|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
dziewczyny pomozcie mi wytrwac do konca a6w bo jestem niecierpliwa i mam slaba wole
pozdrawiam |
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
no i wpadlam
zaczytalam sie w tym watku i od dzis zaczynam a6w... mam nadzieje ze dam rade bo ciezko u mnie z systematycznoscia
|
|
#4593 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja dzis tak z ciekawosci zrobilam te cwiczenia i nie wiem czy bede je dalej robic nie jestem pewna czy wszystko dobrze robie...nie wiecie moze czy sa jakies filmiki z tymi cwiczeniami??...jak dotad to robilam 8minute Abs i postanowilam zmienic na 6 ale nie wiem czy dam rade...czytam watek od dawna ale dopiero teraz zrozumialam o czym tak na prawde mowa
podziwiam wszystkie wytrwale i zazdroszcze
|
|
|
|
#4594 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
dzisiaj dopiero będzie mój 13 dzień a jeszcze w życiu nie miałam takich mięśni brzucha. W górnej partii mięśni między żebrami tzw "mięsień prosty" pojawiła mi się taka kulka na początku przestraszyłam się że coś jest nie tak, ale po chwili uświadomiłam sobie że to jest mięsień który znacznie się powiększył szczerze mówiąc to nie wiem jak będę wyglądać jak skończę całą a6w . Wierzcie mi jak widze efekty to aż człowieka rwie do ćwiczeń. Jeżeli ktoś chce zacząć a6w to na stronce: http://www.sfd.pl/temat144665/ jest opis wszystkich ćwiczeń, jeżeli chodzi o filmiki nie spotkałam się, ale być może trzeba głębiej poszukać. Pozdrawiam wszystkich gorąco i serdecznie
|
|
|
|
#4595 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
dzisiaj dopiero będzie mój 13 dzień a jeszcze w życiu nie miałam takich mięśni brzucha. W górnej partii mięśni między żebrami tzw "mięsień prosty" pojawiła mi się taka kulka na początku przestraszyłam się że coś jest nie tak, ale po chwili uświadomiłam sobie że to jest mięsień który znacznie się powiększył szczerze mówiąc to nie wiem jak będę wyglądać jak skończę całą a6w . Wierzcie mi jak widze efekty to aż człowieka rwie do ćwiczeń. Jeżeli ktoś chce zacząć a6w to na stronce: http://www.sfd.pl/temat144665/ jest opis wszystkich ćwiczeń, jeżeli chodzi o filmiki nie spotkałam się, ale być może trzeba głębiej poszukać. Pozdrawiam wszystkich gorąco i serdecznie![]() |
|
|
|
#4596 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny przeszło rok temu przygotowując się do ciąży zrobiłam cały program i byłam bardzo zadowolona z efektów. Zresztą udzielałam się wtedy w tym wątku. Obecnie jestem mamą 3 miesięcznego brzdąca od miesiąca zaczęłam ćwiczyć: chodzę dwa razy w tygodniu na basen i trzy razy w tygodniu ćwiczę brzuch i pośladki z Tamille. Ogólnie z mojej figury jestem zadowolona wróciłam do mojej wagi biodra i uda mam takie jak przed ciążą, jednak brzuch jest taki sflaczały po 9 miesiącach rozciągania. Chcę znów zacząć 6 W. planuje zacząć program od poniedziałku Może ktoś też chce zacząć ze mną albo niedawno zaczął????
Będziemy się razem wspierać.. |
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Boz dawno Cie nie widziałam
Śliczny maluszek
|
|
#4598 |
|
Zadomowienie
|
jak miło ze ktos mnie pamieta
|
|
|
|
#4599 |
|
Raczkowanie
|
nie no ja nie moge...dzis moj 2 dzien ale jakos tak sprawnie i bez bolu i wogole...jestem prawie pewna ze cos zle robie i dlatego przydalby sie filmik...jakby ktoras cos znalazla albo wiedziala wiecej (odnosnie filmiku)to blagam dajcie znac...ps jutro mam poprawke z angielskiego
(( musze pocwiczyc dla odstresowania...
|
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
Boz
ja zaczynam dzis. Nie wiem czy wtrwam, ale to sie okaze Zaraz sie zabieram do cwiczen. Bede relacjonowac co kilka dni jak mi idze. PS. Maluszek cudny
|
|
|
|
#4601 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zamierzam zrobic caly program bez zadnego dnia przerwy, mam nadzieje, ze wytrwam. Do tego dolaczam hoola hop Zaraz zaczynam!
|
|
|
|
|
#4602 |
|
Rozeznanie
|
ja robilam to chyba 13 dni i odechcialo mi sie:P roznicy zadnej nie zauwazylam
a robilam sumiennie
|
#4603 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4604 |
|
Raczkowanie
|
mi tez jeszcze ze 2 dni temu wydawalo sie ze lipa, nic, zadnych zmian. a wczoraj (8 dzien) jakos tak pacnelam sie w brzuch, a on twardy!
i jest w sumie bardziej plaski, miesnie powolutku zaczynaja sie przebijac
|
|
|
|
#4605 |
|
Raczkowanie
|
MartuFFFia nie poddawaj się dzisaj przede mna 14 dzień a nie poznaje wogóle brzucha. Mięśnie mi takie urosły że chej. Ostatnio coś mnie zabolało miedzy żebrami usiadłam i zaczęłam się dotykać(dodatkowo napięłam brzuch) i wiesz co własnym oczom nie wierzyłam, tak urosły
. Zaczynam mieć świra jak widze jak mięśnie mi rosną robiła bym to cały dzień a wiem że moge tylko 25 min. Więc MartuFFFia jeź dalej z tym koksem i nie łam się. |
|
|
|
#4606 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kurcze przeczytalam watek i co? polozylam sie na podlodze i zaczelam cwiczyc. zobaczymy ile wytrwam ale mam nadzieje ze do konca. jestem zalamana moim brzuchem, po ciazy prawie ze doszlam do siebie ale ostatnio tak przytylam ze nie moge patrzec na siebie a brzuch to mi tak urosl ze prawie nie widze co mam pod nim :P ogolnie wisi mi jeden wielki fald, myslicie ze da sie go zlikwidowac tymi cwiczeniami? po ciazy jest rowniez skora rozciagnieta ale podobno cwiczenia na brzuch ja ujedrniaja wiec nie wiem jak to jest
|
|
|
|
#4607 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4608 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dzieki za rady
chodze na fitnes wiec nie ma problemu z cwiczeniem, tylko ze ostatnio sie troche zapuscilam nie mialam czasu itd. ale teraz biore sie za siebie i oprocz szostki przynajmniej trzy razy w tyg odwiedzam fitnes. bo znowu karnet mi przeleci :P |
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co robicie kiedy Wam sie nie chce? Trzeba przyznac że to trudne cwiczyc codziennie.. I czasem sie nie chce. jeszcze nie opusciłam żadnego dnia, ale juz sie troche łamię.. Macie jakies skuteczne sposoby.
Narazie sobie mówie, że muszę pokazać sobie że potrafie, ale ta metoda chyba nie będzie długo skuteczna hehehe Pozdrawiam ciepło
|
|
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaczynam od dziś mam nadzieje ze wytrwam
|
|
|
|
#4611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#4612 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
na hip-hop, latino, hi-lo, abs, abf, step.......i jest jeszcze kilka na ktore zamierzam sie wybrac ale jeszcze mi sie to nie udalo bo nigdy mi grafik nie moze podpasowac
|
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
no dziewczyny życzę wam powodzenia.... ja dzisiaj miałam 31 dzień a6w i z jednej strony mnie pociesza fakt że koniec już bliski a z drugiej strony.... JUŻ NAPRAWDĘ MI SIĘ NIE CHCE
|
|
|
|
#4614 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
katia a jakie efekty?
|
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
dzis moj drugi dzien - na razie idzie gladko. Powiedzcie mi prosze - co potem? Czy jak juz miesnie ladnie sie wyksztalca (o ile...
) to czy po zaprzestaniu ciwczen (po 42 dniach) zaczna flaczec? Jak dlugo trwa efekt tych cwiczen? trzeba potem podtrzymywac ten efekt?
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz chyba po raz trzeci podchodze do tych cwiczen. Ostatnio dotrwalam do 8 dnia
Zaczelam dzis od nowa i... zrobilam 1 i 2 dzien Oczywiscie nie pod rzad, tylko z kilkugodzinna przerwa. W sumie pierwsze dni nie powinny tak bardzo obciazac brzucha, pozniej oczywiscie bede robic tak jak zalecaja, czyli dla kazdego dnia odpowiednia ilosc powtorzen i serii
|
#4617 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Panie! Od jakiegos czasu czytuje tutejsze forum i niezle sie wciągnelam, mialam zaczac cwiczyc od dzisiaj ale wypadla rodzinna kolacyjka i juz mi sie niestety nie chce pelnego brzucha wyginac. Ale od jutra nie ma wykretów, startuje! Boje sie tylko o to czy wytrwam, bo z regoly mam słomiany zapał..
Dlatego postanowilam dołaczyc sie do grona moze z wami bedzie mi łatwiej sie zmobilizowac, do tego namowilam 2 kolezanki i kumpla do tych cwiczen, wiec mam duze nadzieje na wytrwanie Pozdrawiam |
|
|
|
#4618 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Panie! Od jakiegos czasu czytuje tutejsze forum i niezle sie wciągnelam, mialam zaczac cwiczyc od dzisiaj ale wypadla rodzinna kolacyjka i juz mi sie niestety nie chce pelnego brzucha wyginac. Ale od jutra nie ma wykretów, startuje! Boje sie tylko o to czy wytrwam, bo z regoly mam słomiany zapał..
Dlatego postanowilam dołaczyc sie do grona moze z wami bedzie mi łatwiej sie zmobilizowac, do tego namowilam 2 kolezanki i kumpla do tych cwiczen, wiec mam duze nadzieje na wytrwanie Pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
#4619 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4620 |
|
Zadomowienie
|
Ech... Grypa pokrzyżowała moje ambitne plany i dopiero dzisiaj będę mogła zacząć ćwiczenia... Mam nadzieję, że uda mi się wytrwać, bo ciężko u mnie z systematycznością. Będę relacjonować swoje postępy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.

pozdrawiam
zaczytalam sie w tym watku i od dzis zaczynam a6w... mam nadzieje ze dam rade bo ciezko u mnie z systematycznoscia

Śliczny maluszek

(( musze pocwiczyc dla odstresowania...

?