|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5161 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
Ja teraz nie bardzo znajduję czas i chęci na szóstki... ale poczekam do lutego (ferie zimowe) i będę miała 2 tygodnie na poćwiczenie. (mam cichą nadzieję, że 2 tygodnie coś dadzą) w każdym razie macie mnie wszystkie pilnować, i telepatycznie w łeb dać jak zacznę marudzić
Heh i niech ktoś opracuje aerobiczną szóstkę na pośladki... 8)
|
#5162 |
|
Raczkowanie
|
ja ciwczylam przez tydzien i przerwalam..ale zaluje bo powiem bez sciemy ze bylo widac male efekty;p przynajmiej mi zaczelo widac male bo male ale zaczely mi sie ksztaltowac miesnie brzucha;p wiecie moglam e napnac a przedtem nie
bo wiecie co wam powiem..efekty widac tylko wtedy jesli cwiczycie juz z lekko uniesionymi nogami nad ziemia bo jesli z plaskiego podloza to bez sensu bo wtedy miesnie nie pracuja wierzcie MI to naprawde sprawdzone
|
|
|
|
#5163 |
|
Przyczajenie
|
witam wsystkich
CHCIALABYM SIE DOLACZYC DO WYKONYWANIA TYCH CWICZEN ALE NIE MAM POJECIA OD CZEGO ZACZAC POMOCY!!!PRZYZNAM ZE CWICZE TRADYCYJNE BRZUSZKI JUZ DOSC DLUGO I EFEKTY SA WIDOCZNE ALE TO NIE TO CO CHCIALABYM OSIAGNAC CZYLI LADNIE WYRZEZBIONY BRZUSZEK
|
|
|
|
#5164 |
|
Raczkowanie
|
jesli chcesz przesle CI na maila te cwiczenia
tylko moze byc jutro bo dzis juz sie wybieram do chlopaka i pewnie nie zdarze:P hcyab ze szybko podasz
|
|
|
|
#5165 |
|
Przyczajenie
|
NO JASNE JESLI DZIS NIE ZDAZYSZ MOZE BYC JUTRO MOJ MEIL niunia@va.pl DZIEKUJE Z GORY
|
|
|
|
#5166 |
|
Raczkowanie
|
wlasnie sie wysyla:P tylko jak mam CI doradzic:P to najpierw tydzien sobie pocwicz tak rozgrzewajaco bo ja sie rzucilam na gleboka wode i przerwalam po tygodniu
ale wroce
|
|
|
|
#5167 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje Za Porade!!!
Ja Juz Dosc Dlugo Cwicze Wiec Chyba Nie Powinnam Miec Problemow Z Tym Choc Sczerze Mowiac Jak Sciagnelam Sobie 8minute I Cwicze Je Drugi DZien To Miesnie BrZucha Bola A Wlasnie Czy Moze Mi Ktos Powiedziec Czy Ten Zestaw CwicZen Jest Lepszy Od 8 Minute?? I CZY OPROCZ TYCH CWICZEN A6W WYKONUJECIE JESZCZE JAKIES INNE?? ORAZ CZY EFEKTY SA TEKIE ZE WARTO??
|
|
|
|
#5168 |
|
Przyczajenie
|
dzieki KATIA meil ddoszedl
|
|
|
|
#5169 |
|
Konto usunięte
|
A6W to raczej taki trening, ktory przygotowuje brzuch do czegos mocniejszego jak ABS.
|
|
|
|
#5170 |
|
Przyczajenie
|
hmmmm
czyli moglabym najpierw zrobic A6W a potem 8minute po krotkim odpoczynku czy raczej nie wskazane |
|
|
|
#5171 |
|
Raczkowanie
|
A ja już dziś skończyłam dzień 11 .
Muszę przyznać, że te ćwiczenia są strasznie wciągające Jednak dziś mialam mały problem bo w czasie ćwiczeń strasznie zabolało mnie serducho Moja przyjaciołka powiedziała, że ze zbyt wielki wysiłek. Może rzeczywiście tego dnia przesadzilam.Prosto z zajęć tańca (nowooczesnego) --> 2,5 zaczełam skakac --> 0,5 h --> a potem 6 Weidera ..Mam nadzieje, że nie już więcej nie będę musiala przerywać ćwiczeń Jednaak efekty są widoczne Pozdrawiaam |
|
|
|
#5172 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny to uswiadomcie mnie jeszcze co to jest zestaw cwiczen 8 Minute? tez na brzuszki cos? ja narazie cwicze 6 steczke - jutro 2 dzien i nei moge sie doczekac
![]() |
|
|
|
#5173 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na pewno nie rob w tym samym czasie. zrob a6w, odczekaj az brzuch sie zregeneruje (z jakies 2 tygodnie), a potem cos innego. miesnie potrzebuja troche czasu na zregenerowanie sie po treningu, w a6w przeznaczona jest na to tylko doba (baaaardzo malo), wiec lepiej brzucha juz nie katowac.zalezy co chcesz osiagnac. chcesz jeszcze spalic resztki tluszczu, to lepsze beda cwiczenia lzejsze, ale dluzej - A6W (nawet kilka cykli, czyli A6W, 2 tyg przerwy i znowu A6W). jesli nie ma juz nic do spalenia i chcesz zbudowac miesnie - ABS (lepszy od 8minute ABS jest ABS2) |
|
|
|
|
#5174 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
hehe ja jestem na 7 dniu (dziś
) no czuje, że mam mniejszy brzusio i twardszy przede wszytskim ALe nie moge sie doczekać efektów koncowyc i mam nadzieje że dotrwam Powodzenia wszytskim
|
|
|
|
#5175 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5176 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny mam pytanko. Chcialabym, zeby moj brzuszek byl mocno umiesniony, ale nie chce chudnac. i tak jestem chuda;/ moge wykonywac te cwiczenia?
pozdriaaawiam
|
#5177 |
|
Konto usunięte
|
moze zrob tak do polowy, jakies 20 dni. pozniej juz trening trwa dluzej i zaczyna sie bardziej spalac tluszcz. to Ci powinno wzmocnic miesnie i przygotowac je do np. ABS2, o czym juz pisalem
|
|
|
|
#5178 |
|
Przyczajenie
|
[1=6f0bb0e746d6dd564297849 b3c339446a28efa5c;3105350]zakladajac, ze chodzi Ci o caly cykl A6W, a potem cykl tych 8minute
na pewno nie rob w tym samym czasie. zrob a6w, odczekaj az brzuch sie zregeneruje (z jakies 2 tygodnie), a potem cos innego. miesnie potrzebuja troche czasu na zregenerowanie sie po treningu, w a6w przeznaczona jest na to tylko doba (baaaardzo malo), wiec lepiej brzucha juz nie katowac.zalezy co chcesz osiagnac. chcesz jeszcze spalic resztki tluszczu, to lepsze beda cwiczenia lzejsze, ale dluzej - A6W (nawet kilka cykli, czyli A6W, 2 tyg przerwy i znowu A6W). jesli nie ma juz nic do spalenia i chcesz zbudowac miesnie - ABS (lepszy od 8minute ABS jest ABS2)[/QUO z tego wynika ze a6w jest lzejszym cwiczeniem od abs tak a co to jest te abs2 takie same jak zwykle abs czy trudniejsze??masz moze link do sciagniecia bylabym wdzieczna
|
|
|
|
#5179 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#5180 |
|
Przyczajenie
|
wielkie dzieki
|
|
|
|
#5181 |
|
Konto usunięte
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=157803 - zeby juz tu nie pisac o abs2
|
|
|
|
#5182 |
|
Konto usunięte
|
jesli jestes pewna, ze nie ma, to zaloz nowy temat
|
|
|
|
#5183 |
|
Zakorzenienie
|
mam prośbe, ponieważ nie działa link, to czy któraś (któryś
) z Was mógłby jeszcze raz zamieścić poszczególne ćwiczenia i ile razy powtarzać ?
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#5184 |
|
Konto usunięte
|
Aerobiczna 6 Weidera z obrazkami:
http://img50.imageshack.us/img50/2444/a6w2nlqk3.jpg Edytowane przez 6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c Czas edycji: 2006-11-25 o 17:21 |
|
|
|
#5185 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki^^
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#5186 |
|
Przyczajenie
|
No wlasnie jestem po 4 dniu - ostra walka
ale fajna , lubie to i widze efekt - miesnie brzucha sa twardsze i zaczynam czuc ,ze jest mniej tkanki tluszczowej - co prawda cwicze 3 razyw tyg aerobic ale po tych cwiczeniach czuje naprawde wiekszy efekt.
|
|
|
|
#5187 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dzień 10 ;]
|
|
|
|
#5188 |
|
Przyczajenie
|
Mój Email agnieszka.koziej@interia. pl DZiękuje z góry |
|
|
|
#5189 |
|
Konto usunięte
|
jest kilka postow wyzej! dokladnie post 5172, ludzie, no szanujcie troche robote innych i uzywajcie szukajki
|
|
|
|
#5190 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja przerwałam A6W w 23 dniu. Miesnie w górnych partiach brzucha są już bardzo widoczne, a w dolnych nadal tłuszcz. Któras z Was tez tak miała? Wygladało to nieciekawie, teraz robię "zwykłe" brzuszki wg własnego uznania i dodatkowo codziennie steper.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.

POMOCY!!!PRZYZNAM ZE CWICZE TRADYCYJNE BRZUSZKI JUZ DOSC DLUGO I EFEKTY SA WIDOCZNE ALE TO NIE TO CO CHCIALABYM OSIAGNAC

Moja przyjaciołka powiedziała, że ze zbyt wielki wysiłek. Może rzeczywiście tego dnia przesadzilam.Prosto z zajęć tańca (nowooczesnego) --> 2,5 zaczełam skakac --> 0,5 h --> a potem 6
..Mam nadzieje, że nie już więcej nie będę musiala przerywać ćwiczeń
Jednaak efekty są widoczne 

na pewno nie rob w tym samym czasie. zrob a6w, odczekaj az brzuch sie zregeneruje (z jakies 2 tygodnie), a potem cos innego. miesnie potrzebuja troche czasu na zregenerowanie sie po treningu, w a6w przeznaczona jest na to tylko doba (baaaardzo malo), wiec lepiej brzucha juz nie katowac.
) no czuje, że mam mniejszy brzusio i twardszy przede wszytskim