|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7861 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
Dziewczęta, musiałybyście zobaczyć mnie
ja umieram na samą myśl o a6w, ale wstaję wcześnie rano i pierwsze dwie serie to jeszcze ziewam, albo nawet z zamkniętymi oczami robię... Jak się zbliza 3 seria (10 dzień ćwiczeń) to sobie powtarzam, jeszcze jedna seria a potem śniadanko, kawka... Pocę się jak królik, ale efekty są, mięśnie się wzmocniły...Jutro 3 serie po 10 powtórzeń ... ła ła łi ła
|
#7862 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie staram się robić a6w jak najwcześniej, bo im bliżej wieczorku tym bardziej mi się nie chce. Najdziwniejsze jest, że po 1 lub 2 serii stwierdzam, że już następnego dnia nie dam rady i chba się poddam, ale jednak sie zmuszam i się z tego bardzo cieszę.
Jak już kompletnie czuję, że nie podołam to troche krócej przytrzymuje 1-2 sekundy. A i też zamykam oczy i to dośc często, oraz ziewam jakbym miała zaraz zasnąć. Myślę też o wodzie i morzu.
|
#7863 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Swoją drogą nie ma się co łamać - ludzie, którzy robią brzuszki setkami potrafią się przy tym treningu naprawdę konkretnie zmęczyć. Zwyczajnie to nie jest wyznacznik, pracują inne mięśnie.
|
|
|
|
|
#7864 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A ja dopiero sie zabieram za ćwiczenia. Zazwyczaj robie to rano ale tak mi się dziś z łóżka zwlec nie chciało że i tak się ledwo do pracy wyrobiłam ![]() Ehhh... kolejny dzień... 3 serie po 8 powtórzeń czas zacząć |
|
|
|
#7865 |
|
Zadomowienie
|
dzień 21 ! ! ! Czyli to już połowa
![]()
|
|
#7866 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj 3 dzionek, a6w jeszcze przede mną
dziewczyny powiedzcie mi tylko co Wy z nogami przy każdym powtórzeniu robicie, opuszczacie całkowicie na podłogę??? ostatnim razem doszłam chyba do 3X12 to już był dla mnie hardcore mam nadzieję że tym razem wytrwam do końca tylko wypadałoby przy okazji robić też brzuchy na skośne mięśnie
|
|
#7867 |
|
Raczkowanie
|
u mnie dzień 28
wczoraj tak mi się nie chciało no ale se myślę : jeszcze tylko 2 tygodnie Ci zostały i chcesz przerwać ![]() :conf used: zgłupialaś do reszty nawet nie próbuj bo jak spróbujesz to ... ![]() no i zrobiłam ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#7868 |
|
Raczkowanie
|
A ja przerwałam po 15. dniu i myślę że to dobra decyzja. Wywaliło mi mięśnie pod zebrami na górze brzucha a na środku i na dole nic....
Że jestem szczupła i praktycznie nie mam tłuszczu na brzuchu (a co sie z tym wiaże, nie mam też zbyt dużego biustu) dwa wielkie muły tuż pod klatką piersiową wyglądają niezbyt ciekawie tak wiec postanowiłam nie kontynuować A6W i powrócić do tradycyjnych ćwiczeń brzucha. Ale trzymam kciuki za Was dziewczynki bo wiem jaki to wysiłek, zwłaszcza ostatnia seria
|
|
|
|
#7869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nurtowalo mnie to, czy dzięki a6w spadnie mi tuszczyk na brzuchu czy nie, zauważylam, że wiele dziewczyn na tym forum, ma te same wątpliwości. Co dziwne moje doswiadczenie z a6w swoje a opinie na forum iswoje. Znalazlam cos co mnie podbudowalo, więc dzielę sie tymi informacjami z Wami: Dlaczego warto robić brzuszki |
|
|
|
|
#7870 |
|
Rozeznanie
|
dzień 11 zaliczony
|
#7871 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień 3 za mną
Ledwo żyję , te ćwiczonka mnie wykończą
|
#7872 |
|
Zakorzenienie
|
11 dzień za mną
|
|
|
|
#7873 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień 8 za mną. Niestety, dałam radę zrobić tylko 1 serię po 8 powtórzeń, bo mam okres i wymiękłam... :/
|
#7874 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień 9 od rana za mną
|
|
|
|
#7875 |
|
Zakorzenienie
|
Hey!
![]() Slepota ze mnie, bo dopiero ten watek znalazlam na wizazu a 6 wlasnie koncze, zostal mi ostatni dzien![]() Tym razem wzialam sie za siebie i dotrwalam do konca mimo ze cwiczenia z czasem stawaly sie coraz nudniejsze i nie chcialo mi sie ich kompletnie robic kaloryfer specjalny mi sie nie zrobil, spadl tluszczyk, zlecialy boczki ale to tez zasluga diety, spadlam z 71 kg na 65,5 w tej chwili a teraz zycze wszystkim wytrwalosci i zaparcia, a na pewno sie uda ![]() Pare fotek, na poczatku robilam namietne, pozniej juz zapomnialam ostatnie dwie sa z dni jakos 30-32, nie pamietam dokladnie nie jest idealnie, ale mi sie podoba
|
#7876 |
|
Zakorzenienie
|
Łooo matko! Jak ja bym chciała byc na 40 dniu... Niestety dopiero 9
![]() ![]()
|
|
|
|
#7877 |
|
Zakorzenienie
|
dzis 12 dzien ranyyy jak mi sie nie chce....czasem to mam wrazenie ze zaraz mi miesnie pekna. zmotywujcie mnie jakos:P
|
|
|
|
#7878 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinaaa, jaka talia!! pięknie! marzę o takiej talii, ale z moją raczej chłopięcą budową, takie wcięcie raczej nierealne
|
#7879 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie dziś 5 dzień a6w i teraz juz robie ćwiczenia bez problemu Dziś namówiłam brata na te ćwiczenia Jutro sie dowiem jakie wrazenia po nich i napisze A od wakacji mój tz je zaczyna
Ale ja mam wpływ na ludzi Pozdrawiam
|
#7880 |
|
Zakorzenienie
|
Od jutra też zacznę ... i dlatego piszę to tutaj ...bo takto może wytrzymam
sukcesów zycze
|
|
#7881 |
|
Raczkowanie
|
Hej Zauważyłam coś dziwnego: na drugi dzień po ćwiczeniach mój brzuch i uda (te części ciała na które robię ćwiczenia) są bardzo gorące a reszta ciała nie jest tak ciepła Ciekawi mnie czy u was też tak jest? Pozdrawiam
|
#7882 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj 4 dzionek na razie luzik
|
|
#7883 | |
|
Raczkowanie
|
Hey!
![]() Dla mnie bomba. Cytat:
|
|
|
|
|
#7884 |
|
Zakorzenienie
|
9 dni za mną
![]() Dziś 10 ![]() Powiem szczerze,że już widzę efekty,małe,ale są
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#7885 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinaaa śliczny brzuszek i ja też chcę taki!!
4 dzień za mną Koleżanke wciągnęłam i też będzie ćwiczyć Hehe robimy darmową reklame A6W
|
#7886 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#7887 |
|
Zadomowienie
|
dziś dzień 20
![]() tylko zastanawiam się czy nie porzucić ćwiczeń, bo zauważyłam, że od jakichś tam dwóch, trzech dni "spuchł" mi brzuch tzn. cm ubyło troszkę, ale ciągle czuję się taka rozdęta ![]() Miał lub ma ktoś coś podobnego? Co to oznacza? |
|
|
|
#7888 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś już mam po 10 powtórzeń, ale jestem dośc porządnie zmobilizowana.
|
#7889 |
|
Rozeznanie
|
ja mam zaliczony 12 dzień... chyba... juz nie wiem, przez ten upał wszystko...
|
#7890 |
|
Zakorzenienie
|
ja dopiero 1 dzień
....ale wytrzymam ...nie chce być kozim bobkiem <lol2>
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

ja umieram na samą myśl o a6w, ale wstaję wcześnie rano i pierwsze dwie serie to jeszcze ziewam, albo nawet z zamkniętymi oczami robię... Jak się zbliza 3 seria (10 dzień ćwiczeń) to sobie powtarzam, jeszcze jedna seria a potem śniadanko, kawka... Pocę się jak królik, ale efekty są, mięśnie się wzmocniły...

bo ja to ledwie jedno cwiczenie wykonuje. HELP 

tzn. cm ubyło troszkę, ale ciągle czuję się taka rozdęta