|
|
#1051 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tusz do rzęs Pani Walewska
Cytat:
Nie dalej jak 3 strony temu o tym pisałam .Naprawde pisze to z pełną serdecznością ale uciązliwe jest odpowiadanie w tym samym wątku setny raz na to samo pytanie. Tak jak już mówiłam wstępnie wiemy ze tusz kosztuje około 6 zł + wysyłka+ rozsyłka. Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Pisalam w sprawie tuszu do firmy Miraculum. Niestety nie otrzymałam odpowiedzi. Pamiętajcie o mnie i tuszu dla mnie!!!neonia szt. 1
P.S. Może zadzwonie do nich??
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
mozesz ich jeszcze pomeczyc
|
|
|
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież pisałyśmy i dzwoniłyśmy tam z milion razy...
|
|
|
|
#1055 |
|
Raczkowanie
|
Ja poproszę jednak 3 tusze jesli mozna
moj numer to chyba 85
|
|
#1056 |
|
Rozeznanie
|
No tak, ale gdyby każda z 5000 Wizażanek zamówiła 2 tusze to już byłoby 10000
![]() Tylko jak namówić cały Wizaż na kupno dwóch tuszów do rzęs A tak na serio: czy orientowałyście się, jak wyglądałaby sprawa z zapłatą za towar, czy nie trzebaby przy tej ilości zapłacić cła i podobne? Chodzi mi o to, zeby przez te dodatkowe opłaty te tusze znacznie nie zdrożały
|
|
#1057 |
|
Zadomowienie
|
Myśle że męczenie "boguduchawinnej"
sekretarki nic nie da.Co ona może?! Powiedzieli nam wyraźnie ze albo 10 000 albo dowidzenia. Męczenie może jedynie narazić nas na koszty, a ich tylko zdenerwuje. |
|
|
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, to jeszcze trzeba będzie znaleźć kogoś kto przemyci te tusze? Jak się wysyła coś paczką to chyba się cła nie płaci?
|
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
co do listy, mysle, ze jak sie zapisze kolejnych 10-15 Wizazanek, to moznaby zrobic uaktualnienia. w sumie narazie tak robilysmy, ale Wizazanki sie zapisywaly w tak expresowym tempie, ze nawet tego nie zauwazamy
w sumie zawsze mozna napisac kilka ostatnich osob z listy i dopisac kolejne itd., tak jak juz to bylo robione ![]() a co do teleekspresu, to moze damy im jakos znac. powiedza cos w stylu, ze jest pelno chetnych a Miraculum nie produkuje, to moze wreszcie cos pomoze alno moze w jakiejs gazecie niech o nas artykul napisza
|
|
|
|
|
#1060 |
|
Zadomowienie
|
Zmusimy Ruska zeby zrobił pieczątke "przesyłka wojskowa" to nikt cła nie weźmie, ani poczta tuszy nie rozkradnie
.Moi koledzy praktykują tą metode ![]() .A tak serio to trzeba by zapytać sie kogoś kto robił już interesy z Rosją.
|
|
|
|
|
#1061 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oj widze że ktoś tu o sławie marzy ![]()
|
|
|
|
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze bysmy jeszcze kariere w tv zrobili, pierw by nas zaprosili do "rozmow w toku",zebysmy nasza historie opowiedzialy, pozniej jakis lowca glow wypatrzyl i bysmy zrobily zawrotna kariere w "m jak milosc"
|
|
|
|
|
|
#1063 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
A może tak pismo do nich sklecić? Do dyrekcji? Niech odpowiedza na adres wizażu!!!!
P.S.Jaki mamy adres???
|
|
|
#1065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem krok do przodu ![]() .Może nawet by odkryli nasz talent aktorski i zatrudnili w Pierwszej miłości jako dublerki Marsi ![]() !Rozmarzyłam sie |
|
|
|
|
|
#1066 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myśle że pomysł nie jest zły skoro zainteresowane Wizażanki wolą iść na skruty do tuszu .
|
|
|
|
|
|
#1067 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) a pytania przestaną się pojawiać.
|
|
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
a możeby tak na początek napisać jakiś porządny artykuł i wrzucić go poprostu na wizaż? toż to bardzo znana strona, może ktoś z wieeelu odwiedzających się skusi, przeczyta i sie okaze, ze wie skad takowy tusz wziąć?
|
|
#1069 |
|
Zadomowienie
|
Ale o czym artykuł
?!Artykuł o tuszu który nie jest już produkowany?! oO Może zadzwonimy do uwagi z tym .Myśle ze nie warto na razie robić z tego sensacji na miare światową. Zastanawiamy sie jak zdobyć tusz z Rosji - jak sie nie uda to pomyslimy co dalej (nam ma sie nie udać? pff trzymajcie mnie bo bredze |
|
|
|
|
#1070 |
|
Rozeznanie
|
70 to wystarczyłoby nam do końca życia
Szkoda tylko, że termin ważności by upłynął
|
|
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo bez kitu leppera w to wciagnac on kocha takie akcje a telefony do rosji wykonowal juz w pierwszym dniu swojego uzedowania :P <lol>
|
|
|
|
#1072 |
|
Zadomowienie
|
My już mamy zaplanowany strajk głodowy z przerwami na Lejsy
.Co do Leppera - jak to wciągnąć?! przecież on już od dawna cały nasz .
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Zadomowienie
|
napiszmy do Faktu... oni to umią afere rozdmuchać
|
|
|
|
|
#1074 |
|
Rozeznanie
|
ten wątek rozwija sie w błyskawicznym tempie
![]() ledwo zdążę przeczytać świeże posty i skomentować któryś to 10 nowych się pojawia ![]() ![]() ![]() też jestem za tym, żeby ktoś z początku edytował swój post chociaż ja przebrnęłam jakiś czas temu przez wszystkie (a wtedy było ich znacznie mniej ) i nie żałuję ![]()
|
|
|
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
to co z tym strajkiem? mnie bardzo kusi ta wizja Lejsow w przerwach
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Zadomowienie
|
I tam na diecie...
.Chyba nikt nie odmowi sobie Lejsów o smaku Ronaldinja .Z resztą w takiej słusznej sprawie |
|
|
|
|
#1078 |
|
Raczkowanie
|
a moze by trzeba zadzwonic do tvnu w krakowie i pogadac z ktoras z tamtejszych wizazystek?one sie wszystkie znaja wiec napewno wiedza mniej wiecej co ktora uzywa...i jeszcze jedno-dopiszcie mnie do listy!!!w srode lece na stadion na poszukiwania!!pozdrawiam wszystkie napalone wizazanki na ten tusz
|
|
|
|
|
#1079 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z tym faktem to nie taki głupi pomysł, oni lubia takie ciekawostki fakt czyta mnóstwo ludzi i mo9ze akurat cos to da ![]() a w sumie nic nas to nie kosztuje, jedynie to znaczek na list- no chyba ze m@ilem to wyslemy a co tam trzeba próbowac na wszystkie strony
|
|
|
#1080 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem troche przeginacie
Jak im zapłacicie, to oni mogą wam wcisnąć jakąś ohydną błotnista maź zamiast tego tuszu... Z resztą tusz, który jest dla jednej osoby super dla innych może być po prostu do wyrzucenia... Albo wygrzebią jakieś stare, przeterminowane z piwnicy... (to tylko taka moja pesymistyczna wersja )A wy byście najchętniej zrobiły "Pod Napięciem" spod fabryki Ale życzę powodzenia i jeśli wam się uda, to będę mogła tylko zazdrościć rzęs
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

.

moj numer to chyba 85

.
!
?!