|
|
#181 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Dzień doberek kochane, ja dzisiaj mało się będę udzielać, ale póki co nadrobiłam zaległości:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gorzej chyba z opanowaniem stresu, tak jak piszesz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Izuś, już tęsknie, do następnego poniedziałku słonko
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny żegnam się z wami, jade do mamusi na weekend i w niedziele lece do Polski
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Wlasnie dlatego, zeby postawic sprawe jasno, tym razem czekam az On wyciagnie reke. Nie zebym przeciagala ta niemila atmosfere z TZtem, bo klocic sie z Nim nie lubie BTW Krawcowa miala najpozniejw czoraj do mnie zadzwonic i nie dzwonila Zaraz do niej tyrkam
|
|
|
|
|
#184 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Kakusia wydaje mi się, że prawie każda z nas przeżywa podobne przeboje przed ślubem. Może to jego stres przedślubny daje we znaki? Głowa do góry i żeby ten "okres" jak najszybciej minął.
Ciekawa jestem co u Kejti85 ![]() Za chwilę sobie zrobię Nescafe albo Maxwell House ale na zimno. Cytat:
Cytat:
. My tu tak dużo piszemy, że za kilka dni Twój post "utonie" w naszych przyszłych postach. A po za tym nic nie zaśmiecasz! Lepiej się wyżalić jak się ma problem, bo wtedy człowieku od razu lepiej sie robi. Cytat:
Cytat:
po prostu to się czuje, że ślub tuż tuż
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale buziol ogromny słonko Ja Was opuszczam dzisiaj na tydzień ponad, ale obiecuję że od następnego poniedziałku znowu jestem i służę radą, pomocą, dobrym słowem i pogaduchami Oj będę za Wami tęsknić rybki moje!
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
moja miala do konca lipca sie odezwac kiedy przymiarka i cisza. zadzwonie dzis do niej
|
#187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() No wlasnie... co u Kejti? Nie odzywa sie cos... Cytat:
No to wracaj czym predzej, znajac Nasze wygadane PM sporo bedziesz miala do nadrobienia Sanetka - no moja krawcowa miala dzwonic pod koniec lipca, po czym 2 dni temu zadzwonilam do niej, a ona do mnie "Pani sie chciala przypomniec tak?" Rece opadaja! Teraz juz wiem, ze chocby mi ktos podal termin, ze SAM zadzwoni, bede uparcie dzwonila sama.Upsssss Marta zlacz mi posty, ale gafa ze mnie Przeprasam
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-08-08 o 12:21 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
czesc KObietki
stresik stresik---- u nas tez jest kazdy go ma ale ja jestem zdania, ze jest potrzebny - bo wtedy mobilizuje......... miłego weekendu ![]() buziaki p.s. kto mi jeszcze cos wiecej na temat fixatspray-u opowie jak go nakładac jak długo buzia sie nie swieci ? kto go przetestował??? prosze o pomoc!!!!! |
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, no obawiam się że drugi tydzień to mi zajmie nadrabianie zaległości Ale mam nadzieję wrócić wypoczęta i pełna energii, to może nie będzie tak źle
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
No nie znów cos się dzieje????????????
![]() Szlag by to... Napisałam posta i mi go zeżarło!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr r Pisałam do Was dziewuszki, że z tym organistą to się zastanowie... Może rzeczywiście poszukam kogoś innego. Agatko wyglądasz cudacznie i nic tego nie zmieni!!!!!!!!!!! Mimo, że te krawcowe ściemniają Cię <żeby zaoszczędzić pracy> jakimiś bajkami o projektantach! ![]() Aguniu już tęsknięęęęęęęęęęęęęęęęęęę ęęęęęęęęę!!! ![]() Lilloszku- czekam na Espanolowe fryziki!
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-08-08 o 13:58 Powód: Zeżarło mi pościora :( |
|
|
|
#191 | ||
|
Zadomowienie
|
Wi6tam Dzióbaski moje koffane...już prawie ogarnęłam Wasze wypowiedzi....
![]() Cytat:
![]() co z tymi facetami sie dzieje... Nic nie doradzam, bo to nie moja sprawa, ale trzymam kciuki za Was mocniuchno...oby wszystkie nasze BABY zrozumieli, że nas trzeba kofffać i wspierać... Cytat:
![]() Ja właśnie wysączyłam końcóweczkę, ale chyba później poproszę... z mleczkiem...:ehe: kasienka1985 nie wiem czy zdecydujemy sie na prostokat, ale pomysł jest, a to połowa sukcesu... Chrupiem ptasie mleczko, dla kogo pieszczoszek rozpływający ![]() I znowu mnie czeka grasowanie po placu zabaw z małym... Dzis juz wracam do domku, a jutro dzwonię do salonu, czy suknia jest, bo przymiareczka sie zbliża ![]() ![]() :m dleje:Agata R pięknosci.. ja też chchcę przymiarkę Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-08-08 o 14:07 Powód: Zeżarło mi Agatkę R |
||
|
|
|
#192 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja na Waszym miejscu ze stresu w nocy to bym chyba oka nie zmruzyła Juz teraz śnią mi sie koszmary...Cytat:
Choc piekną suknie Agaty ostatnio przyswoiłam bardzo dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pod wpływem Waszych dzisiejszych postów ja tez zadzwoniłam dzis w sprawie mojej sukni. Jeszcze jej nie ma Ma przyjsc około 15 sierpnia. No i umówiłam sie na 1 przymiarke na poczatku wrzesnia |
|||||
|
|
|
#193 |
|
Rozeznanie
|
no tak powariowaly z pisaniem i juz kolejna czesc!!!!!!!!!!!
to do mojego slubu chyba juz V bedzie jak w takim tempie piszecie?!!!!!!!!!!!
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
ufff...dzwonilam do krawcowej. moge spac spokojnie, suknia jest tylko czekaja z przymiarkami az szefowa wroci ze zwolnienia. od razu dodalam ze na dlugi weekend wyjezdzam wiec przymiarka dopiero po 20 sierpnia.
![]() powinnam sie jeszcze z dekoracjami przypomniec ale jak obiecali ze do 10 zadzwonia to jeszcze poczekam. tak o tym wszystkim myslalam i moze zrobie kolor przewodni wesela czerwono(bordowo)-bialy. TZ na czerwono, podpowiedzialam swiadkowi zeby mial ciemny garnitur. nie wiem jak sie swiadkowa ubierze ale dekoracje chyba zmienie z pomaranczowo-bialej wlasnie na bordowo-biala. nie bedzie za mdlo? ![]() zaproszenia tez maja nutke czerwonego
|
#195 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńko myślałam o takich:
|
|
|
|
#196 | ||
|
Rozeznanie
|
Ja jeszcze zbytnio nie czuje ślubu, mimo, że zamawiałam juz tort i ciasta
![]() Wczoraj moj sąsiad się żenił i jak podjechalo auto weselne, to jedynie se pomyslałam, ze za 2 tygodnie u mnie tak bedzie, nawet stresik sie nie udzielil ![]() Cytat:
Tak jak pisze Dzasta, powies welon na wieszaku. Moj też był pognieciony, i sobie tak wisi i sie rozprostował. Prasować bym się troszkę bała, gdyż jest ryzyko przypalenia. Cytat:
Mnie zostalo 15 dni. I jak?? Jak narazie zero stesu. Jedynie czasem nachodzą mnie obawy, że cos sie nie uda. Jedynie czego najbardziej się boję to ceremonii w Kosciele. Ze odbierze mi glos, lub, ze nie bede wiedziec kiedy mam wstac a kiedy usiaść ![]() Dziś tez dostałam @ i umieram z bolu wzielam juz dwie tabletki ibupromu i dwie nospy i brzuch dalej boli jak cholera Pocieszam sie jedynie faktem, ze nie bede miec @ na slubie ![]()
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Jej, dziewczynki, mam dość- pranie, sprzątanie, prasowanie, pakowanie na wyjazd. Już wymiękam
![]() A co Wy takie cichutkie dzisiaj?
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#199 |
|
Wtajemniczenie
|
cichutko bo @ się szerzy
![]() zaraz zmykam do domku ![]() Aguniu ściskam CIę mocno jakbyśmy się nie sklikały już, będę tęsknić-już tęsknię-udanego wypoczynku Słoneczko moje ![]()
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-08 o 16:02 Powód: dla Aguni |
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#201 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widzę, że sernik króluje, u mnie też ma być, jeszcze jakiś półmakowiec, snickers a reszty nie wiem Cytat:
Cytat:
no trudno, będziemy tęsknić masz buziola na drogę widzę, że @ nie tylko mi się dzisiaj przytrafiła
|
|
|
#202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mój TŻ też jest niski - ma 170 cm ![]() Cytat:
Dziś mam iść na grilla, a tu taka dziwna pogoda za oknem Potem może pojedziemy na jakieś dicho ![]() Miłego wieczoru! |
||
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam 173 cm wzrostu i buty 8,5 cm
A TZ ma 2 metry ![]() Żegnam sie z Wami, jado do rodziców . do srody pa nie piszcie za dużo |
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#205 | |||
|
Zakorzenienie
|
halo jest tu ktoś? Dziewczyny normalnie nie wierzę, że tu takie pustki ![]() Cytat:
A ja dzisiaj F mówię, że jeszcze 15 dni nam zostało a on tak popatrzył na mnie przerażony i mówi żartobliwie "mogłabyś mi nie przypominać? " Oj widzę, że jemu stresik daje we znaki, chodzi taki cichy, zamyślony Cytat:
.Cytat:
Ale się u mnie rozpadało, buuuuuu
|
|
|
#206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moj Tz tez nie jest wysoki, ma 165 cm a ja 162 + 5 cm obcas, wiec bede minimalnie wyzsza od TZ
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
Martuś ja jestem
Włąsnie dobiłam na wizaz Znow dzien poza domem.Co najwazniejsze dostalam od A. wymarzony prezent ślubny -> nokie 7373 Dzieki Bogu nie trzymal go w tajemnicy do slubu bo nie dalabym rady ![]() Ok ja zabieram sie za cztanie co naskrobalyscie
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo biedronka19876 już mi gdzieś pomknęła ![]() Z tym prezentem ślubnym to wcale niegłupi pomysł, zaraz pomyśle co ja bym chciała.....
|
|
|
#209 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musze troche poluzowac bo do slubu bede miec siwe wlosy....Cytat:
podziałały I tak ma byc! Czekamy na fotki Cytat:
![]() Takie fryzury pasowałyby tez do mojej sukni Ale kusza mnie rozpuszczone.Cytat:
Co to jakas epidemia z @ ![]() Cytat:
Ja dobrze wybrałam :tak:Bylismy u fotografa, juz prawie mielismy zrezygnowac z sesji w studio, ale po obejrzeniu sesji jednej pary Tło białe a na nim namalowana miłość w postaci Młodej Pary -> cudoW koncu zdecydowalismy sie na 30 min sesje przed slubem, potem czesc pleneru tam gdzie mamy wesele a dodatkowy plener zrobimy w inny dzien w jakims ciekawym miejscu ![]() A tak w ogóle co tu tak pusto P.S A i ogladalismy fotoksiazke, spodobala sie nam, na pewno czesc zdjec bedzie w tej postaci
|
|||||
|
|
|
#210 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
się należy Ale za to drugie ogromny Będę się już z Wami żegnać, może dam radę dzisiaj jeszcze podczytywać, ale czy coś naskrobię nie wiem. Za około 2 godzinki wyruszamy. Także dziewczynom ślubującym w ten i następny weekend życzę świetnej pogody, niech ten dzień będzie idealny, pozostawi po sobie tylko miłe wspomnienia a każdy następny dzień żeby był piękniejszy od poprzedniego ![]() Buziole moje kochane dla Was ogromne, nie wiem jak ja bez Was wytrzymam Będę tęsknić rybeńki moje. A i miejcie litość, żebym chociaż nie zobaczyła V części wątku jak wrócę, bo wtedy to się załamię.Papatki i do sklikania w następny poniedziałek (i trzymajcie kciuki za dobrą pogodę)
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

a jak nie to może być i okrągły, ale smak to nie wiem, najbardziej lubię z bitej śmietany 
Co nie znaczy, ze nie ma mnie na liscie PM2008... Poprostu chwilowo nie jest to dla mnie szczesliwy temat i powod do usmiechu i radosnych przygotowan
Wyobrazacie to sobie? 

idioci nie???
u mnie to normalnie niespotykane
Jak Wasze sampoczucie? Dobrze ze mi został jeszcze ponad miesiac
Oj będę za Wami tęsknić rybki moje!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

halo jest tu ktoś? Dziewczyny normalnie nie wierzę, że tu takie pustki
podziałały