nie odzywał, nie wspominając o dr Bertrandzie i Jola cosik ucichła - Joluś jak tam bigosik - doszedł juz do siebie, może jakieś zdjęciotko . MAMA też byś mogła fotke puścić, bom zgłodniał jakoś![]() No to luxus facet34 wreszcie nie będę sam
zdjęcia ze spotkania rodziców adopcyjnych Edytowane przez pita777 Czas edycji: 2007-12-14 o 17:28 Powód: dodatek |
|
|
|
#2499 |
|
Przyczajenie
|
witam
![]() ...i żegnam się na dziś
|
|
|
|
#2500 |
|
Raczkowanie
|
już się dodłem do naszej klasy
))) Mariusz Patrzyński to ja
|
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
Paula witaj
![]() Chciałam powiedzieć że wiek i płeć dziecka mozecie jakoś zdeklarowac bo to wiaze sie z wysokościa opłaty, ale jak grzecznie przeczytaliście załącznik to wiecie wszystko ![]() faktycznie tu są takie koligacje ze czasami sie gubimy np. New Rock ma 1 dziecko z Jaroszanią a drugie z tereską
|
#2502 |
|
Wtajemniczenie
|
no wlasnie, wiec prosze sie nie krepowac
tu kazdy moze miec dziecko z kazdym my juz przetralismy droge
|
#2503 |
|
Raczkowanie
|
MAMA, jeszcze jednego tatusia znalazłem, pewno się odezwie do poniedziałku, bo też słyszał i chciał, tylko nie wiedział gdzie i do kogo
|
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
tatuś z tatusiem tez moze być
ale tylko u nas ![]() a tak na poważnie to jeszcze tylko 5 miejsc i zamykamy listę - który to juz raz? ![]() 3-ci chyba facet ja nie czuję się babcią tych dzieci ale raczej ciocią, Matka chrzestą a od kiedy ja przydzielam dzieci to jak położna ![]() gratuluje : ma Pan/Pani syna/córkę ![]() no to ja też tak mniej więcej
|
#2505 |
|
Raczkowanie
|
kurcze, ja mam swoje dziecko, a oni chcą mieć swoje
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
to wszystko ok
![]() kazdy po jednym mamy jeszcze do wybudowania Arkę ![]() ahamar to masz jakieś nowe wiadomości w sprawie transportu , czy jedziemy autobusem ?
|
#2507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak wuja drągiem, ale mam uczucie dejavu że gdzieś już Cię widziałam i skądś Cię znam
Choć to niemożliwe![]() Cytat:
Ojej Wszystkim chory życzę powrotu do zdrowia Ja odpukać nie choruję tej zimyCytat:
Zaraz Was dopiszę do listy Adopcyjnych Mam
|
||
|
|
|
#2508 |
|
Raczkowanie
|
Seoma, witaj, poczekaj bo jeszcze nie znamy naszych dzieci
|
|
|
|
#2509 |
|
Rozeznanie
|
aleście se czata tu zrobili, a na czat to ktoś wchodzi czy Tymek tam sam dyżuruje? ;P
|
#2510 |
|
Raczkowanie
|
pita - jestem, jestem, jak mógłbym o Was zapomnieć??? Forum czytam codziennie, ale tak tylko w przelocie między różnymi zajęciami - mam bardzo gorący okres w pracy i w szkole.Paolitta - witaj , u nas możesz mieć dziecko z każdym )W końcu wszystko i tak zostanie w rodzinie - bo my taką rodzinę stanowimy![]() facet34 - noooo, to kolejny facet , ciebie również witam![]() A ja też swoich dzieci nie znałem, dopóki się nie urodziły ![]() |
|
|
|
#2511 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dzisiaj pomagam Nortonowi w dyżurowaniu i liczę na to, że ktoś jeszcze dołączy do nas |
|
|
|
|
#2512 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tu nie wpadam, ja tu mieszkam .Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Proszę o podanie dokładnych namiarów na spotkanie w Chorzowie 16-go. Dzięki. |
||||
|
|
|
#2513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oj niestety nie dam rady być w niedzielę Życze jednak miłego spotkania
|
|
#2514 |
|
Raczkowanie
|
Norton, kurcze jak mnie poznałeś?
|
|
|
|
#2515 |
|
Raczkowanie
|
Nie znamy się osobiście (przynajmniej ja nie kojarzę), ale żonę znam. A dzieci to chyba najlepiej
.
|
|
|
|
#2516 |
|
Raczkowanie
|
ja też nie znamy osobiście, ale z widzenia napewno
![]() a tak już napisałem trafiłem tutaj dzięki szkole, już dawno myślałęm o adopcji nie wiedziałem jak tutaj trafić, informacje na korytarzu mnie tutaj sprowadziły, nie da się pisać bo Maciek przeszkadza i każe rysunki włączać jak on to mówi ![]() zastanawiam się nad tym wyjazdem w niedzielę, podszedłem do adopcji bardzo serio a brakuje mi jeszcze informacji, myślę że tam mógłbym się dużo dowiedzieć? |
|
|
|
#2517 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2518 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale ja na czata wchodze a tam ostatnio pustkami wiajo. Wczoraj grubo po 24 z niego zeszłam bo gawędziłam z zainteresowanymi duszyczkami. Paolitta i Facet serdecznie Was witam. Super że do nas trafiliście a wieczorami wpadajcie na czat. nie ma to jak facet w ciązy .... od razu zrobiło sie pospolite ruszenie ![]() Ania dobrze napisała: że jestem mamą wszystkich dzieciaków hehe bo ja jako chyba jedyna nie mam swojego podopiecznego tylko wysyłam paczki dla wszystkich. |
|
|
|
|
#2519 |
|
Rozeznanie
|
Ave Norton Spotkanie rodziców adopcyjnych z sobą i z siostrą Franciszką odbędzie się 16.XIIbr. w Chorzowie drugim w szpitalu im dr Rostka na ul. Karola Miarki w sali konferencyjnej gdzie siostra będzie na nas czekała możliwie najwcześniej a najpewniej o 14,00 abyśmy zdążyli wszyscy mogący i zdrowi dojechać. Myślę,że gdyby ktoś przyjechał wcześniej to można by pytać o siostrę w pobliskiej parafii, a jak ktoś nie czułby się całkiem zdrowy to wziąć ze sobą kartę czipową i na pewno nam pomogą.
|
#2520 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzis dostałam list z mojej adopcji tzn z Warszawy w którym mi napisali,że Sylvia przestała chodzić do szkoły i w związku z tym kończy sie moja adopcja. dostałam jeszcze obrazek afrykański z podziekowaniami za pomoc dziecku. grrrrr
aż mnie zatrzęsło bo to oczywiście nieprawda. Rozmaiwałam i z Sylvia i z jej opiekunką i z księżmi i wiem,że chodzi do szkoły i się dobrze uczy. Teraz musze to wszytko odkręcać. ale juz im napisałam,że wiem o Sylvii o wiele więcej niz oni i z pewnościa nie jest prawdą to,że nie chodzi do szkoły... kurde co za bajzel. szkoda,że w Lufubu nie ma takiej osoby jak siostra józefa, bo to by sie nigdy nie przydarzyło...
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.

i to nawet czarnego
, no a może drugie wspólnie se zaodoptujemy?

u nas tez sa dziwne powiazania. np Daso i Jenipher mam z moim Kamilem a Briana juz z New Rockiem i Tereska:P

Proszę bardzo i jeszcze Paula nam przybyła - witam serdecznie

Tu masz linka
i Jola cosik ucichła - Joluś jak tam bigosik - doszedł juz do siebie, może jakieś zdjęciotko
Choć to niemożliwe
Ja odpukać nie choruję tej zimy
Zaraz Was dopiszę do listy Adopcyjnych Mam