|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
żona
|
Magda- jejku no to nie wiem
czuje tez w pewnym momencie ze juz dalej nie moge, ale sie zmuszam zeby skonczyc serie i pozniej odpoczywam chwilke i kolejna seria... i tak to u mnie wyglądaYoolia- ja sobie uloze jakis programik cwiczen i wydrukuje, bo z tamilee to raczej nie bede robila tak czesto, bo do kazdych cwiczen musialabym komputer właczac
|
|
|
|
#1532 |
|
BAN stały
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
Tylko jak to się dzieje,że inni "wymiękają" po zrobieniu np 50 czy więcej brzuszków(czy pod koniec serii) a ja po 10 powtórzeniach
(??Czy to możliwe żebym miała aż tak słabe mięśnie???
|
|
|
|
#1533 |
|
żona
|
mozliwe... wszystko jest mozliwe... Zalezy tez od sadełka... bo wiadomo ze jak ktos jest bardziej przy kosci to mu ciezej wykonywac cwiczenia...
|
|
|
|
#1534 |
|
BAN stały
|
Ostatnio popadłam wprawdzie w rozpacz,że jest mnie za dużo ale aż tyle żeby utrudniało ćwiczenia?Chyba już źle ze mną
.Niedawno wklejałam brzuch do watku z fotami brzuszków,powiedz czy więc moje problemy z ćwiczeniami wynikają z tłuszczyku ((?Czy mięśnie po regularnych ćwiczeniach nie powinny się wzmacniać???
|
|
|
|
#1535 |
|
żona
|
Nie moge znalezc tych fotek, a przeszłam w tamtym waku 10 stron wstecz i nie widze
Mozesz mnie jakos nakierowac na te zdjecia albo wkleic tutaj
|
|
|
|
#1536 |
|
Raczkowanie
|
marcela b ja chce zdjątka zobaczyć
Oczywiście gratuluję![]() Dzisija jedensty dzien Juz sie odczekac nie moge![]() Yoolia no tez gdzie stak czytalam kiedys. Ale ja teraz robiac 3*8 to traciłam 15 minut. Za długo, co nie? Ale nie wiem jak to szybciej robić. Wydaje mi sie ze syzbko robię. Eh..
|
|
|
|
#1537 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1538 |
|
żona
|
Magda- juz widze
patrzylam w watek 'Galeria' a tu trzeba bylo 'pokaz brzuch' i z tego co widze tzn. chce powiedziec ze ja tam tłuszczu wogole nie widze wiec to moze chodzi o Twoją kondycje... staraj sie wymeczyc ten brzuch tak zeby wreszcie on ciebie posłuchał a nie ty jego
|
|
|
|
#1539 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
,tylko wiadomo jak to jest z motywacją gdy nie wychodzi .W dodatku jak słysze albo czytam tu jak dziewczyny machają te a6w albo po setki brzuszków to mi szczęka opada jak to możliwe .A tak z czytających ten wątek to rozumiem,że nikt tak nie ma jak ja,żeby tak szybko mięśnie się męczyły ??
|
|
|
|
|
#1540 |
|
żona
|
Magda dasz rade
wszystko jest do zrobienia i dla chcącego nic trudnego![]() Hmm... ja tez sie mecze dlatego miedzy seriami robie krótką przerwe jakies 2min.
|
|
|
|
#1541 |
|
Zadomowienie
|
PaLLitQa - nowy avatarek? szlyczny
ja miedzy seriami robie przerwe ok. pol minuty... musze jak najszybciej pozbyc sie tej choroby... robie a6w w ciagu dnia teraz, wtedy gry goraczka sobie ucieka... Niech Kobitka ktora skonczyla trening wklei swoje zdjatko to zmotywuje...
|
|
|
|
#1542 |
|
żona
|
olaaa- tak nowy avatar
Ja własnie sie zabieram do a6w wróce jak skoncze
|
|
|
|
#1543 |
|
Zadomowienie
|
PaLLitQa - to ile juz dzisiaj powtorzen zrobilas?
zycze wytrwalosci...
|
|
|
|
#1544 | |
|
żona
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1545 |
|
Zadomowienie
|
Dżizus Krajzus Sjupasta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wooow jestem pod megawrazeniem... i ile to zajmuje? bo ja mysle ze sie przy wiekszej ilosci powt. nie zmieszcze w tych 25 min...
|
|
|
|
#1546 | |
|
żona
|
Cytat:
![]() Próbuje tak zaplanowac zeby wyrabiac da sie zrobic
|
|
|
|
|
#1547 |
|
Przyczajenie
|
Eeeee, Madzianna, toz to ekshibicjonizm
|
|
|
|
#1548 |
|
Zadomowienie
|
to ja mam nadzieje ze tez sie bede wyrabiac. jak na razie nie mam powodow do zmartwien przy 8 powtorzeniach
PaLLitQa a Ty juz zauwazylas zmiany na swoim brzuszku? tzn na pewno sa ale duze? Magda nie marudz!
|
|
|
|
#1549 | |
|
żona
|
Cytat:
Jakis tydzien temu w szkole kolega tyknał mnie palcem w brzuch i mówi od kiedy ja mam taki twardy brzuch
|
|
|
|
|
#1550 |
|
Zadomowienie
|
to fajny kolega
moi to mnie czasem za nogi chwytaja i do gory nogami wisze skad oni maja tyle sily to nie wiem... ![]() a stan Twojego brzuszka przed treningiem jaki byl? przepraszam ze tak wypytuje... ![]() jak cos to besztajcie mnie... ![]()
|
|
|
|
#1551 | |
|
żona
|
Cytat:
Przed treningiem to był jak jakis flak... jak ciasto drozdzowe... pyknełas je palcem to sie zapadało i od nowa powstawało
|
|
|
|
|
#1552 |
|
Zadomowienie
|
PaLLitQa - ja dopiero w gimnazjum to jeszcze chlopcom takie glupoty w glowie...
ja mam taki tlusciutki w miare brzuszek i dlatego czesto sie zastanawiam czy warto... ![]()
|
|
|
|
#1553 |
|
żona
|
spróbowac zawsze warto
![]() Ja mykam spac, bo jutro o 5.40 pobudka ![]() dobranoc
|
|
|
|
#1554 |
|
Zadomowienie
|
ja tez mykam. kolorowych snow
|
|
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1556 |
|
Zadomowienie
|
czyli w sumie trening trwal bedzie ok 7 tyg. dobrze rozumiem? jezeli wskazane sa takie przerwy to fajnie
![]()
|
|
|
|
#1557 |
|
Konto usunięte
|
trening ma trwać 42 dni, czyli 6 tygodni. opracowany jest dzień po dniu, nie ma tam mowy o dniach przerwy. jeśli się komus wydaje, że to za dużo, to zawsze można poćwiczyć coś innego....
|
|
|
|
#1558 |
|
Zadomowienie
|
no wlasnie jakos niepasujaco by bylo... szesciotygodniowy trening trwajacy tygodni siedem...
hmmm... ja tam pomimo nienajlepszego samopoczucia wlasnie "zrobilam" 11dzien a swoja przerwe juz wykorzystalam na 9dniu... choroby wina...
|
|
|
|
#1559 |
|
żona
|
sabbatha- tak, ale kazdy zna swoje miesnie i wie czy jest w stanie zrobic tyle powtórzen i na własną odpowiedzialnosc podejmuje sie a6w... i głupoty piszesz bo w całym 42 dniowym treningu a6w moze byc jeden dzien przerwy!! Owszem w normalnym wykonywaniu cwiczen, umiesnianiu brzucha, powinien byc jeden dzien w tygodniu przeznaczony na regenracje,a le nie w a6w, ten trening jest taki krótki tylko dlatego ze wykonujesz cwiczenia codziennie, pózniej dajesz czas miesniom na regenracje...
![]() olaaa- nie sluchaj, nie są wskazane takie przerwy, mze byc 1 przerwa na cały trening, i tak jak napisała Avariel, trening trwa 6 tygodni |
|
|
|
#1560 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj PaLLitQa, PaLLitQa nie denerwuj sie bo złość piękności szkodzi Tez podpisuje sie obiema łapkami pod tylko jednym dniem przerwy w całym cyklu Ja juz w przeciągu paru dni, biore sie drugi raz za A6W bo sie juz stęskniłem
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.

czuje tez w pewnym momencie ze juz dalej nie moge, ale sie zmuszam zeby skonczyc serie i pozniej odpoczywam chwilke i kolejna seria... i tak to u mnie wygląda

(??Czy to możliwe żebym miała aż tak słabe mięśnie???

patrzylam w watek 'Galeria' a tu trzeba bylo 'pokaz brzuch' i z tego co widze tzn. chce powiedziec ze ja tam tłuszczu wogole nie widze
wiec to moze chodzi o Twoją kondycje... staraj sie wymeczyc ten brzuch tak zeby wreszcie on ciebie posłuchał a nie ty jego
,tylko wiadomo jak to jest z motywacją gdy nie wychodzi

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)