|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SEXY LOKK- nowa seria Bielendy
dzieki maxi
no tak ale jak sie podnosi to od gornej czesci tez seie robi kraglejszy?a nie tlyko do spodu? ze spodem jest ok i bokami ale od gry sa hmm takie w gole nie uniesione jakby spadaly :/ bardzo mi sie to nie podoba! takie czasem jakby byly trojkatne?no nie moze przesadzam ale tak to czasem odnosze ze tylko jak jest zimno i wiecie no :P to sie okragle robia moze dlatego ze mam dopiero 17 lat i sie jescze zmienia?bu ale starsznie mnie to wkurza i ;( :Polenka a mow co z daxem!
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) Ja taki okrągły miałam kiedy mi piersi jeszcze rosły, a teraz jest trochę inny, ale też fajny ![]() Mary_Q z Twojego opisu wynika, że masz biuścik podobny do mojego. Z drugiej srony jeżeli masz 17 lat to może on się jeszcze zmienić. Ale to normalne że większość naturalnych biustów nie jest idealnie okrągła. Wystarczy przyjrzeć się biustom modelek w gazetach (one mają raczej naturalne biusty). Sama kiedyś tym się martwiłam, ale widząc te wszystkie biusty w pismach, nie mówię oczywiście o tych typu CKM , ale kobiecych pozbyłam się kompleksów. Biustu nie mam wielkiego, ale jestem z niego dość zadowolona. Pewnie, jak pojawia się jakaś nowość która może ujędrnić , powiększyć (w co raczej nie wierzę) biust to czemu nie, za rozsądną cenę można spróbować Może to banał, ale spróbuj się wyprostować i zobaczysz że biust robi się od razu bardziej krągły i ma ładniejszy kształt. Wcześniej tego nie doceniałam, ale odkąd staram się chodzić wyprostowana jak modelki z wciągniętym brzuchem to naprawdę sylwetka i biust wyglądają o wiele lepiej. Także ja radzę dobry kremik (sama ciągle coś nowego testuję) ćwiczenia i prosta sylwetka. To nic nowego co napisałam, ale daje efekty |
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
ohh maxi
ale mnie pocieszylas! hehe jak od malego dziecka bo dposyc szybko mi zaczal rosnac mialam totalnego dolka na jego punkcie :/ a zwalszcza na braku "kreski" hahahahaha myslam ze tylko ja mam taki ksztalt :/ z czasem powoli siebie akceptuje i widze ze nie wsyztkie kobiety maja ogromne i ogragle :P ale mimo wszytko czasem mnie bolkuje przy niektorych ubrankach i kontaktach damsko-meskich :P hmma o tych cwiczeniach cos bylo ze pozycja jak do klekania no nie??czyli o samo co sciskanie agrafki w sumie tak? to od dzis robie to regularnie ![]() ![]() ![]() pzdr
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zadomowienie
|
No to cieszę się że chociaż trochę pomagłam
Jeżeli chodzi o ubranka to wierz mi, podstawą jest dobry stanik. Mi udało się znależć taki typ, dzięki któremu mój biuścik wygląda na całkiem spory. To jest push-up, ale nie jest bardzo gruby (chodzi o miseczkę z gąbki), za to obie miseczki są bardzo blisko siebie. Chodzi o to żeby nie były te miseczki rozdzielone kawałkeim materiału, ale od razu jedna przy drugiej zszyte. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam A zresztą dołączę zdjęcie. Ja mam dokładnie taki biustonosz (a nawet w kilku kolorach) i jestem mu wierna już bardzo długo Jeżeli chodzi o ćwiczenia to świetne są te o których wyżej wspomniała któraś wizazanka. Trzeba złożyć ręce jak do modlitwy, gdzieś na wysokości oczu (podobno wtedy są najlepsze efekty) i przyciskać dłonie do siebie przez około minutę. Powiedziała mi kedyś o tym sposobie babka od aerobiku. Także: głowa do góry, brzuch wcągnięty, pierś wypięta |
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
hehe dzieki maxi
![]() ![]() no wiem o jaki Ci chodzi stanik ale ja mam odstep i dlatego msuze brac szerokie pod biustem a czesto i tak fiszbiny wychodza i stanik jest to wyrzucenia :P hehe mam starszny problem z dostaniem na siebie dobrego :/, no co do ubranek wiem...ale wiesz tak sobie postatnio pomyslam no tak jak to nie problem tylko ze tak jak zloze to taki efekt a pozniej jak sie rozbiore przed facetem zeby sie nie rozczarowal hahahaha :P a co myslisz o tych "przklejanych"silikonowyc h?cos tam bra :P nie pamietam nazwy,ale strasznie mnie to korcilo ![]() aha mowilas ze wyprobowalas duuzo kremikow co nie? jaki mi polecasz? tak do 50zl wiecej nie wydam :P u nas w naturze sexy look kosztuje 26 zl wiec narazie sie wstrzymalam,ze moze zmaoie go na allegro albo kupuje atw lub norela...co mi doradzasz?
|
|
|
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
jest lepiej
Edytowane przez olenkaaa_1 Czas edycji: 2009-03-20 o 11:38 |
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
a ktory masaz?
mi sie tezmarzy kreseczka hahaha
|
|
|
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
O Dżizas, Wy tu mówicie o niewielkich biustach, a co ja mam powiedzieć? Jak ktoś coś wynajdzie, to bedę w siódmym niebie, ja niestety nie mam czego wypinać, na załączonym zdjęciu jestem prawdę mówiąc wypięta, robione dwa lata temu, ale nic się nie zmieniło.
Wymiary aktualne: 77 cm pod, 82 cm w biuście. Na zdjęciu przy jakichś 165 cm wzrostu, waga 55kg, teraz 168 cm, waga 60 kg. Specjalnie przytyłam myśląc, że może jestem za chuda do 65 kg, ale wymiary na górze pozostały te same, na dole nie. I co ja mam robić? Mnie już żaden stanik nie pomoże ani Bielenda czy dax. Na mnie staników usztywnianych z takimi wymiarami po prostu nie produkują. Olenka- ile go uzywasz? Możesz powiedzieć coś więcej?
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie a probowalas to (daje linka do wszytskich bo sie roznia cenowo):
http://allegro.pl/search.php?string=...rom=&price_to= mnie to korci ale oczywiscie z wyjatkiem tego z sutkami hahaha :P |
|
|
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
Napisane przez olenkaaa_1
dziewczyny!!! kupiłam Daxa i on...naprawdę działa! po prostu niesamowite ![]() Ale co to znaczy działa? Powiększyły Ci się piersi, czy ujędrniły?? No i po jakim czasie? NO WŁAŚNIE....:0 |
|
|
|
|
#251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No pewnie, tylo żeby to założyć, trzeba 'coś' mieć,niestety :/.
|
|
|
#252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja swoją kupowałam w hipermarkecie Carrefour i bez promocji zapłaciłam 20zł bez kilku groszy.Załączam zdjęcia kremików które mi przypadły do gustu. Są w dość przystępnej cenie od 10 do 20zł. Ja z tych byłam zadowolona
|
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
,spoko wezme tanszy hehe zauwazylamz e nicvzym sie nie roznia,a co do natury to cos im stuknelo...teraz nawet evelinka kosztuje jakies 16 czy 18 zl!horror :/
|
|
|
|
|
#254 |
|
Konto usunięte
|
Mam pytanie, nie wiedzialam gdzie je zadać wiec wybrałam ten wątek - otóż ponoć piersi rosną do 5 lat po dostaniu pierwszej miesiączki, w moim przypadku pięć lat już minęlo i rzeczywiście zauważyłam, że biust od dawna już mi się nie powiększa (od jakichś 3 lat), ale znowu od jakichś 3 tygodni moje piersi są jakby obrzmiałe, brodawki powiekszone i bolące - czy to objaw, że może zaczynaja znowu rosnąć? Dodam, że gdy byłam mała i biust zaczynał mi rosnąc nic mnie nie bolało, ani nie swędziało, a w tej chwili nie używam też żadnych kremów na biust typu powiekszający czy ujędrniajacy...Więc czy możliwe, że coś się ruszyło i znów mi rośnie?
|
|
|
|
|
#255 |
|
Zadomowienie
|
Durga, a może przyjmujesz jakieś hormony? Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Myślę że najlepiej jakbyś poszła do ginekologa
|
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero co wydatkowalam sie na serie ATW .. a tu znowu takie cuda... lol
Czy te zele, masci cuda nie odbija sie na naszej skorze w przyszlosci ? jutro lece do drogerii ...
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!co o tym myslicie??
![]() http://www.polki.pl/?page=uroda_i_st...cmn_id=8222046 www.beautybuilders.pl |
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
co o tym myslicie?
www.beautybuilders.pl ![]() hm...jak sie pojawi druga odp to przepraszam za dubel ale wysylalam a tu nic nie ma...moze pomylilam watki?ojej ;P |
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
chyba zakupię sobie jakiś kremik, ten z Body Special, bo i na rozstepy pomoze :d
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm, dziewczyny dziś lub jutro kupie ten powiększacz ust i zobaczymy co z tego będzie.
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupiłam kilka dni temu "powiększacz" ust i szczerze to ...jest do bani
Efekt ma być widoczny po chwili. Mrowienie czuć, owszem, ale nic poza tym sie nie dzieje. Próbowałam go ja i moja siostra i efekt ten sam, czyli zerowy. Do tego słoiczek z kolagenem jest maleńki. Stosując go kilka razy dziennie (zgodnie z zaleceniami) to na długo nie starczy. Kupiłam go w Intermarche za 14.99zł (to była stała cena, o promocji nic nie napisali). Inne kosmetyki też tyle kosztowały. Za tą cenę mozna spróbować, ale to tylko kolejny bajerek do kolekcji.
|
|
|
|
|
#264 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja chcę pochwalić preparat do pośladków. Na mnie dziala
Pupcia jest podniesiona, cellulit się cofa, jest super Niedlugo wystawiam recenzję... tylko zastanawiam się nad oceną :/
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Bielenda - SEXY LOOK - PERFEKCYJNE USTA
Możecie tutaj przeczytać o tym produkcie http://www.bielenda.pl/prod.php?what...66fffe3614f1d8 . Ciekawi mnie to czy rzeczywiście działa, mam na niego ochotę ale nie zwykłam kupować kosmetyków jeśli nie znam czyjejś opinii nt. tego
![]() Niestety na KWC sie jeszcze nie pojawił.. A tak mi się chce powiększonych usteczek ![]() Jeśli ktoś próbował to proszę stukać.. A i jeszcze jeśli ktoś ma taką fotkę przed nałożeniem kosmetyku i po, to już by było optymalnie... |
|
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bielenda - SEXY LOOK - PERFEKCYJNE USTA
klaudynka, skorzystaj z wyszukiwarki. O ile się nie mylę, na temat serii Sexy Look był bardzo rozbudowany wątek
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
wiec tak : nie oczekuj od tego specyfiku że bedziesz miała usta o 100% większe i dokładnie nie ma tego producent opisanego, ale szczerze mówiąc to sciema. jak patrzę na skłąd (chociaż dokładnego nie podali ) to ma to powiększać przez wygładzenie zmarszczek i linii mimicznych. w składzie zauważyłam mikrokolagen , on stymuluje komoorki do produkcji glikozaminoglikanów czy właśnie kolagenu.pamietaj że sam kolagen ma zbyt duże "cząstki" i nie przenika do skóry (wszystkie te "cudowne" kremy z kolagenem), za to mikrokolagen ma wielkość zbliżoną do budowy skóry (pomniejszona ok 300 razy )przez co ma większe zdolności penetracji. nie napisali czy jest to ODWODNIONY mikrokolagen (który znajduje w skórze wodę i powoduje pecznienie )I faktycznie jeśli chodzi tu o wypełnienie ust to poprzez wypełnienie faktury skóry , nawilżenie jej . kosmetyk ten ma wygładzić zmarszczki i przez to usta mają stać się wydatniejsze , właśnie przez odzyskaną gestość w skórze , jędrnoć, napiecie.. ztego co przedstawili nei zauważyłam żadnego składnika bezposrednio powiększającego usta czy to naturalnego (np. cynamonu , wyciagu z pieprzu, papryczka chili...) czy chemicznych powoduących puchniecie. więc efekt powiększenia poprzez wygładzenie zmarszczek - inaczej nie w tym kremie, czyli większe efekty zobaczą te panie które straciły jedrność .
mozesz domowo i pewnie taniej powiększyć sobie usta (dodaj kilka kropel olejku cynamonowego do błyszczyka) , sprawdź najpierw czy nie masz uczulenia na niego. |
|
|
|
|
#268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#269 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż, z wyszukiwarki skorzystałam, tylko jeśli ktoś w tamacie wpisał "sexy lokk" a nie "sexy look" no to nie trudno się domyślić dlaczego nie znalazłam tego tematu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.

no tak ale jak sie podnosi to od gornej czesci tez seie robi kraglejszy?a nie tlyko do spodu? ze spodem jest ok i bokami ale od gry sa hmm takie w gole nie uniesione jakby spadaly :/ bardzo mi sie to nie podoba!
takie czasem jakby byly trojkatne?no nie moze przesadzam ale tak to czasem odnosze ze tylko jak jest zimno i wiecie no :P to sie okragle robia
a mow co z daxem! 

) Ja taki okrągły miałam kiedy mi piersi jeszcze rosły, a teraz jest trochę inny, ale też fajny
A zresztą dołączę zdjęcie. Ja mam dokładnie taki biustonosz (a nawet w kilku kolorach) i jestem mu wierna już bardzo długo 

Efekt ma być widoczny po chwili. Mrowienie czuć, owszem, ale nic poza tym sie nie dzieje. Próbowałam go ja i moja siostra i efekt ten sam, czyli zerowy. Do tego słoiczek z kolagenem jest maleńki. Stosując go kilka razy dziennie (zgodnie z zaleceniami) to na długo nie starczy. Kupiłam go w Intermarche za 14.99zł (to była stała cena, o promocji nic nie napisali). Inne kosmetyki też tyle kosztowały. Za tą cenę mozna spróbować, ale to tylko kolejny bajerek do kolekcji.