|
|
#3871 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: pasują ponczoszki do sandałków??
z odkrytymi palcami i gola pieta
![]() czytalam ze sa tez jakies bezszwowe ponczoszki
|
|
|
|
#3872 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mysle ze do sandalek nie pasuja kabaretki a rajstopy w ostatecznosci moglyby byc o ile kupisz takie bez tych koncowek na placach, takich tych grubszych.
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
|
|
|
|
#3873 |
|
Raczkowanie
|
poszlabym w polbucikach,ale nie mam
|
|
|
|
#3874 |
|
Rozeznanie
|
Mnie to w ogole jakos sandałki do długiej sukni wieczorowej nie pasuja jakos,no ale moze Twoja sukienka akurat pasuje.
|
|
|
|
#3875 |
|
Raczkowanie
|
sukienka jest dluga i bez plecow wiec chyba pasuja i sandalki i polbuciki,tylko nadal nie wiem co z tymi ponczoszkami
|
|
|
|
#3876 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie zakładałam i nie załozyłabym ponczoch ani zadnego rodzaju rajstop do sandałów. Taka moja opinia
|
|
|
|
#3877 |
|
Raczkowanie
|
wlasnie ja tez sie wacham/waham -poprawcie mnie bo zdurnialam
![]() ale chyba pojde bez rajstopek ,tylko co zrobic jak zaczna mnie piec sandalki od spodu
|
|
|
|
#3878 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Torebka i sweterek na studniówkę :)
Spoko spoko i jescze raz spoko
) Sukieneczka bardzo mi się podoba buciki jescze bardziej ale to nie oznacza że sukienka mniej :P Ja także popieram wybór bolerka ;] Mam nadzieje że zrobisz sobiue zdjęcia i jakieś zamieścisz tutaj !! Chce wiedziec jak wyglądałaś :P Pozdrawiam ) )
|
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Buciki swietne
|
#3880 |
|
Raczkowanie
|
Do dlugiej sukienki, wlasnie sandalki pasuja najbardziej.zreszta wystarczy popatrzec na kreacje gwiazd. I koniecznie na bosa stope.
Polecam Ci wkladki zelowe.Swietnie podtrzymuja stope
|
|
|
|
#3881 |
|
Raczkowanie
|
a gdzie moge je kupic?
|
|
|
|
#3882 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam "scholl",kupilam w rosmanie. ale widzialam w deichmanie chyba tansze.
|
|
|
|
#3883 |
|
Raczkowanie
|
hmmm u mnie w takiej malej miescinie nie ma takich sklepow
|
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam na swojej studiówce sandałki i nie wyobrażam sobie pójścia w styczniu bez rajstop,a przecież nie będę się jak idiotka co po chwilę przebierać i zmieniać buty
Nie noszę rajstop do sandałów,ale należy wziąść pod uwagę porę roku jaką mamy-jak ktoś chce mieć zapalenie płuc i etykietkę szaleńca to proszę bardzo można bez rajstop wyjść,ale szczerze nie polecam.Znając życie na weselach wychodzi się na zewnątrz, dużo się człowiek przemieszcza-przecież przed każdym wyjściem nie będziesz się przebierać,a marznąć Ja miałam rajstop bez wzmocnienia na palcach.W sklepach jest wiele takich produktów cena ok.10-15 zł w zależności od firmy.
|
#3885 |
|
BAN stały
|
Dobrym rozwiązaniem mogą być wspomniane już powyżej legginsy- ale dłuższe, tak aby tylko palce były odkryte
|
|
|
|
#3886 | |
|
KWC
|
Cytat:
oj, dokładnie tak! W zeszłym roku biegałam po śniegu na sylwestra w sandałkach-szpilkach bez rajstop. Nie założyłabym takiego zestawienia za nic- zupełne bezguście. |
|
|
|
|
#3887 |
|
KWC
|
a wkładki żelowe scholl nazywają się party feet i są w większości aptek i drogerii
kosztują ok 25 złw deichmanie 5 zł..już 4 parę kupiłam..są suuupeeer |
|
|
|
#3888 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Białe kabaretki?
Cytat:
pozdrawiam i życzcie mi dobrej zabawy
|
|
#3889 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym ubrala to brązowe nie to pierwsze co pokazalas tylko to drugie z ta apilkacja z cekin. a szkoda ze torebki nie masz w kolorze butow, mysle ze fajnie by to wygladalo.
a czarna nie za bardzo bedzie pasowac skoro nie bedziesz miala nic czarnego, no ale to tylko moja sugestia.
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
|
|
|
#3890 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3891 |
|
KWC
|
Takie wkładki zapobiegają przesuwaniu się stopy w buciku, a dzięki temu, ze są miękkie nóżka się mniej męczy w wysokim bucie, można przetańczyć całą noc! Wiem-sprawdziłam na dwóch weselach, sylwestrze i imprezie urodzinowej. Rewelacja!
|
|
|
|
#3892 |
|
BAN stały
|
dzieki wielkie
nie słyszałam o tym nigdy a na pewno mi sie przydadza? To jest ich całkowita nazwa "wkładki żelowe"? Wyglądaja mniej wiecej tak jak zwykle wkladki?
|
|
|
|
#3893 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na wesele, do dlugiej wieczorowej sukni??? |
|
|
|
|
#3894 |
|
KWC
|
"Scholl Party Feet poduszeczki ochronne stanowią doskonałą ochronę przed piekącym bólem w przedniej części stopy. Poduszeczki wykonane są z ultra cienkiego, przezroczystego żelu a dzięki antypoślizgowi zawsze pozostają na miejscu. Poduszeczki sąwielokrotnego użycia, zmywalne"
redukują ból i zmęczenie stóp, spowodowany długim chodzeniem, staniem, TAŃCZENIEM |
|
|
|
#3895 |
|
KWC
|
co prawda tych firmowych, od sholla nie używałam, tylko dużo tańszych Daichmana, ale zapewne są te świetne-a skoro nie masz D.w swoim mieście to pozostaje Ci Sholl
|
|
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3897 |
|
BAN stały
|
Na biznesowym spotkaniu, w pracy, czy na uczelnie RAJSTOPY TAK! Do sandałów bez palców rajstopy- zdecydowanie NIE!
|
|
|
|
#3898 |
|
Przyczajenie
|
Ogolnie brak rajstop jest uwazany za brak elegancji. Mi rowniez zestawienie rajstopy z sandalami sie nie podobaja, ale mysle, ze idze to jakos przebolec-pozatym jest zima...
Jak zalozysz rojstopy bez wzmocnien na palcach to powienno byc ok, ja przemyslalabym tez sprawe kabaretek. Moim zdaniem nie wygladaja tak zle do sandalkow ![]() Pozdrowienia
|
|
|
|
#3899 |
|
Raczkowanie
|
Ale tu chyba chodzi o wesele, a nie bizneswoman.
Po za tym,beznadziejnie wyglada na sukience jak widac wglebienie od gumki od rajstop. Wiec jezeli juz, to ew.samonosne ponczochy bez wzmocnienia na palcach. |
|
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tej gumki-rajstopy bez wzmocnień na palcach są robione tak,że ani nie mają palców zaznaczonych ani też na udach nie mają tego wzmocnienia,inna jest również gumka do góry i nic nie będzie widać.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

Nie noszę rajstop do sandałów,ale należy wziąść pod uwagę porę roku jaką mamy-jak ktoś chce mieć zapalenie płuc i etykietkę szaleńca to proszę bardzo można bez rajstop wyjść,ale szczerze nie polecam.Znając życie na weselach wychodzi się na zewnątrz, dużo się człowiek przemieszcza-przecież przed każdym wyjściem nie będziesz się przebierać,a marznąć
nie słyszałam o tym nigdy a na pewno mi sie przydadza? To jest ich całkowita nazwa "wkładki żelowe"? Wyglądaja mniej wiecej tak jak zwykle wkladki?
Na wesele, do dlugiej wieczorowej sukni???