XXL-ki chudną do M-ki :) - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-25, 11:03   #3121
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)

Cytat:
Napisane przez gamilla Pokaż wiadomość
u mnie dzisiaj spadek!! 93kg!!! Schudłam 17kg!
brawooo! Gratuluje!
f_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 11:07   #3122
Bottega
Zakorzenienie

a u mnie 77kg
mogę już sobie strzelić w łeb?

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 12:36   #3123
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
a u mnie 77kg
uu mnie 69,9 i ruszyć ni chu...nie chce
NIE NIE MOŻESZ! Nie pozwalam! Uspokój się Botteguś! Może przez ten stres przed badaniem czy co? Nie wchodź na wagę przez tydzień co? Albo dwa?
Stary 2011-11-25, 13:21   #3124
Eldo_rado
amor vincit omnia

Bottega nawet tak nie mów!!

f_ola skąd taki nagły skok? niedawno miałaś ok. 63... bierzesz leki?
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 13:44   #3125
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
U mnie dzisiaj spadek!! 93KG!!! Schudłam 17kg!
Brawo! Moje gratulacje

Cytat:
a u mnie 77kg
Prędzej my Ci strzelimy za gadanie głupot!
tyszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 14:09   #3126
f_ola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość

f_ola skąd taki nagły skok? niedawno miałaś ok. 63... bierzesz leki?
Niedawno to ja miałam 62,5 i 62,8
Biorę leki. Choć mam na sumieniu 4 dni brania leków i jedzenia po nich 15 minut a nie 30 minut przerwy więc może to?
Po prostu waga rosła. Od końca okresu(połowa miesiąca)
Nie wiemjadłam normalnie. Czaasmi pozwalałąm sobie na czekolade ale gorzką, słodkie śniadania jak zwykle, obiady domowe, zero wypadów na pizze choć czasami sie chciało okropnie , ćwiczyłam...

Dzisiaj mam to w dupie. Na obiad 6 pierogów bo za mna chodzą ciągle. Potem już normalne dietkowe jedzenie
Stary 2011-11-25, 14:49   #3127
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
bravo gratulację

Bottego ej laska nie poddawaj się
nie mam pojęcia jak Ci pomóc i skąd taki wzrost skoro jak sama piszesz odżywiasz się prawidłowo i ćwiczysz więcej
może to ta tarczyca?

Edytowane przez wybOrOowa
Czas edycji: 2011-11-25 o 14:53
wybOrOowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 16:33   #3128
kazza06
Raczkowanie

hej dziewczynki,
Nie wiem jak u mnie z waga boje sie na nia stanac. Dziwnie sie czuje dzisiaj bo koncze 22 lata. Nikt nie ma dzisiaj dla mnie czasu, zwłaszcza rodzina, ale nic przywyklam. Lat przybywa a kilogramow nie ubywa.
kazza06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 17:20   #3129
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez kazza06 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki,
Nie wiem jak u mnie z waga boje sie na nia stanac. Dziwnie sie czuje dzisiaj bo koncze 22 lata. Nikt nie ma dzisiaj dla mnie czasu, zwłaszcza rodzina, ale nic przywyklam. Lat przybywa a kilogramow nie ubywa.
po pierwsze zważ się bo jak się całe życie będziesz bała to nie będziesz wiedziała czy chudniesz i czy dobrze się odżywiasz? nie za dużo nie za mało ? albo przynajmniej raz w tygodniu zmierz się centymetrem udo,pupa,talia,pas, biust i podbiustem itp a na koniec stO lat stO lat i Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin zdrówka , szczęścia miłości i dotrwania do celu oraz mnóstwo sinej woli
Stary 2011-11-25, 17:30   #3130
Bottega
Zakorzenienie

Dzięki Kobiety za wsparcie Jesteście naprawdę wspaniałe...
Przed chwilą się zważyłam, bo dopiero do domu wpadłam. Do tej pory nic nie jadłam. Waga pokazuje 76,9kg = -0,1kg mniej niż rano, trochę masakra.. kiedyś po połowie dnia bez jedzenia ważyłam pół kg mniej.
Na razie nic nie jem, niedługo spróbuję coś skubnąć, ale beznadziejnie się czuję po badaniu. Nie dostałam znieczulenia, a źle włożyli rurkę/kabelek (?) za pierwszym razem, co spowodowało baaardzo nieprzyjemny ciąg skutków ubocznych... gardło mam strasznie podrapane, 2 razy wymiotowałam żółcią (raz podczas badania, przy wyjmowaniu rurki, drugi raz po badaniu), żołądek strasznie mnie boli, mówić nie mogę, bo tak mi gardło poharatali, w ogóle pierwszy raz gastroskopia była tak tragiczna... Wcześniej miałam już ją robioną 2 razy i bolało, było nieprzyjemne, ale do przeżycia, jeśli się uspokoisz i będziesz płytko, równo oddychać. Przyszłam z uśmiechem na twarzy i nastawieniem, że połowa sukcesu zależy ode mnie. A tu dupa... tragedia. Tak mną trzęsło, że przy każdym głębszym włożeniu tej rurki, całe moje ciało wyginało się w pół, strasznie mi się odbijało, żołądek tak bolał że ledwo dałam radę. Nadal czuję, jakbym miała rurkę w przełyku, blee. Ponoć to wszystko przez to, że za pierwszym razem nie wcelowali i jak wkładali mi drugi raz, to w tym samym czasie połknęłam ślinę i tak się zrobiło.
Wyniki z wycinków żołądka będą za 2-3tyg., na dziś wiemy, że: jest zapalanie, jest obrzęk i... mam przepuklinę przełyku

Edytowane przez Bottega
Czas edycji: 2011-11-25 o 19:34
Stary 2011-11-25, 17:51   #3131
LadyTo0fat
Rozeznanie

gamilla gratuluję!!!!!!!!

f_ola A w ile czasu Ci tak ta waga wzrosła? Też się zdziwiłam, 69
Pierooooogi ruskie!

A Bottega, tylko się nie poddawaj! O mamo, nie wyobrażam sobie, żebym musiała kiedyś poddać się gastroskopii i mi wkładali tą rurę do gardła...
Przepuklina przełyku? Czyli że co?

kazza06, nie ma co się nie ważyć, bo co jeśli coś robisz nie tak i waga wcale nie spada? Trzeba to skontrolować. Wszystkiego najlepszeeego i motywacji od groma!

~
U mnie dziś słuchajcie lekkie snacki ryżowe Rismini z Sonko Takie a'la chipsy. Szczerze mówiąc pierwszy nie smakował i dopiero po 3 mnie wciągnęło, ale nie zjadłam całej paczuszki tylko pół, 12 takich chrupkóów (max90kcal). Smak a'la fromage. Ujdą w tłoku, ale dla mnie największym sukcesem jest, żee potem jadłam makaron z serkiem wiejskim (bez żadnych przypraw!) i normalnie nieeeebo w gębie, cud sam w sobie i te czipsiki się nie umywają!

Jutro ważenie + jutro grzechy alkoholowe, zapowiadałam tydzień temu, że będą znowu.
LadyTo0fat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 18:39   #3132
Bottega
Zakorzenienie

Lady, Mama (lekarz) tłumaczyła mi, że wygląda to tak, że część mojego żołądka jakby przechodzi przez przeponę (jakąś tam dziurę w niej) do klatki piersiowej. Ze złych wieści - nie powinnam jeść chleba razowego, a zwykły (pszenny) (), mało kapusty, fasoli oraz grochu, praktycznie 0 smażenia, dieta lekkostrawna, kalafior i pomidor tylko od czasu do czasu, jeść powoli i na spokojnie (będzie problem) + leki. Ta przepuklina prawdopodobnie dodatkowo pogarsza moje bóle, jest przyczyną kołatania serca. Mam to kontrolować co jakiś czas chodząc na gastroskopię.

Edytowane przez Bottega
Czas edycji: 2011-11-25 o 19:34
Stary 2011-11-25, 19:20   #3133
201608310918
Konto usunięte

Witajcie Dziewczyny Od jutra wracam do Was na dobre Przez ten czas, kiedy mnie nie było, starałam się zaglądać i podczytywać, żeby być w miarę na bieżąco.
Moje odchudzanie muszę zacząć prawie od początku (jutro się zważę i napiszę dokładnie, jak bardzo ciężka jestem ) i potrzebuję wsparcia. Jakiś czas po operacji miałam trudności z jedzeniem i schudłam, ale co z tego, skoro pojawił się efekt jo-jo. Teraz już mogę jeść normalnie, zaczęłam ćwiczyć i liczę na stopniowe efekty
Wybaczcie, że nie skomentuję Waszych poszczególnych postów, ale muszę z powrotem wbić się w wątek
Pozdrawiam
201608310918 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 19:51   #3134
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Przed chwilą się zważyłam, bo dopiero do domu wpadłam. Do tej pory nic nie jadłam. Waga pokazuje 76,9kg = -0,1kg mniej niż rano, trochę masakra.. kiedyś po połowie dnia bez jedzenia ważyłam pół kg mniej.
Na razie nic nie jem, niedługo spróbuję coś skubnąć, ale beznadziejnie się czuję po badaniu. Nie dostałam znieczulenia, a źle włożyli rurkę/kabelek (?) za pierwszym razem, co spowodowało baaardzo nieprzyjemny ciąg skutków ubocznych... gardło mam strasznie podrapane, 2 razy wymiotowałam żółcią (raz podczas badania, przy wyjmowaniu rurki, drugi raz po badaniu), żołądek strasznie mnie boli, mówić nie mogę, bo tak mi gardło poharatali, w ogóle pierwszy raz gastroskopia była tak tragiczna... Wcześniej miałam już ją robioną 2 razy i bolało, było nieprzyjemne, ale do przeżycia, jeśli się uspokoisz i będziesz płytko, równo oddychać. Przyszłam z uśmiechem na twarzy i nastawieniem, że połowa sukcesu zależy ode mnie. A tu dupa... tragedia. Tak mną trzęsło, że przy każdym głębszym włożeniu tej rurki, całe moje ciało wyginało się w pół, strasznie mi się odbijało, żołądek tak bolał że ledwo dałam radę. Nadal czuję, jakbym miała rurkę w przełyku, blee. Ponoć to wszystko przez to, że za pierwszym razem nie wcelowali i jak wkładali mi drugi raz, to w tym samym czasie połknęłam ślinę i tak się zrobiło.
Wyniki z wycinków żołądka będą za 2-3tyg., na dziś wiemy, że: jest zapalanie, jest obrzęk i... mam przepuklinę przełyku
o kurczę ! opis brzmi tragicznie , kiedyś miałam skierowanie na gastroskopię ale nie poszłam , nie wyobrażam sobie tego współczuję że musiałąś tyle razy to przechodzić ..i do tego cał dzień się głodzić
Cytat:
Napisane przez LadyTo0fat Pokaż wiadomość
gamilla gratuluję!!!!!!!!

f_ola A w ile czasu Ci tak ta waga wzrosła? Też się zdziwiłam, 69
Pierooooogi ruskie!

A Bottega, tylko się nie poddawaj! O mamo, nie wyobrażam sobie, żebym musiała kiedyś poddać się gastroskopii i mi wkładali tą rurę do gardła...
Przepuklina przełyku? Czyli że co?

kazza06, nie ma co się nie ważyć, bo co jeśli coś robisz nie tak i waga wcale nie spada? Trzeba to skontrolować. Wszystkiego najlepszeeego i motywacji od groma!

~
U mnie dziś słuchajcie lekkie snacki ryżowe Rismini z Sonko Takie a'la chipsy. Szczerze mówiąc pierwszy nie smakował i dopiero po 3 mnie wciągnęło, ale nie zjadłam całej paczuszki tylko pół, 12 takich chrupkóów (max90kcal). Smak a'la fromage. Ujdą w tłoku, ale dla mnie największym sukcesem jest, żee potem jadłam makaron z serkiem wiejskim (bez żadnych przypraw!) i normalnie nieeeebo w gębie, cud sam w sobie i te czipsiki się nie umywają!

Jutro ważenie + jutro grzechy alkoholowe, zapowiadałam tydzień temu, że będą znowu.
ruskie fuj fuj
ja też jutro będę grzeszył od 13 postaram się jak najmniej
Stary 2011-11-25, 20:55   #3135
f_ola
Zakorzenienie

Boże dziewczynyyy! Pisałam na szybkoo! 63,9!
Literówka ranyy! Przepraszam! W suwaczku mam zaznaczone że 64 again.
Bottego jesteśmy z Tobą bidakuuu!
Propedeutyka witamyyy!

Po fitnessie jestem! Yeah! I mi fajnie Teraz kolacja, kawusia i edukejszyn
Stary 2011-11-25, 21:57   #3136
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Lady, Mama (lekarz) tłumaczyła mi, że wygląda to tak, że część mojego żołądka jakby przechodzi przez przeponę (jakąś tam dziurę w niej) do klatki piersiowej. Ze złych wieści - nie powinnam jeść chleba razowego, a zwykły (pszenny) (), mało kapusty, fasoli oraz grochu, praktycznie 0 smażenia, dieta lekkostrawna, kalafior i pomidor tylko od czasu do czasu, jeść powoli i na spokojnie (będzie problem) + leki. Ta przepuklina prawdopodobnie dodatkowo pogarsza moje bóle, jest przyczyną kołatania serca. Mam to kontrolować co jakiś czas chodząc na gastroskopię.
Masakra jakaś A to się jakoś leczy? Kalafior i pomidor Okropieństwo, że też Ciebie musiało spotkać

Cytat:
Napisane przez f_ola Pokaż wiadomość
Boże dziewczynyyy! Pisałam na szybkoo! 63,9!
Literówka ranyy! Przepraszam! W suwaczku mam zaznaczone że 64 again.

Po fitnessie jestem! Yeah! I mi fajnie Teraz kolacja, kawusia i edukejszyn
haha! No i to wiele wyjaśnia Bo kurde nie wiedziałam jakim cudem mogłabyś dobić tyle kilo w tak krótkim czasie i po lekach tylko. Tak to tylko ja umiałam po jakiejś diecie-cud wpierdzielając przez kilka następnych dni ile się daaa
Fitness to cudo Przynajmniej te rodzaje zajęć, na które ja chodzę w centrum fitnessu. Mega. Właśnie kawka! Mam ochotę, choć nie muszę dziś długo siedzieć, ale sobie zrobię. Mniami. No albo kakaao, gorzkie!
Stary 2011-11-25, 22:17   #3137
f_ola
Zakorzenienie

Cytat:

haha! No i to wiele wyjaśnia Bo kurde nie wiedziałam jakim cudem mogłabyś dobić tyle kilo w tak krótkim czasie i po lekach tylko. Tak to tylko ja umiałam po jakiejś diecie-cud wpierdzielając przez kilka następnych dni ile się daaa
Fitness to cudo Przynajmniej te rodzaje zajęć, na które ja chodzę w centrum fitnessu. Mega. Właśnie kawka! Mam ochotę, choć nie muszę dziś długo siedzieć, ale sobie zrobię. Mniami. No albo kakaao, gorzkie!
literówka
Fitness jest boski! Oj taaaaaaaaaaaak!
Jutro chyba też pójdę-zalezy czy wstane
No i w jakiś dzień wycieczka do lidlaaa
Stary 2011-11-25, 22:29   #3138
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
literówka
wycieczka do lidla są ciekawsze miejsca na wycieczki ;P ja jak bym mogła to bym wcale nie chodziła do sklepów ...szczególnie teraz przed świętami porażka ten natłok
Stary 2011-11-25, 22:37   #3139
f_ola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
wycieczka do lidla są ciekawsze miejsca na wycieczki ;P ja jak bym mogła to bym wcale nie chodziła do sklepów ...szczególnie teraz przed świętami porażka ten natłok
no do lidla! po jabłka,kaki i jogurty jakieś może mrożonkaaa?
albo na fitness
Jeszcze nie wiem.
Nanananan piękny wieczór mamy laskiii!
Stary 2011-11-25, 23:03   #3140
Bottega
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra jakaś A to się jakoś leczy? Kalafior i pomidor Okropieństwo, że też Ciebie musiało spotkać
dostanę leki (część już dostałam), ale z tego, co Mama mówiła, to raczej już do końca życia... tyle, że objawy mogą się zmniejszyć,więc będzie mi się żyło lepiej.

Cytat:
Bottego jesteśmy z Tobą bidakuuu!
wiem, jesteście niezastąpione

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
o kurczę ! opis brzmi tragicznie , kiedyś miałam skierowanie na gastroskopię ale nie poszłam , nie wyobrażam sobie tego współczuję że musiałąś tyle razy to przechodzić ..i do tego cał dzień się głodzić
nie było fajnie żołądek do tej pory mnie boli, głowa też,ale to drugie chyba z nadmiaru "wrażeń".

Stary 2011-11-25, 23:49   #3141
MaryAnne
Rozeznanie

Cytat:
gratulacje!!!

Cytat:
Niedawno to ja miałam 62,5 i 62,8
Biorę leki. Choć mam na sumieniu 4 dni brania leków i jedzenia po nich 15 minut a nie 30 minut przerwy więc może to?
Po prostu waga rosła. Od końca okresu(połowa miesiąca)
Nie wiemjadłam normalnie. Czaasmi pozwalałąm sobie na czekolade ale gorzką, słodkie śniadania jak zwykle, obiady domowe, zero wypadów na pizze choć czasami sie chciało okropnie , ćwiczyłam...

Dzisiaj mam to w dupie. Na obiad 6 pierogów bo za mna chodzą ciągle. Potem już normalne dietkowe jedzenie
ja jem 20 minut po lekarstwie, tak mi zresztą mówił lekarz i jest ok...

Cytat:
hej dziewczynki,
wszystkiego najlepszego!!! olej rodzinę, zadbaj o siebie

Cytat:
biedna brzmi strasznie... mam nadzieję, że przynajmniej Ci pomogą...

Cytat:
kiepsko to brzmi, ale jeśli chodzi o samą dietę, to schudnąć można też na takiej (i na pszennym chlebie )

kurcze, nie nadążam za wami ostatnio ale nadrobię
ja dzisiaj na wadze kg na plus, ale się nie przejmuję, bo ile można przecież nie mogę tak kilka razy w miesiącu przez całe życie się denerwować zacznę sobie rwać włosy z głowy jak będzie dwa na plusie
a serio to jutro się na spadek nie nastawiam zjadłam dzisiaj trochę ciasta domowego i w ogóle

MaryAnne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 00:27   #3142
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
literówka
Ja mam na 8:30 poranny fitness Ale póóójdę no, najwyżej po południu się zdrzemnę, chcąc odespać nieprzespane noce w tygodniu + odpocząć przed wieczornym szaleństwem
A w co się wyposażasz w lidluu? Jakieś ciekawe serki czy jogurty tam są?

~
Piekę soobie otrębowy chlebek, właściwie to samo co bułki, tyle że 3x większa porcja i na blasze podłużnej.
Stary 2011-11-26, 00:57   #3143
f_ola
Zakorzenienie

Byłam dwa razy na studiach. W LO częściej ale kupowałam tam słodycze ;/ Jakieś dwa tygodnie temu zaczełam dietowe lidlowe zakupy i tydzień temu więc to co wypróbowałam
  • zielone jabłka(NAJ po nie głównie pojade polecone przez ksiezniczkenocy)
  • bułeczki z dynią( drogo wychodzą ale raz w tygodniu można kupić na kolacje)
  • pomidory
  • produkty pilosa- wiejskie(polecane mi przez ksiezniczkenocy)
  • sok wielowarzywny
  • małe półlitrowe wody mineralne(49groszy za jedną)
  • budyń polecony tutaj przez dziewczyny(taki żółty z castello)
  • produkty tygodniowe z kuchni świata(jeśli są tygodnie różne to mama kupowała na wakacjach- jak coś się trafi-póki co świąteczne są niestety- to będę polowała)
  • czekolada gorzka na wakacjach jadłam z bzem
  • makaron tricolore
Stary 2011-11-26, 08:54   #3144
czwarta_plaga_egipska
Raczkowanie

Wczoraj miałam prawdziwy dzień świra. Pierwszy raz od swojej komunii byłam na mszy świętej, dalej na pogrzebie dziadka, gdzie złapał mnie paniczny atak płaczu i na stypie, którą od wesela różnił tylko brak tańców. Byłam potwornie zażenowana. Resztę dnia spędziłam z całą rodziną u babci - z tym, że żeńska część rodziny poświęciła ten czas na wspominanie, a męska opróżnianie flaszek podczas oglądania sensacyjnych filmów. Nie tak to powinno wyglądać.

Oczywiście dzień minął też pod znakiem wyznania "ja też chcę Twoją dietę". Akurat wczoraj nieszczególnie mnie to cieszyło. Słyszałam "ale schudłaś!" częściej niż kondolencje. Miałam ochotę uciec.

Dzisiaj waga pokazuje 84,2 kg.

czwarta_plaga_egipska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 09:11   #3145
kazza06
Raczkowanie

Hej,
Dziekuje za życzenia kochane jestescie.
Mierzylam sie wczoraj i z ud, lydek mi spadlo tylko nie z brzucha (chyba musze brzuszki robic). Po waszych daniach i produktach jakie jecie widze ze jestescie na cos ala Dukan, ale chyba nie do konca?
Macie duza motywacje i ogromne spadki. Zazdroszcze wam laski
kazza06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-26, 10:01   #3146
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez czwarta_plaga_egipska Pokaż wiadomość
Wczoraj miałam prawdziwy dzień świra. Pierwszy raz od swojej komunii byłam na mszy świętej, dalej na pogrzebie dziadka, gdzie złapał mnie paniczny atak płaczu i na stypie, którą od wesela różnił tylko brak tańców. Byłam potwornie zażenowana. Resztę dnia spędziłam z całą rodziną u babci - z tym, że żeńska część rodziny poświęciła ten czas na wspominanie, a męska opróżnianie flaszek podczas oglądania sensacyjnych filmów. Nie tak to powinno wyglądać.

Oczywiście dzień minął też pod znakiem wyznania "ja też chcę Twoją dietę". Akurat wczoraj nieszczególnie mnie to cieszyło. Słyszałam "ale schudłaś!" częściej niż kondolencje. Miałam ochotę uciec.

niestety większości styp tak wygląda (żenuaaa) że piją i prawie się bawią ...Bo to Polska ....na cmentarzach 1listopada też piją ...Bo to Polska ...może piją za to drugie życie ??? aH współczuję , nie wyobrażam sobie śmierci najbliższych . Nie wiem jak bym to zniosła ...i tak jesteś dzielna Plagusiu ja bym chyba w zatłoku wszystkich tych wydarzeń i przykrości usiadła w lodówce i jadła i jadła i jadła . Ogólnie miło że w końcu Twoi bliscy zauważyli jak rewelacyjnie schudłaś ....wcześniej mało kto miał odwagę to powiedzieć , może nie najlepsza okazja ale dobrze że powiedzieli trzymaj się cieplutko
Cytat:
Hej,
Dziekuje za życzenia kochane jestescie.
Mierzylam sie wczoraj i z ud, lydek mi spadlo tylko nie z brzucha (chyba musze brzuszki robic). Po waszych daniach i produktach jakie jecie widze ze jestescie na cos ala Dukan, ale chyba nie do konca?
Macie duza motywacje i ogromne spadki. Zazdroszcze wam laski
na Dukanie to chyba żadna z nas nie jest ;P no to widzisz pierwsze spadki cm już masz
Stary 2011-11-26, 10:14   #3147
Bottega
Zakorzenienie

Cytat:

<przytul> nie rozumiem takich "imprez"... jak dla mnie, to po pogrzebie powinno się nabliższą rodzinęzgromadzić w domu, zjeść w spokoju jakiś obiad, powspierać się nawzajem i się rozejść, żeby każdy mógł w zaciszu swojego pokoju wypłakać się, a później psychicznie odpocząć.
Przykre jest to, że ludzi bardziej interesuje Twój obecny wygląd niż pogrzeb Twojego Dziadka...

kazza, a broń Boże! Nie jesteśmy na Dukanie! Po prostu jak każda, zdrowo odżywiająca się osoba jemy produkty białkowe, ale nie tylko Zachowujemy odpowiednie proporcje węglowodanów,białka oraz tłuszczy

Laski, mój lekarz też kazał mi brać euthyrox 30 min przed śniadaniem. Jak leżałam w szpitalu i wiedzieli,że biorę ten lek, to tez przynosili mi go pół godziny przed pierwszym posiłkiem.

Wagowo: 76,5kg... Jest lepiej, trochę spadło... Mam nadzieję, że jednak nie jutro nie wróci, ponieważ dziś będę jeść w miarę normalnie (w miarę, bo żołądek nadal boli, ale trochę mniej). I mam też nadzieję, że to znak, że teraz zgubię nadwyżkę i znowu zobaczę 75kg.

Edytowane przez Bottega
Czas edycji: 2011-11-26 o 10:16
Stary 2011-11-26, 10:48   #3148
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
<przytul> nie rozumiem takich "imprez"... jak dla mnie, to po pogrzebie powinno się nabliższą rodzinęzgromadzić w domu, zjeść w spokoju jakiś obiad, powspierać się nawzajem i się rozejść, żeby każdy mógł w zaciszu swojego pokoju wypłakać się, a później psychicznie odpocząć.
Przykre jest to, że ludzi bardziej interesuje Twój obecny wygląd niż pogrzeb Twojego Dziadka...

kazza, a broń Boże! Nie jesteśmy na Dukanie! Po prostu jak każda, zdrowo odżywiająca się osoba jemy produkty białkowe, ale nie tylko Zachowujemy odpowiednie proporcje węglowodanów,białka oraz tłuszczy

Laski, mój lekarz też kazał mi brać euthyrox 30 min przed śniadaniem. Jak leżałam w szpitalu i wiedzieli,że biorę ten lek, to tez przynosili mi go pół godziny przed pierwszym posiłkiem.

Wagowo: 76,5kg... Jest lepiej, trochę spadło... Mam nadzieję, że jednak nie jutro nie wróci, ponieważ dziś będę jeść w miarę normalnie (w miarę, bo żołądek nadal boli, ale trochę mniej). I mam też nadzieję, że to znak, że teraz zgubię nadwyżkę i znowu zobaczę 75kg.
na pewno spadnie bidulko schorowana , taka młoda i z takimi problemami zdrowotnymi aH

u mnie 77,7
Stary 2011-11-26, 11:23   #3149
f_ola
Zakorzenienie

Zaspałaaaaaaaaaaaaam na fitness!

Mi endo kazała brać minimum pół godziny przed. Nawet z opcją że przebudze się wezme a potem lulu znowu. Ale co lekarz to opinia

Plago bo to Nasza Polska i Polacy właśnie. U mnie w rodzince też tak jest- może i gorzej? Nie wiem nie znam dokładnie Twojej. Ale u mnie jest beznadzieja.

kazaaa06 weź lepiej poczytaj o odżywianiu na diecie a nie wysnuwasz opnie o dukanie co?prosze mnie nie obrażać! takie głupie to my nie jestesmy. Ciekawe co Ty jesz?
Stary 2011-11-26, 12:30   #3150
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Propedeutyka Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny Od jutra wracam do Was na dobre Przez ten czas, kiedy mnie nie było, starałam się zaglądać i podczytywać, żeby być w miarę na bieżąco.
Moje odchudzanie muszę zacząć prawie od początku (jutro się zważę i napiszę dokładnie, jak bardzo ciężka jestem ) i potrzebuję wsparcia. Jakiś czas po operacji miałam trudności z jedzeniem i schudłam, ale co z tego, skoro pojawił się efekt jo-jo. Teraz już mogę jeść normalnie, zaczęłam ćwiczyć i liczę na stopniowe efekty
Wybaczcie, że nie skomentuję Waszych poszczególnych postów, ale muszę z powrotem wbić się w wątek
Pozdrawiam
Witaj! W takim razie czekamy na Twoje relacje. Powodzenia. Tym razem MUSI się udać. Bez jojo!

Cytat:
Boże dziewczyno, ja Cię bardzo podziwiam, że Ty jeszcze siłe masz na odchudzanie i takie tam. Nie jedna narzeka z byle powodu a Ty choć bardziej masz do tego prawo ciągle robisz swoje. Super!
Dużo zdrówka Ci życzę. : )

Cytat:
hej dziewczynki,
Spóźnione, ale najlepsze życzenia!
Dużo siły i samozaparcia w drodze do celu ;*
A rodzina... cóż. Mam nadzieje, że ten dzień mimo wszytsko był udany

Cytat:

Ehhh idiotyczne dla mnie jest takie picie na stypie. Niby czemu to ma służyć. W Polsce jednak każdy powód jest dobry, czy to komunia czy pogrzeb ;]
Ten trudny dzień już za Tobą. Trzymaj się ciepło

Cytat:
Zaspałaaaaaaaaaaaaam na fitness!

Mi endo kazała brać minimum pół godziny przed. Nawet z opcją że przebudze się wezme a potem lulu znowu. Ale co lekarz to opinia

Plago bo to Nasza Polska i Polacy właśnie. U mnie w rodzince też tak jest- może i gorzej? Nie wiem nie znam dokładnie Twojej. Ale u mnie jest beznadzieja.

kazaaa06 weź lepiej poczytaj o odżywianiu na diecie a nie wysnuwasz opnie o dukanie co?prosze mnie nie obrażać! takie głupie to my nie jestesmy. Ciekawe co Ty jesz?
Jaka obraza, weeeź

Cotygodniowe poranne ważenie pokazało mi 84.6kg. Ostatnio było 86.3kg.
Troche dużo mi zleciało, ale to przez po-imprezową niedziele (maaało jedzena :/) i przez lekkie przeziębienie (bo się zdarzało, ze nie dojadłam 200-300kcal).
Teraz już jem porządnie i kolejny tydzień ciągle szpinak haha. Żebym się nie zmaieniła w Popeye'a

Edytowane przez tyszka_
Czas edycji: 2011-11-26 o 12:48
tyszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości