|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduchy po szkole część VI pt."Żółwie, nastki i słodkie robaczki!"
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
mam dlugopisem 2 z wf. Nic tylko się załamać. A jestem rozciągnięty. Tylko nie ćwiczyłam, bo mam poje.bane dziewcyzny w klasie.
![]() Idę płakusiać. Aż odeszła mnie chęć na tańce.
|
|
#3426 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() nadrobiłam ![]() la beaute, da się oblać na placu za pierwszym razem oblałam na łuku ![]() w poniedziałek i dzisiaj byłam na zakupach kompletuję powoli ciuchy na te ewentualne wakacje ale takie na codzień też kupuję ![]() w poniedziałek kupiłam sobie w Housie japonki, takie bardziej do pracy, a w Moodo bluzkę ![]() a dzisiaj byłam na targu kupiłam sobie spodnie, sukienkę czarną, białą koszulkę bokserkę i bieliznę. i dla tych dziewczyn, które kiedyś tu mówiły, że na targu są kiczowate ubrania zaraz wstawię fotki może zmienią zdanie. ogólnie zaraz się pochwalę zakupami ![]() pogoda cudowna! oby tak już zostało ![]() wieczorem przyjeżdża tż, a jutro idę do pracy
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
cześć laseczki ;D.
olasia - 2 z w-f ' u ?! jejku, dla mnie to jest szok. ale co do tańca nie poddawaj się! nawet dobry dziś dzień mam. dostałam 5- z recytacji wiersza ;d. kuurrczee, musze jutro napisać test z infy na 4 żeby mieć 6 z informatyki. eh, trzymajcie za mnie kciuki .nie chce mi się nadrabiać ale ok
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziś w szkole dowiedziałam się, że moja 'ukochana' ( ) pani od angielskiego odchodzi ! Ale była kompromitacja na religii! Bo babka coś tam gada, ze do pewnej piosenki tańczy się i cała klasa wskazała na nas i powiedziała, że my to niedawno tańczyłyśmy. (Tzn. ja i moja przyjaciółka). Ok, nauczyłyśmy się tego niedawno na nudnej lekcji informatyki, ale tylko dla zlewy, a nie, żeby tańczyć Tu filmik,. z którego się uczyłyśmy http://www.youtube.com/watch?v=VpCJIHuvhZM Byla u mnie koleżanka-fryzjerka i podcięła mi włosy. Fajne Wyszlabym gdzies...
|
#3429 |
|
Konto usunięte
|
Hej
|
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
Eerie gratuluję!
olasia nieważne jakie masz oceny, ważne żebyś do 11 się dostała ![]() cziki fajna sukienka ![]() Czarownica heeej jak tam?lazurowa z jakiego działu test? ja nienawidziłam infy... a jak było programowanie to tylko modliłam się żeby zdać ![]() klada zrób zdjęcie włosów ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- ależ gorąco :O |
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
chodzi o to że ja nie jestem jakaś niesprawna czy coś, po prostu u mnie w klasie nikt nie ćwiczy i baba się na mnie mści ;c
jedna miala 1 wf przećwiczony i 2 na semestre, a ja 20 wfów i tez 2 ; c
|
|
#3433 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- [1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;19884443]Średnio. Byłam dziś u niego w pracy... widziałam go, a właściwie tylko jego plecy. Heh...[/QUOTE] ale po co?
|
|
|
|
|
#3436 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, ale on wstawiana 'enki' jak Ciebie nie ma albo nie ćwiczysz. nawet jak w szpitalu leżysz czy na wycieczce jesteś
---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- [1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;19884575]Musiałam wypożyczyć "Potop" a biblioteka jest w tym budynku gdzie on pracuje... Na szczęście mnie nie widział...[/QUOTE] a fajny ten kolega, z którym osttnio się spotkałaś?
|
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
hej :P
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
olasia, co zacieszasz, zamiast okazac mi współczucie?
![]() Mala, nie warto. Ostatnio moje włosy są nijakie, nic o nie nie dbam, ograniczam się jedynie do Glorii po myciu jako odżywki... Czarownica, hej ![]() Ja nie chodziłam w sezonie jesienno-zimowym praktycznie na wf, bo mam na pierwszych godzinach więc mi się nie chciało i babka powiedziała, że mi nie wstawi 5 na koniec. A i tak mi wstawiła
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
ja z wf mam 3 albo 4
|
|
#3441 |
|
Konto usunięte
|
Czy fajny... jakoś nie patrzę na niego w takich kategoriach. Ale uważam, że brzydki nie jest. Moja koleżanka się nim podnieca ostatnio, hehe. Taki typowy skejt, bejsbolówka, szerokie spodnie w kroku, bluzki do kolan... takie dłuższe włosy trochę.
Miałam dziś się z nim spotkać, ale "Potop" mnie woła... :/ Może w piątek się spotkamy...
|
|
|
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A ja uwielbiam infe i w-f <33 . Z w-f'u mam 5 . Miałabym 6 gdybym chodziła na kosza.. ech.. kiedyś chciałam być koszykarką...
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam. wróciłam, byłam u kolegi w szpitalu :P
a z wf mam 4/5 :p Moze się wybronię na 5
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
'no nie'
normalnie jak bym Mariolkę słyszała
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
ja uzupełniam ćw z PO i nie żeby mi 20 str. zostało
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
gorąco mi
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

to super
tj. wpierw do W-wy do brata, a potem na samolot 

) pani od angielskiego odchodzi !
nieważne jakie masz oceny, ważne żebyś do 11 się dostała