|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
dziś po Fire 55 EZ, a jutro Fire 30+Stretch 10, czyli łatwizna
![]() Podczas ćwiczeń, jak widzę, że mi się tłuszcz rusza to z jednej str się cieszę, że się pozbędę, a z drugiej tak sobie myślę, że nigdy już tego nie zmienię Ale widzę, że Agusiek ma efekty, więc nie może być inaczej
|
|
|
|
#302 |
|
Rozeznanie
|
Ja się z chęcią dołączam do turbomaniaczek
Na Turbo Fire jestem już dwa tygodnie ale robię plan hybrydowy łącząc Turbo fire z Chalean extreme tej samej instruktorki na mięśnie . I jeszcze czasami wplatam slim in 6 debbie siebers ( też beachbody ) bo jestem uzależniona od ćwiczeń Czasami myślę, że Insanity było dla mnie mniej wyczerpujące niż Hiit 30
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Ja narazie ćwiczę BBL ale zamierzam zaraz po nim zacząć turbo fire ( a może nawet w trakcie bede oba robic:P) tylko możecie mi powiedzieć ile ma być łącznie filmików turbo fire?? znalazłam na chomiku 7 części.
|
#304 |
|
Raczkowanie
|
oj ja obiecuje ze dzis ie biore, tylko nie wiem czy zaczac tam gdzie skonczylam czyli od czwartku 3ciego tyg czy już leciec na bieżąco i dziś zacząć 4ty tydzien zeby sie nie pomylic....
teraz bym pocwiczyla ale dzieciaki mi nie daja spokoju na 3 min ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- powinno byc bodajże 12 filmików |
|
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fire 45 HIIT 15 sculpt 30 stretch 40 tone 30 Fire 45 Class (Breakdown) Core 20 HIIT 25 Widzę zę nawet 1 dnia nie mogę dzisaij zacząć bo nie mam fire 30 ![]() PS> ROZPISKĘ JUŻ MAM
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2010-08-30 o 15:06 |
|
|
|
|
#306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Handmade: leć od tego tygodnia, na którym skończyłaś-nie ma tak łatwo |
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki, powiecie mi jak to jest z ta odpowiednią godziną do treningu? Jak pisałam, z regułyy am czas po 20, nie za późno?
|
#308 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak mam przerwe w tygodniu to jakoś dziwnie sie czuje, taki niedosyt mam ![]() A ja dziś Fire 55 ez polubiłam nawet to teraz najbardziej podobaja mi sie dwa EZ ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
, i koncze o 19:30, 20:00, zależy jaki program
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro ważenie i mierzenie więc się Wam pochwalę (mam nadzieję, że pochwalę) jak tam po 20 dniach odchudzania. Aczkolwiek takiego lajtowego, prawdziwa walka od 1.09
![]() Ja ćwiczę albo po śniadaniu, albo po 2 śniadaniu W roku szkolnym przed kolacją
|
|
|
|
#310 |
|
Raczkowanie
|
ja cwiczylam po 21 a czesto i po 22.... bo wczesniej czasu nie mam poprostu.... napewno rano lepiej, ale tak czy siak działa ...
|
|
|
|
#311 |
|
Rozeznanie
|
Kalija - mam to szczęście, że mam oryginalne wersje tych ćwiczeń od siostry ze Stanów, ale zapytaj dziewczyn skąd to ściągają jest tego sporo w internecie.
To link do Chalean Extreme i Slim in 6 ( Debbie zaczynała z Tonym Hortonem z P90X ) : http://www.beachbody.com/product/fit...s/slim_in_6.do http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/chalean_extreme.do Fashionaddicted - ćwiczeń do TurboFire jest 17 , wypisuję: Fire 30 Class Fire 45 EZ Fire 45 Class Fire 55 EZ Fire 60 Class HiiT 15 Hiit 20 Hiit 25 Hiit 30 Stretch 10 Stretch 40 Abs 10 Core 20 Lower 20 Upper 20 Sculpt 30 Tone 30 Jeżeli ktoś będzie zainteresowany hybrydą TURBOFIRE-CLX HYBRID to jest Turbo Fire z Chalean Extreme postaram się wkleić link z rozpisanym programem też na 20 tygodni. Pzdr , idę ćwiczyć
|
#312 |
|
Raczkowanie
|
HIIT30 Fire60 i ostatnie 4 są w poziomie Advanced to dodatkowy pakiet, na pierwsze 3 mce nie są potrzebne
fashionadicted ja mam na chomiku wszystko oprocz 5ez bo cos dziewczyny mowily ze błąd przy rozpakowywaniu wyskakuje (aczkolwiek mojej kolezance sie rozpakowało wszystko) |
|
|
|
#313 |
|
Raczkowanie
|
ja tez zaczelam dzisiaj turbo fire - pierwszy dzien
w prawdzie zamiast fire 30 class zrobilam 45 ale to chyba nie ma takiej duzej roznicy, musze sobie wszystko dopiero posciagac, ale mam nadzieje ze sie wkrece, bo dzisiaj mi sie podobalo ![]()
|
#314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ZNALAZŁAM!! ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2010-08-30 o 19:14 |
||
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie godzin
![]() Ide ćwiczyc pierwszy dzień, później napiszę czy żyję ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Dobra, jestem po. Czuje sie super, ale czuję wszystkie mięsnie - zwłaszcza ramion Co prawda moje ćw wygladały dziwnie, bo gubiłam sie strasznie, ale jak nie wiedziałam co robić, to robiłam wykopy nóg i wymachy ramion ![]() Zobaczymy czy bedą jutro zakwasy hehe.
|
|
#316 |
|
Raczkowanie
|
Mi brakuje fire 45 class i nigdzie nie mogę tego znaleźć.
Widzę, że dużo nowych osób zaczyna ćwiczyć fajnie, będzie motywacja większa
|
|
|
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez mam pierwszy dzien za soba. nie bylo az tak strasznie
nawet mi sie to podoba chcialabym wiecej ale wiem ze nie mozna przesadzac, czekam z niecierpliwoscia na jutro kiedy sobie cos nowego pocwicze. programy faktycznie troszke szybko leca i mozna sie pogubic ale pewnie dojde do wprawy za jakis czas
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że myslałam, że bedę miała zakwasy, ale nie ma nic
![]() Fajnie się czuję po wczorajszym i chcę więcej
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj na wadze +2kg, w cm bez zmian. O co tu chodzi ;( ?! W 10 dni ? Straciłam całą motywację.
Ale nic, zapomnę o dzisiejszym ważeniu i mierzeniu i będę dalej robić, a od jutra zaostrzam dietę na typowo redukcyjną. Załamałam się ;/ |
|
|
|
#320 |
|
Raczkowanie
|
nie patrz na wage. miesnie ważą wiecej niz tluszczyk. patrz na wymiary i na wygląd
|
|
|
|
#321 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.dzis zrobilam wyjatkowo z rana dzisiaj cwiczenia - hiit 15 i stretching, i mam jeszcze pytanie tak zeby sie upewnic duzo skakania w tym hiicie ale ogolnie fajnie. poszlabym sie jeszcze gdzies przejsc zeby sie troche poruszac ale narazie leje strasznie, moze pozniej sie rozpogodzi
|
|
#322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dopiero zobaczyłam w rozpisce że 3 tygodnie po kolei beda wyglądały w tym miesiacu tak samo, no ale nic
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
ale nie poddaję się i jadę dalej
![]() jutro pierwsze "core" poprosiłam mamę o kupienie tej gumy w Decathlonie, więc może będę miała
|
|
|
|
#324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko jak dla mnie to ciężko wytrzymać do końca bo dawno nie robiłam brzuszków. Tam sie czesto powtarza takie cwiczenie gdzie trzeba sie wychylić do tyłu pod kątem jakoś 60 stopni i pod koniec juz jest masakra A ja gumy nie mam, ciężarki sobie biore
|
|
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
ja sie niestety poddaje.... klopoty w domu niestety mam.... i nie mam glowy teraz zeby cwiczyc...tak wiec poki co powodzenia wam zycze i trzymam kciuki za ukoncenie calego planu... albo nawet i tego zaawansowanego ;-)
|
|
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
Za mna juz 2 dzien cwiczen. Nadal czuje niedosyt, cwiczonka sa super oby i efekty byly
|
|
|
|
#327 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale w każdym dniu co innego, więc nie bedzie nudne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
3mam kciuki za Ciebie, oby wszystko szybko się ułożyło ![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, jestem po ćwiczeniach. Masakra, na HIIT 15 myslałam, że ducha wyzionę, musiałam robic przerwy. Ale rozciaganie mnie uspokoiło. Czuję każdy mięsień hehe. Ide wziąć gorący pryszniic.
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
No HIIT-y dają popalić
![]() Ja za pół godzinki zbieram się robić Core+Stretch. Nie mam tej gumy, muszę sobie jakoś poradzić z hantelkami. |
|
|
|
#330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nienawidze HIITów i dobrze ze w tym miesiacu nie mam ani jednego same aeroby ![]() Dziś mam dzień przerwy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.

Ale widzę, że Agusiek ma efekty, więc nie może być inaczej 

3mam kciuki za Ciebie, oby wszystko szybko się ułożyło