|
|
#361 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#362 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie
Polecasz? Dziwne, bo z tego, co piszesz, to plusem jest tylko szybka wysyłka.
|
|
|
|
|
#363 |
|
Zadomowienie
|
Chwalony był tutaj lukasz850 za srebrne bigle!
Mnie tez sie bardzo podobają, a klientka zgłosiła mi dzisaj reklamację, że coś z nich schodzi... Czy któraś z klientek tego sprzedawcy miała taką sytuacje?
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaa, kupuję u niego już od dawna i jeszcze nikt się nie skarżył... Zresztą, sama też noszę jego bigle i jest OK.
Aha, dwa razy mi się zdarzyło, że w jednym miejscu bigiel zmienił barwę na ciemniejszy. Ale jedna dziurka w lewym uchu czesto mi ropieje, a to właśnie był (oba razy) lewy bigiel, wiec doszłam do wniosku, że to jakaś reakcja od tego ropienia. A ze to srebro, to raczej nie mam watpliwości, bo mnie nie uczulają...
|
|
#365 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez kupuje bigle u lukasza850,nikt sie nei skarzyl, ja tez je nosze i jest ok. byc moze zdarzyla sie jakas para wadliwa. albo jest taka mozliwosc ze to wina klientki..
Np ja tez nosze pozlacane bigle i jest ok, a jak moja mama zalozyla na jeden dzien to zaraz zmienily barwe na jakies ciemne-takze wydaje mi sie ze to tez od ucha zalezy
|
|
|
|
|
#366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
klientka jest ogólnie problemowa więc kłopot z biglami mnie nie dziwi...
|
|
|
#367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czy ktos kupowal u Eliza-Akcesoria ? jak z szybkoscia przesylki? EDIT: w koncu sama u nich kupilam bardzo szybka wysylka-z zadeklarowana wartoscia ! i materialy bardzo dobrej jakosci. Takze polecam
Edytowane przez JoannM Czas edycji: 2007-03-26 o 21:11 |
|
|
|
|
|
#368 |
|
Zadomowienie
|
a ja zrobiłam zakupy u galeriatkanin
zakupy zrobione 1. maja, pieniądze wpłacone 1 maja! a dzisiaj jest 9 a ja nadal nie mam przesyłki troszkę mnie to wnerwia!!!
|
|
#369 |
|
Rozeznanie
|
hmmm... kozytsał ktoś z usług BIZUTERIA_ROMA?
zastanawiam sie czy nie zlozyc czasem tam zamowienia... jak narazie zamawiałam u CJ i byłam zadowolona... |
|
|
|
|
#370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
ja mogę polecić TheLestat, a właściwie moja siostra
![]() Aukcja ze świetnymi magnesami na samochód, lodówke itp Jak dla mnie fajny gadżet.
|
|
|
#372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
czy to allegrowy nick Twojej siostry? :P
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Brydzia, chyba pomyliłaś podfora...
|
|
|
|
|
#377 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
wybaczcie... matura chyba zaćmiła mi mózg... no comment
|
|
|
#379 |
|
Wtajemniczenie
|
W zeszłym tygodniu przyszła paczka od CJ. lubie u niego robić zakupy, więc otwieram. i zonk! przekłądek nie ma, dwóch rodzajów koralików jest mniej niż zamawiałam. Napisałam maila. Dostałam odpowiedz, zeoczywiście bardzo przepraszają i czy ,mogą braki w nastepnym zamówieniu dosłać, jeśli nie to natychmiast ślą paczke. Napisałam, ze ok, nie pali sie. W odpowiedzi dostałam info, żebym się przypomniałam przy nastepnym zamówieniu, to dorzucągratisy i opłacą przesyłkę... W porównaniu do przeżyć ostatnioch z korallo, gdzie nawet "przepraszam" nie uslyszałam [od CJ szkiełka warte razem ze 3-4 zł a z korallo o kamienie drogie szło..] to jestem bardzo zadowolona z ich podejścia do klienta. Mimo braków - sporyy plus dla nich
|
|
#380 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie, właśnie ... pisałam wcześniej (nie pamiętam czy tu, czy w wątku o sklepach razem z innymi opiniami) o zakupach w CJ i kiepskich szpilkach.
Poradziła mi któraś z Was zareklamować. Tak też zrobiłam. I tak jak pisze Darkling, mnie też bardzo ładnie przeproszono itd. Złożyłam małe zamówionko, do którego dołączono nowe szpilki, brakujące przekładki i jeszcze 3 woreczki gratisów (co prawda nie powalające urodą koraliki, ale chodzi przecież o gest, a nie o darmowe dostawy korali). Tak więc, CJ dostaje WIELKI PLUS - pełen profesjonalizm ! Bez obaw można zamawiać i wiadomo, że się na tym nie straci ani kasy ani nerwów (jak to bywa np. z nutsy, tudzież korallo.pl-mam te same doświadczenia co Darkling) BTW Darkling widze, że my nie dość że w tym samym mieście mieszkamy, to w tych samych miejscach robimy zakupy internetowe ))) Pozdrawiam ciepło )albo lepiej chłodno, bo od upału udusić się można) Wiolka |
|
|
|
|
#381 |
|
Rozeznanie
|
Jeżeli chodzi o CJ to mam o nich to samo zdanie co zuwiolka i Darkling. Wszystko bez nerwów i wiem, że jak czegoś nie ma w zamówieniu to tak czy inaczej doślą to od razu albo w następnym razem.
Ostatnio zamawiałam z allegro od tomkasojki1. Dziewczyny expresowa przesyłka. Kasę wysłałam w środę o 16.00, a przesyłkę miałam w piątek. Byłam w szoku , bo od CJ czeka się na paczke dosyc długo (cztery dni robocze mają na wysłanie). Koraliki od Tomka Sójki dobre gatunkowo. Tylko ma strasznie drogi srebrny drut (10 cm kosztuje 1,40)i do tego jest jakiś bardzo miękki. Od CJ kupowałam po 4 zł za 0,5m i był o niebo lepszy. Powiedzcie mi jak drut o jednakowej próbie srebra może się tak różnić. A może Wy mi doradzicie gdzie najlepiej i najtaniej kupić srebrny drut?
|
|
|
|
|
#382 |
|
Zadomowienie
|
A czy ktoś mi coś może powiedzieć obecnie o sprzedawcy : borys78?
|
|
|
|
|
#383 |
|
Raczkowanie
|
Ja robiłam juz tam zakupy 3 razy, i jestem zadowolona. Kupuję głównie kamienie , rurki srebrne skręcone (bdb- dobre dziurki !!! u nich są najlepsze) i inne półfabrykaty , wszystko ok. Jako gratisy dostałam jakieś kółeczka posrebrzane - dużo za pierwszym razem i cos jeszcze jakieś koraliki ale nie mogę sobie przypomnieć, za drugim razem 4 kulki fasetowane kwarcu bardzo fajne, za trzecim razem 5 dużych owali czarnych nie wiem czy to onyks czy może zwykłe koraliki nie umiem tego poznać - ale też są ciekawe oraz zaciski do sznurków i rzemieni. kontakt ok. Przesyłkę opłacają od 80 zł, a mają duży wybór tym bardziej że można licytować też na dwóch innych nickach, więc polecam. Trochę to trwa zanim przyjdzie paczka ale tak 2 dni od wpłaty jest, napewno nie od ręki tak jak np. u WICHEREQ on jest jak wicher.
|
|
|
|
|
#384 |
|
Rozeznanie
|
CJ mnie juz wkurza, jutro minie tydzień od zaksięgowania przez nich wpłaty a paczki jak nie widać tak nie widać. Jak wicher to on nigdy nie był
|
|
|
|
|
#385 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
polecam srebro,koral może być (na 4 sztuki jedna była zdeformowana).Szkło weneckie-1 kostka mi się rozpadła .Dobry kontakt.Nie dołożyli mi jednej paczki korali.Dosłali na własny koszt.
|
|
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś by mi mógł przypomnieć nick phiphi na Allegro..? Tej od sreberek i innych takich.
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
phiphi182?
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
a rzeczywicie... Dzi€ki.
|
|
#389 |
|
Wtajemniczenie
|
ja zrobiłam zakupy ostatnio u 1-sokolica
zamawiałąm sieczkę z kwarcu turmalinowego - ładna granaciki małe nieregularne - super, są ładnie wypolerowane, drobniutki i bardzo równe. kiedyś kupiłam sieczkę z granatu w korallo [:/] i były porysowane, popękane, takie wrzucne do woreczka smiecie. a to nie - baaardzo ładne i 5 kuleczek tygrysiego oka. niezłe nawet, mimo całej mej sympatii do Astari - od skoloicy dostałam dużo dużo lepsze niż stamtąd. chciaż najpiękniejsze i tak z beadshopu ![]() opakowanie przesyłki było koszmarne.. wszystko wrzucone w jeden woreczek, część granatów luzem, tan woreczek owinięty w 3 strony takie wielkie gazety.. ja rozumiem, że do pewnych zakatków polski wynalazek zwany folią babelkową mógł jeszcze nie dojść, ale kurcze... pakowanie kamyczków w nekrologi [dosłownie.. współczujemy rodzinie pani słowomiry, ale ja kurcze kamyczki zamawiałam...] to troche przegięcie... ogólnie.. hmm.. nie wiem czy jeszcze tam zamówie. gdyby nie kwarc turmalinowy pewnie nigdy bym sie nie zdecydowała.. ale te granaty [których potrzebowałam do wypełnienia haftów na średniowiecznej dworskiej kiecce ] bardzo mile mnie zaskoczyły..
|
|
#390 |
|
Zadomowienie
|
Borys 78
ODRADZAM! Jestem baaaaaardzo zawiedziona. Zamówienie za prawie 90 zł Kulki nie są w paru przypadkach kulkami Prosiłam o sparowanie - nawet w min. stopniu sprawoane nie są Poprosiłam o doczepienie jednych ametystów, gdzie licytacja się skończyła - powiedziałam że dopłacę. Nie dorzucili ich, ale powiedzieli że wystawili ponownie. Nigdy więcej. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

polecam!

troszkę mnie to wnerwia!!!

, bo od CJ czeka się na paczke dosyc długo (cztery dni robocze mają na wysłanie). Koraliki od Tomka Sójki dobre gatunkowo. Tylko ma strasznie drogi srebrny drut (10 cm kosztuje 1,40)i do tego jest jakiś bardzo miękki. Od CJ kupowałam po 4 zł za 0,5m i był o niebo lepszy. Powiedzcie mi jak drut o jednakowej próbie srebra może się tak różnić. A może Wy mi doradzicie gdzie najlepiej i