|
|
#3151 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
Cytat:
Jesli cie tak bardzo urazilam to ssssooooorrrryyyy. Myslalam poprostu, ze na tym watku chodzi o to zeby sie wymieniac spostrzezeniami, ale chyba sie mylilam |
|
|
|
|
#3152 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Cytat:
Taki wniosek logiczny z twojej wypowiedzi wynika Cytat:
no obraza majestatu bo pisze inaczej myśli inaczej trzeba wysłać podanie a trzech moich przystojnych sekretarzy rozpatrzy je w ciagu 14 dni roboczych xD
|
|
#3153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za spadek! Cytat:
Gratuluję spadku!
|
|
#3154 | |
|
Rozeznanie
|
Bootego, masz racje. Oby każdy takie podejście miał. I to bez wzgledu na zdrowie
![]() f_ola dziękuję ;* Zazdroszczę aż 3 przystojnych sekretarzy Masz w czym wybierać ![]() Cytat:
![]() Jak najbardziej można się wymieniać spostrzeżeniami. Tzn trzeba. W końcu po to tutaj jesteśmy
Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2011-11-26 o 13:11 |
|
|
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Cytat:
Już będę grzeczna i odpuszcze ironizowanie z kazaaa. Swoją ironie przelałam na wspóllokatorkę xD
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2011-11-26 o 13:35 |
|
|
|
|
#3156 |
|
Rozeznanie
|
no więc spadku niema, nawet jest wzrost trochę, ale jestem przed @ (co poznaję po mega wkurzeniu ostatnio
w każdym razie od poniedziałku zamierzam znowu się przyłożyć bardziej, no bo kurcze chce mieć ten prezent w postaci 65 z przodu pod choinkę więc będzie konkretne liczenie
|
#3157 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3158 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że niedługo będę mogła odstawić leki i że połowa tarczycy, która mi została, zacznie pracować podwójnie. Taką oto nadzieję dała mi moja endokrynolog ![]() Zważyłam się dziś- 80,5 kg. To było bardziej orientacyjnie, gdyż większą wagę przykładam do wymiarów. Muszę się pochwalić, że już trzeci tydzień biegam z przyjaciółką 3 razy w tygodniu (to chyba mój rekord ). Niech tylko pogoda się nie psuje, bo naprawdę zaczęło mnie to wciągać
|
||
|
|
|
#3159 | ||||
|
Rozeznanie
|
U mnie 73,5 kg
![]() Gratulacje dla wszystkich dziewooj za spadeczki! Ale ładnie mój otrębowy chlebek wygląda W smaku też spoko. Dzisiaj na koncie około 770kcal, jeszcze będzie makaron z wiejskim albo jakiś ryż coś teges, a potem śmiśmiśmigaaam na partyyyy Coś na drogę jeszcze wezmę pewnie i u koleżanki dojem, bo za mało jest żarełka, a nie będę zbytnio kalorii obcinać w zamian za alkohol. ![]() Jestem w proszku, czy jak zwykle się spóźnie?! Z BZEM? Hahaa! A ja byłam na dwóch godzinach (pomiędzy półgodzinna przerwa, więc zdążyłam odsapnąć, ale i tak pozostałam cała mokra ), taki wycisk, że normalnie MEGA. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Brawo za spadki w cm ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak z bzem. a Mamie kupiłam z lawendą ale mleczną
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2011-11-26 o 17:03 |
|
|
|
|
#3161 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w każdym razie ja od początku czekam tylko 20 minut, a już będzie ze dwa lata chyba tego brania i działa ![]() mam nadzieję, że szybko na Ciebie podziała
|
|
#3162 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W takim razie nie możemy teraz grzeszyć (poza dzisiejszym dniem haha). Ja mam równe 5 tyg. i równe 5kg do zgubienia ![]() Cytat:
Jeszcze raz gratuluje każdej z was spadków ![]() Miło to czytać! Zjadłam dopiero obiad. Zaraz uciekam do wanny się relaksować. Peeling, maseczka i takie tam
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry kochane! odzywam się po meega długiej przerwie od wizażu, neta i w ogóle. otóż w moim życiu nastąpiły wieeeelkie zmiany...
układam sobie coś z pewnym Panem ( ) i jest mi tak cudownie ja - największa przeciwniczka związków i propagandka singielstwa tak wiem, koniec świata, ale jednak, strzała amora wbiła się we mnie tak głęboko, ze nie potrafię sobie z tym poradzić, ale chce żeby to trwało, bo jest mi wspaniale! ![]() w każdym razie, dietę trzymam, teraz karmią mnie motyle, które mam w brzuchu a dzisiaj na wadze 71,6 kg (2 tyg. temu było jakoś 72,7 ) więc jest ok i oby tak dalej.mam nadzieję, że u was wszystko dobrze mam chwilę to poczyttam o waszych sukcesach! trzymajcie się chudo!
|
#3164 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oj, też muszę trochę bardziej o siebie zadbać i porelaksować się, jak Ty Nie pamiętam, kiedy ostatni raz miałam jakąś maseczkę na twarzy.Cytat:
Taaa, zakochanie to najlepszy środek na odchudzanie Sama pamiętam, jak poznałam TŻta i kilogramy leciały mi w dół jak nienormalne Miałam się dziś uczyć na poniedziałkowe koło, a całą sobotę przebimbałam
|
||
|
|
|
#3165 | ||
|
amor vincit omnia
|
ja też 5 kg, ale to do ostatecznego celu... wiem, ze 2 kg to max jakie mogę zgubić do końca roku, a i tego pewna nie jestem czy się uda
ale nie poddaję się, powoli, ale do celu!Cytat:
no i -szczęścia, Kochana Cytat:
|
||
|
|
|
#3166 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gratuluję spadQ zaraz mnie dogonisz jak się nie wezmę za siebie hahahah do sylwestra pędzie na banQ 7 z przodu ![]() Cytat:
Cytat:
ty nie dobra jedna no Cytat:
![]() no i wszystkim gratuluję spadków , super dziewczyny ja już po imprezce urodzinowej , 1 urodziny synka przyszłej szwagierki ... na szczęście się nie nażarłam bo nie miałam czasu latałam za dzieckiem ...tylko drobne grzeszki ...zjadłam pół drugiego dania , pół porcji ciasta z kremem i pół porcji tortu i kilka kieliszków likieru ...nawet wodę piłam zamiast tych coli itp więc i tak się cieszę że się nie rzuciłam na te sałatki , wędlinki ciasta z kremem itp itdddd .... wieczór obył się bez żadnych kłótni z przyszłą teściową ...była nawet miła buahahah ale i tak jej nie podaruje że mnie obraziła a jak Wam wieczorek mija???
Edytowane przez wybOrOowa Czas edycji: 2011-11-26 o 21:29 |
||||
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
Wyborowa brawo za powstrzymywanie się
No dobrze już dobrze -.- nie będę niemiła ani ironiczna A mnie motyle nie karmiąąą pokłóciły sie z tarczycą *beczy* Tylko ten tego Ty pamiętaj że zabójstwo istoty z rasy : "teściowa" jest mimo wszystko karalneeee choć w sumie można by to podciągnąć pod zabójstwo w afekcie lub likwidacje elementu szkodliwego... ![]() A co robię? Żłopie kawę, zjadłam kolację, popisałam na fejsie z pewnym panem i przemieniam mój podręcznik w oczopląsowotęczową szmatę przy pomocy zakreślaczy ![]() Propedeutyka uczymy się nie gadamy! Kawusia, stoperki do uszu/muzyka i jedziemy z koksem!![]() Katiennn ja też byłam anty..kiedyś na wakacjach ! ![]() Zobaczycie u mnie też ruszy! Mam zaplanowany idealny tydzień jedzeniowoćwiczeniowy! jak nie ruszy to wtedy moja waga poleci w morzeee
|
#3168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
właściwie to moja teściowa jest jak karaluch ....jest wszędzie , wszędzie wejdzie , przeszkadza , uprzykrza życie i tak bez końca można może w takim razie z tarczycą lepiej się zaprzyjaźnić ?? tęcza jest za☠☠☠ista 8) ![]() kaFoszka ;P
|
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zaprzyjaźnie się z jędzą! Liberum veto! Nie zasługuje na moją przyjaźń. Zwalczę mendę już ona mnie popamięta(i kilogramy też) haha ale fajna ☠ cenzurka ![]() A co do kawy to nawet na jednych zajęciach zaczęłam pisać o niej poemat haha xD
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2011-11-26 o 22:31 |
|
|
|
|
#3170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też nie umiem żyć bez kawy , ledwo oczy otwieram i idę po kubek i sypie na oślep , czasami zaspana wstawiam kawę właśnie taki spray by się przydał , pewnie nie tylko mi ...była bym wniebowzięta ale ja miła jestem ![]()
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
W tygodniu rano pije herbaty. Wieczorami kawy.
W weekendy all time kawa Wstawaaaaaaaaać
|
#3172 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przez kochane dziecko ![]() teraz kawa już druga ...wieczorem nie pija bo spać nie mogę ...wczoraj myślałam że jajo zniosę do 1 leżałam i nie mogłam usnąć i pada ...wyszła na chwilę z dzieckiem do sklepu wracając chlapał w kałuży ok.... jak powiedziałam że wracam do domu to usiadł w największej i posuwał się na pupie dziewczyny chyba kaca leczą po imprezach
|
|
|
#3173 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3174 |
|
Konto usunięte
|
Hej, hej, hej
![]() f_ola, ja już od 7.30 na nogach i od samego rana się uczę W sumie ja lubię wcześnie wstawać. Dobrze mi się funkcjonuje. Za to wieczorem jestem nie do życia, nauka po godzinie 21 też nie wchodzi w grę (chyba, że naprawdę mam nóż na szyi ).f_ola, wybOrOowa, ale w Was kawosze Ja kawę piję bardzo rzadko, w zasadzie jedynie, gdy mam wzmożony okres nauki, bo działa na mnie pobudzająco. Zresztą, tata zawsze mi mówi, że tego, co ja piję, nie można nawet nazwać kawą, bo to jakaś lura, w której więcej mleka niż wody Niestety, dziś na północy Polski pogoda niezbyt szałowa. Dziś jestem umówiona z przyjaciółką na bieganie, a tak wiatr wieje, że chyba w miejscu będziemy stać mimo przebierania nogami
|
|
|
|
#3175 |
|
Rozeznanie
|
Eldo no piękne lenistwo
też bym tak chciała hehehe
|
|
#3176 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3177 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3178 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja liczę do świąt, czyli równe 4 tygodnie, jakieś 4 kg by się przydało. no dobrze, 3,5 też załatwi sprawę potem przerwa i reszta do zgubienia w przyszłym roku ![]() a na razie wstałam o 11 i właśnie się zastanawiam czy wypada już wyciągnąć światełka choinkowe.. w końcu dzisiaj zaczyna się adwent, nie? uwielbiam światełka
|
|
#3179 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3180 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak się uda (no wiadomo, musi ) do 70 zejść bedzie czad. A potem zobaczymy. Wiosna będzie, więcej ruchu na pewno. Ogólnie to musi mnie widok w lustrze zadowolić. Najwięcej pracy to uda i brzuch. Ciężko schodzi ten tłuszczyk, ale zwalcze dziada ![]() Cytat:
![]() Nie ma przerwy, tylko czas wzmożonego treningu silnej woli ![]() Na pewno Ci się uda! Poimprezowałam. Dziś umieram na ból gardła. Koniec z imprezami do sylwestra. W sensie, że nie zamierzam ani grama piwa do ust brać. Teraz to już trzeba się pilnować porządnie, bo 1kg na tydzień musi lecieć. A tak poza tym to -->
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.

Coś na drogę jeszcze wezmę pewnie i u koleżanki dojem, bo za mało jest żarełka, a nie będę zbytnio kalorii obcinać w zamian za alkohol. 

) i jest mi tak cudownie