|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
Cytat:
). Jak się poruszam szczególnie, więc tym bardziej przy brzuszkach, poza tym obtarłam sobie jeszcze skórę od tego na kręgosłupie (nie śmiać się ) i też to boli przy ciągłym podnoszeniu. Było strasznie gorąco, robiłam to wieczorem, a i tak nie miałam czym oddychać, ciężko było przez to też zrobić. Jestem chętna na sierpień tylko mi by pasowała druga połowa, bo chyba w pierwszej gdzieś wyjadę, ale może być też koniec.
|
|
|
|
|
#3932 |
|
Konto usunięte
|
Ok dziewczyny skusiłyście mnie i postanowiłam sięprzyłączyć
w koncu wakacje i jeszce intensywniej biore się za odchudzanie w końcu mam wiecej czasu na ćwiczenia. Sproboje zaczac A6W od poniedziałku, podobnie jak zaostrzoną dietkę. Mam nadzieje że dam rade w nie jwytrwac bo robie jeszcze duzo innych ćwiczeń. Mój codzienny plan to: rano: Fat burning, czasem do tego TBC, wieczorkiem: The Ultimate DAnce WOrkout, jak mi sie zachce to joga i wlasnie cwiczenia na brzuszek. Bede sie starac rownierz jezdzic na rolkach lub rowerku, duzo chodzic itp Mam zamiar schudnac ok.8-10 kg w wakacje...Brzuszek mam raczej plaski ale skore obwisłą i brzydko to wyglada, smaruje sie kremami i cwicze. Czy Szóstka wyrzeźbi ładne mięsnie? A czy jak bede miec ochotę oprócz szóstki mogęczasem dodać Tamilee Webb na brzuch? CZy wtedy bedzie za duzo i przepale mięśnie? Pozdrawiam kochane I trzymajcie kciuki zebym wytrwała
|
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
23 dzień wykonany
![]() MalinQo nie dokładaj na brzuch innych ćwiczeń -a6w wystarczy. Ines może to kontuzja? Jak myślisz? Pewnie ból jest przeokropny, trzymaj się dzielnie
|
|
#3935 |
|
Konto usunięte
|
Suzana ok, sproboje wiec tylko szóstke
![]() ogolnie mam dola za duzo jem a przytylam musze sie koniecznie wziac za siebie :|czytalam komentarze FACETÓW na sfd, ze ten trening troche taki hardkorowy zaczynam sie bac, ale z drugiej strony tak porządnie poczuc brzuszek.... ze wogole sa na nim jakies miesnie :P
|
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
MalinQo ja wierzę, że masz bardzo ładną figurkę.
|
|
#3937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak wogole skonczylam na 40 dniu. niestety mam mocne bóle okresowe, fakt że w trakcie ostatneij miesiaczki cwiczylam ale tym razem nie dam rady. |
|
|
|
|
#3938 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nawet nie miałam pojęcia, że w tym miejscu jakieś mięśnie są. Później przeszło i praktycznie nic nie bolało, tylko takie fajne uczucie pracy mięśni
|
|
#3939 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. Boli szczególnie przy głębszych wdechach i śmianiu się. Bergamia, a Ty rzuciłaś a6w czy wytrwałaś mimo bólu do końca wtedy?
|
||
|
|
|
#3940 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak więc zrobiłam 40dni a6w( a właściwie 38), ale naprawdę mogę stwierdzić, ze efekt jest i że nie był to zmarnowany czasMyślę, że następnym razem zrobię "od deski do deski". Pozdrawiam
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na mnie i jeszcze na pewno parę osób się znajdzie
|
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3945 |
|
Konto usunięte
|
Suz
oj uwierz mi nie jest ladna duzo pracy przede mną... na szczescie wakacje maksymalnie wykorzystam, na odchudzanie i cwiczenia. Przy okazji moze kondycje poprawie, w koncu nie moge byc w 1 klasie liceum ostatniąsierotąna W-f ie a dzieki A6W moze uda mi sie przyblizyc do wymarzonego brzuszka ![]() Ps: A od jutra ostrzejsza dietka bo to ile teraz pochłaniam przyprawia mnie o zawroty głowy :O
|
|
|
|
#3946 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Malinqo,widzę że z twoją anoreksją wciąż niedobrze .Myślałam,ze troche zrozumiałaś,przecież tyle dziewczyn ci mówiło,żebyś się ratiwała póki czas...Smutne to
|
|
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja trochę rozpoczęcie a6w znowu uzależniam od okresu. Chcę ją zacząć tuż po następnym z tego powodu żeby w trakcie treningu tylko raz mi wypadł bo niestety mam mocne bóle wtedy. Ale to będzie własnie ok 1 sierpnia
|
|
|
|
|
#3949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3950 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś zrobiłam 19 dzień
czyli 14 powtórzeń.I właśnie zajęło mi to 17 minut, nie wiem jak się wyrobie żeby nie przkroczyć później 25 min . I jeszcze przy pierwszym i drugim ćwiczeniu mam bóle karku.Ale narazie trzymam się dzielnie i mam nadzieje że dotrwam do końca i będe miała piękny brzuszek. Mam takie pytanko czy po zrobieniu całej A6W zniknął Wam tłuszczyk z dolnej części brzucha??
|
|
|
|
#3951 |
|
Konto usunięte
|
Magdo naprawde doceniam to ze sie martwisz i bardzo ci za to dziekuje
Ale uwierz mie teraz juz wiem ze naprawde nie jestem chora... jesmm dosc duzo i ostatnio chyba troche przytylam, a schudnac chce, bo zle sie z tym czuje... naprawde bardzo chce byc chudsza buziaki
|
|
|
|
#3952 |
|
Zadomowienie
|
Yeah...22 dzień za mną
To już jestem bliżej, niż dalej No i widzę, że mój brzuch się zmienia Górne mieśnie ładnie się kształtują, tłuszczyku już ubyło. I pomyśleć, że jeszcze miesiąc walki z brzuchem przede mną Teraz mam mega motywację, bo wiem, że zmiany będą jeszcze wieksze
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odchudzaniu mówię stanowcze NIE!!! Nadal nie zabrałam sie za A6W A już jest 22.31
|
|
|
#3954 |
|
Raczkowanie
|
nio dziewczyni nie udzialalam sie tu jeszce ale poczytalam duzo i mam takie pytanko z kolezanką bierzemy sie za nasze figórki najwieiszy problem jest z brzuchem obrósl w tluszczyk i nie bylo motywacji na cwiczenia.... od dzis zaczynamy ćwiczyc "callanetics" a ja chciałabym jescze dołozyc A6W i wiem ze sa tu specjalistki wiec jak myslicie mogłabym to laczyc?
: aha nio i co sądzicie o callanetics jeli mac9e jakies zatrzezenia albo cwiczylyscie i wam cos pomogło bylambym strasznie wdzieczxa za odpowiedz z góry dziekuje ![]() pozdrowionka i Bu$$iaczki ![]() ![]() PS sorki za bledy ale sie spiesze hehe
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zrobiłam te 24 powtórzenia, ale szlo mi ciężko (to pewnie przez tak późną porę
) Teraz sobie zdałam, że zostały mi już tylko 3 dni ćwiczeń!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! Dostałam niestety okres i bedą to bardzo ciężkie dni
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
Mysza ale wierze, ze dasz rade
![]() No i gratuluje
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
mam zmiar dziś zacząć 3 serie A6W.
Dla przypomnienia dodaję, że pierwszą przerobiłam calą z super efektami, po jakimś czasie wzięłam się za drugą ale z braku czasu i całego zamieszania związanego ze ślubem musiałam przerwać niestety no i teraz troszke sie zaniedbałam, po powrocie z tygodnia miodowego przybyło mi tu i ówdzie Trza sie wziąść za siebie
|
|
|
|
#3958 |
|
Konto usunięte
|
ech no i dzisiaj nie dam rady
tk wiec zaczynam od 1 lipca czyli w sobote..
|
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.

). Jak się poruszam szczególnie, więc tym bardziej przy brzuszkach, poza tym obtarłam sobie jeszcze skórę od tego na kręgosłupie (nie śmiać się
) i też to boli przy ciągłym podnoszeniu. Było strasznie gorąco, robiłam to wieczorem, a i tak nie miałam czym oddychać, ciężko było przez to też zrobić.

w koncu wakacje i jeszce intensywniej biore się za odchudzanie
I trzymajcie kciuki zebym wytrwała

ja trochę rozpoczęcie a6w znowu uzależniam od okresu. Chcę ją zacząć tuż po następnym z tego powodu żeby w trakcie treningu tylko raz mi wypadł bo niestety mam mocne bóle wtedy. Ale to będzie własnie ok 1 sierpnia
. I jeszcze przy pierwszym i drugim ćwiczeniu mam bóle karku.Ale narazie trzymam się dzielnie