|
|
#1741 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
laponka i [COLOR="rgb(153, 50, 204)"]nicky[/COLOR] super gratuluję spadków ..dzielne kobitki
ja dziś walczę i ćwiczę żeby waga jutro rano pokazała chociaż 79,7 ![]() ![]() a dzisiaj zjadłam : Iś - płatki owsiane i otręby i musli na mleku / kawa z mlekiem i słodzik IIś-2jakieś trójkąty z galaretką w środQ obiad -warzywka na patelnie 1/3 paczki i 2/3 jednej piersi z kuraka marynowanej w przyprawie do gyrosa i grillowana na patelni ammmm pychotka / kawa z mlekie i słodzik zestaw ćwiczeń podwieczorek - serek wiejski light kolacja -grahamka w przyprawach zapiekana w piekarniku z czosnkiem ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
jak se pomyśle że i u mnie ktoś sobie tak pomyśli i będzie chciał mnie przebić to ubiję nie no żarcik
|
|
|
#1742 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Laponko, czekam na recenzje zabiegów ![]() Miałaś już jakieś czy to pierwszy raz? Cytat:
Ja bym chciała zobaczyć 89,9 jutro, ale raczej jeszcze z tydzień będę musiała czekać ![]() Zobaczymy ![]() Dziś basen + machnę 8minutówki. Bawie też 17miesięczną dziewuszkę, która niedawno zaczęła chodzić stabilnie sama - dodatkowy ruch i dla mnie Póki co śpi to i ja odpoczywam.A co se będę żałować Ona bedzie miała męża i prezenty to ja choć trochę fejmu wśród rodziny zgarnę ![]()
Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2011-10-21 o 13:49 |
||
|
|
|
#1743 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie no... wiecie, że ja żartuje przecież. Wiadomo, że panna młoda zawsze jest w centrum uwagi Wiem, bo często oglądam ślubne kiecki (nie wiem po co, jak nawet chłopa nie mam haha). Prze-mega-piękne są
|
|
|
|
|
#1744 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a fakt ...faaak jest taki wybór że hoooo ...głowa boli ....w sumie to aż się chce :x
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
ojj dziewczyny muszę przyznać, że ja taką zawsze byłam przeciwniczką chłopów, a teraz mi się nagle zachciało
jesienna deprecha czy jak?
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Cytat:
|
|
#1747 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wierzę w ani jedno słowo ...byłam na 4 zabiegach i chwalisz się czy żalisz?---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
co to to nie :P
jesień, jesień zdecydowanie
|
#1749 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, cześć!
Trochę jestem zażenowana, bo waga ani drgnie, nawet o 100g. Poza tym, ostatnio popełniam wiele błędów, np wczoraj zjadłam na kolację parówkę. Na uczelni znowu młyn, praca, nauka. I wszędobylskie korki (dzisiaj jadąc na wydział i z powrotem spędziłam 5,5 godziny w autobusie). Przez to posiłki mi się rozjeżdżają... Właściwie nie mam czasu wyskoczyć na większe zakupy i jem to, co się nawinie. Zapominam o proporcjach. Jedyny plus - wyrobiłam sobie nawyk jedzenia warzyw oraz łaknienie ruchu. Jeśli mam czas - rezygnuję z autobusu, wszędzie chodzę na piechotę. Wczoraj wieczorem nawet byłam na małych spacero-biegach. Pomimo tego, że baaardzo dawno nie biegałam, mam lepszą kondycję, nie dostaję zadyszki, jestem bardziej wytrzymała. Dzisiaj zjadłam/zjem: I śniadanie: płatki żytnie z rodzynkami i suszonym jabłkiem, 2/4 szklanki mleka oraz pół zielonego grejpfruta II śniadanie: bułka grahamka (ta mini, ma 25g) z szynką z piersi indyka i pomidorkiem; gruszka obiad: zupa fasolowa (200g fasoli czerwonej, marchewka, por, koncentrat pomidorowy, przyprawy) podwieczorek: kawa z mlekiem, dwa wafle ryżowe wieloziarniste oraz druga połówka grejpfruta kolacja: serek wiejski ze szczypiorkiem
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
też mnie ostatnio coś ciągnie do parówek
(cielęcych) nie wiem czemu, chyba czuję, że wolę jeść coś na ciepło. ale wieczorem będzie może jakaś jajeczniczka?
|
#1751 |
|
Rozeznanie
|
Łaziłam za rajstopami na wesele, zakupiłam w końcu dwie pary cienkich rozmiaru 5 i nie dość, że wcale nie leżą idealnie tak do końca, to jeszcze w jednych już mam oczko.
Co do wczeeeśniej wspomnianych zdjęć - racja, niby wszystko ok, a potem na fotografiach taki pultasio. Choć zawsze byłam dość fotogeniczna. Właśnie dziewczyny, jak się ubieracie, żeby zatuszować niedoskonałości? Szczególnie chodzi mi o brzuch, uda?Ja Cię kręcę, że na diecie można takie śliczne słodkości wycudować! http://dietetyczneobzarstwo.blox.pl/...mentarzyKoniec Właśnie zrobiłam i wchłonęłam, mniamii. A jak cudnie wygląda, no kurczę, super! Ano, i pożywna na dodatek.
http://dietkowanie.blogspot.com/ Edytowane przez LadyTo0fat Czas edycji: 2011-10-21 o 18:33 |
|
|
|
#1752 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Czy mogłabym się do Was dołączyć?Jesienna depresja jesienną depresją...ale trzeba się w końcu za siebie wziąć..przynajmniej ostatnio zaczęło to do mnie docierać,gdyż w ciągu roku z 58kg zrobiło się 78.. ![]() Kiedyś ważyłam 65,przy wzroście 168 to jednak trochę pełne kształty więc zaczęłam odchudzać się u dietetyczki,zeszłam w ciągu 3-4 miesięcy do 58,jednak stan moje zdrowia po odchudzaniu zaniepokoił bliskich i zakazli mi spotkań z dietetyczką,a jak to jest po rygorystycznej diecie jeść normalnie?Jak pies spuszczony z łańcucha.. ![]() Mam nadzieję,że będę mogła Wam pomóc wsparciem,a i też gdy będzie mnie ciągnęło do tostów z sosem czosnkowym czy ciasteczek koksowych to będę mogła to tutaj wyrzucić z siebie ![]() |
|
|
|
#1753 |
|
Raczkowanie
|
Natie, cudnie, że jesteś z nami. Trzymamy kciuki!
Jeśli możesz, dziel się swoimi pomysłami na posiłki. Moja kreatywność się wyczerpała.
|
#1754 |
|
Przyczajenie
|
A to zależy czy trzymacie się jakiejś diety,czy po prostu mniej jecie?Bo na razie dopiero doczytuje trochę informacji z początku
![]() Ja kompletnie nie wiem jak się do tego konkretnie zabrać.. ale jeśli któraś z Was jest na diecie 1200kcal to mam jeszcze jadłospis od dietetyczki na 2tyg,to mogę podesłać na maila(mi to się już przejadło) Chciałabym się odchudzić na diecie,jaką stosowała moja ciocia,babeczka po 40stce zrzuciła w pół roku 20kg Ta dieta polega na komponowaniu posiłków początkowo z 3 grup węglowodany,warzywa i białko i tam są podane konkretne produkty,a stopniowo się coś dorzuca... i moja kreatywność też siada,gdyż z produktów białkowych mam do dyspozycji: ser feta,mozarella,wiejski,sz yneczki,rybki(których nienawidzę),chude mięska..
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Lady Toofat - ja jestem proporcjonalna, tylko wkurzają mnie właśnie uda i ramiona. tak więc na uda - ukrywam je pod spódnicami, sukienkami, które uwielbiam. do tego czarne rajstopy i wysookie buciki, które ładnie wszystko wyciągają
pokazuję tylko łydki, które mam ładne. a na ramiona - nie noszę bokserek, bluzek na ramiączkach, staram się, żeby to co noszę, zakrywało je. na brzuszek polecam spodnie z wysokim stanem, dobrze dobrane, tak coby się nic po bokach nie wylewało. ciemniejsze kolory w miejscach, których nie chcesz pokazywać na brzuszek, jeśli chcesz go ukryć w momencie kiedy masz np. obcislą, weselną, kuszącą sukienkę - bielizna korygująca, lub nawet choćby rajstopy podciągnięte pod talię - też dopasowane, które ściągną nadmiar tłuszczyku ![]() a co do sukienek, kiedy masz za duży brzuszek, kupuj takie, które są "odcięte" pod biustem. rozszerzają się dopiero pod nim. jeśli sukienka nie jest odcięta, z piersi + brzucha robi się ogromny worek i niefajnie to wyglada, a talia gdzieś się po drodze gubi. nie wolno!
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2011-10-21 o 19:41 |
|
|
|
#1756 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powodzenia! Mam nadzieję, że się nam pochwalisz ![]() Cytat:
Haaaaalo, a skąd wiesz, że stoi ciągle? Ktoś tu się miał wazyć raz na 2 tyg ![]() Bardzo dobrze, że rezygnujesz z autobusu. I biegasz! Dumna jestem Skoro masz taki młyn, może postaraj się nosić ze sobą jakieś zastępcze posiłki. Lepsze to, niż się przegłodzić w drodze do domu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Olej dietetyczkę, sama też dasz radę! Zamiast tostów z sosem czosnkowym polecam otrębowe Kolejny dzień je jem i jestem zachwycona A na upartego do jogurtu naturalnego można dac czosnek i przyprawy - będzie imitował prawdziwy sos ![]() Porcja ze zdjęcia (dziś zrobiłam z samych białek, żółtko wywaliłam) czyli 4 połówki to ok. 270kcal. Baaardzo się najadłam ![]() Załączam zdjęcie mojej dzisiejszej kolacji pobasenowej ![]() Pływałam dziś 50 minut bez przerwy. Ani razu nie odpoczywałam i jestem z siebie dumna, bo nie sądziłam, że az tyle dam radę. I wcale nie byłam zmęczona! :| Chyba muszę na 2 godziny jeździć, albo się przykłądac i podkręcać tempo. Nie chce mi się dziś robić 8 minutówek, bo śpiąca jestem. Biegałam dziś pół dnia za dzieckiem, więc uznajmy, że troche ćwiczeń mam zaliczone
Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2011-10-21 o 21:48 |
||||
|
|
|
#1757 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do sukienki to niby znalazłam ale jak se myślę jak strasznie bym wiej wyglądała ...to szukam jeszcze innych ![]() ps.Witam nową koleżankę i powodzenia 3mam kciuki
|
|
|
#1758 |
|
Rozeznanie
|
cześć wszystkim
melduję, że moje zdrowe nawyki nie wytrzymały próby infekcji wirusowej niestety, jadłam nawet pizze, po prostu ze zmęczenia, barku apetytu i sił na gotowanie. nie jakieś wielkie ilości, raczej jestem pewnie niedożywiona tym co trzeba. zdrowe odżywianie to na pewno nie było. boję się jutro stanąć na wagę. no i jestem załamana, bo niewiele brakuje, żebym sobie przestawała radzić, wystarczy choroba moja+dziecka ![]() nie chcę się poddawać - rano wejdę na wagę (no chyba, że zapomnę), ale kryzys mam. i nie wiem, od czego zacząć
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
63,2 mimo grzechów zeszłotygodniowych, małej ilości ćwiczeń
Jestem zadowolona,że waga nie wzrosła a i spadła o 0,2 ![]() Ja nie chcę nudzić i się powtarzać ale w czasie infekcji dieta powinna być tak ułożona by dostarczać jak najwięcej witamin i być lekka
|
#1760 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Naładowane sera, szyneczka, pomidorek i ketchup a jedna kanapka ma tak mało kalorii. Wiem, ze przeżywam jak nienormalna haha Szukanie sukienki i tak zweryfikuje dopiero przymierzanie chyba ![]() Cytat:
Nie poddawaj się! To, że ten tydzień był gorszy od innych nie oznacza, że następne też takie musza być Trzymam kciuki ! Dużo zdrowia dla Ciebie i Twojego maluszka Cytat:
![]() Ja dziś się uśmiałam stojąc na wadze (chyba się zaczynamy lubić ).Jeszcze wczoraj pisałam, że chciałabym mieć chociaż te 89.9kg. Stanęłam dziś i zaczeły mi te cyfry latać przed oczami... i coo? I zatrzymało się na 89.9kg Z radością mogę zauważyć, że zgubiłam już 20,1kg.
Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2011-10-22 o 10:39 |
|||
|
|
|
#1761 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w praktyce jeszcze nigdy mi się to nie udało, kiedy to ja mam tą infekcję ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
i gratulacje!
|
|
#1762 |
|
Raczkowanie
|
Waga pokazała mi 0,9kg mniej
czyli 95,2kg!!czwarta_plaga_egipska-108....98....97,7....96,2....95,5....93,8. ....93,1.....92 gamilla-110....106,5....104,5....101,6....99,2....97,9 ...97...96,1....95,2 katiennn-78,2.....72,0.....71,4 wybOrOowa-86,2.....84,3.....82,4.....81,4....81,3....81.. ..80,7....80,2 LadyToofat-89....88....87.....86.... 85,5....83,5 MaryAnne-73....72,1....69,9 Eldo_rado-71....65....63,4 dexterowaoo-83....85....83,5 Tyszka_-110......97....94,8.....9 3,6....92,3....91,2...... 89,9 whisky79-80....66,8....65,9....64, 8...64,1 Passskud-98.....95....93 mysiunia85g-96.....95...93,5 laponka-83....80,6...78,9....78,2 ...77,6....76,7 la'Mbria-78....76 blekitna_nasturcja-100....94....93,2....92,7 o strzelec-70 Ivy85-82,5.....81,7 andzia1989r- 82....79,9 Wredna- 117,6....115....113,6....112,4 propedeutyka-81....79,3.....79,1 Pasasymphonia-76.....71,9.....69,7....69,3 bottega-88,5....81,4.....80,6....80,2....79,4....78,6 marzena22-84,5.....82.....82 Pandzia_2010-88 f_ola-65....65....63,9....63,6... 63,2 rutino-90,5....88,7 Marina89-80 Gamonek-100,3....99,1 Fiolusiek-98 Nicky_1981-73....70,2 Chucheria-83 lidzia16-90 dorcia83-85,5 Natie7-78 GRATULUJE SPADKÓW
|
|
|
|
#1763 |
|
Rozeznanie
|
U mnie na wadze wczoraj (jakoś tak wyszło) 80,5 kg. Zobaczymy jak po dzisiejszym weselu.
Ważyć się już jutro dla sprawdzenia jak to wpłynęło, czy dopiero za tydzień?Co do rozpiski gamilli to już tydzień temu z 83 się zrobiło 81 ![]() Witaj Natie i powodzenia! Ja jestem na 1100kcal, ale jadłospis mi niepotrzebny, jakoś sama sobie dobieram to, na co mam ochotę. W każdym razie różnie tutaj dziewczyny się odchudzają, ważne, żeby zdrowo i z głową! Katien tylko że ja na obcasach mam jeszcze większe łydki, moje cholerstwo nie do zniszczenia Ale ubieram dziś, nie jakieś wysokie, bo bym się zabiła, ale jakieś tam są. Rozmyślam jeszcze, czy ubrać czarne grubsze rajstopy, czy cienkie.MaryAnne Byle do przodu, i zdrówka życzę Tobie i dzieciątkuu Tyszka, wielkie ogromne gratulacje! Tak dużyy spadek wagi! Pozazdrościć zaparcia i efektów oczywiście! ![]() I reszcie też gratuluje spadków! Oby tak dalej.
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rosół z pełn. makaronem, ryżanka, krupnik +gotowane mieso z zup, dobry razowiec, cytrusy,lekkie gotowane warzywaaa- a kiedy nie można przełykać to zblenderowane podgotowane warzywa-taka zupa krem. Dbaj o siebie! Tu nie chodzi o zbędne kilogramy czy to że przytyjesz, ale o to,że w takim stanie i po chorobie trzeba jeść masę witamin-pomagaj organizmowi, a nie utrudniaj. nunu taka duża a tak się nie szanuje. Toż my na studiach(całe mieszkanie chore) jemy zdrowiej w chorobie(i po imprezie)
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2011-10-22 o 11:17 |
|
|
|
|
#1765 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry.
U mnie kilogram więcej. Dziękuję. Dobranoc.
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zważ sie w poniedziałek lub za tydzień
|
|
#1767 |
|
Rozeznanie
|
Witam
gamilla ale się pośpieszyłaś z rańca z tą rozpiską wagi u mnie dziś 80,1 szaleje normalnie ;D myślałam że będzie już 7 a tu dupa wołowa :| strzeliłam focha na swoją wagę :| tyszka_ właśnie najgorsze jest to że podobać się coś a przymierzyć i wyglądać tak zaje**ście idealnie jak te modelki to co innego ;/ więc narazie jestem pełna optymizmu ...opadnie on gdy przyjdzie czas przymierzania tosty zrobię na podwieczorek ;] ogólnie to coś nas ubywa ...połowa odpadła w przedbiegach ? Kochane nie poddawajcie się ![]() mi w między czasie tych dwóch miesięcy też przybyło chyba 2kg ale nadrobiłam zaległości i wzięłam się dalej za siebie bo chyba zbyt szybko osiadłam na laurach po 5 kg ale idę dalej po sukces ;] po piękną sylwetkę jakoś tak optymistycznie dzisiaj ;] chyba mi słonko przygrzało na spacerQ MaryAnne wracajcie do zdrowia Plago nie poddawaj się tak dobrze Ci idzie ![]() f_ola gratulację spadQ
|
|
#1768 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dziecię jak jest chore to nie je prawie nic właściwie to sobie uświadomiłam, że ja po prostu nie umiem się odżywiać. ciągle mam zakodowane, że najszybciej dostarczy mi energii coś słodkiego/pizza a potem jakoś to będzie. byle przetrwać najgorsze. no nic, od dzisiaj będę trzymać przynajmniej mrożone warzywa na wszelki wypadek dziewczyny dzięki za życzenia zdrowia i gratuluję wszystkim spadków!
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Wyborowa szanuj wagę swoją
Za tydzień będzie 7 z przodu!Mary Anne dobrze wyposażona zamrażarka to jest to kochana nie dołuj się. Z czasem myślenie Ci sie przestawi![]() Ja właśnie zeżarłam kawałek tarty z zielonych warzyw i małego pomidorka w ramach podwieczorku. A obiad: makaron pełn. 30g suchego+3plastry szynki z indyka+plasterek sera żółtego + brokuły+łyzka kukurydzy -> i to razem zapiec mrrrrCo do zakupów-muszę warzywa jutro kupić jakieś. I coś na kanapki xD
|
#1770 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie.Dlugo mnie nie bylo bo w dzien przewaznie mialam zalatwienia,zakupy,gotowa nie,itd a wieczorami praca
Wiec nici z moich planow,zeby na urodznki wazyc 62kg Gratuluje spadkow dziewczyny,tak Wam zazdroszcze! Na prezent urodzinowy zazyczylam sobie(i mam juz zamowiony)taki zestaw.Tylko inna kurtke do tego,ta co w podanym linku.Co o tym myslicie?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

się chce :x

niestety, jadłam nawet pizze, po prostu ze zmęczenia, barku apetytu i sił na gotowanie. nie jakieś wielkie ilości, raczej jestem pewnie niedożywiona tym co trzeba. zdrowe odżywianie to na pewno nie było. boję się jutro stanąć na wagę. no i jestem załamana, bo niewiele brakuje, żebym sobie przestawała radzić, wystarczy choroba moja+dziecka