|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
Cytat:
Bo tego jest trochę, trochę wpisałam, ale jeszcze mi zostało![]() Ja muszę trochę sobie odpuścić siedzenie przy kompie, bo okazało się że jestem w ciąży Dzisiaj miałam usg i mam śliczną kropeczkę Termin mam na 18 czerwca Idę się zapisać na wątek mamusiowy na poczekalnie![]() Pani Doktor Mikrejsza i MAMA wiedziały od samego początku i dziękuje za trzymanie kciuków Także wybaczcie, że czasem na spotkaniu byłam myślami gdzie indziej, a mój Mąż ciągle do mnie dzwonił Wpłaca się na to samo konto, co robisz przelew. W tytule wpisujesz imię i nazwisko swojego Dziecka, nr kartoteki i wymieniasz produkty. Edytowane przez Seona Czas edycji: 2008-10-15 o 18:43 |
|
|
|
|
#2612 |
|
Raczkowanie
|
Seona wielkie gratulacje dla Ciebie i męża i buziaki dla Kropeczki
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Seonka Ty wiesz że strasznie się cieszę z dwóch kresek i 1 kropeczki
![]() gratuluje Ci z całego serca, pozdrawiam męża ![]() Jola, o Ty niewdzięczna to ja kołuje pomoc żebyś mogła się spokojnie w nowej szkole kształcić .... PatrycjaMal - a raczej jej mąż - nadal dzielnie drukujesz wszystko dla żonki ? kochana jak sie czujesz ? a formularze pomyślnie przeszły juz okres kwarantanny i znajduja się u s.Ryszardy - kto był w Jastrzębiu na spotkanio/ognisku to wie - jakieś 150 m od domu ahamara - czyli coraz bliżej skanera
|
#2614 |
|
Raczkowanie
|
witam,Mama-jutro postaram się coś podesłać
Seona -wielkie gratulacje,jak miło że nasz wątek adopcyjny plecie się wraz z naturalnymi narodzinami Norton do trzech razy sztuka,jeszcze raz pojedziesz przez Bzie to proszę wstąpić-czym chata bogata tym rada-duże gospodarstwo pod bocianim gniazdem.I nawet Mamy nie odwiedziłeś? ![]() Mój syn wygrał kolejną aukcję-czekamy na łyżkę i krzyżyk misyjny. Edytowane przez bzianka Czas edycji: 2008-10-15 o 22:14 Powód: dopisek |
|
|
|
#2615 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Seonka nawet nie wiesz, jak się cieszę
|
|
|
|
|
#2616 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Seona- gratulacje gigantyczne!! cieszę się bardzo![]() eee... tak w temacie ciąż... wiecie... druga kotka mi się okociła... miałam nadzieję, że to tylko urojona ciąża, ale jednak... chociaż mimo wszystko się cieszę może ktoś by chciał?
|
|
|
|
|
#2617 |
|
Raczkowanie
|
Seona, wielkie gratulacje dla Ciebie i Męża!
naprawdę bardzo się cieszę
|
|
#2618 | |
|
Raczkowanie
|
Wziąłbym jednego dla teścia, bo ostatnio nam trochę ubyło, ale to chyba daleko.
Cytat:
W trosce o Twoje samopoczucie wysyłam Ci partię formularzy. Tradycyjnie do Seony też, tak na wszelki wypadek, gdyby się straciły. Seona gratulacje i trzymaj się. |
|
|
|
|
#2619 |
|
Raczkowanie
|
Seona gratulacjeeee !!!!! Musisz być teraz w siódmym niebie zapewne
![]() ajjjj ))) I wsyztsko jasne czemu nam tak szybko zwiałaś z Choszczówki ale w takim razie wybaczamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymaj sie kochana
(...) wzniósł ręce do nieba, i zwracając się do Boga, wrzasnął: „Dlaczego właśnie ja?!” Przez chwilę przyglądał się milczącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedź nie nadchodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: „Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?!” |
|
|
|
#2620 |
|
Rozeznanie
|
Seoooooooooooonaaaaaaaaaa aa! Czemu nic nie powiedziałaś ty mała paskudo...?
![]() Strrrrrrrrrrrasznie się cieszę... Wielkie buziaki!!!
|
#2621 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
no kawałek... ale jakbyś był przejazdem ![]() drugie się urodziło od drugiej kotki, ale niestety martwe ![]() pozostałe 3 są śliczne i zdrowe ale czeka mnie bezsenna noc, bo nie wiem czy druga kotka nie będzie jeszcze rodzić
|
|
|
|
|
#2622 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2623 |
|
Rozeznanie
|
akurat tego to nie można zrobić, jest zakaz zakopywania martwych zwierząt (nawet we własnym ogródku) ponieważ zanieczyszcza się wody gruntowe.
Dzień dobry z samego rana! Ava- dostałaś moją PW?
|
#2624 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przecież nie wyrzucimy maleństwa do śmieci
|
|
#2625 |
|
Raczkowanie
|
SEONKA gratulacje wiiiielllkieeeeeeeeeeee!! !!!!!!!!! Pewnie jesteś przeszczęśliwa
|
|
#2626 |
|
Raczkowanie
|
Najlepiej zapytać weterynarza albo w schronisku, być może tam będzie można zostawić do spalenia.
Niestety z powodu braku czasu nie udzielam się na forum, a do tego nie udało mi się przyjechać na spotkanie, chociaż bardzo chciałam. Chętnie obejrzałabym chociaż zdjęcia ze spotkania, ale oczywiście nie wiem gdzie je znależć Seona gratulacje!!!!! Mama dziękuję, za list i aż mi głupio, że do tej pory nie odpisałam i nie podziękowałam |
|
|
|
#2627 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
ale fajne te dzieciaczki, trzeba będzie pomyśleć nad nowym albumem na fotosiku tym razem z "białymi" naszymi biologicznymi dzieciaczkami
![]() a później sesja coś jak te "panny młode" np. p.t. black&white ![]() qrcze, ludzie - co z kalendarzami? zamawiamy? sprzedajemy/ czy bedzie jak w tamtym roku ? ja jestem poza domem ze jakieś 10 godzin, jak wracam to nie wiem w co ręce włożyć i wybieram ... klawiaturę, ale to tylko na moment :/ a tak strasznie szkoda mi tych kalendarzy :/ jest jakis chętny do ogarnięcia tematu ???? ja nawet kiedys nagrałam wszystkie zdj na płytkę - tylko gdzie na teraz jest ???
|
#2629 |
|
Zadomowienie
|
dzięki za odpowiedź! a możecie powiedzieć czy jest jakiś sposób żeby dowiedzieć się czego konkretnie potrzebuje dane dziecko? w sensie kur więcej czy ubrań czy może akurat by się buty przydały?
|
|
|
|
#2630 |
|
Raczkowanie
|
Szczesc Boze!Mialam troche zaleglosci z czytaniem forum ale juz jestem na biezaco.Przyznaje ze zdjecia ze spotkania sa piekne.Seona !GRAAAAAAATULUJE!Niech teraz ten czas oczekiwania na urodzenie malenstwa bedzie najpiekniejszy.
Kochani ! U nas upaly.wieczorem jestesmy wszyscy padnieci,w Lusace byl juz pierwszy deszcz ,moze do Mpanshyi tez wkrotce dojdzie .Oczywiscie wszyscy czekamy na przyjazd Avy.Raphael & Festus planuja juz wyprawy z Ava w gory i do wiosek. A teraz dobra wiadomosc-Cementownia w Chilandze ofiarowala nam jako donation 100 workow cementu.Jutro jedzie duza lorry by je przetransportowac do Mpanshyi.Cieszymy sie bo tyle pieniedzy sie zaszczedzi na cos innego. Wszystkim zycze milego wieczoru,Dobranoooc!:cmok : |
|
|
|
#2631 |
|
Raczkowanie
|
ja nawet kiedys nagrałam wszystkie zdj na płytkę - tylko gdzie na teraz jest ???
[/quote]Mama - Hi !? - a co z naszą prezentacją ? - niedługo wyjeżdżam -Seonka :d ziekuje-kwiatek: g r a t u l a c j e
Edytowane przez alicjazopola Czas edycji: 2008-10-18 o 10:21 |
|
|
|
#2632 |
|
Raczkowanie
|
Seonka! Wielkie graaaaaaatulacje!
|
|
|
|
#2633 |
|
Raczkowanie
|
Mikrejsza dzięki za odpowiedź. Jestem klipa - nie byłam zalogowana i nie widzialam zdjęć, ale już się udało. Niestety nie poruszam się tutaj tak biegle, ale może dojde do wprawy.
Bardzo się denerwuję, bo nie wiem czy moja Ruth dostała prezent na urodziny (wysłałam pieniądze) i czy koperta dotarła. Nie wiem czy przeoczyłam gdzieś informację, ale muszę uzbroić się w cierpliwość i czekać na wiadomości. |
|
|
|
#2634 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich serdecznie!!!
Zdjęcia super ![]() ![]() ![]() Przepraszam za spóżnione życzenia, ale z serca płynące. Mukashana-wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Teresa-dużo zdrowia, 100 lat życia, 15-10-08r bylo Teresy. Seona-wielkie gratulacje,ale się bociany spisały. ![]() : D
ceny listów i paczek Edytowane przez mamapity Czas edycji: 2008-10-17 o 19:26 Powód: dopisek |
|
|
|
#2635 |
|
Raczkowanie
|
Seona, strasznie się cieszę i gratuluję
Sama już bym chciała, ale jeszcze troszkę poczekam - chociaż do ślubu w czerwcu ![]() A teraz jeszcze raz sprawa kalendarzy - bo jak to MAMA napisała - znowu może nic z tego nie wyjść. MAMO - jeśliby się gdzieś znalazły te zdjęcia - to ja mogę zająć się tą sprawą. Zrobię projekt - i jeśli go zaakceptujecie zamówię ze 20 sztuk - jeśli się będą dobrze sprzedawać, możemy dorobić więcej. Pamiętam że ktoś kto się tym zajmował rok temu - zrobił taką fajną mozaikę wszystkich dzieci - o to bym bardzo chętnie dostała, bo sama aż tak sprytna w tej kwestii nie jestem ... Cena za 13-stronnicowy kalendarz formatu A4 byłaby 15 zł. Myślę, że to naprawdę niedrogo. Moglibyśmy sprzedawać spokojnie za 30 zł. Buźka dla wszystkich |
|
|
|
#2636 |
|
Raczkowanie
|
witajcie,na kalendarze to najlepszy czas,
Wiecie dziwny jest ten świat-.w ostatnich 10-ciu dniach w mojej rodzinie znowu urodził się maluszek tym razem dziewczynka .Straszne kiedy nic nie da się zrobić ,mamy nadzieję,że Tam gdzie odeszła już nie czuje bólu ale spokój i radość,bo taki potworny ból to chyba też ma jakiś sens...
|
|
|
|
#2637 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam nadzieję niedługo też zobaczę upragnione dwie kreseczki ![]() Niestety nadal nie mam za bardzo dostępu do neta (normalnie odwyk :P ) dlatego też mało sie udzielam. Mam nadzieję, że w przyszłym tyg już wszystko wróci do normy ![]() Cieszę sie też ze formularze już niedługo bedą gotowe - się doczekać normalnie nei mogę
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja sie cieszę ![]() brawo siostro !!! ja wiem że to było pewnie sporo załatwiania, bo cement nie kasza manna tak sobie z nieba nie spada niech siostra sie zastanowi nad jakimś klonem a najlepiej tak z 1000 i Afryka nie potrzebowałaby niczyjej pomocy ... każdy moze świętym być qrcze dziewczyno jak ty to zrobiłaś ? juz szukam płytki - potem adresu Twojego i wysyłam nie mozna takiego talentu nie wykorzystać ![]() a ty zastanów się tym czasem nad podkładem muzycznym, najlepiej po polsku - błagam
|
|
#2639 |
|
Rozeznanie
|
Czy ktoś wie co się dzieje z Avą...? Wysłałam jej PW i ani widu, ani słychu...
|
#2640 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jesli czegoś nie będzie można dostać na miejscy na targu, to przy najbliższej okazji na pewno zostanie kupione w Lusace ![]() Cytat:
Cytat:
)ehhh...a w Polsce zimno... JA CHCĘ DO ZAMBIIIIIIIIIIIIIII ![]() Cytat:
Ja mam nadal ślad na kolanie po wędrówce - jedna z pamiątek z Zambii ![]() Cytat:
Cytat:
Ulisia - Tobie tez wysłałam PW przed chwilą ![]() I jeszcze jedno - zamówiłam sobie ostatnio gazety wydawane przez ngo.pl Napisali tam pewną baaaaardzo fajną rzecz, o którą musimy z Markosem dopytać na spotkaniu z prawnikiem, ale generalnie chodzi o to że prawdopodobnie jest możliwość przeprowadzania spotkań na skype`ie oraz podejmować uchwały drogą elektroniczną (mail) - musi być tylko odpowiedni zapis w statucie!!! To by nam znacznie wszystko ułatwiło, nie sądzicie??? Pozdrawiam!!!! |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

Bo tego jest trochę, trochę wpisałam, ale jeszcze mi zostało
Dzisiaj miałam usg i mam śliczną kropeczkę
Idę się zapisać na wątek mamusiowy na poczekalnie

miałam nadzieję, że to tylko urojona ciąża, ale jednak... chociaż mimo wszystko się cieszę 

:d ziekuje-kwiatek: