XXL-ki chudną do M-ki :) - Strona 177 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-08, 23:20   #5281
agusia_264
Rozeznanie

Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)

Wiecie co odkąd się odchudzamy ( mój mąż też się za mną odchudza) postanowiliśmy zmienić diametralnie swój styl życia na zdrowy, i w związku z tym mam pyania bo od niedawna kupujemy sobie makaron pełonoziarnisty z mąki durum .Czy któraś z Was go ma? Jak dla mnie jest niesamowity, bardzo mała porcja potrafi tak nasycic że masakra dziś nałożyłam sobie może ze trzy łyżki takie do zupy+trochę rybki - soli w śmietance z papryką zjadłam połowe i żołądek mnie bolał z przejedzenia
agusia_264 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 23:24   #5282
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...

Dla mnie wydajny. Z tym,że słodzę tylko penkejki na śniadanie, albo owsiankę gdy nie dodaje owoców albo do wypieków.
Do pieczenia-niewydajny.
Do śniadań czy twarożku słodkiego- jak najbardziej tak. Skończył mi się i muszę kupić (mówię tak od miesiąca czy półtorej)
f_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 23:25   #5283
agusia_264
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyTo0fat Pokaż wiadomość
Ja robiłam kiedyś podobne, ale z innych proporcji: 100g twaróg, 4łyżki otrębów (zmielonych albo jakichś drobnych) i 1 jajko; wyjść - wyszły, ale jak dla mnie zupełnie bez smaku, mimo że dodałam przyprawy itd. Trza by było do nich konkreeet sos jak już.

Naprawdę cuda!

Już po sukienkę? Kochaaana, do ślubu to Ty jeszcze schudnąć zdążysz!

Witaj Ty Nas pytasz, jakie sposoby na chudnięcie? Przecież już schudłaś 35kilo!

~
Co sądzicie o pieczywku typu http://slimeo.pl/img/products/423/13...795033-big.jpg ? Dziś z braku laku wszamałam sandwich z wasy właśnie z takiego chlebka (do kupienia gotowe takie kanapeczki są) i mi zasmakowało. Opłaca się, czy to lipa, a nie zdrowe?
Jadłam kiedyś takie pieczywko mi smakowało i miało mało kalorii podobno jest ono mało wartościowe ale jak ktoś nie lubi typowego razowca ze sklepu to jak dla mnie nie widze przeciwskazań. My kupiliśmy wypiekacz do chleba i pieczemy sobie świeży chlebek co drugi dzień. Cudo!
agusia_264 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 23:38   #5284
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...

Chałka na blogu jest.

Chleb

1000 g mąki (pszennej pełnoziarnistej do pieczenia chleba, pszennej pełnoziarnistej,trochę orkiszowej)
100 ml oleju
2 cebule
3 łyżeczki drożdży suszonych
2łyżeczki soli
1łyżka masła
750 ml wody
garść suszonych pomidorów

Połączyć mąkę,drożdże, sól, wodę, olej i pokrojone drobno pomidory. Odstawić do wyrośnięcia
Pokroić cebulę i zarumienić na maśle.
Po wyznaczonym czasie dodać ziół prowansalskich i cebulkę do ciasta(chciałam dodać bazylię ale się skończyła, a do sklepu daleko).Przełożyć do keksówek(osobiście wyłożyłam papierem do pieczenia) i odstawić na trochę by podrosło w foremkach 40 minut.
Piec chleb 30-40minut w 180 stopniach(przynajmniej mój zdezelowany piekarnik tak piekł)
Stary 2012-02-08, 23:40   #5285
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
masa czasu ? też mi się tak wydawało do niedawna jak się dowiedziałam ile czasu albo się czeka na sukienkę albo ile szyją i sprowadzają. Przecież nie idziesz i nie kupujesz tego co wisi , każdy jest inny i każdy ma inne wymiary , a to musi być idealnie dobrane , dopasowane do osoby .
A no chyba że na wymiaaar kupujesz! Ja tam nigdy nie inwestowałam w sukienkę dokładnie pod moje rozmiary itd, ciuchy zawsze tylko te, co w sklepie sąą.

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Mam dziś kryzys diety. Marze o 7daysie
Nie jedz gooo! Ja nie przepadam za nimi, a jak już to przeciwnie - lubię sobie podziubać to w koło, bo też mi trochę taką sztucznością zajeżdża nadzienie i ogółem, tak jak tu któraś wspomniała.

Cytat:
Napisane przez agusia_264 Pokaż wiadomość
Jadłam kiedyś takie pieczywko mi smakowało i miało mało kalorii podobno jest ono mało wartościowe ale jak ktoś nie lubi typowego razowca ze sklepu to jak dla mnie nie widze przeciwskazań. My kupiliśmy wypiekacz do chleba i pieczemy sobie świeży chlebek co drugi dzień. Cudo!
Właściwie tak mało kalorii nie ma, tzn. jedna taka kromka to ma ze 35, to w porównaniu za 2 takie mam 1 kromę chleba razowego, a sama nie wiem, czy takim chrupkim się najem . Mimo wszystko zakupiłam takie w Lidlu dzisiaj, z sezamem. Oby okazały się smaczne, wszamię rano do owsianki.
Nigdy nie piekłam chleba i właściwie to nawet nie wiem, czy jadłam kiedykolwiek taki domowy...

~
U mnie dziś spoko loko, bilansowo około:
1190kcal, B:79, W: 136, T:32.
No i fitness, ale to był hardcore, bo jestem taka niedospana, że nic nie ogarniałam i myślałam, że tam padnę Ale jeszcze spać nie idę, bo dość niedawno jadłam kolację. Jutro mogę dłużej pospać, więc chociaż coś.
LadyTo0fat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 23:54   #5286
f_ola
Zakorzenienie

Rogale też bym mogła upiec...ale nie z czekoladą tylko z jagodami z wakacji. Albo z twarogiem.
Stary 2012-02-09, 00:23   #5287
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
ooooo ! to ja składam super zamówienie na sówkę szkoda że ja nie mam córki (nie w sensie że żałuję że mam syna ale jemu by sowa nie pasowała)

tak strój wieloryba byłby idealny
jak największy leń na ziemi to jestem jeszcze ja , ty przynajmniej zrobiłaś basenik ładnie ...ja nie mam jak jedyne co bym mogła spróbować w wannie popływać z dzieckiem rób szybko obiadek i jedz bo padniesz
ja zrobiłam obiad chyba na 3 dni taka jestem leniwa
Aśtygupia!!!! Jakiego wieloryba
No ja do ćwiczeń umiem się zmobilizować. Tylko do nich.
Moja zimowa stagnacja sięga zenitu. Dziś jeszcze się w TV plaż i palm naoglądałam

Cytat:
Napisane przez f_ola Pokaż wiadomość
tyszka wpadaj do mnie mam pizze na pełnoziarnistym cieście z serem ryk i masą dodatków

scio polska rzeczypospolita ludowa

wyborowa niezłą oferte składasz hihi
A pałą chcesz? Znajdziesz boską sukienkę i będziesz zarąbiście wyglądać. Facet się w obie zakocha po raz czwarty a rodzince gacie z wrażenia pospadają. Do ślubu masa czasu

martikaj świetne prace.

gritta nie swataj Go z babą no! Może i ładna jest ale pewnie będzie go biła łopatką albo rzucała w niego lalką. Daj chłopu pożyć trochę na wolności xD
Mów mi jeszcze, jakbym miała możliwość wpadam od razu

Cytat:
Napisane przez graszkaa Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny jestem tu pierwszy raz i tak.. waga wyjsciowa 113kg(wiem tragedia) to było dwa lata temu teraz mama 78,3 teraz. macie jakies sposoby jak schudnąć moj cel to 65 kg mam 176cm wzrostu..
Już tyle schudłaś, gratulacje!
Sposób wiadomo jaki, dobrze jeść i uprawiać sport
Powodzenia!

Cytat:
Napisane przez martikaj Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jeszcze raz bardzo mocno dziękuję za ciepłe słowa

wybOrOowa ja robiłam szarą i niebieskobrązową sowkę właśnie dla chłopca koleżanki A którą sówkę byś chciała? Zresztą jak coś to pisz na priv, kolorki i rozmiarki do wyboru
A do ślubu faktycznie jeszcze trochę więc nie szalej bo nie wiadomo ile schudniesz, ale rekonesans można zrobić.

A ja robiłam te kotleciki, bardzo, bardzo dobre:
http://smak-zdrowia.blogspot.com/201...aym-serem.html

Tyszka jak się dorobisz maluszka to zrobię jakiś ładny komplecik do chrztu, moja miała buciki i bolerko robione na szydełku, potem wrzucę fotkę bo mam na drugim kompie.

Scio, to właśnie najgorsze że prowiant trzeba ze sobą brać, w domciu to inaczej bo na bierząco coś się wymyśli i upitrasi.
Na dziecko mi się nie zanosi, a chrzczone w razie czego też nie będzie, więc kurcze odpadam
Ja wiem, że będę walniętą matką. Już teraz jak widzę dziecięce ciuszki to szaleje i przeżywam jak będę swoje bejbi ubierać. Przypuszczam, że jak się dorobie to będe te ciuszki kupować jak nienormalna

[QUOTE=wybOrOowa;32165835]masa czasu ? też mi się tak wydawało do niedawna jak się dowiedziałam ile czasu albo się czeka na sukienkę albo ile szyją i sprowadzają. Przecież nie idziesz i nie kupujesz tego co wisi , każdy jest inny i każdy ma inne wymiary , a to musi być idealnie dobrane , dopasowane do osoby .
Cytat:
mi ta wasa nie smakowała.

Wiem żę schudnę , właśnie to planuje ale co ja poradzę jak jest początek lutego a przewaznie 3 miesiące się czeka na sukienkę, a na sprowadzoną 4 i dłużej ?
sama nie wiem co z tym wszystkim zrobić

[to praktycznie ostatnie terminy żeby coś znaleźć
O matko , to rzeczywiście problem.
Wyjście jest takie, że albo nie chudnąć, albo szukać krawcowej co zrobi szybko poprawki przed ślubem

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Hej kobiety, co tam? Ja dzisiaj weszłam sobie na wagę, bo mijają równe 2 miesiące od czasu jak zawzięłam się i podjęłam walkę na nowo... startując z 76,2kg... no i dzisiaj jest 66,6kg Szatańska liczba

Teraz przysyzkowałam jedzenie na jutro, dziewczynki oglądają bajki i zaraz będą szły spać... a ja poleniuchuje!
Moje gratulacje. Świetny wynik jak na 2 miesiące Brawo!

Ja to dziś mam dosyć poważną klapę.
Obiadu nie zrobiłam, bo farbowanie włosów było ważniejsze a ja nie byłam wcale głodna. Potem się okazało, że jadę do TŻta, wiec mój obiad/podiweczorek to była kiełbaska drobiowa + grzesiek + jabłko + activia.
Dopiero o 23 zjadłam w domu kolacyjkę.
Poracha, no ale cóż. Dziś coś nawet głodna nie byłam. Chyba sie wody z basenu opiłam
Stary 2012-02-09, 08:03   #5288
grita88
Raczkowanie

Z z akupu bieżni nici!

Tłuklismy się z mężem do Gdynia do takiego dziadka a ta bieżnia którą mi pokazał o mało nie wbiła mnie w ziemię z wrażenia!!!

Zupełnie inna niż w ogłoszeniu! Jakaś stara i wielka nie nie weszła by nawet do naszego kombiaka.

Podjęliśmy decyzję o zakupie nowej bieżni................... ............

No i z tej rozpaczy weszliśmy do KFC.
Ja ambitnie zamówiłam sałatkę grecką.
Zjadłam i wciąż byłam głodna, a te zapachy...............

No i skusiłam sie na LONGERA!!!!!!!!!!!!!!!:lo ve:
soooooooooooo gooooooooood

no i jakieś 500 kcal wpadło bez sensu. Ale potem już nic nie jadłam, dopiero teraz śniadanko.
grita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 08:19   #5289
martikaj
Zakorzenienie

GRITA Ty pewnie w pracy skoro o tej porze na forum
Moja mała ząbkuje, miała gorączkę w nocy, spałam ze 3 godziny wszystkiego.

Z tymi ogłoszeniami tak jest właśnie, a fotki bieżni nie było? Pewnie się nastawiłaś na ten zakup a tu lipa. A nowa bieżnia taka jak chcesz kupić to ile kosztuje? Duża różnica?

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Ola, dzięki za przepisik na chlebuś, koniecznie musze dziś coś upiec ( jak dzieć pozwoli, marudna na maksa)

Dziewczyny a ten syrop z agawy mało kaloryczny? Gdzie go kupujecie?
martikaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:37   #5290
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martikaj Pokaż wiadomość
GRITA Ty pewnie w pracy skoro o tej porze na forum
Moja mała ząbkuje, miała gorączkę w nocy, spałam ze 3 godziny wszystkiego.

Z tymi ogłoszeniami tak jest właśnie, a fotki bieżni nie było? Pewnie się nastawiłaś na ten zakup a tu lipa. A nowa bieżnia taka jak chcesz kupić to ile kosztuje? Duża różnica?

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Ola, dzięki za przepisik na chlebuś, koniecznie musze dziś coś upiec ( jak dzieć pozwoli, marudna na maksa)

Dziewczyny a ten syrop z agawy mało kaloryczny? Gdzie go kupujecie?
Bardzo kaloryczny, bo to w końcu alternatywa dla cukru
Jednak jest ok. 3 razy słodszy i ma niski indeks glikemiczny.
Polecam, ja nic innego już nie używam odkąd f_ola mnie uświadomiła o jego istnieniu.
Kupuje w realu na dziale z żywnością dla diabetyków albo w sklepie ekologicznym.

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Napisane przez grita88 Pokaż wiadomość
Z z akupu bieżni nici!

Tłuklismy się z mężem do Gdynia do takiego dziadka a ta bieżnia którą mi pokazał o mało nie wbiła mnie w ziemię z wrażenia!!!

Zupełnie inna niż w ogłoszeniu! Jakaś stara i wielka nie nie weszła by nawet do naszego kombiaka.

Podjęliśmy decyzję o zakupie nowej bieżni................... ............

No i z tej rozpaczy weszliśmy do KFC.
Ja ambitnie zamówiłam sałatkę grecką.
Zjadłam i wciąż byłam głodna, a te zapachy...............

No i skusiłam sie na LONGERA!!!!!!!!!!!!!!!:lo ve:
soooooooooooo gooooooooood

no i jakieś 500 kcal wpadło bez sensu. Ale potem już nic nie jadłam, dopiero teraz śniadanko.
To, że potem sobie odmawiałaś jedzenia wcale nie jest dobre.
Powinnaś zjeść normalnie, żałować grzechów i obiecać sobie poprawę : )
No chyba, że ten longer za kolacje robił :P

Dziś mam wolne od basenu, bo mi z nosa leci i trochę się przeziębiłam.
Idę za to na cytologie i na samą myśl o czekaniu u lekarza rzygać mi się chce

Edytowane przez tyszka_
Czas edycji: 2012-02-09 o 09:34
tyszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 10:52   #5291
grita88
Raczkowanie

TYSZKO Longer był na kolacje taaak

Martinkaj ja dziś w pracy od 7 rano... Ale za to poszłam spać z synusiem już o 21 i spaliśmy całą noc z jedną przerwą na mleko.

Ogólnie nie mogę narzekać na to, jak Wiki śpi. Zdarza się że się kręci i jęczy ale ogólnie ok.
Ty też się tego doczekasz!

Ceny nowych bieżni ELEKTRYCZNYCH wahają się między 1 500 zł nawet do 25 000!
Różnią się oczywiście funkcjami, wielkością, nośnością...

Do użytku domowego taka za 1900 - 2000 zł jest ok i taka planujemy kupić.
Ale zanim taki wydatek, w niedziele idziemy na siłownię zobaczyć jak to się w ogóle na tym biega.

A co do ogłoszenia, to oczywiście było zdjęcie, ale zupełnie innej bieżni!!!
Stary 2012-02-09, 11:07   #5292
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
TYSZKO Longer był na kolacje taaak

Martinkaj ja dziś w pracy od 7 rano... Ale za to poszłam spać z synusiem już o 21 i spaliśmy całą noc z jedną przerwą na mleko.

Ogólnie nie mogę narzekać na to, jak Wiki śpi. Zdarza się że się kręci i jęczy ale ogólnie ok.
Ty też się tego doczekasz!

Ceny nowych bieżni ELEKTRYCZNYCH wahają się między 1 500 zł nawet do 25 000!
Różnią się oczywiście funkcjami, wielkością, nośnością...

Do użytku domowego taka za 1900 - 2000 zł jest ok i taka planujemy kupić.
Ale zanim taki wydatek, w niedziele idziemy na siłownię zobaczyć jak to się w ogóle na tym biega.

A co do ogłoszenia, to oczywiście było zdjęcie, ale zupełnie innej bieżni!!!
Niestety mały wydatek to nie jest, ale ja bym sprzedała nerke za bieżnie
No i koniecznie idźcie wypróbować! W sklepach sportowych też można, nie musicie koniecznie na siłownie
Pamiętam swój pierwszy raz z bieżnią haha. Pierw poszłam do pana koksa-instruktora, żeby mnie naumiał. Bałam się, że na ryj padnę jak coś zacznę klikać i zwiększę szybkość. Biegło się super, choć dziwne uczucie jak zawsze mi się krajobraz zmieniał a tu się patrz ciągle w ten sam punkt
Najśmieszniej było jak z tej bieżni zlazłam... nie umiałam złapać równowagi i wydawało mi się, że mi podłoga ucieka Dobrze, że ściana była obok i mogłam się chwycić
Stary 2012-02-09, 11:43   #5293
grita88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tyszka_ Pokaż wiadomość
No i koniecznie idźcie wypróbować! W sklepach sportowych też można, nie musicie koniecznie na siłownie
Pamiętam swój pierwszy raz z bieżnią haha. Pierw poszłam do pana koksa-instruktora, żeby mnie naumiał. Bałam się, że na ryj padnę jak coś zacznę klikać i zwiększę szybkość. Biegło się super, choć dziwne uczucie jak zawsze mi się krajobraz zmieniał a tu się patrz ciągle w ten sam punkt
Najśmieszniej było jak z tej bieżni zlazłam... nie umiałam złapać równowagi i wydawało mi się, że mi podłoga ucieka Dobrze, że ściana była obok i mogłam się chwycić
Bez nerki, to byś za dużo nie mogła z niej korzystać!
Stary 2012-02-09, 12:06   #5294
f_ola
Zakorzenienie

Allle handel!
Nerka za bieżnię, nerka za cud miód wydziergane czapeczki
Stary 2012-02-09, 12:16   #5295
grita88
Raczkowanie

Nerka za Longera............
Stary 2012-02-09, 13:32   #5296
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Bez nerki, to byś za dużo nie mogła z niej korzystać!
Cytat:
Aaa tam! Przecież mam drugą sprawną
I ja Ci dam za longera Mój wybór był choć szczytno-dietetyczno-sportowy a nie jakieś longery

Cytat:
Allle handel!
Dooobra lepiej nie szastajmy tak narządami wewnętrznymi, prościej będzie założyć skarbonki i zbierać
Stary 2012-02-09, 13:52   #5297
grita88
Raczkowanie

Wink Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)

Oddam kilogramy w obojętnie jakie ręce! Polecam! Nawet dopłacę!

Te emotinki zaje*****e są!!!
Stary 2012-02-09, 13:59   #5298
LadyTo0fat
Rozeznanie

Też bym chciałaaa bieżnie, super sprawa musi być! Wydaje mi się, że do biegania to akurat bym się zmobilizowała bez problemu. Gorzej właśnie do ćwiczeń w domu, do których przez 5 miesięcy ani razu się chyba nie zawzięłam. Bo mięśniowo odpadam już po chwili.

Ja dziś o mały włos nie zjadłam wielkiego ciastka. Byłam na takich targach edukacyjnych i wiadomo, poczęstunki były. I widziałam takie duuże, cudownie prezentujące się, przesmakowicie wyglądające ciastka owsiane. Ale widziałam to u kogoś w ręku już, a ja nigdzie ich nie znalazłam. A szukałam zawzięcie. W efekcie zdecydowałam się chociaż owoc wszamać, bo też dawali.
Ale jutro i/lub w sobotę i tak będę pić co nieco alkoholu, może też wszamię coś słodkiego, ale ogółem żadnych "dzień na straty, wpie**alam ile wlezie", więc spokojnie

Hahaha, Grita, niestety nie skorzystam z Twej jakże kuszącej oferty.

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Apropos kilogramów - właściwie u mnie jest wporzo z wagą! Aż się dziwię. Dzisiaj ważyłam jakoś lekko ponad 67kg bodajże, więc bomba. Ale serio widziałam już siódemkę z przodu, co więcej - ważona u pielęgniarki w poniedziałek też usłyszałam "70kg". Więc nie wiem jak to możliwe, żeby tyle spadło spowrotem, bo jadłam normalnie 1200kcal itd itp. Nic tylko się cieszyć.

Edytowane przez LadyTo0fat
Czas edycji: 2012-02-09 o 13:57
Stary 2012-02-09, 14:01   #5299
grita88
Raczkowanie

Cytat:

LADY_SLIM no weź nie bądź żyła i weź chociaż 5 kg!
I tak zaraz szybciutko zgubisz!

Mnie zgubiła dzis połowa drożdżówki.... kumpel z biura ma urodziny więc jak tu się nie poczęstować???

NIe mogłabym mu przecież zrobić przykrości
Stary 2012-02-09, 15:04   #5300
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
LADY_SLIM no weź nie bądź żyła i weź chociaż 5 kg!
I tak zaraz szybciutko zgubisz!

Mnie zgubiła dzis połowa drożdżówki.... kumpel z biura ma urodziny więc jak tu się nie poczęstować???

NIe mogłabym mu przecież zrobić przykrości
Spokojnie Kochana, Ty też zanim się obejrzysz, to je zgubisz!
Haha, każdy pretekst jest dobry, znana i (nie)lubiana prawda.
Stary 2012-02-09, 18:56   #5301
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Zdychają z przejedzenia.

Ja się nie znam na kieckach ślubnych - haha ja bym ubrała taką ło jak jest w sklepie i hajda na cywilny
Ale jeśli tak jest to łaaaał zacznę podziwiać panny młode.

Karpatka raz Spoko. Można by użyć mąki razowej i odtłuścić krem i byłoby spokoo. I zamiast cukru syrop z agawy To na kiedy?
a założyła byś na siebie taką ło ze sklepu za długą w której byś się potykała i np o 3 rozmiary za dużą albo za małą? brudną? no proszę Cię . Zresztą na cywilny inna sprawa , a ja mam kościelny
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ola cekawi mnie ten syrop z agawy. Jak bardzo on jest słodki w porównaniu do cukru? Jest wydajny, czy raczej duzo go trzeba do osłodzenia.
bardzoooo słodki polecam
Cytat:
A no chyba że na wymiaaar kupujesz! Ja tam nigdy nie inwestowałam w sukienkę dokładnie pod moje rozmiary itd, ciuchy zawsze tylko te, co w sklepie sąą.
:
ja też nigdy nie kupowałam na wymiar a to dlatego ze nigdy nie potrzebowałam i to do ziemi długiej pod bucik na obcasie itp a taka sukienka musi być niestety dopasowana. I też zawsze w sklepie , niestety z sukniami jest inaczej

Cytat:
ty za bieżnie ja za czapkę sówkę , chociaż za bieżnie też bym może oddała więc została bym bez nerek

Cytat:
Allle handel!

Cytat:

Cytat:
Aaa tam! Przecież mam drugą sprawną
I ja Ci dam za longera Mój wybór był choć szczytno-dietetyczno-sportowy a nie jakieś longery

Dooobra lepiej nie szastajmy tak narządami wewnętrznymi, prościej będzie założyć skarbonki i zbierać
drugą sprawną ale jeśli się ta druga zepsuje to klops :x

Cytat:
Też bym chciałaaa bieżnie, super sprawa musi być! Wydaje mi się, że do biegania to akurat bym się zmobilizowała bez problemu. Gorzej właśnie do ćwiczeń w domu, do których przez 5 miesięcy ani razu się chyba nie zawzięłam. Bo mięśniowo odpadam już po chwili.

Ja dziś o mały włos nie zjadłam wielkiego ciastka. Byłam na takich targach edukacyjnych i wiadomo, poczęstunki były. I widziałam takie duuże, cudownie prezentujące się, przesmakowicie wyglądające ciastka owsiane. Ale widziałam to u kogoś w ręku już, a ja nigdzie ich nie znalazłam. A szukałam zawzięcie. W efekcie zdecydowałam się chociaż owoc wszamać, bo też dawali.
Ale jutro i/lub w sobotę i tak będę pić co nieco alkoholu, może też wszamię coś słodkiego, ale ogółem żadnych "dzień na straty, wpie**alam ile wlezie", więc spokojnie

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Apropos kilogramów - właściwie u mnie jest wporzo z wagą! Aż się dziwię. Dzisiaj ważyłam jakoś lekko ponad 67kg bodajże, więc bomba. Ale serio widziałam już siódemkę z przodu, co więcej - ważona u pielęgniarki w poniedziałek też usłyszałam "70kg". Więc nie wiem jak to możliwe, żeby tyle spadło spowrotem, bo jadłam normalnie 1200kcal itd itp. Nic tylko się cieszyć.
bravo widzisz nie jest źle a po za tym masz fitness
Stary 2012-02-09, 19:19   #5302
f_ola
Zakorzenienie

Progu kościoła nie przekraczam pod żadnym pozorem więc pewnie bym nie założyła.
Stary 2012-02-09, 19:19   #5303
bassienkaw
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny. Myślę nad jedzonkiem na dzień jutrzejszy

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 19:53   #5304
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja upiekłam tarte kalafiorową, będę mieć na jutro do szkoły + roladki z sałaty i nie umre z głodu, gorzej z sobotą, bo musze trzy posiłki wymyśleć wymyśliłam kebab + roladki +

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 20:01   #5305
bassienkaw
Zakorzenienie

Scio ja to do myślenia zawsze więcej mam... 3 posiłki, czasem 4 szykuję na następny dzień... 3 zjadam w pracy, a nieraz po pracy zostaję u kogoś i wtedy jem 4 posiłek...
Ja zrobiłam sobie wypasioną kinder kanapkę z serkiem straciatella. Będzie jak ulał jutro do pracy. Teraz robię zapiekankę z ziemniaków, bakłażana i resztek szynki. I myślę co jeszcze...

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 20:29   #5306
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Scio ja to do myślenia zawsze więcej mam... 3 posiłki, czasem 4 szykuję na następny dzień... 3 zjadam w pracy, a nieraz po pracy zostaję u kogoś i wtedy jem 4 posiłek...
Ja zrobiłam sobie wypasioną kinder kanapkę z serkiem straciatella. Będzie jak ulał jutro do pracy. Teraz robię zapiekankę z ziemniaków, bakłażana i resztek szynki. I myślę co jeszcze...
Ja jak pracowałam też myślałam. Choć miałam blisko do spozywczaka (pracowałam na pasażu realu).
A teraz jak w domu to luz. Dostęp do kuchni itd. Ale niedługo trzeba zakończyć labe

Agatka jest już z nami
Stary 2012-02-09, 20:57   #5307
f_ola
Zakorzenienie

Ja ostatnio jem po trzy posiłki. Gdyby nie rodzice nie jadłabym pewnie wcale albo jeden posiłek. Mam tą poprawkę jednak(nie ma to jak być ulanym wraz z kolejnymi 159 osobami-w grupie zawsze raźniej tożto tylko 70 procent roku).I własnie planuje rozkład materiału.
Chyba odpuszcze sobie wizaż bo się nie nadaje. Nie dam rady się uczyć jeść poprawnie i ćwiczyć. Znowu ćwiczenia pójdą w odstawkę. Szlag!
Będę Was podczytywać.Idę się wyalienować od świata znowu.
Jestem już w stanie gdy filmiki o sesji na zaporożu i hitlerze na wydziale prawa zaczynają mnie śmieszyć.
http://www.youtube.com/watch?v=6W4whEytGoI
Stary 2012-02-09, 21:38   #5308
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Ale mi dziewczyny smaka narobiłyście na noc tymi planami obiadowymi nas jutro na świętą noc aj aż się głodna zrobiłam .
A jutro czeka mnie ciężki wybór . Tej jednej jedynej
Bo to ostatni termin żeby coś zamówić , a w większości salonów już było za późno, ja bym poszła jeszcze później gdyby nie moja świadkowa , całe szczęście że jest ktoś taki.
Dobrze że się teraz ogarnęłam i poszłam szukać a nie w marcu bo było by po ptakach . Ale dobre jest to że przynajmniej większość gorsetów jest wiązana więc jak schudnę to się ściska i cacy .
miłego wieczorQ dziewczyny ,
F_ola karpatkę poproszę na wczoraj
Stary 2012-02-09, 23:05   #5309
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Ale mi dziewczyny smaka narobiłyście na noc tymi planami obiadowymi nas jutro na świętą noc aj aż się głodna zrobiłam .
A jutro czeka mnie ciężki wybór . Tej jednej jedynej
Bo to ostatni termin żeby coś zamówić , a w większości salonów już było za późno, ja bym poszła jeszcze później gdyby nie moja świadkowa , całe szczęście że jest ktoś taki.
Dobrze że się teraz ogarnęłam i poszłam szukać a nie w marcu bo było by po ptakach . Ale dobre jest to że przynajmniej większość gorsetów jest wiązana więc jak schudnę to się ściska i cacy .
miłego wieczorQ dziewczyny ,
F_ola karpatkę poproszę na wczoraj
Ja zamawiałam w takim salonie - pracowni krawieckiej. Pani miała różne wzory, ale szyła też ze zdjęć. Raz ze sporo taniej, a dwa dostosowywała się do potrzeb. ech założyłabym ją jeszcze...

Agatka jest już z nami
Stary 2012-02-09, 23:33   #5310
LadyTo0fat
Rozeznanie

Powodzenia Wyborowa w szukaniu!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości