|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
f_ola, jeż faktycznie boski, choć mój TŻ od razu się oburzył, że jeżynie powinno się trzymać w domu
wyborowa, a co ja na to mogę... taką dietę dostałam od pani specjalistki <wywraca oczami>. Powiem jej w sob o tej sytuacji, może się ogarnie. Dobranoc Kochane
|
#3722 |
|
amor vincit omnia
|
ja jutro muszę zrobić lżejszy dzień, bo czuję się taka nabita od tego jedzenia
marchewki kupione, woda, jabłka tez... żadnego chleba jutro, ciastek i innych 'zapychaczy' !
Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2011-12-14 o 23:27 |
|
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Cytat:
jutro detoks xD Bottego hehe pozdrów TŻta ![]() moje afrykańskie maleństwo by sobie nie poradził na dworze! musi być dopieszczony
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2011-12-15 o 00:08 |
|
|
|
|
#3724 | |
|
Rozeznanie
|
Bottega
straszne, co się z Twoim króliczkiem stało Nie ma to jak "dopilnować" swoich zwierząt, co do tej właścicielki psów :/- Drobniutka góra u mnie? Nie pomyliłaś zdjęć? Nie wiem, może na tych zdjęciach tak wyszłam, ale niestety nie jest tak kolorowo, zresztą nawet jak byłam chudsza - miałam sukienkę bez ramiączek na balu gimnazjalnym, zaliczyłam kilka zdjęć od tyłu, pamiętam - masakra. Także na studniówkę bez bolerka się nie obejdzie. ![]() - O Kochana! Dobrze, że Ci się nic na tym aqua nie stało!! Może tak się szybko męczysz i zasłabłaś przez tą dietę-pożal-się-Boże? ![]() Tyszka A jak liczysz, ile kalorii spaliłaś podczas swoich biegów, marszów, pływania? (swoją drogą tak trzymać! )Cytat:
Trzeba obserwować wagę i co najwyżej jeśli stanie, to wtedy obniżyć kaloryczność, ale na pewno nie ILOŚĆ posiłków, bo posiłków musi być dużo i na pewno nie obniżać, jeśli już teraz jesz tak mało. Tak czy siak ja zwiększałam kaloryczność, bo startowałam od 1000kcal, a teraz mam 1200, a waga nadal leci. ![]() f_ola Ojeeeej, jeeeeeeeżuś! Jaki cudny. Jak w ogóle się obchodzić z takim jeżem? Nie wyobrażam sobie, nie chowa się i nie kłuje Ciebie? Śliczny Ale co do jeży, zakochana jestem w zdjęciu: http://i44.tinypic.com/2u9mr1x.jpg
|
|
#3725 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze, że ratownik czuwał! Weź no coś podjedz ![]() Cytat:
Ja bym się jeżykiem opiekowała tak, że by miał lepiej niż gdziekolwiek Cytat:
![]() Idę teraz na Dextera i posmarowac się serum zamrażającym do szpiku kości. Jutro chyba wyjmę drugą kołdrę ![]() Noo i jeszcze musze twaróg zjeść. Zapomniałabym! A już tak późno! ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
A jak idę na basen to po prostu do swojego profilu na stronie tej aplikacji (www.runkeeper.com) wpisuje trening ręcznie. Piszę ile minut pływałam i ile km przepłynęłam. Też mi wylicza ile spaliłam ![]() Co do jeży polecam bloga http://jezyniec.blox.pl/html. Zaglądam regularnie
|
|
#3726 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
więc i ty znajdź pół godziny chociaż jak jesteś taka zmęczona
|
|
|
#3727 |
|
Raczkowanie
|
tsooo ?! f_ola ma JEŻA w domu ?! Mamooo ja też chce
skąd ty go wytrzasnęłas?!jesli ktoś dizsiaj rano w okolicach wydziału farmacji widział batmana w wersji damskiej to byłam ja. Spóźniona, zapinająca płaszcz w drodze i cięgnąca za sobą szalik. Proszę się nie bać. Byłam szczepiona
|
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, wcale nie pomyliłam zdjęć! Na 100% masz dużo mniej ode mnie pod biustem i w ogóle w tych okolicach. Mam wrażenie, że biust mi zleciał ostro, a pod biustem mało co
![]() Taa, później jak policja ja odwiedziła, to przyszła do nas z tekstem "dam 50zł na nowego króliczka" f_ola, ok On ma po prostu dobre serducho. Właśnie! Przypomniało mi się, jak zaczęliśmy się z TŻtem spotykać i któregoś dnia siedzimy na ławce w parku obok zamku, nagle słychać jakieś szeleszczenie tuż za nami.Odwróciłam się, ale TŻ na to, że to pewnie kot. Przeszukałam wzrokiem okolice i nic nie widzę (ciemno było już). Zaraz znowu to samo i tak dobre 5 min, aż w końcu jeżyk mały sturlał nam się z górki pod nogi Boski był. Pogapiliśmy się chwilę i TŻ odniósł go na górę. Rany boskie, nie spałam do 5. Hydroxsyzyna w połączeniu z innym moim lekiem nic nie dała O 7 budzik zadzwonił, wstałam po czym mało się nie przewróciłam przez ból głowy jaki poczułam. Tż zawlókł mnie do łóżka, od tamtej pory spałam jeszcze 2h, a bańka boli nadal.
|
#3729 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie w okolic kiedyś była masa jeży. Ile razy trzeba było je z domu wykulać, bo się przez balkon po cichu do domu zakradały. Kilka razy musieliśmy nawet płot rozwalać, bo się ciamajdy blokowały w kratkach. Teraz mi zbudowali osiedle nowe niedaleko domu i jeże już się nie pojawiają. Bidulo :/ Dobrze, że masz opiekuńczego Tżta przy sobie ![]() A ja mam dziś na wadzę 1kg mniej niż wczoraj. I doprowadza mnie to do szału, bo w sumie nawet nie wiem ile teraz ważę ;[ Wiem, że znów o tym marudzę, ale noooo... całą dotychczasową diete mi ładnie spadało. Czasami mniej niż powinno, ale jednak w dół. Takie cuda są dla mnie nowością i mnie to mocno irytuje. Tak zerknęłam do programu gdzie @ zapisuje (bo ja do wszystkiego mam jakiś program haha) i dziś mam 26 dzień cyklu. Przed dietą miałam niemalże idealne 28 dni zawsze. W ciągu ostatnich miesięcy mi wychodzi, że średnio 34 dni. Może w tym miesiącu jednak się zbliżę do 28 i dlatego mi ta waga tak stoi. Oby oby ![]() Chyba musimy w klubie zrobić osobny dział na nasze wymiary, to będzie czarno na białym kto gdzie ile
No matter how slow you go, you are still lapping everybody on the couch. ![]() Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2011-12-15 o 13:38 |
||
|
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą kurde co rusz mam wrażenie, że mierzę się w innym miejscu (poza talią, biodrami i cyckami - tu zawsze się zgadza) Mnie moja waga strasznie wkurza - ważyłam się dziś jeszcze raz i pokazywało różne wyniki, początkowo głównie od 69 do 72, a później nawet 88, kolejno 75
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
tyszka_ popieram! topik z wymiarami!A kolejny topik o przełamywaniu kompleksów! bo to chore jest! Wiem jak jest ciężko patrzeć w lustro i widzieć niedoskonałą siebie i mieć kompleksy na każdym punkcie. Ale to okropne! Męczymy same siebie! Tak nie powinno być! Zakompleksienie to najgorsze co można samej sobie wyrządzić! Trzeba z tym walczyć jak z tłuszczykiem.
Bottego suodka sytuacja z jeżykiem Happenstance a gdzie je wydział farmacji?Przy GUM? Chyba kawałek od WPiA bo nie widziałam Cię. Ja dzisiaj od 6 rano na nogach, spałam 3,5 godziny, rano na wyniki krwi polazłam a potem leciałam z uśmiechem na ustach(na przekór społeczeństwu) na zajęcia A potem irytowałam znajomych z grupy tym,że się uśmiechałam, potem zasypiałam na stole w kafeterii by potem znowu żywotnie notować na wykładzie. Wróciłam do domu by spać, ale mnie nosi po kawie XXL.Lady jeżyk z hodowli. Poczatkowo chciałam wziąć od ludzi z jeżyńca ale od kiedy się dowiedziałam,że jeża wysyłają przesyłką autobusową to nie chciałam od takich ludzi zwierzątka. Wzięłam jeżora z poznania Uwielbiam go! Lubi mnie. Na początku troszkę igłami oberwałam gdy pazury obcinałam, moją mamę w palucha użarł(bo jej pachniały ręce mięsem), ojca potraktuje kolcami gdy ten chce mu igły naoliwić- ale tak to luzik. Składa igiełki. Lubi być głaskany po brzuszku gdy leży na boczku w klatce, po igiełkach da się głaskać, żarłok lubi smakować nowe rzeczy, wsadzać sobie rure od papieru toaletowego na łeb i biegać tak po klatce no i ostro trenuje na kołowrocie. Kiedy wieczorem wchodze by go nakarmić(lub mój ojciec teraz) to dosłownie staje na dwóch łapeczkach i potrafi popiskiwać jak widzi robala. Mój nie lubi być noszony na rękach- charakterny jest- ale za to wspina się na mnie i łazikuje- wtedy da się pogłaskać czy sam wejdzie na moją dłoń- lub gdy siedzę wspina się na mnie. Kiedyś nawet wlazł w poszwę na kołdre i tak zasnął podczas zabawy i łazikowania po domu![]() Mam @!Odwołałam fitness bo dzisiaj płaski brzuch i chyba bym umarła ;/ Bottego nie pitol tylko się zmierz i podawaj wymiary. Albo zobacz na nasze i porównaj Idę założyć dla Ciebie wątek w klubie
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2011-12-15 o 14:34 |
|
|
|
#3732 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I weź tu nie czaruj, że nie podajesz. Nie wywiniesz się :P Cytat:
Melduje, że swoje wymiary wrzuciłam. Będę aktualizowała ![]() Ja dziś dzień spędzam przy nauce, bo trochę jej mam. A jutro rano zajmuje się małą Aleną a wieczorem chyba se poimprezuje. W ogóle koleżanka najlepsza ma urodziny niedługo i nie wiem co jej kupić. Nie umiem kupować prezentów :/ Coś takiego przydatnego bym chciała. Może coś w góry lub do biegania hmm. Muszę się rozejrzeć w sklepach sportowych. Dzisys
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
f_ola, poważnie ja wymiarów nie wstawiam, bo nie potrafię się mierzyć. Serio co chwilę wychodzi mi inny wynik i tylko się denerwuję, jak jest więcej.
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3735 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny.
Nie pisałam, bo w sumie nie było o czym. Niestety chora byłam i dalej się źle czuję, więc moja dieta nie była dietą. We wtorek miałam cały dzień mdłości, w środę to ja w ogóle nie myślałam, by coś zjeść. Ale no jadłam śniadanie obiad i kolację. Dzisiaj robiłam porządki, bo z tego leżenia nic pożytecznego nie było. Myśląc o świętach, stwierdziłam, że w sobotę ubiorę choinkę i pójdę po część prezentów. Waga jest taka sama od paru dni, chyba okres mi się zbliża, to dobrze, bo spóźniał się przez ten stres w szpitalu i po. I najgorsza wiadomość, dostałam paczkę słodyczy z pracy taty, ostatni raz takie coś dostaję. Całe szczęście, że mam brata i tatę, który lubi podjadać słodkie. No i nie wiem, nie będzie tak to leżało, mogę sobie pozwolić czy zamknąć te słodycze w szafce? Nie jadłam bym tego dużymi ilościami, bo odzwyczaiłam się od słodyczy, wole owoce. |
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
f_ola, no niestety u nas zgadza się tylko łydka, też mam 37cm. Wstawiałam i zdaje się, że to nie ja powinnam zainwestować w okulary.
|
#3737 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem w szoku. Tak czy siak. Masz kompleksiory i z łydką 37 też można być za☠☠☠istym ba nawet z łydką 39 czy 4pare można być zajefajnym i pewnym swoich kilku atutów ![]() Marudo jedna! Spadło Ci elegancko! I lepiej się czujesz a o to chodzi! Malkontencie jeden nooo! Głowa do góry idzie idzie! A będzie jeszcze lepiej! Już się nie dąsaj! Ciesz się że optycznie nie widać po Tobie cyferek Proszęęęęęęęęęęę ęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę! Chociaż raz Dla swojego psychicznego komfortu wykrzesaj optymizmu trochę!Aparat Cię wyszczuplił i w ogóle to mnie zapisz do okulisty xD To pójde! Wrócę i będę twierdziła dalej to samo. o. Eldo a weź ją ode mnie! Boli! I przez jędze musiałam fitness odwołać kocia mać ;/
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2011-12-15 o 15:36 |
|
|
|
|
#3739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale na Gumedzie też bywam w poniedziałki i piatki.Ale dzień układa się cuudnie! Okazuje się że będe mogła wrócić do domu juz we wtorek! ( a nie czwartek tak jak miało być!) i normalnie poczułam świeta. A teraz poucze sie troche znowu o moich robalkach z parazytologii a później lepie z koleżanką aniołki z masy solnej chce dać takie małe prezenciki znajomym. i dołoże do tego może paczke pierniczków jak będe miała czas żeby upiec je w weekend . słooodko nie wiedziałam że jeżą trzeba igły naoliwiać.... |
|
|
|
|
#3740 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie napady jedzenia i głodu ...coraz bliżej @ w sumie chyba jutro powinnam dostać ...k#%&*( niech to już przyjdzie i pójdzie ![]() ja wymiary mam mało aktualne ale wrzucę
|
|
|
#3741 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny
![]() Wczoraj 10 godzin w pracy, dziś uczelnia i dopiero przybyłam Was nadrobić ![]() Wiem, że się spóźniłam, ale Bottega, ja też wybrałabym pierwszą wagę I uważaj na siebie. Takie omdlenie jest mocno alarmujące. To pewnie przez tę Twoją dietę ![]() Dziś pobiegałam sobie 6 km, a we wtorek było 8km (mój nowy rekord ). Aż sama nie wierzę, że mi się chce ![]() Tak piszecie o tym paskudnym PMS i pamiętam, jak sama to zawsze przeżywałam. Huśtawki nastrojów i pochłanianie jedzenia jak odkurzacz W ogóle chciałam powiedzieć, że mi smutno, że Wy tak sobie klubujecie, a ja nie zostałam zaproszona
|
|
|
|
#3742 |
|
Raczkowanie
|
Ranyyy f_ola,Bottega ale macie szczuple nozki
|
|
#3743 |
|
amor vincit omnia
|
f_ola Ty mierzysz udo w najszerszym miejscu ? przepraszam, że pytam, nie mam na myśli nic w stylu złośliwego to niemożliwe, broń boże! ale wiem, ze tyle ile podałaś (46cm) to mają dziewczyny np z wątku 1000kcal, a one ważą ok. 50kg.... nie odbierz źle mojego pytania
Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2011-12-15 o 19:47 |
|
|
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tuż przy tyłku mam(o to chodzi) 49-50 ![]() mogę dodać jeśli coś nie halo z moim pojmowaniem tego gdzie jest udo A ile centymetrów mają dziewczyny z wątku tysiąc kalorii- nie wiem. whisky uda u mnie są ok- tylko łydka dobija swoją wielkością
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2011-12-15 o 20:06 |
|
|
|
|
#3745 |
|
amor vincit omnia
|
jak stoimy ze złączonymi nogami to tam gdzie się uda stykają to tam mierzymy.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...CIrVefB-t2d2Pt ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- zazdroszczę Ci takich zgrabnych nóżek |
|
|
|
#3746 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pomierzę się też w weekend i wrzucę moje wymiary, zobaczymy. Tylko muszę się nauczyć mierzyć, bo nie wiem, w których miejscach co gdzie jak Mi też biust zleciaał, a czy pod - nie mam pojęcia. ![]() Też chcęęę posmyrać po brzuszku jeeeżaaa! Cytat:
Mnie też (po kupnie nowej wagi) wszystko ładnie ważyło, a teraz każdy wynik inny; irytujeee oj tak Ale nie wiem co się z tą wagą stało, skoro wcześniej dobrze ważyła. Cytat:
Ale super I oliwi się jego igieełki? Nawet nie wiedziałam. Ah, zazdroszczę pupilka! Cytat:
Poza tym wolisz owoce - nic lepszego nie mogło się stać, po co masz jeść te słodycze, skoro sama wolisz ZDROWE jedzonko zamiast tego, czyli owoce?
http://dietkowanie.blogspot.com/ Edytowane przez LadyTo0fat Czas edycji: 2011-12-15 o 20:05 |
|||||
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uda uda ud nie pokazuje a łydy jak były tak są ![]() zawsze myślałam że mam wielkie uda :O i na zdjeciach zawsze mam wielkie giry- na tych co wam wrzuciłąm a przecież centymetr nie kłamie póki co mam brzuch jak balonik na hel i padam na pyszczekmoja waga podała mi dzisiaj: 63,2 63,3 x2 i 64,9 w przeciągu czterech kolejnych ważeń pod rząd, więc...nie gadam z nią!
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2011-12-15 o 20:27 |
|
|
|
|
#3748 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3749 |
|
Raczkowanie
|
f_ola ale nie mozna tego tak liczyc-razem uda 98 wiec jedno 49
![]() O tak mierzymy:
bedzie:62kg/173cm![]() Edytowane przez whisky79 Czas edycji: 2011-12-15 o 20:56 |
|
|
|
#3750 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

marchewki kupione, woda, jabłka tez... żadnego chleba jutro, ciastek i innych 'zapychaczy' !

Nie ma to jak "dopilnować" swoich zwierząt, co do tej właścicielki psów :/
Nie wiem, może na tych zdjęciach tak wyszłam, ale niestety nie jest tak kolorowo, zresztą nawet jak byłam chudsza - miałam sukienkę bez ramiączek na balu gimnazjalnym, zaliczyłam kilka zdjęć od tyłu, pamiętam - masakra. Także na studniówkę bez bolerka się nie obejdzie. 

)
chyba jestem pomylona ale takie mam juz schizy
Trzeba obserwować wagę i co najwyżej jeśli stanie, to wtedy obniżyć kaloryczność, ale na pewno nie ILOŚĆ posiłków, bo posiłków musi być dużo i na pewno nie obniżać, jeśli już teraz jesz tak mało. Tak czy siak ja zwiększałam kaloryczność, bo startowałam od 1000kcal, a teraz mam 1200, a waga nadal leci. 

Idę założyć dla Ciebie wątek w klubie