TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-05, 13:18   #901
Tigressa
Rozeznanie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Ja też mam okulary, ale one mi nie spadają, włosy też związuję, ale się trzymają w miarę a mam za ramiona.
Ja akurat mam dłuższe - za łopatki, więc nie wiem co już z nimi robic. Sprobuje nastepnym razem zrobic warkocz i jego upiąc na gorze jakos....
Tigressa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 13:27   #902
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tigressa Pokaż wiadomość
Ja akurat mam dłuższe - za łopatki, więc nie wiem co już z nimi robic. Sprobuje nastepnym razem zrobic warkocz i jego upiąc na gorze jakos....
A no to rzeczywiście. Możesz też spróbować zrobić kucyk wysoko na czubku głowy
Stary 2011-02-05, 14:16   #903
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
masz super efekty.Ja kończę w niedzielę miesiąc,ale nie mam aż takich rezultatów ani w cm ani w kg jak Ty.Czasami się zastanawiam czy TF na mnie działa.
Ej, tylko mi się nie poddawaj Po prostu jesteśmy inne, a każdy inaczej reaguje na ćwiczenia. Ne efekty wpływ ma wiele czynników. Dlatego też głowa do góry, łokcie w bok, biust do przodu i jedziemy dalej

Cytat:
Dołączam do ćwiczących
Witamy

Cytat:
jak ktoś chce to ja mam wszystkie filmy z TF na swoim chomiku.
Już obczaiłam co ty tam masz, a masz sporo i nie tylko tego TF

Cytat:
a ja mam pytanie czy któraś próbowała tego planu hybrydowego?? czyli połączenie TF z chalean extreme???
Widziałam tylko rozpiskę, ale nie próbowałam. Zresztą ostatnio nawet zadałam pytanie czy ktoś miała doczynienia z samym extreme, ale nikt mi nie odpowiedział. Wydaje mi się, że to CE jest dosyć siłowe (sporo ciężarków, itp), więc połaczenie z tymi intensywnymi fire i hiit z TF może być ciekawe

Cytat:
układy z elementami tanecznymi są dla mnie ciężkie do opanowania
Też miałam z tym problem. Nigdy nienawidziłam aerobiku. Ale od kiedy zaczęłam ćwiczyć szaloną Szaliną mi przeszło, po prostu wiem że jak się zaprę to dam radę, a trening czyni mistrza

Cytat:
mam problem z okularami ... i włosami
Od kiedy noszę soczewki życie stało się prostsze (jak to reklamą zabrzmiało) i teraz nie mam problemów ze spadającymi okularami, więc nie wiem co Tobie poradzić. A włosy mam znacznie krótsze, więc zwykła gumka i dwie spinki mi wystarczają. Jedynie tyle, że czasem pomiędzy jednym filmikiem, a drugim poprawiam włosy.

Cytat:
Sprobuje nastepnym razem zrobic warkocz i jego upiąc na gorze jakos....
A może podpatrz jak one mają tam pospinane na filmikach, przecież im też jakoś muszą się trzymać, a niektóre też maja takie dłuższe włosy

Cytat:
Ja mam 167 cm wzrostu
To ja mam ok. 175
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 14:28   #904
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Od kiedy noszę soczewki życie stało się prostsze (jak to reklamą zabrzmiało) i teraz nie mam problemów ze spadającymi okularami, więc nie wiem co Tobie poradzić. A włosy mam znacznie krótsze, więc zwykła gumka i dwie spinki mi wystarczają. Jedynie tyle, że czasem pomiędzy jednym filmikiem, a drugim poprawiam włosy.
Tez na codzien nosze soczewki, ale w domu tylko okulary, bo soczewki wysuszaja mi oczy (a juz tyle je wyprobowalam, z roznym stopniem nawilzenia i nic nie pomaga), wiec staram sie nosic soczewki jak najkrócej....
Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
A może podpatrz jak one mają tam pospinane na filmikach, przecież im też jakoś muszą się trzymać, a niektóre też maja takie dłuższe włosy
Dzięki za rady
Stary 2011-02-05, 14:35   #905
Agusiek89
Wtajemniczenie

Dziewczyny a co Wy na to, żeby zrobić zestawienie uczestniczek TF, tabelkę z danymi (wzrostem i wagą) i po każdym miesiącu by się wpisywało efekty nasze. Hmm? Byłaby lepsza motywacja
Stary 2011-02-05, 14:59   #906
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny a co Wy na to, żeby zrobić zestawienie uczestniczek TF, tabelkę z danymi (wzrostem i wagą) i po każdym miesiącu by się wpisywało efekty nasze. Hmm? Byłaby lepsza motywacja
Bardzo chetnie! Wlasnie zrobilam podsumowanie wymiarow, nawet tkanki miesniowej i tluszczowej xD

Dziekuje za przywitanie

Widze, ze jestesmy podobne w podstawowych wymiarach, a do zmiany czego dazysz teraz? Zrobilam sobie przed chwila zdjecia calej sylwetki i widze, ze chce zmienic wiecej niz myslalam
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 15:12   #907
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Bardzo chetnie! Wlasnie zrobilam podsumowanie wymiarow, nawet tkanki miesniowej i tluszczowej xD

Dziekuje za przywitanie

Widze, ze jestesmy podobne w podstawowych wymiarach, a do zmiany czego dazysz teraz? Zrobilam sobie przed chwila zdjecia calej sylwetki i widze, ze chce zmienic wiecej niz myslalam
Na pewno nie jest tak źle
Ja bym chciała zejść do 54 kg i chyba już przy tym zostać Przy okazji wysmuklić jeszcze i wyrzeźbić uda i brzuch

Dziewczyny która chętna na wpis do tabelki, podawać wzrost, wagę i zakładany cel

Więc ja 167 cm, 57 kg i cel 54 kg.
Stary 2011-02-05, 16:00   #908
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Na pewno nie jest tak źle
Ja bym chciała zejść do 54 kg i chyba już przy tym zostać Przy okazji wysmuklić jeszcze i wyrzeźbić uda i brzuch

Dziewczyny która chętna na wpis do tabelki, podawać wzrost, wagę i zakładany cel

Więc ja 167 cm, 57 kg i cel 54 kg.
Czyli to samo co ja
Nie jest zle Umiem sie dobrze ubrac i nieraz slyszalam opinie, ze wygladam na kogos co ma gora 50kg... Ale to chyba ma sie z tym, ze mi w udkach i boczkach za duzp, talia szczupla, a podudzie, ktore najczesciej eksponuje, ma zaledwie 35 cm. Czyli zadem kryzys, rodzina mi odradza odchudzanie, ale treningu mi nie moga zabronic

Lanessa: 166, 58kg, cel 53.
Stary 2011-02-05, 16:27   #909
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Czyli to samo co ja
Nie jest zle Umiem sie dobrze ubrac i nieraz slyszalam opinie, ze wygladam na kogos co ma gora 50kg... Ale to chyba ma sie z tym, ze mi w udkach i boczkach za duzp, talia szczupla, a podudzie, ktore najczesciej eksponuje, ma zaledwie 35 cm. Czyli zadem kryzys, rodzina mi odradza odchudzanie, ale treningu mi nie moga zabronic

Lanessa: 166, 58kg, cel 53.
No tak, przecież sport to zdrowie
A podudzie gdzie jest? Masz na myśli tę część nad kolanem?
Ja 35 cm mam w łydce chyba A nad kolanem ponad 40.

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Aj dziewczyny podawajcie też wymiary
talia,
brzuch,
pupa,
uda w najgrubszej części na górze,
udo mniej więcej na środku,
kolano,
łydka,
ramię.
Ja się zmierzę i wpisze niedługo
Stary 2011-02-05, 16:34   #910
Lanessa
Zadomowienie

Okej, wynurze sie jako pierwsza, podam wymiary po swojemu, tzn robilam je wedlug schematu z TF.

Talia: 68cm
Tylek: 92
Biodra (bryczesy) razem: 92
Udo w najgrubszym miejscu: 54
Podudzie, czyli nad kolanem : 35
Lydka: 34,5 cm
Ramie, a niech tam: 25,5
Waga: 58
Wzrost: 166
Stary 2011-02-05, 16:36   #911
dotek86
Przyczajenie

oj to ja się przy Was umywam bo mam 156cm wzrostu i waże obecnie 69 mój pierwszy cel to 59 a później się jeszcze zobaczy.

Wrzuciłam filmy: abs 10,lower 20 i upper 20 na megaupload jeśli może być to podam linki

to ja jutro podam wymiary bo jutro mam mierzenie

Edytowane przez dotek86
Czas edycji: 2011-02-05 o 16:40
dotek86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 16:59   #912
krtek_
Zadomowienie

Mam 173cm wzrostu i dążę do 55kg. Zaczynałam od 62.5kg, obecne wymiary i wagę podam jutro, bo mam mierzenie

dotek, możesz mi wysłać link?

Give thanks for unknown blessings already on their way.

2012: 55

2013: 13
tu piszę o przeczytanych książkach

Edytowane przez krtek_
Czas edycji: 2011-02-05 o 17:28
krtek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 18:01   #913
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dotek86 Pokaż wiadomość
oj to ja się przy Was umywam bo mam 156cm wzrostu i waże obecnie 69 mój pierwszy cel to 59 a później się jeszcze zobaczy.

Wrzuciłam filmy: abs 10,lower 20 i upper 20 na megaupload jeśli może być to podam linki

Jesli mogę prosić, to na PW bym chciała

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Podaję swoje

Talia: 69,5 cm
Brzuch: 83 cm
Pupa: 94 cm
Udo w najgrubszym miejscu: 52 cm
Podudzie: 44,5 cm
Łydka: 34,5 cm
Ramię: 27 cm
Waga: 57 kg
Wzrost: 167 cm
Stary 2011-02-05, 19:24   #914
coffee lover
Raczkowanie

Ja :P : 162 cm/ 58 kg / 53- 52 kg

Ja zaczynam od jutra, bo dzisiaj nie cwiczylam i bylam w kinie, a w kinie bylo piwo, chipsy i paluszki. Po kinie m&m :P Rozpustnica ze mnie. Ale od jutra szlaban na wszystko
coffee lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 19:59   #915
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez coffee lover Pokaż wiadomość
Ja :P : 162 cm/ 58 kg / 53- 52 kg

Ja zaczynam od jutra, bo dzisiaj nie cwiczylam i bylam w kinie, a w kinie bylo piwo, chipsy i paluszki. Po kinie m&m :P Rozpustnica ze mnie. Ale od jutra szlaban na wszystko
Jak możesz podaj jeszcze wymiary Lepiej porównać wymiary, bo można schudnąć w cm a waga będzie pokazywać więcej

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Wstawiłam rozpiskę dla zaawansowanych po podstawowym TF, jakby ktoś nie miał, a chciałby zacząć ćwiczyć. Na pierwszej stronie wątku
Stary 2011-02-05, 20:17   #916
dotek86
Przyczajenie

rany jak patrzę na Wasze wymiary i wagę to ja w porównaniu do Was to słoń jestem!!
dotek86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 20:24   #917
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Tez na codzien nosze soczewki, ale w domu tylko okulary, bo soczewki wysuszaja mi oczy (a juz tyle je wyprobowalam, z roznym stopniem nawilzenia i nic nie pomaga), wiec staram sie nosic soczewki jak najkrócej....
Też mi wysuszają się te soczewki, ale teraz mam takie nowe Air Optix Aqua i czuję różnicę w porównaniu do starszej wersji. Poza tym zawsze mam przy sobie kropelki Aquify i jak czuję, że jest sucho to nawilżam. Bo generalnie dużo pracuję przy komputerze, a dodatkowo na uczelni gdzieniegdzie takie lipne oświetlenie, że strasznie mi to działa na oczy. Ale jak jestem w domu to czasem noszę czasem nie, aczkolwiek na ćwiczenia zakładam (jeżeli akurat przez cały dzień nie miałam soczewek założonych), bo po prostu wygodniej.

Cytat:
Moje wymiary już są A celu jako takiego nie posiadam, w sensie np. wagowego.
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 20:24   #918
mikasa5
Zadomowienie

Niedługo się dokładnie obmierzę, ale nie mam możliwości zważenia i szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi
Też mam duży problem z włosami, są długie i baardzo grube i ciężkie, związuję je 3 porządnymi gumkami, a i tak co chwilę się poprawiam.

Dzisiaj za mną HIIT 25 i jestem w trakcie trzeciego tygodnia.
Ehh..., chyba ze względu na @ ciągle mam na coś ochotę, na szczęście od słodyczy mam spokój od miesiąca, teraz plasterki szynki podżeram
Stary 2011-02-05, 20:42   #919
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
rany jak patrzę na Wasze wymiary i wagę to ja w porównaniu do Was to słoń jestem!!
Na pewno nie jest tak źle, nie przesadzaj Ale w sumie to dobra motywacja do ćwiczeń
Stary 2011-02-05, 21:33   #920
Jedwabna
Raczkowanie

Cześć, chciałabym do Was dołączyć, bo wiele z Was osiągnęło fanastyczne rezultaty.
Co prawda zostało mi 3 dni Brazil Butt Lift, jednak po tygodnia nie jestem zadowolona... Nastąpiło jedynie (?) ogólne wyszczuplenie, ale spodziewałam się, że cm jednak spadną, a tu nic... Dodatkowo powiem, że ćwiczenia całkowicie mi się znudziły, nie mam już ochoty ich całkowicie robić.
Na pierwszej stronie znajdę rozpiskę, tak?
Skoro jestem początkująca jeśli chodzi o TF, to powinnam najpierw zrobić TJ?
Jedwabna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 21:38   #921
krtek_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jedwabna Pokaż wiadomość
Cześć, chciałabym do Was dołączyć, bo wiele z Was osiągnęło fanastyczne rezultaty.
Co prawda zostało mi 3 dni Brazil Butt Lift, jednak po tygodnia nie jestem zadowolona... Nastąpiło jedynie (?) ogólne wyszczuplenie, ale spodziewałam się, że cm jednak spadną, a tu nic... Dodatkowo powiem, że ćwiczenia całkowicie mi się znudziły, nie mam już ochoty ich całkowicie robić.
Jak chcesz Turbo Jam jest dobre dla kogoś, u kogo cienko z kondycją, TJ to wtedy dobre przygotowanie. No i Szalina tam więcej tłumaczy, łatwiej złapać kroki. Ale jeżeli nie masz z kondychą problemu, to bierz się od razu za TF, nie ma co się ograniczać

Stary 2011-02-05, 21:39   #922
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Widzę, że prześledziłaś trochę wątek
Jesli chcesz wkroczyć w TF wprawiona i prawidłowo wykonywać ćwiczenia już od pierwszego treningu, to zacznij od TJ. Ale można sobie poradzić też bez TJ
Tak, na pierwszej stronie jest rozpiska
Stary 2011-02-05, 21:44   #923
Jedwabna
Raczkowanie

To świetnie
Dziękuję Wam za odpowiedzi. Oczywiście, że prześledziłam, bo najważniejsza jest znajomość przyszłych ćwiczeń i ogólna orientacja w nich
Pomyślę troszkę o tym, czy wybrać TJ czy TF od razu, ale może faktycznie najpierw lepiej nauczyć się wszystkich kroków, by potem robić wszystko najlepiej jak się da
A co do BBL, jestem bardzo, ale to bardzo zawiedziona Wielu kobietom spadło wiele centymetrów, a mi ani jeden się nie ruszył, prócz ten ze 'środka' uda, ale na + 2cm
Dodatkowo powiem, że jestem od 2 stycznia na redukcji i waga początkowo spadła około 1.3 kg, a teraz nagle + 0.7kg... Ech, no nic. Mam nadzieję, ze TJ i TF porządnie pomoże mi zwalczyć to co chcę
Tylko to troszkę irytujące, kiedy robi się wszystko wzorowo, a tu najpierw ubywa ładnie, a później przybywa nie wiadomo czemu
Stary 2011-02-05, 21:44   #924
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
oj to ja się przy Was umywam bo mam 156cm wzrostu i waże obecnie 69 mój pierwszy cel to 59 a później się jeszcze zobaczy

Wiesz, sporo osob zaczynalo na duzych liczbach na wadze, akurat zebralysmy sie takie, ktore sa blizej konca niz poczatku drogi Ja jestem dokladnie 7/12 czesci, wazylam 65 kg, zeszlam potem do 61,62, teraz do 58 (wlasciwie to 57, ale tak rzadko mam wage, ze zakladam raczej troche wiecej niz mniej) i droga do umarzonego 53
Poza tym, im wiecej wazysz, tym wiecej zrzucisz! Jestem przekonana, ze cwiczenia Ci bardzo pomoga, jesli nie zabijasz swojego metabolizmu w jakis sposob (typu jedzenie nie wtedy co trzeba i nie to co sie powinno, przecwiczenie i nie danie cialu czas na odbudowe itp.). Bedzie dobrze
Stary 2011-02-05, 21:51   #925
krtek_
Zadomowienie

Cytat:
To świetnie
Dziękuję Wam za odpowiedzi. Oczywiście, że prześledziłam, bo najważniejsza jest znajomość przyszłych ćwiczeń i ogólna orientacja w nich
Pomyślę troszkę o tym, czy wybrać TJ czy TF od razu, ale może faktycznie najpierw lepiej nauczyć się wszystkich kroków, by potem robić wszystko najlepiej jak się da
A co do BBL, jestem bardzo, ale to bardzo zawiedziona Wielu kobietom spadło wiele centymetrów, a mi ani jeden się nie ruszył, prócz ten ze 'środka' uda, ale na + 2cm
Dodatkowo powiem, że jestem od 2 stycznia na redukcji i waga początkowo spadła około 1.3 kg, a teraz nagle + 0.7kg... Ech, no nic. Mam nadzieję, ze TJ i TF porządnie pomoże mi zwalczyć to co chcę
Tylko to troszkę irytujące, kiedy robi się wszystko wzorowo, a tu najpierw ubywa ładnie, a później przybywa nie wiadomo czemu

może @ Ci się zbliża?

Stary 2011-02-05, 22:04   #926
Jedwabna
Raczkowanie

Zbliża się, zbliża to fakt. Ale nie od 3 tygodni
Stary 2011-02-05, 22:13   #927
krtek_
Zadomowienie

Cytat:
Zbliża się, zbliża to fakt. Ale nie od 3 tygodni
wiem, że to demotywuje, ale myślę, że odpuść sobie na razie ważenie, czy mierzenie, trzymaj dietę, ale nie spinaj za bardzo a jak @ Ci się skończy i wciąż nie będziesz lecieć z wagi, to wtedy się będziesz martwiła

Stary 2011-02-05, 22:15   #928
Jedwabna
Raczkowanie

Tak, daruję sobie sprawdzanie siebie, tym bardziej, że padła bateria w wadze (całe szczęście!)
Już nie mogę doczekać się TJ, a potem TF!
Tylko muszę kupić sobie odpowiedni biustonosz sportowy. Co prawda mieseczka jest mała, ale nie chce ich narażać na dodatkowe 'wstrząsy'
Stary 2011-02-05, 22:27   #929
Icy-fruit
Rozeznanie

GG do Icy-fruit

Dziewczyny ! Czy mogłabym prosić o podesłanie linków na PW !?
Ja obecnie waże 64 kg przy wzroście 167cm cel to 52 kg ( powrót do starej wagi ) ! Przyłączam się do wątku i będę dzielnie ćwiczyć, jak juz będę miała wszystko ściągnięte. Życzę wytrwałości
Stary 2011-02-05, 22:31   #930
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
Tak, daruję sobie sprawdzanie siebie, tym bardziej, że padła bateria w wadze (całe szczęście!)
Już nie mogę doczekać się TJ, a potem TF!
Tylko muszę kupić sobie odpowiedni biustonosz sportowy. Co prawda mieseczka jest mała, ale nie chce ich narażać na dodatkowe 'wstrząsy'
Wlasnie to jest bardzo wazne - ja mam taki z Brubeck i biust jest podczas nawet najszybszych cwiczen nieruchomy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości