|
|
#1231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
Dzięki, Dziubaski.
|
#1232 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też mi się marzy ta 8 I też licze na to, że w listopadzie już się pojawi
|
|
|
|
|
#1233 |
|
Rozeznanie
|
Plago Gratulację ! rewelacyjnie Ci idzie
oby tak dalej
|
|
#1234 |
|
Przyczajenie
|
Cześć, mam nadzieję, że jeszcze mogę się do was dołączyć
Ważę 87 kg (i 174 cm wzrostu), startowałam z 89. Moim ogromnym celem i marzeniem jest 55 kg, ale na spokojnie, najpierw chociaż dojść do 7 z przodu Będę na bieżąco przeglądać wątek, a pisać co jakiś czas, ale trzymam za was wszystkie kciuki!
|
|
|
|
#1235 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super że walczysz i że dołączyłaś do nas ... a jaką "dietę" stosujesz? i od kiedy?
|
|
|
#1236 |
|
Raczkowanie
|
Kochanie drogie, ile masz lat?
55 kg przy wzroście 174 cm to niedowaga bliska granicy wychudzenia. Uważam, że nie powinnaś dążyć do zejścia poniżej 60 kilogramów. Najlepiej będzie jeśli to przemyślisz i zweryfikujesz swoje cele. Mimo wszystko zapraszamy do udzielania się. Jesteśmy tu nie tylko po to by wzajemnie wspierać się w utracie wagi, ale także aby dzielić się wskazówkami i niekiedy przywoływać do porządku, bo z doświadczenia wiem, że "na diecie" łatwo o popadanie w skrajności.
|
#1237 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj jakaś taka nie wyspana i mało zdeterminowana i zmobilizowana i nic mi się dzisiaj nie chce :/
I ś kawa z mlekiem i słodzik , płatki ows., otręby z musli na mleku II ś pół kromki chałki z masłem i kromka ciemnego z pasztecikiem obiad1/3 bulionówki zupy pieczarkowej i gotowane warzywa z gotowaną piersią z kuraka w przyprawach a dalej będzie podwiecz.grejfrut , jabłko kolacja4 chlebki wasa z wędlinką ale to się jeszcze zobaczy ![]() a teraz poćwiczę troszkę bo się opuściłam ostatnio więc biorę się w garść
|
|
#1238 |
|
amor vincit omnia
|
coraz bliżej weekendu= coraz bliżej ważenia
|
|
|
|
#1239 |
|
Rozeznanie
|
aż strach
dlatego trzeba spinać poślady
|
|
#1240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zaliczylam dzis 10km rowerka oraz 15km spaceru
Wlasnie robie sobie duszona merchewke do obiadku![]()
|
|
|
#1241 | |
|
Rozeznanie
|
Plago gratulacje!
![]() Cytat:
i powodzenia ![]() ja w ten weekend sobie chyba odpuszczę ważenie, bo @ nadciąga. ale mam wrażenie, że nic nie chudnę ![]() właśnie czekam aż mi się kurczak upiecze do sałatki, jestem taaaaka głodna
|
|
#1242 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1243 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie, nie ma się co dołować ważeniem, nie?
|
#1244 |
|
Raczkowanie
|
Przyjechała do nas rodzina z Essen. Przywieźli nam KARTON BELGIJSKIEJ CZEKOLADY.
Test silnej woli rozpoczęty...
|
#1245 | |
|
Raczkowanie
|
Dokladnie-po co sie zdemotywowac jesli waga nie spadnie albo co gorsza wzrosnie
U mnie dzis zjedzone: 2 sniadanie: 2 kromki grahama z pasta z makreli wedzonej,twarogu i cebulki obiad:pol woreczka kaszy,leczo z cukini i baklazana,maly filet z kurczaka w ziolach z piekarnika ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
bedzie:62kg/173cm![]() Edytowane przez whisky79 Czas edycji: 2011-09-27 o 16:24 |
|
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
mnie w weeekend nie ma
![]() i już wiem że nagrzeszeee napitkieeeem jak to przystało na mój rodzimy wątek
|
#1247 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1248 |
|
Przyczajenie
|
22 lata, te dwa kilo zgubione od 12 września
Pewnie macie racje, w takim razie 65 wystarczy. Z drugiej strony, nie chcę przecież wyglądać jak kościotrup Ktoś spytał o dietę - nic nadzwyczajnego, więcej ruchu i mniejsze porcje. Nie mam siły liczyć kalorii, po prostu nie mam na to czasu
|
|
|
|
#1249 |
|
Raczkowanie
|
Chce mi się wyć.
Nie mogę na siebie patrzeć.
|
#1250 |
|
Rozeznanie
|
Ej co jest? Co się dzieje?
jak to ? kurcze nie możesz na siebie patrzeć ? cały czas idziesz do przodu jesteś coraz bliżej swojego wymarzonego celu i Ty nie możesz na siebie patrzeć? to ja chcę brać przykład z Ciebie ! Laska nie podawaj się ! Jesteś piękna i będziesz jeszcze piękniejsza
|
|
#1251 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyno daj spokój! Dziś 14kg mniej powinnaś być z siebie dumna i zadowolona! Pomyśl, że każde 0,1kg to coraz bliżej celu. Zrób sobie domowe SPA i porelaksuj się dla poprawy nastroju
Wróciłam niedawno z biegania. Nie lubię biegać po południu :/ Mój jadłospis dziś wyjątkowo dziwny jest, bo nie miałam ochoty na obiad przed bieganiem a szłam o 18 :/ I śniadanie: 100g twarogu, 120g banana, 50g jogurtu naturlanego II śniadanie: 3 małe kromeczki chleba z jakąś szynką + papryka na każdej Niby-obiad: 180g twarogu i 50g jogurtu Przed bieganiem: 120g banana I kolacja: Grillowany kurczak (ok. 150g) i mała papryka czerwona No i tyle. Najwyżej jak zgłodnieje jeszcze potem to coś sobie zjem dodatkowo
|
|
|
|
#1252 |
|
Raczkowanie
|
Nie poddaję się, oczywiście. Prawdę mówiąc, nie wyobrażam sobie już powrotu do dawnego stylu odżywiania. Powoli, krok po kroku dojdę do tej szóstki z przodu...
... ale nikt jeszcze nie powiedział mi, że wyglądam szczuplej. Wcześniej łatwo było powiedzieć mi "ale się spasłaś". Dwa lata temu ojciec w święta Bożego Narodzenia życzył mi... abym schudła. Wyobrażacie to sobie?
|
#1253 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój tata też często niby żarciki puszczał, że musiałabym się zabrać za siebie. Olewałam to i mówiłam, żeby się sam za siebie zabierał. Nie przejmuj sie i rób swoje. Jeszcze im wszystkim szczena opadnie
|
|
|
|
|
#1254 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Po pierwsze plago pamiętaj że sama się do takiej wagi doprowadziłaś a teraz SAMA chcesz to zmienić. Robisz to dla siebie!
Po drugie pamiętaj że jeśli schudniesz to nic nie da. Nadal będziesz miała niską samoocenę i złe nastroje mimo 50 czy 60 kg na wadze. Musisz polubić siebie i zaakceptować siebie. Bo w końcu pękniesz i zajesz emocje Wierzę - rodzice potrafią być okropni choć to oni są głównie przyczyną otyłości i kompleksów u własnych dzieci. Ale nie wolno rozpamiętywać! Nie wolno jojczeć bo jak tak się przyzwyczaisz to wtedy powrócisz do zajedzenia tego bo ojciec jest ohydny. Bierz się w garść! Wstawaj od kompa, sio do lustra i zobacz jaka śliczna buzia patrzy! A jak zaczniesz z kilogramami to Cię przegonie wokół bloku! Polub siebie, zaakceptuj siebie. Dieta to nie jest okres przejściowy kochana. Jak skończysz diete wszystko nie będzie idealne- nadal będzie trzeba walczyć utrzymywać nawyki żywienione i ruch itd.
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2011-09-27 o 20:56 |
|
|
|
#1256 |
|
amor vincit omnia
|
eh, ja dziś też dołączam do grupy 'nie lubię tego dnia, nie lubię siebie'
![]() muszę poćwiczyć! |
|
|
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1258 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1260 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

oby tak dalej 

Nie mogę na siebie patrzeć.