|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
|
|
|
|
#7322 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#7323 |
|
Zakorzenienie
|
Kochan jak to jest jak chudniecie po weiderze??tzn spodnie potem wam lataja???
bo ja czuje wszytkie spodnie przyduzawe
|
#7324 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#7325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Na czczo wchodzą jedynie w grę aeroby (niektórzy nawet tego nie polecają), lub ćwiczenia rozciągające. Aeroby na czczo, ponieważ organizm pozbawiony jest glikogenu po nocy i szybciej dochodzi do spalania tkanki tłuszczowej. Dokładniej: rano na czczo jedynie niskointensywne jednostajne wysiłki, wtedy spali się preferencyjnie tłuszcz przy małej utracie mięśni, ale każde ćwiczenia na czczo będzie gorsze dla mięśni.
Ćwicząc siłowo/HIIT/a6w na czczo palisz mięśnie... Odpadają całkowicie. Niezależnie od tego co ćwiczysz (pomijam bezsensowne machanie nogami i rękami ) należy pamiętać o posiłkach przed i po treningowych. To chyba tyle... Cytat:
A6w - trening brzucha to taki trening silowy - tzn. nastawiony na rozwoj miesni - nie robi sie go zeby spalic tluszcz, ani zeby brzuch stal sie plaski, itp. - tylko po to zeby rozwinac miesnie brzucha. ZAPAMIĘTAĆ! Bo piszę o tym już kolejny raz
|
|
|
#7326 |
|
Zakorzenienie
|
italiaanka No oki ale przeciez jak mamy faldki na brzuchu to one sie spalaja czyli saleko sie zmniejsza a co za tym idzie chudniemy na brzuszku no i wiadomo nasze spodenki staja sie luzniejsze nie mam racji
|
#7327 |
|
Wtajemniczenie
|
Nio nie masz. Wzmacniasz mięśnie - tłuszcz zostaje. Żeby go spalić jw.
|
|
#7328 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, potrzebuje motywacji...;( lato tuż tuż a ja złapałam takiego lenia, że to jest nieporozumienie
zmotywujcie mnie jakoś...
|
|
|
|
#7329 |
|
Zakorzenienie
|
mhhhh no ja sie z tym nie zgodze ,ze nalezy stosowac diete to sie zgodze ale ze w6 nie powoduje ze tracimy w pasie z tym sie nie zgodze.Zreszta chyba dziewczyny rowniez mnie popra mamy tu wiele takich przykladow.
|
#7330 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#7331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to byla przyjemnosc w danym momencie a potem tylko mierzylam ciuchy i widzialam te faldki itd i zdalam sobie sprawe ze musze pokonac moj slaby zapal bo jak bede szczupla zgrabna to nei bedzie to chwilowa przyjemnosc jak zjedzenie czekolady ale cos wiecej!!!!! Bede czula sie pewnie i lepiej mi bedzie akceptowac sama siebie a najbardziejmotywuje mnie ze idzie lato i chce dumnie ubrac stroj kapielowy i paradowac po plazy a nie obwijac sie recznikiem inne sa zgrabne to czemu ja nie moge!!!! Do roboty dziewczyno do lata coraz blizej!!!
|
|
#7332 |
|
Zadomowienie
|
Zaczynam A6W
Ide ćwiczyć
|
#7333 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny jak wczoraj zawalilam sprawe i nie cwiczylam , to czy dzis mam zrobic dwa dni? czy jeden a ten zapomniany ominąć?????
|
|
|
|
#7334 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ma być ..........Będzie jak sie nie wezmiemy za ćwiczenia............... |
|
|
|
|
#7335 |
|
Przyczajenie
|
Mialem kilka podejsc do wajdera i jakos nigdy nie utrzymalem codziennosci tego zestawu ehhhh
|
|
|
|
#7336 |
|
Raczkowanie
|
Bo to tak jest ;/
Jak 1 dzień zawalisz to reszta pójdzie w las ;]! hehe _________________________ _________________________ ______ Wiara plus nadzieja to furtka dla możliwości. [ Zbigniew Rózanek ] |
|
|
|
#7337 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja czytałam że jeśli jeden dzień się nie ćwiczy to poprostu zaczynasz kolejny jak np miałaś wczoraj 13 dzień to dzis ćwiczysz według 14dnia...i chyba dobrze zrozumiałam...no i mógłby mi ktoś odpowiedzieć czy jeśli serie rozkładam na rano w południe i nwieczorem to źle robię?z góry thx
|
|
#7338 | |
|
Zadomowienie
|
jestem na 5 dniu i moj brzuch wyglada bez zmian. Czuje ze cos blizej jest i bedzie dugiego brzucha.
Cytat:
tez chce wiedziec!!
|
|
|
|
|
#7339 |
|
Przyczajenie
|
Siemka
ja ćwicze a6w od 20 dni(dokładnie dzisiaj bedzie moj 21 dzien) i musze powiedziec ze zmiany sa ale minimalne...tzn:zrobila mi sie kreska na srodku brzucha wytrwam do konca bo głupio byloby rzucic teraz cwiczenia kiedy mam juz polowe za soba...ale watpie zeby mi cos daly;/
|
|
|
|
#7340 |
|
Rozeznanie
|
Upieracie sie ze A6W nie spala tluszczu.....A ja sie nie zgadzam, poniewaz kazde cwiczenia spalaja tluszcz, to nie tylko moje slowa. Po drugie- zgadzam sie, ze nie wszystkie cwiczenia moga byc wykonywane na czczo. Palimy wtedy miesnie a nie tluszcz, tylko z tego co jeszcze pamietam, to organizm przy wysilku pobiera nasz tluszczyk zeby dodac sobie energii.
Czy to sprawa A6W czy ograniczenia niektorych rzeczy, ale ja zgubilam juz pare ladnych centymetrow na calym ciele. |
|
|
|
#7341 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama stosuję a6w i nienarzekam Klucz w tym, że nalezy go stosować reguralnie!
|
|
|
|
|
#7342 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj 2 dzień
|
#7343 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam dzis pierwszy raz
mam wrażenie że troszke poknociłam to ale co tam
|
|
|
|
#7344 |
|
Przyczajenie
|
Bogowie nam zazdroszczą.Zazdroszczą nam śmiertelności. Bo każda chwila może być dla nas ostatnia. Wszystko jest piękniejsze,bo jesteśmy skazani na zagładę. Nigdy nie będziesz śliczniejsza niż w tej chwili. Już nigdy nie będziemy w tym samym miejscu. |
|
|
|
#7345 |
|
Rozeznanie
|
A czy może odczuwacie też jakąś poprawę na pośladkach? Wiem, że to głupie, bo to cwiczenia na brzuch, ale ja mam czasami na pośladkach zakwasy...
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
|
|
|
#7346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nic takiego nie oczuwam, jedyny bol jaki odczowam w czasie czwiczen to takie ciagniecie w okolicach szyi, karku. |
|
|
|
|
#7347 |
|
Zadomowienie
|
no to jak tu napiszę to może się zmobilizuje
jeszcze do końca nie wiem czy dziś zacznę czy jutro już raz ćwiczyłam doszłam do ok 25 dnia i trochę poprawy widziałam ale nei za dużo...:/
|
#7348 |
|
Rozeznanie
|
[quote=kinga(kinia);421497 9]a mozna wiedziec w jakims czasie i ile dzieki A6W na brzuszku zrzucilas?
Po niecalych 2 tygodniach - w czym okazalo sie, ze tydzien robilam zle- schudlam na brzuchu 5 cm. |
|
|
|
#7349 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś mam dzień 17
Żałuję trochę, że nie zmierzyłam swoich wymiarów sprzed prawie 3 tygodni, bo po wszystkich ubraniach widzę, że sporo cm poleciało Tylko moje ukochane dżinsy teraz na mnie wiszą
|
|
|
|
#7350 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaka diete stosujecie przy A6W ????
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.

mam nadzieje, ze jakies efekty beda. I to ze zakwasow brak to nie oznacza, ze praca i wysilek niedadza rezultatow.

) należy pamiętać o posiłkach przed i po treningowych.

zmotywujcie mnie jakoś...
ale to byla przyjemnosc w danym momencie a potem tylko mierzylam ciuchy i widzialam te faldki itd

ja czytałam że jeśli jeden dzień się nie ćwiczy to poprostu zaczynasz kolejny jak np miałaś wczoraj 13 dzień to dzis ćwiczysz według 14dnia...i chyba dobrze zrozumiałam...no i mógłby mi ktoś odpowiedzieć czy jeśli serie rozkładam na rano w południe i nwieczorem to źle robię?
Tylko moje ukochane dżinsy teraz na mnie wiszą