|
|
#1531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ugg Boots
Cytat:
Myciem tego nie usuniesz, co najwyżej odbarwisz but. Odbarwienie już jest widoczne na zdjęciach. Tych butów z zasady nie powinno się moczyć. Można delikatnie czyścić z użyciem środka i wody, ale trzeba mieć świadomość, że może to powodować zmiany w wyglądzie butów. Ja swoje noszę tylko w suche dni, impregnuję i czyszczę w razie potrzeby szczoteczką ( chociaż zdarzyło się to może 2-3 razy w wybranych miejscach ), a użytkuję je już kolejny sezon. |
|
|
|
|
|
#1532 | |
|
Raczkowanie
|
a Czy ktoras z was reklamowala buty?
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1533 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie to nie są to buty tylko jak jest sucho, bo jeśli odpowiednio je przygotujesz przed sezonem tj. zaimpregnujesz to nie powinno być problemów. Swoje noszę non-stop od dwóch lat i co prawda trochę je zużyłam, ale to jest but nie kalosz z metalu. Ja miałam podobne zacieki tylko mniejsze, ale przed myciem, a po wyczyszczeniu zeszły. Nie pamiętam czy woda przy płukaniu nie miała trochę rdzawego koloru (też mam chestnut). Może miała. Jak już mówiłam moje buty nie wyglądają jak nówki, ale użytkuje je intensywnie czy to śnieg czy chlapa.
Czy na pewno miałaś zaimpregnowane buty przed założeniem? Ja swoje czyściłam pierwszy raz po sezonie, więc miały prawo być zjechane itd. Ale po czterech razach.. Po czterech razach to ja śladu użytkowania nie miałam..
|
|
#1534 |
|
Raczkowanie
|
tak zaimpregnowalam je. Czyscilam je dlatego ze po chlapie byly do polowy mokre i jak wrocilam do domu nie czekalam az do konca wysichna tylko je umylam na swiezo zeby nie zostala sol itd. I tak wlasnie teraz wygladaja. Faktycznie po drugim myciu wygladaja troche lepiej, ale wciaz tragicznie:/
|
|
|
|
|
#1535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1536 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, może byście stworzyły w pierwszym poście taką listę sklepów, w których można kupić oryginalne UGGi z wysyłką do polski oraz listę sklepów, które na pewno sprzedają podróby? Staram się śledzić wątek, ale nie nadążam, widzę, że ciągle się pojawiają te pytania, co zresztą jest zrozumiałe ...
Ja np. marzę o UGG mini, ale nie mam pojęcia gdzie mogę je kupić . Jeśli ktoś mógłby pomóc to byłabym bardzo wdzięczna!
|
|
#1539 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te buty kosztują owszem, ale to nie czyni ich niezniszczalnymi. Ja swoje impregnuję, ale nie chodzę w nich kiedy jest mokro. Niestety tak delikatna skóra pomimo impregnowania wymaga szczególnej troski. Zamoczenie jej powoduje nieodwracalny ślad. Cytat:
Nie chcę Cię martwić, ale soli nie usuniesz. Powstałe zacieki zostaną, co najwyżej uporczywym myciem możesz odbarwić skórę. Możesz spróbować złożyć reklamację, ale obawiam się, że zostanie ona odrzucona tytułem nieprawidłowego użytkowania. ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
Wszyscy oficjalni dystrybutorzy Ugg znajdują się na ich stronie, zarówno sklepy stacjonarne jak i internetowe. |
|||
|
|
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.No tak, oficjalni dystrybutorzy znajdują się na stronie, ale tylko ci z usa/australii, czy to oznacza, że poza tymi sklepami nie ma możliwości zakupu oryginalnych butów? Nie wydaje mi się, bo np. Hego's sprzedaje oryginalne UGGi, a na stronie uwzględnieni nie są, podejrzewam więc, że jakikolwiek polski sklep, który je sprzedaje (jest taki?) też nie jest uwzględniony, bo po co sobie mają głowę zawracać jakąś Polską ...
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2012-01-31 o 20:06 |
|
|
|
|
|
#1541 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, Udalo sie
przyjeli moja reklamacje ) wysla mi nowe buty )) a stare zostawiam sobie i to jeszcze poprosilam o rozmiar wieksze !!! Niewierze. Jednak pozadna firma
|
|
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Wow nieźle! A gdzie zamawiałaś? I czy zamawiałaś do Polski?
|
|
#1543 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
A już miałam nadzieję, że też sobię zamówię
. Nie dziwię się, że się cieszysz! Naprawdę dobrze traktują klientów w takim wypadku!
|
|
#1545 |
|
Przyczajenie
|
hej,
jestem tu nowa ale caly watek przeczytalam.... mam pytanie odnosnie butow http://allegro.pl/raty-ugg-botki-cwi...066307942.html metka w srodku jest ale jakas inna bo dwustronna (ktos juz o takich pisal) z jednej strony jest numeracja a z drugiej sklad... w lewym bucie jest hologram ale jakis chyba inny bo jak ruszam to jest sloneczko a pozniej trzy razy UGG. Z tylu napis tez jakos troche mnie dziwi bo jakby sie scieral... to faki tych butow znalezione na innych stronach http://www.aukoalaugg.com/ugg-3042-j...ack-p-454.html z tego co kojarze ten sklep przewinal sie jako sprzedajacy podrobki.... i ten chyba tez... http://www.ugg1873boots.com/2011-bla...ine-p-224.html |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1546 |
|
Przyczajenie
|
witam,
dodalam komentarz i do tej pory sie nie pojawil nie wiem czy cos zle napisalam czy tak pozno od napisania sie pojawiaja ;/ |
|
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A ja mam pytanie - http://www.butysklep.com/ tutaj to są podróbki, tak?
|
|
|
#1548 |
|
Konto usunięte
|
Oczywscie. Nie ma szans, aby buty w Polsce byly tansze niz w USA.
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Przyczajenie
|
i jak,podpowie mi ktoras z Was na temat tych butow jimmy choo?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1550 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To jest wątek dotyczący butów Ugg. |
||
|
|
|
|
#1551 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1552 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie skojarzyłam
![]() Odnosząc się do pytania niestety nie pomogę, bo nie znam oryginalnej ceny tych butów. |
|
|
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Także jak masz coś do polecenia to chętnie skorzystam .
|
|
|
#1554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ehh, a mi pozostaje zbierać na kolejne skoro już jedne tak zryłam
|
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoje 2 pary właśnie tam kupiłam |
|
|
|
|
|
#1556 |
|
Raczkowanie
|
Dzis przyszly moje buty
)) sa super a wysylka ze stanow szla tylko 5 dni!!!
|
|
|
|
|
#1557 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny zbyt wczesna byla moja radosc. Musialam zaplacic 23% podatku i co od lacznej kowty wyszlo az 310 z. Ugg wyslalo mi buty jakas expresowa przesylka ktora kosztowala 230 dolaro!! a ja od lacznej ceny butow i wysylki musialam zaplacic vat. Dobrze ze mi chociaz cla nie policzyli!
|
|
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1559 |
|
Raczkowanie
|
bo napisalam do nich do glownej siedziby do usa i z tamtad mi wyslali buty
|
|
|
|
|
#1560 |
|
Przyczajenie
|
czy oryginalne?
czy te buty mają szanse być oryginalne?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

. Jeśli ktoś mógłby pomóc to byłabym bardzo wdzięczna!
.
przyjeli moja reklamacje