|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
Cytat:
Jeszcze 10 dni - "tylko" Mam do Ciebie pytanie - takie całkiem off topickowe, ale wierzę, że będziesz znała odpowiedź Co zrobić by po przewrotach wykonanych ciągiem (przód, tył, przód) "nie paść" na ziemię? Kierować się zasadą: trening czyni mistrza? Czy jednak można w jakiś sposób zapanowac nad zawrotami głowy?
|
|
|
#4142 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj 8 dzień,Już mam dość,ale się nie poddaję.Za ciepło jest,aby robić a6w
|
|
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym się zgadzam Ale nie za ciepło na A6W
|
|
|
#4144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
#4146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak jest ale jednego to Wam nie polecam...nie polecam robić przedostatniego dnia tzn kiedy juz jest 24 powtórzeń do zrobienia, kiedy ktoś opowiada kawały,...a wczoaja tak właśnie miałam...umierałam ze śmiechu i z bólu brzucha....smiech powodował że traciłam energie na wykonanie jakiegokolwiek skłonu ale skoro to były moje ostatki to nie mogłam sie poddać i dzilelnie piłowałam sikając prawie ze śmiechu swoją drogą az muszę Wam zarzucić jeden który mnie powalił Na uczelni student wpada po wpis do indeksu od doktora, którego nazwisko brzmiało KOTAS,jednak był jeden mały problem....ten student za cholere nie mógł sobie przypomniec nazwiska doktora.Wchodząć do dzikanatu zrzuca beztrosko:"przepraszam czy jest może niejaki doktor CHOJ?
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Staram się robić tak jak mówisz, właściwie to zaczynałam właśnie od wizualizacji ruchu. Może na sali jest po prostu za duszno. Popróbuję w przyszłym tygodniu, może będzie lepiej.Dziś nie wykonam a6w. Nie wykonam jakiegokolwiek treningu. Nigdy w życiu nie bolały mnie tak żebra, zastanawiałam się nawet czy nie są złamane. Nie wiem, dlaczego tak się stało.
|
|
|
#4148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czasem radą jest wstrzymanie wysiłku ,a czasem wręcz przeciwnie-spowodowanie odkwaszenia mięśni poprzez dalsze ćwiczenia,ale wyczuj sobie paluszkami dokładnie badając swoje ciało czy to czasem nie jest kwestia mięśni w obrębie żeber
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
Rekann, może i mi poradzisz
Robiłam w środę trening Tamilee Webb - Ja chcę mieć takie pośladki. No i wytrzymałam tylko 8 minut bo już mnie wtedy nogi bardzo bolały. Wczoraj było strasznie!! Nie mogłam się wogóle dotknąć w uda, po schodach na 2 piętro wchodziłam ponad 5 minut Ale za to wieczorkiem wybrałam się na rowerową przejażdżkę i wogóle wtedy nic mnie nei bolało. A dzis znowu Chciałąbym żeby mi to zniknęło do jutra wieczorem, bo mam ciekawie zapowiadającą się noc Co mam zrobić? Bo tu cwiczenia chyba za bardzo nie pomogą
|
|
#4150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4151 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Skończyłam 9 dzień dzisiaj. Ale cięzko, wstaje mokra . A jak zaczynam 3 serie to nie mam siły podnieść nóg już. |
|
|
|
|
#4152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=69579 Miłych ćwiczen |
|
|
|
|
#4153 |
|
♥
|
oh wczoraj zaliczyłam 4 dzien a 5 to jeszcze przede mna ja zawsze cwicze przed kompaniem sie
)
|
|
|
|
#4154 |
|
Zadomowienie
|
9 dzień zaliczony
,zmykam pod prysznic
|
|
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4157 |
|
Rozeznanie
|
Kaaaasik dziękuje
zaraz zabieram się do lektury.
|
|
|
|
#4158 |
|
Rozeznanie
|
Z braku laku ( czyli bezsenności i że o tej porze na necie nie ma co robić ) właśnie skończyłam 10 dzień. od jutra po 10 powtórzeń... grhf
|
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4160 |
|
Rozeznanie
|
Ja już 34 dzień dziś mam, nie mam już sił, ale już tyle zrobiłam, że szkoda byłoby przerwać. Trzymajcie kciuki!!!
|
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno wytrwasz do końca
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
34 dzień mam za sobą. To był chyba najgorszy trening z dotychczasowych. Zresztą ostatnie są bardzo przykre –prawe żebra bolą pod wpływem jakiegokolwiek dotyku czy ruchu. I do tego przy 2giej serii robi mi się bardzo słabo - muszę dużo pić i tym samym przerywać. Chciałabym dotrwać do końca, ale nie mogę skupiać wszelkiej energii i uwagi na brzuchu. Jeszcze tylko 8 dni.
|
|
#4163 |
|
Zadomowienie
|
Dziś maiał być mój 10 dzień,ale dostałam okres trochę brzuch mnie boli,więc dzisiaj robie przerwę.Jutro bedę napewno ćwiczyć
.
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz, że dzieki ćwiczeniom podczas okresu mięśnie mogą się rozluźnić i brzuszek przestaje wówczas boleć
|
|
|
#4166 |
|
Zadomowienie
|
Dziewcznyny trzymam kciuki, żeby Wam się udało
, bo teraz naprawdę jest ciężko w takie upały ćwiczyć.
|
|
|
|
#4167 |
|
Rozeznanie
|
Suzana wytrwasz!! Ja tez mam ciężko! Jak kończe jestem cała mokra i mi słabo,a le po 2 serii już leci z górki! Trzeba być dobrej myśli! Jeszcze tylko kilka dni! Buziaki!
|
|
|
|
#4168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze wiedzieć,ale dzisiaj juz sobie odpuszczę
|
|
|
|
|
#4169 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Suzannko - nic ponad siłe. Jeżeli już nie możesz to trzeba sobie darować ![]() Kama-j , wierze w Ciebie tez bym chciała byc juz na 34 dniu. Bo praktycznie zaraz bym skończyła a tak jestem dopiero na 1/4 (prawie). ahh
|
|
|
|
|
#4170 |
|
♥
|
siemka a ja wczoraj nie mialam sił bo mnie tak nogi bolały 3 godz jeździłam szybko na rowerze ale stwierdziłam ze szkoda i zrobiłam wczoraj 5 dzien
) dzisiaj 6 jeszcze nie zaliczony ale to przed kompiela
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.

a Tobie to gratulacje za taki zapał w ćwiczeniach...ja tez kochałam skoki przez skrzynie na uczelni no i tak sie ciesze ze nie mowisz "fikołek" tylko "przewrót"
Jeszcze 10 dni - "tylko" 
Staram się robić tak jak mówisz, właściwie to zaczynałam właśnie od wizualizacji ruchu. Może na sali jest po prostu za duszno. Popróbuję w przyszłym tygodniu, może będzie lepiej.

Ale za to wieczorkiem wybrałam się na rowerową przejażdżkę i wogóle wtedy nic mnie nei bolało. A dzis znowu