Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-06-24, 10:53   #3931
i_n_e_s
Zadomowienie

Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!

Cytat:
Napisane przez mysza_87
Ines, a co sie stało?
Nie wiem co jest, ale od 3 dni bolą mnie żebra( nie wiem czy tak można powiedzieć w każdym razie ta część ciała). Jak się poruszam szczególnie, więc tym bardziej przy brzuszkach, poza tym obtarłam sobie jeszcze skórę od tego na kręgosłupie (nie śmiać się ) i też to boli przy ciągłym podnoszeniu. Było strasznie gorąco, robiłam to wieczorem, a i tak nie miałam czym oddychać, ciężko było przez to też zrobić.

Jestem chętna na sierpień tylko mi by pasowała druga połowa, bo chyba w pierwszej gdzieś wyjadę, ale może być też koniec.
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-24, 13:34   #3932
201606300930
Konto usunięte

Ok dziewczyny skusiłyście mnie i postanowiłam sięprzyłączyć w koncu wakacje i jeszce intensywniej biore się za odchudzanie w końcu mam wiecej czasu na ćwiczenia. Sproboje zaczac A6W od poniedziałku, podobnie jak zaostrzoną dietkę. Mam nadzieje że dam rade w nie jwytrwac bo robie jeszcze duzo innych ćwiczeń. Mój codzienny plan to: rano: Fat burning, czasem do tego TBC, wieczorkiem: The Ultimate DAnce WOrkout, jak mi sie zachce to joga i wlasnie cwiczenia na brzuszek. Bede sie starac rownierz jezdzic na rolkach lub rowerku, duzo chodzic itp Mam zamiar schudnac ok.8-10 kg w wakacje...

Brzuszek mam raczej plaski ale skore obwisłą i brzydko to wyglada, smaruje sie kremami i cwicze. Czy Szóstka wyrzeźbi ładne mięsnie? A czy jak bede miec ochotę oprócz szóstki mogęczasem dodać Tamilee Webb na brzuch? CZy wtedy bedzie za duzo i przepale mięśnie?

Pozdrawiam kochane I trzymajcie kciuki zebym wytrwała
201606300930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-24, 14:23   #3933
inch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza_87
Terminy są takie, bo idę od października na studia
a na jakie studia, jeśli mozna, startujesz?
inch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-24, 17:49   #3934
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

23 dzień wykonany

MalinQo nie dokładaj na brzuch innych ćwiczeń -a6w wystarczy.

Ines może to kontuzja? Jak myślisz? Pewnie ból jest przeokropny, trzymaj się dzielnie

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-24, 17:54   #3935
201606300930
Konto usunięte

Suzana ok, sproboje wiec tylko szóstke

ogolnie mam dola za duzo jem a przytylam musze sie koniecznie wziac za siebie :|

czytalam komentarze FACETÓW na sfd, ze ten trening troche taki hardkorowy zaczynam sie bac, ale z drugiej strony tak porządnie poczuc brzuszek.... ze wogole sa na nim jakies miesnie :P
Stary 2006-06-24, 18:02   #3936
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

MalinQo ja wierzę, że masz bardzo ładną figurkę.

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-24, 21:13   #3937
psheniczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysza_87
Dziewczyny, a może od sierpnia zaczniemy od nowa? Co wy na to? Miesiąc wolnego chyba wystarczy, nie?
Ja się piszę na to. Zacznę nawet ok 24 lipca tak równo za miesiąc.

A tak wogole skonczylam na 40 dniu. niestety mam mocne bóle okresowe, fakt że w trakcie ostatneij miesiaczki cwiczylam ale tym razem nie dam rady.
psheniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-24, 23:35   #3938
bergamia
Rozeznanie

GG do bergamia

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s
Nie wiem co jest, ale od 3 dni bolą mnie żebra( nie wiem czy tak można powiedzieć w każdym razie ta część ciała). Jak się poruszam szczególnie, więc tym bardziej przy brzuszkach, poza tym obtarłam sobie jeszcze skórę od tego na kręgosłupie (nie śmiać się ) i też to boli przy ciągłym podnoszeniu. Było strasznie gorąco, robiłam to wieczorem, a i tak nie miałam czym oddychać, ciężko było przez to też zrobić.

Jestem chętna na sierpień tylko mi by pasowała druga połowa, bo chyba w pierwszej gdzieś wyjadę, ale może być też koniec.
Ines, mnie tak samo bolały żebra gdzieś tak w połowie a6w i nie wiedziałam co jest grane, a to się okazało, że mięsnie ruszyłynawet nie miałam pojęcia, że w tym miejscu jakieś mięśnie są. Później przeszło i praktycznie nic nie bolało, tylko takie fajne uczucie pracy mięśni

bergamia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-25, 00:02   #3939
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez suzana
Ines może to kontuzja? Jak myślisz? Pewnie ból jest przeokropny, trzymaj się dzielnie
Dzięki Suzana cały czas tak samo, może jutro będzie lepiej.

Cytat:
Napisane przez bergamia
Ines, mnie tak samo bolały żebra gdzieś tak w połowie a6w i nie wiedziałam co jest grane, a to się okazało, że mięsnie ruszyłynawet nie miałam pojęcia, że w tym miejscu jakieś mięśnie są. Później przeszło i praktycznie nic nie bolało, tylko takie fajne uczucie pracy mięśni
To już lepiej, żeby te mieśnie były, ale swoją drogą jakie słabe były żeby po 30 dniach się obudzić . Boli szczególnie przy głębszych wdechach i śmianiu się. Bergamia, a Ty rzuciłaś a6w czy wytrwałaś mimo bólu do końca wtedy?
Stary 2006-06-25, 01:23   #3940
bergamia
Rozeznanie

GG do bergamia

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s
To już lepiej, żeby te mieśnie były, ale swoją drogą jakie słabe były żeby po 30 dniach się obudzić . Boli szczególnie przy głębszych wdechach i śmianiu się. Bergamia, a Ty rzuciłaś a6w czy wytrwałaś mimo bólu do końca wtedy?
Ja tym bólem też się przestraszyłam i napisałam do dziewczyn i dowiedziałam się właśnie tego co teraz ja Tobie napisałam, że to właśnie mięśnie pracują. Strasznie byłam zaskoczona, bo tyle czasu cwiczyłam i nic, a tu nagle ból, ale widocznie to tak idzie. Ćwiczyłam dalej do 38dnia( do tego czasu ból zniknął całkiem) kiedy "spotkała" mnie niespodziewana przerwa i zatrzymała na 3 dni I wtedy nie wiedziałam czy mam dalej ćwiczyć czy sobie odpuścić, a żal mi było strasznie wiec pociągnęłam jeszcze 2 dni, ale jak przeczytałam to co Bzajk napisał, że właściwie to po tak długiej przerwie trening jest zakończony, odpuściłam Tak więc zrobiłam 40dni a6w( a właściwie 38), ale naprawdę mogę stwierdzić, ze efekt jest i że nie był to zmarnowany czas
Myślę, że następnym razem zrobię "od deski do deski". Pozdrawiam

bergamia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-25, 08:48   #3941
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Napisane przez inch
a na jakie studia, jeśli mozna, startujesz?
Ekonomia na UŁ
Stary 2006-06-25, 08:51   #3942
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Napisane przez psheniczka
Ja się piszę na to. Zacznę nawet ok 24 lipca tak równo za miesiąc.
Psheniczka, to poczekaj do 1 sierpnia na mnie i jeszcze na pewno parę osób się znajdzie
Stary 2006-06-25, 09:21   #3943
inch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza_87
Ekonomia na UŁ
że też masz do tego głowę
Stary 2006-06-25, 11:19   #3944
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza_87
Ekonomia na UŁ
Ja rowniez na ekonomię się wybieram
Stary 2006-06-25, 12:34   #3945
201606300930
Konto usunięte

Red face Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!

Suz oj uwierz mi nie jest ladna duzo pracy przede mną... na szczescie wakacje maksymalnie wykorzystam, na odchudzanie i cwiczenia. Przy okazji moze kondycje poprawie, w koncu nie moge byc w 1 klasie liceum ostatniąsierotąna W-f ie a dzieki A6W moze uda mi sie przyblizyc do wymarzonego brzuszka

Ps: A od jutra ostrzejsza dietka bo to ile teraz pochłaniam przyprawia mnie o zawroty głowy :O
Stary 2006-06-25, 12:58   #3946
_Magda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez malinQa
[
Ps: A od jutra ostrzejsza dietka bo to ile teraz pochłaniam przyprawia mnie o zawroty głowy :O

Malinqo,widzę że z twoją anoreksją wciąż niedobrze .Myślałam,ze troche zrozumiałaś,przecież tyle dziewczyn ci mówiło,żebyś się ratiwała póki czas...Smutne to
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-25, 12:59   #3947
inch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati02
Ja rowniez na ekonomię się wybieram
to nie wiem co powiedzieć
Stary 2006-06-25, 17:22   #3948
psheniczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysza_87
Psheniczka, to poczekaj do 1 sierpnia na mnie i jeszcze na pewno parę osób się znajdzie
Przemyślę to ja trochę rozpoczęcie a6w znowu uzależniam od okresu. Chcę ją zacząć tuż po następnym z tego powodu żeby w trakcie treningu tylko raz mi wypadł bo niestety mam mocne bóle wtedy. Ale to będzie własnie ok 1 sierpnia
psheniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-25, 18:35   #3949
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bergamia
Ja tym bólem też się przestraszyłam i napisałam do dziewczyn i dowiedziałam się właśnie tego co teraz ja Tobie napisałam, że to właśnie mięśnie pracują. Strasznie byłam zaskoczona, bo tyle czasu cwiczyłam i nic, a tu nagle ból, ale widocznie to tak idzie. Ćwiczyłam dalej do 38dnia( do tego czasu ból zniknął całkiem) kiedy "spotkała" mnie niespodziewana przerwa i zatrzymała na 3 dni I wtedy nie wiedziałam czy mam dalej ćwiczyć czy sobie odpuścić, a żal mi było strasznie wiec pociągnęłam jeszcze 2 dni, ale jak przeczytałam to co Bzajk napisał, że właściwie to po tak długiej przerwie trening jest zakończony, odpuściłam Tak więc zrobiłam 40dni a6w( a właściwie 38), ale naprawdę mogę stwierdzić, ze efekt jest i że nie był to zmarnowany czas
Myślę, że następnym razem zrobię "od deski do deski". Pozdrawiam
To mnie pocieszyłaś codziennie budzę się z nadzieją, że już nie boli jak na razie niestety nie przeszło, chociaż chyba jest trochę lepiej. Ja zrobiłam 32 dni, ale też wiem, że to nie był zmarnowany czas, bo efekt na pewno jakiś jest i wzmocniłam mieśnie brzucha. Poza tym następnym razem będę już wiedziała jak to robić dobrze (np to ćw 5, z którym miałam na początku problem). Na pewno się za to zabiorę w sierpniu.
Stary 2006-06-25, 18:43   #3950
babilonia
Raczkowanie

Ja dziś zrobiłam 19 dzień czyli 14 powtórzeń.I właśnie zajęło mi to 17 minut, nie wiem jak się wyrobie żeby nie przkroczyć później 25 min . I jeszcze przy pierwszym i drugim ćwiczeniu mam bóle karku.Ale narazie trzymam się dzielnie i mam nadzieje że dotrwam do końca i będe miała piękny brzuszek. Mam takie pytanko czy po zrobieniu całej A6W zniknął Wam tłuszczyk z dolnej części brzucha??
babilonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-25, 19:43   #3951
201606300930
Konto usunięte

Magdo naprawde doceniam to ze sie martwisz i bardzo ci za to dziekuje Ale uwierz mie teraz juz wiem ze naprawde nie jestem chora... jesmm dosc duzo i ostatnio chyba troche przytylam, a schudnac chce, bo zle sie z tym czuje... naprawde bardzo chce byc chudsza buziaki
Stary 2006-06-25, 22:27   #3952
eifersucht
Zadomowienie

Yeah...22 dzień za mną To już jestem bliżej, niż dalej No i widzę, że mój brzuch się zmienia Górne mieśnie ładnie się kształtują, tłuszczyku już ubyło. I pomyśleć, że jeszcze miesiąc walki z brzuchem przede mną Teraz mam mega motywację, bo wiem, że zmiany będą jeszcze wieksze

eifersucht jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-25, 22:33   #3953
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Napisane przez malinQa
Magdo naprawde doceniam to ze sie martwisz i bardzo ci za to dziekuje Ale uwierz mie teraz juz wiem ze naprawde nie jestem chora... jesmm dosc duzo i ostatnio chyba troche przytylam, a schudnac chce, bo zle sie z tym czuje... naprawde bardzo chce byc chudsza buziaki
Ja też chcę byc chudsza, ale nie za wszelką cenę. W ubiegłe wakacje sie odchudzałam i do tej pory nie moge zatrzymac wypadania włosów a nie mam już połowy!!! Odchudzaniu mówię stanowcze NIE!!!

Nadal nie zabrałam sie za A6W A już jest 22.31
Stary 2006-06-26, 08:37   #3954
fionka1417
Raczkowanie

GG do fionka1417 Send a message via Skype™ to fionka1417
Post Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!

nio dziewczyni nie udzialalam sie tu jeszce ale poczytalam duzo i mam takie pytanko z kolezanką bierzemy sie za nasze figórki najwieiszy problem jest z brzuchem obrósl w tluszczyk i nie bylo motywacji na cwiczenia.... od dzis zaczynamy ćwiczyc "callanetics" a ja chciałabym jescze dołozyc A6W i wiem ze sa tu specjalistki wiec jak myslicie mogłabym to laczyc?: aha nio i co sądzicie o callanetics jeli mac9e jakies zatrzezenia albo cwiczylyscie i wam cos pomogło bylambym strasznie wdzieczxa za odpowiedz z góry dziekuje pozdrowionka i Bu$$iaczki

PS sorki za bledy ale sie spiesze hehe
fionka1417 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-26, 08:42   #3955
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Wczoraj zrobiłam te 24 powtórzenia, ale szlo mi ciężko (to pewnie przez tak późną porę )
Teraz sobie zdałam, że zostały mi już tylko 3 dni ćwiczeń!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Dostałam niestety okres i bedą to bardzo ciężkie dni
Stary 2006-06-26, 09:57   #3956
Nati02
Zakorzenienie

Mysza ale wierze, ze dasz rade
No i gratuluje
Stary 2006-06-26, 10:34   #3957
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

mam zmiar dziś zacząć 3 serie A6W.
Dla przypomnienia dodaję, że pierwszą przerobiłam calą z super efektami, po jakimś czasie wzięłam się za drugą ale z braku czasu i całego zamieszania związanego ze ślubem musiałam przerwać niestety no i teraz troszke sie zaniedbałam, po powrocie z tygodnia miodowego przybyło mi tu i ówdzie
Trza sie wziąść za siebie
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-26, 10:55   #3958
201606300930
Konto usunięte

ech no i dzisiaj nie dam rady

tk wiec zaczynam od 1 lipca czyli w sobote..
Stary 2006-06-26, 13:49   #3959
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Napisane przez Yoolia
mam zmiar dziś zacząć 3 serie A6W.
Dla przypomnienia dodaję, że pierwszą przerobiłam calą z super efektami, po jakimś czasie wzięłam się za drugą ale z braku czasu i całego zamieszania związanego ze ślubem musiałam przerwać niestety no i teraz troszke sie zaniedbałam, po powrocie z tygodnia miodowego przybyło mi tu i ówdzie
Trza sie wziąść za siebie
Yoolia, jak to 3 serie? Masz na myśli 4 dzień (gdzie robi sie 3 serie po 6 ćwiczen)?
Stary 2006-06-26, 14:09   #3960
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez mysza_87
Yoolia, jak to 3 serie? Masz na myśli 4 dzień (gdzie robi sie 3 serie po 6 ćwiczen)?
niee, 3 podejscie do całej serii (bodajże 42 dni )
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości