|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
|
|
|
|
#902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#903 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po prostu jesteśmy inne, a każdy inaczej reaguje na ćwiczenia. Ne efekty wpływ ma wiele czynników. Dlatego też głowa do góry, łokcie w bok, biust do przodu i jedziemy dalej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#904 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#905 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a co Wy na to, żeby zrobić zestawienie uczestniczek TF, tabelkę z danymi (wzrostem i wagą) i po każdym miesiącu by się wpisywało efekty nasze. Hmm? Byłaby lepsza motywacja
|
|
#906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje za przywitanie Widze, ze jestesmy podobne w podstawowych wymiarach, a do zmiany czego dazysz teraz? Zrobilam sobie przed chwila zdjecia calej sylwetki i widze, ze chce zmienic wiecej niz myslalam ![]()
|
|
|
|
|
#907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja bym chciała zejść do 54 kg i chyba już przy tym zostać Przy okazji wysmuklić jeszcze i wyrzeźbić uda i brzuch ![]() Dziewczyny która chętna na wpis do tabelki, podawać wzrost, wagę i zakładany cel ![]() Więc ja 167 cm, 57 kg i cel 54 kg.
|
|
|
#908 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie jest zle Umiem sie dobrze ubrac i nieraz slyszalam opinie, ze wygladam na kogos co ma gora 50kg... Ale to chyba ma sie z tym, ze mi w udkach i boczkach za duzp, talia szczupla, a podudzie, ktore najczesciej eksponuje, ma zaledwie 35 cm. Czyli zadem kryzys, rodzina mi odradza odchudzanie, ale treningu mi nie moga zabronic ![]() Lanessa: 166, 58kg, cel 53. |
|
|
|
|
#909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A podudzie gdzie jest? Masz na myśli tę część nad kolanem? ![]() Ja 35 cm mam w łydce chyba A nad kolanem ponad 40.---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Aj dziewczyny podawajcie też wymiary ![]() talia, brzuch, pupa, uda w najgrubszej części na górze, udo mniej więcej na środku, kolano, łydka, ramię. Ja się zmierzę i wpisze niedługo
|
|
|
#910 |
|
Zadomowienie
|
Okej, wynurze sie jako pierwsza, podam wymiary po swojemu, tzn robilam je wedlug schematu z TF.
Talia: 68cm Tylek: 92 Biodra (bryczesy) razem: 92 Udo w najgrubszym miejscu: 54 Podudzie, czyli nad kolanem : 35 Lydka: 34,5 cm Ramie, a niech tam: 25,5 Waga: 58 Wzrost: 166 |
|
|
|
#911 |
|
Przyczajenie
|
oj to ja się przy Was umywam bo mam 156cm wzrostu i waże obecnie 69 mój pierwszy cel to 59 a później się jeszcze zobaczy.
Wrzuciłam filmy: abs 10,lower 20 i upper 20 na megaupload jeśli może być to podam linki to ja jutro podam wymiary bo jutro mam mierzenie Edytowane przez dotek86 Czas edycji: 2011-02-05 o 16:40 |
|
|
|
#912 |
|
Zadomowienie
|
Mam 173cm wzrostu i dążę do 55kg. Zaczynałam od 62.5kg, obecne wymiary i wagę podam jutro, bo mam mierzenie
![]() dotek, możesz mi wysłać link? ![]()
Give thanks for unknown blessings already on their way. 2012: 55 2013: 13 tu piszę o przeczytanych książkach Edytowane przez krtek_ Czas edycji: 2011-02-05 o 17:28 |
|
|
|
#913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Podaję swoje ![]() Talia: 69,5 cm Brzuch: 83 cm Pupa: 94 cm Udo w najgrubszym miejscu: 52 cm Podudzie: 44,5 cm Łydka: 34,5 cm Ramię: 27 cm Waga: 57 kg Wzrost: 167 cm
|
|
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
Ja :P : 162 cm/ 58 kg / 53- 52 kg
![]() Ja zaczynam od jutra, bo dzisiaj nie cwiczylam i bylam w kinie, a w kinie bylo piwo, chipsy i paluszki. Po kinie m&m :P Rozpustnica ze mnie. Ale od jutra szlaban na wszystko
|
|
|
|
#915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lepiej porównać wymiary, bo można schudnąć w cm a waga będzie pokazywać więcej ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Wstawiłam rozpiskę dla zaawansowanych po podstawowym TF, jakby ktoś nie miał, a chciałby zacząć ćwiczyć. Na pierwszej stronie wątku
|
|
|
#916 |
|
Przyczajenie
|
rany jak patrzę na Wasze wymiary i wagę to ja w porównaniu do Was to słoń jestem!!
|
|
|
|
#917 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#918 |
|
Zadomowienie
|
Niedługo się dokładnie obmierzę, ale nie mam możliwości zważenia i szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi
![]() Też mam duży problem z włosami, są długie i baardzo grube i ciężkie, związuję je 3 porządnymi gumkami, a i tak co chwilę się poprawiam. Dzisiaj za mną HIIT 25 i jestem w trakcie trzeciego tygodnia. Ehh..., chyba ze względu na @ ciągle mam na coś ochotę, na szczęście od słodyczy mam spokój od miesiąca, teraz plasterki szynki podżeram
|
#919 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale w sumie to dobra motywacja do ćwiczeń
|
|
|
#920 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, chciałabym do Was dołączyć, bo wiele z Was osiągnęło fanastyczne rezultaty.
Co prawda zostało mi 3 dni Brazil Butt Lift, jednak po tygodnia nie jestem zadowolona... Nastąpiło jedynie (?) ogólne wyszczuplenie, ale spodziewałam się, że cm jednak spadną, a tu nic... Dodatkowo powiem, że ćwiczenia całkowicie mi się znudziły, nie mam już ochoty ich całkowicie robić. Na pierwszej stronie znajdę rozpiskę, tak? Skoro jestem początkująca jeśli chodzi o TF, to powinnam najpierw zrobić TJ? |
|
|
|
#921 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Turbo Jam jest dobre dla kogoś, u kogo cienko z kondycją, TJ to wtedy dobre przygotowanie. No i Szalina tam więcej tłumaczy, łatwiej złapać kroki. Ale jeżeli nie masz z kondychą problemu, to bierz się od razu za TF, nie ma co się ograniczać
|
|
#922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jesli chcesz wkroczyć w TF wprawiona i prawidłowo wykonywać ćwiczenia już od pierwszego treningu, to zacznij od TJ. Ale można sobie poradzić też bez TJ ![]() Tak, na pierwszej stronie jest rozpiska
|
|
|
#923 |
|
Raczkowanie
|
To świetnie
Dziękuję Wam za odpowiedzi. Oczywiście, że prześledziłam, bo najważniejsza jest znajomość przyszłych ćwiczeń i ogólna orientacja w nich Pomyślę troszkę o tym, czy wybrać TJ czy TF od razu, ale może faktycznie najpierw lepiej nauczyć się wszystkich kroków, by potem robić wszystko najlepiej jak się da ![]() A co do BBL, jestem bardzo, ale to bardzo zawiedziona Wielu kobietom spadło wiele centymetrów, a mi ani jeden się nie ruszył, prócz ten ze 'środka' uda, ale na + 2cm ![]() Dodatkowo powiem, że jestem od 2 stycznia na redukcji i waga początkowo spadła około 1.3 kg, a teraz nagle + 0.7kg... Ech, no nic. Mam nadzieję, ze TJ i TF porządnie pomoże mi zwalczyć to co chcę ![]() Tylko to troszkę irytujące, kiedy robi się wszystko wzorowo, a tu najpierw ubywa ładnie, a później przybywa nie wiadomo czemu
|
|
|
|
#924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jestem dokladnie 7/12 czesci, wazylam 65 kg, zeszlam potem do 61,62, teraz do 58 (wlasciwie to 57, ale tak rzadko mam wage, ze zakladam raczej troche wiecej niz mniej) i droga do umarzonego 53 Poza tym, im wiecej wazysz, tym wiecej zrzucisz!
|
|
|
|
|
#925 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może @ Ci się zbliża?
|
|
#926 |
|
Raczkowanie
|
Zbliża się, zbliża to fakt. Ale nie od 3 tygodni
|
|
|
|
#927 |
|
Zadomowienie
|
wiem, że to demotywuje, ale myślę, że odpuść sobie na razie ważenie, czy mierzenie, trzymaj dietę, ale nie spinaj za bardzo
a jak @ Ci się skończy i wciąż nie będziesz lecieć z wagi, to wtedy się będziesz martwiła
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
Tak, daruję sobie sprawdzanie siebie, tym bardziej, że padła bateria w wadze (całe szczęście!)
Już nie mogę doczekać się TJ, a potem TF! ![]() Tylko muszę kupić sobie odpowiedni biustonosz sportowy. Co prawda mieseczka jest mała, ale nie chce ich narażać na dodatkowe 'wstrząsy'
|
|
|
|
#929 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ! Czy mogłabym prosić o podesłanie linków na PW !?
![]() Ja obecnie waże 64 kg przy wzroście 167cm cel to 52 kg ( powrót do starej wagi ) ! Przyłączam się do wątku i będę dzielnie ćwiczyć, jak juz będę miała wszystko ściągnięte. Życzę wytrwałości
|
#930 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

a mam za ramiona.

Po prostu jesteśmy inne, a każdy inaczej reaguje na ćwiczenia. Ne efekty wpływ ma wiele czynników. Dlatego też głowa do góry, łokcie w bok, biust do przodu i jedziemy dalej 

Wielu kobietom spadło wiele centymetrów, a mi ani jeden się nie ruszył, prócz ten ze 'środka' uda, ale na + 2cm