|
|
#1111 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Nie martw sie az tak,po stracie 15kg moze Ci sie o miske zmniejszy?
bedzie:62kg/173cm![]() Edytowane przez whisky79 Czas edycji: 2011-09-24 o 23:14 |
|
|
|
|
#1113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo kurczę jak się patrzę na tą laskę taka chuda w tej sukience bo zaje**fajnie i nie chce sobie nawet wyobrażać siebie w tej sukni w rozmiarze 42 bleeeeee na zdjęciu modelka ma pewnie 34 ps. barków też nie mam jak kruszynka
|
|
|
#1114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1115 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uciekam lulu
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
No ja mam 80-85D, chiński stanik to nawet 90D ;P a taki polski 75.. ;d
Bardzo mnie boli, że u nas o duże miseczki nadal jest ciężko względem tego, co można dostać na Wyspach ;P Jak już dorwiesz się do w miarę ładnych biustonoszy to zazwyczaj w standardowym kolorze..
|
|
#1117 |
|
Raczkowanie
|
Chyba muszę się ważyć w niedziele/poniedziałki. Wtedy zawsze odnotowuję jakiś spadek.
Dzisiaj jadę kupić rozmiar mniejsze ubrania. Aż dostaję skrętu kiszek, jak pomyślę ile mnie to będzie kosztowało.
|
#1118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) wynika że zawsze trzeba sobie sukienkę wcześniej przymierzyć i wtedy często z tych wymarzonych modeli niewiele zostaje, bo jednak na każdym to inaczej wygląda. i na przykład okazuje się, że wygląda się zjawiskowo w czymś, na co wcześniej nie zwracało się uwagi a poza tym nie masz się co martwić, przy sukienkach kupowanych w salonach zwykle poprawki krawieckie są w cenie, więc nie ma problemu z dobraniem proporcji. ja nawet po zamówieniu sukienki przytyłam (absolutnie nikomu nie życzę ) i udało się ją dopasować bez problemu.a ja mam dzisiaj problem, bo mój mąż ma urodziny i właśnie piekę mu ciasto czekoladowe hmm...![]() a, dopiero teraz zobaczyłam, to jest kolekcja zeszłoroczna ta sukienka, nie? to może być ciężko ją dostać w czerwcu, bo już będą nowe kolekcje w sklepach.
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
ułaaa poważne tematy wyciągacie sukien ślubnych xD
ja na wesele mogę iść- potańczyć li i jedynie ![]() 4plago no kosztyyyy kosztyyy ale za to utrata kilogramów-bezcenna gamilla utyć łatwo, schudnąć trudno. policz sobie ile kalorycznych rzeczy jadałaś, jak podjadałaś, słodycze, jakieś foody, domowe tłuste obiadki, coś na szybko, byle jak byle gdzie, w przelocie, wieczorami....i się zebrało btw, a nie masz czasami problemó z tarczycą? Wredna kochanaaaaaaa kiciaaaaaak gdzie jesteś? Brakuje Nam CIEBIE!
|
#1120 |
|
Rozeznanie
|
no dobra, zjadłam kawałek tego ciasta
|
#1121 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo to rzadkość trafić taki okaz ;D
|
|
|
#1122 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na mnie sklepowe slodycze nie dzialaja,jedynie wlasnie domowe ciasta.
bedzie:62kg/173cm![]() Edytowane przez whisky79 Czas edycji: 2011-09-25 o 11:22 |
|
|
|
|
#1123 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
może po nowym roQ zacznę oglądać i przymierzać ...tyle że jak mi się coś spodoba i się uprę to jużnic innego mi się może nie spodobać tałą moja głupia natura ...sukienka póki co jest na tej stronie co podałam w wyprzedaży nawet z chyba 4400 na 3000 więc może mam nadzieję po nowy roQ będzie jeszcze tańsza o ile będzie ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
zazdroszczę i życzę dalszych spadków właśnie już sama się martwię ile mnie kiedyś będzie kosztowało wymiana garderoby ...szczególnie jak się liczy każdy grosz przy jednej pensji na 3 osoby ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- MaryAnne whisky ej podzielcie się posiłkiem !!! tym ciastem w ramach akcji danona!!!
|
|
|
#1124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bedzie:62kg/173cm![]() Edytowane przez whisky79 Czas edycji: 2011-09-25 o 10:50 |
|
|
|
|
#1125 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#1126 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() moja ciocia, która schudła kilkanaście kg (chyba 18, ale nie pamiętam dokładnie), powiedziała, że nie zamierza już więcej przytyć, bo wymiana garderoby ją naprawdę sporo kosztowała ![]() ![]() ja się ciastem już nie podzielę, bo prawie wszystko zjedli mąż z córką - oboje kochają wszystko czekoladowe/kakaowe
|
|
#1127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tez czasami coś ciekawego trafię w seconhendzie ale rzedako trafia mi się coś co mi się podoba , co mi się podoba to w mniejszych rozmiarach ![]() jaką wizualizację ? ja też chcę !!! spowiadaj się szybko
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
a mnie jakoś ciasto nie ciągnie.
ogólnie słodycze. dla mnie już są za słodkie i ledwo który słodycz mi teraz przypada do gustu po gwałtownym odcukrzeniu.potrafie się zasłodzić platkami śniadaniowymi( domowa granola z odrobiną miodu, żurawiną i orzechami)
|
#1129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
mnie zasładzają takie płatki, kanapka z łyżeczką konfitur, rządek czekolady dobrej, małe ciastko pełnoziarniste, co słodsze owoce np. brzoskwinia ba nawet jabłko.
Wierzę że Ci sie uda dojśc do takiego stanu!
|
#1131 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie na temat kaszek nie wypowiadam, zupki może niektóre sa ok ale czytałam właśnie,że podobno niezbyt zdrowe są gotowe zupki.
|
|
#1133 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do wizualizacji to po prostu wyobrażam sobie siebie szczupłą, jakie ciuchy sobie wtedy kupię i w ogóle nie wspominając o opadających szczękach na mój widok![]() Cytat:
zresztą myślę, że normalnie kawałek ciasta nie zaszkodzi, ale nie mogę zaczynać od normalnego kawałka po tygodniu odchudzania, bo znając siebie, to by było dopiero początek obżarstwa
|
|
#1134 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W domu mogą stać ciastka, cukierki itd a ja to olewam totalnie. Już wolę kilka śliwek wsunąć - chociaż coś w żołądku poczuje. A kawałek czekolady to tylko sekunda przyjemności ![]() Wróciłam własnie z generalnej próby przed ulicznym biegiem. Przebiegłam 7km i jestem zadowolona z czasu. Za tydzień mój biegowy debiut ![]() Przed biegiem zjadłam banana a teraz wsuwam moją ulubioną blendowaną papkę, cyzli 100g twarogu, 180g banana ( dziś dużo :P) i 50g jogurtu. Na śląsku dziś piekna jesienna niedziela, wszyscy ruszac pupy i na spacery!
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
na pomorzu także! cudnie jest! obczajam sobie trasę coby się nie zgubić i ładuje aparat oby fotki porobić
|
#1136 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakos nauczylam sie poanowac nad obzarstwem,wystarczy,ze spojrze na swoje zdjecie sprzed roku i zadam sobie pytanie"czy chce wrocic do tego stanu"![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
A ze pieke na specjalne okazje(teraz upieklam bo w srode mielismy 2-ga rocznice)to nie ma az tak zle.
|
|
|
#1137 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1138 |
|
Raczkowanie
|
Ale jestem złaaa!
Rozmiar mniej stał się faktem. To na plus. Ale przede wszystkim chciałam kupić trencz na jesień... to była makabra. Jestem tak niewymiarowa, że głowa boli. Wyszłam z niczym. Jedyny płaszczyk, który był dobrze (na mnie) skrojony kosztował 300 zł. Nie wydam 300 zł na trencz, który wiosną będzie mi dwa numery za duży. Dzisiaj zjadłam na I śniadanie owsiankę z orzechami i rodzynkami, na drugie 200 ml jogurtu pitnego. Teraz pochłonęłam obiad - pół małej główki sałaty lodowej, pół pomidora, łyżka pestek dyni, mała pierś kurczaka pieczona w piekarniku i trzy łyżki sosu czosnkowego z jogurtu.
|
#1139 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja to w ogóle bardzo lubię Cubus'a. Tylko, że nie umiałam tyłka w ich spodnie wciskać jak mi się przytyło. Zamierzam się wybrać za 2 tyg. na zakupy to sprawdzę czy znów mogę kupować tam dżinsy.Przypomniało mi się, ze zimowy płaszcz tez mam od nich i też z promocji Aż go musze wyszperać i zobaczyć jak z rozmiarem. Mam nadzieje, że nie będę jeszcze musiala nowego kupować. 3 swetry włoże i bedzie ok w razie czego haha.
Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2011-09-25 o 15:52 |
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

tak naprawdę to wiele nie oglądałam bo nie miałam czasu ...a czasu do czerwca jeszcze troszkę mam 

bedzie:62kg/173cm

a poza tym nie masz się co martwić, przy sukienkach kupowanych w salonach zwykle poprawki krawieckie są w cenie, więc nie ma problemu z dobraniem proporcji. ja nawet po zamówieniu sukienki przytyłam (absolutnie nikomu nie życzę

zazdroszczę i życzę dalszych spadków
Zamierzam się wybrać za 2 tyg. na zakupy to sprawdzę czy znów mogę kupować tam dżinsy.