|
|
#1081 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy które najbardziej się Wam NIE podobają
Cytat:
|
|
|
#1082 |
|
Zadomowienie
|
gucci rush:/// bleeeeeeeee
|
|
|
|
|
#1083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zrobię z siebie sztucznej inteligencji ponownie. ![]() Zawsze podejrzewałam żem jest tłumok perfumeryjny. Dla mnie Quality czy Galilu to takie same perfumerie jak inne. Tyle, że produkty są tam troszkę droższe niż te, które kupuję albo poza granicami kraju, albo przez sklepy internetowe. Angels of Florence od Santa Maria Novella kupiłam za 125$ a w właśnie zerkam na stronę Galilu i widzę cenę 413 zł. Mure et Musc od L'Artisan 250 ml można nabyć za 150$ a rodzima cena to chyba 510 zł. Ale nie wiedziałam, że są to niszowce. Poważnie. ![]() (W merlinie możesz teraz kupić ten Muchozol o pojemności 50ml za 95,9 zł )Wyczyny pana Muglera zazwyczaj lubię, ale nie Womanity. Co prawda akurat rybich jajeczek na skórze nie czuję - u mnie pozostaje tylko jakieś coś owocowo-świeżakowego i to totalnie płaskiego co akurat z figą ma mało wspólnego. Ale za to zapach tak bardzo uczepił się podszewki rękawa w kurtce, że przez kilka dni od testowania chodziłam po mieszkaniu i szukałam co tak śmierdzi. ![]() No nie narzekajcie na Hypnose. To bardzo dobry odświeżacz do toalety. Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2011-05-28 o 19:43 |
||
|
|
|
|
#1084 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1085 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Panaroja
|
Zdecydowanie i bezwzględnie Poison Diora - tragedia
na początku jakaś śliwka , a potem ciężki odór nie do zdarcia - mimo szorowania trzymały się na ręce do następnego dnia . I wszystkie pochodne z wyjątkiem Tendre Poison , która akurat mi się podobała . Ale reszta Poisonów - newer
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1087 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Stówa za 50 ml? toż to musi być jakieś wykwintne cudo
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Trucie much bywa czasami kosztowne.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Czy nie znając ani jednego niszowego zapachu jestem na jakimkolwiek poziomie zaawansowania?
:pli z: Aż spać nie mogłam, tak mnie to nurtowało. No ale może znajdę jakieś kursy doszkalające![]() A w temacie...dołączam się do osób nietrawiących Eden Cacharel. Brr. |
|
|
|
|
#1090 |
|
Wtajemniczenie
|
Phi...ja tam mam skuteczny sposób za darmo
![]() Zaganiam delikwentke na firanke (przewidywalne gadziny z nich, każda siądzie) po czy lekko zgniatam pomiedzy dwoma draperiami/wybrzyszeniami (jakkolwiek to sie zowie) tak żeby zabić, ale żeby bebechy nie "wyskoczyły" i na zrobiły bajzlu; zwłoki wyrzucam za okno
|
|
|
#1091 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
toż nie lepiej wyekstrahować trupią nutę zdechłej muchy i ukręcić niszowe cacko pod jakąś chwytliwą nazwą Flying Death albo Fly no more? przy odpowiedniej kompozycji nut podkreślających rozkład pochwyconej i ukatrupionej muchy nisza padłaby przed Tobą w zachwycie no, ja NA PEWNO musiałabym przetestować to nowe cudo
Edytowane przez selya Czas edycji: 2011-05-29 o 11:21 |
|
|
|
|
|
#1092 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja wypuszczam - chyba, że koty są szybsze - wtedy no mercy ![]() jeśli chodzi o muglerowe wonie - innocent - konam |
|
|
|
|
|
#1093 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[mama Jodziego w natarciu]W temacie,do grona kolejny Amuage ,tym razem Gold.Czuję się w nim jak stara-maleńka
|
|
|
#1094 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nazwy mnie rozwaliły Tak koncepcja wpasowałby sie w ostanie mody, jest kupa, jest sperma, jest krew, to śmierć pasuje jak ulał Już mam plan, pozabijam troche much, zakopie je w ziemi na pare dni, po czym takie upaćkanie w ziemi wyjme, zmieszam w blenderze i przeprowadze destylacje - dostane olejek eteryczny i hydrolat zwłowowo-ziemny Skoro wokalista Satyricona produkuje blackmetalowe wina to ja moge wyprodukować iście blackmetalowe perfumy, a co? ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Te moje, głupie, nie chcą wylatywać ![]() Cytat:
A żeby nei było całkowitego oftopa, to dopisze coś o nielubianych perfumach. Oprócz tych wszystkich ulepów w stylu Angela, Lolity czy Hypnose oraz różowych wywarów/roztworów/wyciągów z landryn tłocznie zalegających na półkach perfumerii; nie toleruje, bardziej fizjologicznie niż "gustowo", Zielonej Herbaty EA - zbyt przypominają mi dość traumatyczna wizyte w krakowskiej Chimerze
|
|
|
|
#1095 |
|
Rozeznanie
|
to ja dorzucę jeszcze Aqua Allegoria - Herba Fresca...
matko święta
|
|
#1096 |
|
Klientka w krawacie
|
Mam nowego "faworyta": Versace Crystal Noir- zgniłe kwiatki+ cukier puder+ stęchlizna.
|
|
#1097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym przypadku do zdechłej muchy i ziemi przydałby się jeszcze np. zapach świeżo skoszonej trawy (koniecznie w centrum miasta) i zgniłych owoców, rodem z kompozycji zapachowej fosgenu. Sukces gwarantowany! Cytat:
Będąc dzisiaj w S jakieś licho podkusiło mnie żeby powąchać Aurę Swarovskiego. O rety. Pierwsze moje skojarzenie: fryzjer z brzytwą. Może to i komuś będzie się podobało, ale zapach na bloterku skutecznie mnie odstraszył od przetestowania go na nadgarstku.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
od piątku (początek mojego urlopu) będę roztaczać woń Amor Amor
ku udręce niektórymna mojej liście śmierdziuchów umieszczam Escale a Portofino
|
|
|
#1099 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
|
#1100 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
ja niecierpię perfum lolity lempickiej, tych, które o dziwo w kwc taką dobrą mają ocenę... dla mnie to koszmar
![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- też nie lubię tego zapachu |
|
|
|
|
#1102 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Biała Dama;27229719]ja niecierpię perfum lolity lempickiej, tych, które o dziwo w kwc taką dobrą mają ocenę... dla mnie to koszmar
QUOTE]Też nie przepadam za tym zapachu, na mojej skórze wypełza z niego nuta dawno niemytej ...lodówki .Ale najbardziej nie podoba neonatura cocon yr. Robiłam już kilka podejść, ale takiego wydania paczuli nie znoszę.
|
|
#1103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W tym przypadku do zdechłej muchy i ziemi przydałby się jeszcze np. zapach świeżo skoszonej trawy (koniecznie w centrum miasta) i zgniłych owoców, rodem z kompozycji zapachowej fosgenu. Sukces gwarantowany! QUOTE] |
|
|
|
|
|
#1104 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozczarowały mnie Chloe Neroli i Capucine , a tyle sobie po tej marce i nazwach obiecywałam...
|
|
|
|
|
#1105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-04 o 21:23 |
||
|
|
|
|
#1106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- http://www.newsinenglish.no/2011/04/...-and-red-wine/ Stylowy dizjan, no nie ? Ciekawe po ile chodza?
|
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fly no more niszowa nisza
|
|
|
|
|
|
#1108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za kilka kotów na czarną mszę? ![]() Cytat:
|
|
|
#1109 | |
|
Wtajemniczenie
|
To i tak lepiej niż za dziewice
![]() Cytat:
|
|
|
|
#1110 |
|
Panaroja
|
Muchy bezwonne są , lepiej pluskwę wyekstrahować , sukces gwarantowany , zwłaszcza po odpowiednim doprawieniu
![]() Dokładam Cafe Cafe - ulepiasta konfitura z marakui , której nie cierpię , podbita pleśnią
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.

cieszyć zmysły
Nie zrobię z siebie sztucznej inteligencji ponownie. 

To bardzo dobry odświeżacz do toalety. 
na początku jakaś śliwka , a potem ciężki odór nie do zdarcia - mimo szorowania trzymały się na ręce do następnego dnia . I wszystkie pochodne z wyjątkiem Tendre Poison , która akurat mi się podobała . Ale reszta Poisonów - newer 

:pli z: Aż spać nie mogłam, tak mnie to nurtowało. No ale może znajdę jakieś kursy doszkalające