|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7771 |
|
♥
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
3 dzien
![]()
|
|
|
|
#7772 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#7773 |
|
Zakorzenienie
|
idę właśnie ćwiczyć
|
|
|
|
#7774 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się właśnie zabieram do ćwiczeń dopiero... Jakos tak w ciągu dnia nie miałam czasu...
Heh... 6 dzień
|
|
|
|
#7775 |
|
Przyczajenie
|
Czy jest ktoś na tym forum kto jest po 20 dniu?
Ten wątek robi sie trochę monotematyczny, na początku wszyscy są zapaleni i ćwiczą ale jakoś tak właśnie w okolicach 20 dnia coś ucichają... Ja odobiści też robię 6w(13dzień) ale z jednym małym utrudnieniem bo lubię wyzwania, ostatnim razem jak ją robiłem do 39 dnia doszedłem i niestety nie z mojej winy nie mogłem jej skonczyć. Mam nadzieje ze się teraz uda. Pozdro. 4all
|
#7776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#7777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciekawe czy wytrwam do końca ![]() a jakie były efekty w 39 dniu ładny brzuszek miałeś ![]() ![]()
|
|
#7778 |
|
Raczkowanie
|
W 36 dniu a6w niestety nie pojawił sie "kaloryferek" i pewnie juz w ostatnim tyg się nie pojawi, ale i tak jestem zadowolona z efeków. Z 22 powtórzeniami za nic w świecie nie zmieszczę się już w 30 minutach...
|
#7779 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7780 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie powinieneś dodatkowo obciążać mięśni 'małymi utrudnieniami'. |
|
|
|
|
#7781 |
|
Wtajemniczenie
|
zaczęłam przedwczoraj szóstkę. to moje 5 podejscie
do tej pory dzoszłam najdalej do 5 dnia i przestawałam, strasznie nie lubie tych ćwiczeń, ale wiem, że dają super efekty.Tym razem mam sposób, żeby nie przerwać ćwiczeń - zaznaczyłam w kalendarzu dzien rozpoczęcia i zakończenia i codziennie zamalowuje date, tuz po wykonanych ćwiczeniach. Strasznie mnie to motywuje ![]() Załączam zdjęcie mojego brzucha tuż przed rozpoczęciem ćwiczeń - wiem, nie jest zły, ale chcę nad nim jeszcze troche popracować. Trzymam za Was (i za siebie ) kciuki!
|
#7782 |
|
Raczkowanie
|
corka rosy ładny brzusio
ot. jak to mozliwe że dostałas sie na 2 kierunek jak jeszcze rekrutacji nie ma ?
|
#7783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#7784 |
|
Zakorzenienie
|
4 dzień za mną
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#7785 |
|
Przyczajenie
|
jedno co moge powiedzieć to to że po 42 dniach brzuszek mialam strasznie wydety
opuchlizna zeszla po 3 tyg.. efekty sa ..ale nie powalające.. Miesnie stosunkowo szybko tracą napięcie. Ale tłuszczyk ładnie schodzi
|
|
#7786 |
|
Zadomowienie
|
dzień 24 za mną
jakoś przyjemnie nawet było
|
#7787 |
|
Raczkowanie
|
A ja jestem po 15. dniu i chyba z tym skończe. Ale to nie dlatego że wymiękam, o nie! Zauważyłam jednak ze zmieniam się przez te ćwiczenia w mutanta
Jestem osoba drobną i szczupłą - brzuch mam płaski ale chciałam go ładnie wyrzeźbic. Ale gdy wczoraj przyjrzałam się mu dokładnie zauważyłam że na górze, mniej więcej tam gdzie kończą się żebra, mam dwie wielkie gule - to są te mięśnie co mi się wyrobiły. Problem w tym, że mięśnie wyrobiły się tylko tam - niżej nic nie widać... No i ja mam dośc mały biust - pewnie jakbym dobrnęła do końca to te dwie gule byłyby większe niż ów biust. Nie chcę tak wyglądać i dlatego muszę zrezygnować i powrócić do callaneticsu lub Cindy Crawford.... |
|
|
|
#7788 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem po 6 dniu... Wczoraj niestety nie ćwiczyłąm bo nie miałam niestety mozliwości... Ale to chyba nie przeszkadza. Ja równiez jestem bardzo zadowolona z ćwiczeń. Staram się zwlekać wcześniej z łóżka. Bo jak poćwiczę rano to potem mam cały dzień wolny i nie myslę o treningu
|
|
|
|
#7789 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj 6 dzień zaliczony, 7 jeszcze przede mną, ale niedługo poćwiczę
|
|
|
|
#7790 |
|
Zadomowienie
|
25 dzień zaliczony
co raz bardziej boję się tych 22 czy 24 powtórzeń:P ale może dam jakoś radę powodzenia dziewczyny
|
#7791 |
|
Raczkowanie
|
Ja z powodu wyjazdu przerwalam i nie zamierzam do tego wracac.
Jak cos robie to lubie to czuc, np.: miec jakies bole miesni, zakwasy, zmeczyc sie... Po tych ćw. nic takiego nie bylo mimo ze 3 razy w tygodniu na treningach robilam jeszcze minimum 50 brzuszków. Trenuje akrobatyke i mysle ze takie cos jest dla mojego brzuszka za malo uciazliwe. Brzuch mam umiesniony, ale pokrywa go mala warstwa tluszczyku, jak by ona zniknela to by bylo super
|
#7792 |
|
Przyczajenie
|
U mnie po 39 dniach efekty były super, niestety zatrułem się i wylądowałem w szpitalu i nie było jak skonczyc...
![]() dzisiaj zaliczony 14 dzień Moje utrudnienie polega na tym ze robię całą 6w na krawędzi łóżka w taki sposób ze plecy i pośladki są na materazu a wyprostowane nogi są cały czas w powietrzu, to dopiero daje efekty jak ani na sekundę nie dajesz mięśniom pełnego rozluźnienie... zamelduję się za jakiś wydzień Powodzenia wszystkim :P
|
#7793 |
|
Rozeznanie
|
matko... 7 przede mną... a tak mi się nie chce...
|
#7794 |
|
Rozeznanie
|
no zrobione
nie wolno się poddawać... tylko, zapomniałam, ze mam robić po 8 powtórzeń, więc ćwicząc wymyśliłam, że zrobie czwartą dodatkową serię z powtórzeniami po 6... wyjdzie na to samo
|
#7795 |
|
Kokon pro
|
oo ja dzis tez 7 dzien i stwierdzam, ze nie lubie cwiczen nr 1,2 i 6 :P boli mnie przy nich czasem kark i sie napina jak tak dalej pojdzie to bede miala karczycho jak jakis paker :P dziewczyny ile wam to zajmuje bo mi jakies 15 min i nie wiem jak to dalej bedzie skoro juz teraz mi to tyle zajmuje ;]
|
|
|
|
#7796 |
|
Rozeznanie
|
szósty dzień zrobiłam w 11 minut, dzisiaj nie spojrzałam na zegarek
|
#7797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Obecnie zajmuje mi to ok 10min. Jak robiłam a6w po raz pierwszy to początek zajmował mi 15min ale niestety wydłużył sie do 35-40min(przy większej ilości powtórzeń) mimo ze nie powinien przekraczać 25min. Niestety nie jestem supermenką a dużą wadą było ze szóstke robiłam około 23 wieczorem. Teraz a6w robie rano i mam wiecej energii i siły na szybsze podniesienia podczas powtórzeń. A przekroczonym czasem zbytnio sie nie przejmuje, ponieważ jak zaczynają parzyć mnie mięśnie to odkrywam brzuch i przykładam coś zimnego i problem z głowy :P
|
|
|
|
|
#7798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zaliczyłam 7 dzień w ciężkich bólach (żołądka), ale i tym razem dałam jakoś radę (chyba powoli się przyzwyczajam )
|
|
|
|
|
#7799 |
|
Zakorzenienie
|
7 dzień zalioczony... Rano gnałam na uczelnię i nie zdążyłam zrobić rano ćwiczeń. Jak wróciłąm to od razu poszłam do siostry na grilla... I skończyłąm przed chwilą.. Ale i tak jestem z siebie dumna że byłam we stanie zabrać się za te ćwiczenia o tak nieludzkiej godz
|
|
|
|
#7800 |
|
Zakorzenienie
|
5 dzień za wczoraj zrobiny
Dzisiaj wieczorem zrobie 6
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

ładny brzuszek miałeś 

do tej pory dzoszłam najdalej do 5 dnia i przestawałam, strasznie nie lubie tych ćwiczeń, ale wiem, że dają super efekty.

?
opuchlizna zeszla po 3 tyg.. efekty sa ..ale nie powalające.. Miesnie stosunkowo szybko tracą napięcie. Ale tłuszczyk ładnie schodzi
powodzenia dziewczyny

3/3/6-22/7/8