|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
Pokaż wyniki sondy: Jak oceniacie ten wątek?
|
|||
Strzał w 10!Bardzo mi się podoba
|
|
135 | 69,59% |
| Taki sobie..nic specjalnego |
|
59 | 30,41% |
| Głosujący: 194. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ZiMa PoŁudNioWa-Zdjątka tego egzotycznego typu urody:)
Bardzo ładna z ciebie zimka
Piękne czarne włoski tez chcialabym takie miec,niestety jak na zdjeciach co załączałam mam brązowe Słonko co masz na buzi na 1 zdjątku to jest jakis puder?nie znam się na tym kompletnie,ślicznie wygląda Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
raz w tygodniu funduje sobie sesje 15 minutową i to starcza. Czasem i chyba na tym zdjęciu też to jest, nakładam rozświetlający krem koloryzujący AVON Solutions. Nie lubie pudrów, podkładów więc ten krem mi odpowiada i jak dla mnie super się spisuje. ![]() Pozdrówka! |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
Hmm ana słonko ale Edyta Górniak..hmm chyba tutaj nie pasuje,ona jest blada jak ściana bez tego całego kitu na twarzy
![]() Czarna Orchidea hmm ślicznie to wygląda,ale po mimo tego,ze solarium to musisz mieć też ładną cerę )Pozdrawiam cieplutko![]() Dziewczynki Kochane przesyłajcie zdjątka..swoje lub gwiazd o tym typie !!Up!! !!Up!! !!Up!! Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-01-27 o 09:42 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#95 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powaznie?ja zawsze bylam pewna,ze ona jest zima poludniowa,przeciez to pol cyganka,a one raczej maja ciemna karnacje.To jak ona nie jest zima pol.,to ja chyba tez jednak nie jestem(tak wynikalo z oceny dziewczyn na wizazu)....ja uwazam ze na tych fotkach jest ewidentna zima pol....ta opalenizna...mmm
|
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam oczka zielone z ciemnymi obwodkami teczowki, wlosy ciemny braz i jasna karnacje taka beżowa wyszlo mi ze zima jestem ale to w koncu zima to jasna czy ciemna karnacja??
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
Ana: hmm kiedys w jakims serialu jak grala,moze w"Na dobre i na zle"nie pamietam,byla bez makijazu,albo miala go malo,ale najbardziej rzucila mi sie w oczy jej blada twarz
Moze to za sprawa charakteryzatorów,nie wiem,moze faktycznie macie racje i jest płd. zima ![]() Kroofka : wyszczególniamy zime tzw typ Królewny Śnieżki,o jasnej cerze oraz typ południowy o ciemnej karnacji. Zima Skóra: jeżeli jesteś typem Królewny Śnieżki masz bardzo jasną porcelanową skórę, która sprawia wrażenie transparentnej i czystej. Rzadko się rumienisz, słabo opalasz - maksymalnie na delikatny oliwkowy brąz. Jeżeli prezentujesz typ południowy Twoja skóra ma chłodny odcień oliwki. Szybko się opalasz - na intensywny oliwkowy kolor. Oczy: mają ciemną oprawę. Ze względu na kontrast między bielą gałki ocznej i tęczówki, błyszczą intensywnym blaskiem. Tęczówka może mieć zdecydowany, czysty kolor: ciemnobrązowy, zielony, ciemnoniebieski, błękitny, orzechowy. Włosy: jeżeli w dzieciństwie byłaś blondynką, teraz na pewno masz ciemne włosy z charakterystycznym granatowym lub popielatym połyskiem. Mogą być ciemnobrązowe, czarnobrązowe lub kruczoczarne. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-01-27 o 09:31 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#99 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
p.s.a jeli chodzi o moj typ ,to jestem zima pol.??bo ja zaczynam w to watpic...
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
Hmm..chyba masz jakiś puderek na twarzyczce?Jaki masz swoj naturalny odcien skóry?Bo jesli mocno oliwkowy,śniady to jestes zimą płd. no i powinnas sie opalac szybko i od razu na brąz
Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
|
#101 | |
|
Rozeznanie
|
pasują Ci róze turkusy masz ciemna karnacje wygladasz jak zima pol.
![]() Cytat:
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-01-27 o 09:29 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze kilka zdjec (Ines Sastre)
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
... Wiele osob się dziwi, ze mam niebieskie (nieb.-zielone) i mówią, że lepiej pasowalyby mi brązowe - dlatego zastanawiam sie nad soczewkami Aha- - co do Górniaczki, to jestem w szoku, bo bylam pewna, ze ona ma ciemna karnację, a na pewno, ze nie jest biała... I chyba jest ta zima płd... Chociaż z gwiazdami to licho wie...
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Blagam, powiedzcie mi czy ja jestem takim typem
nawet najwieksze specjalistki tego forum nie potrafia mnie jednoznacznie odreslic
|
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Elfka!!!!!!!!!! Ale masz avatar!!!
Super!
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
lalesia - na zdjeciach wygladasz jak jesień
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
łooo matko, juz slyszalam ze jestem zima albo lato, albo mieszanka, ale teraz dolaczyla jeszcze jesien
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
no to będą 4 pory lalesi
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ana82 - nareszcie widzę prawdziwą, piękną Zimę Dziewczyny, odkąd to J. Alba albo J.Lo są zimami?
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
a myslicie za ja sie zaliczam do tej zimy? bo ja tak szczerze mowiac sama nie wiem ;p
|
|
#113 |
|
Przyczajenie
|
o znalazlam jeszcze jedno moje zdjecie
|
|
|
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
Na moje J.Lo zimą nie jest! J. Alba natomiast tak i dlatego w blondzie jej gorzej niż w ciemnych włoskach m.in. przynajmniej "takię mę zdanię" :P
lalesia przez te zdjecia w takim swietle faktycznie pasuje jesień, ale patrzac na avatar na pewnie nie, choć wg mnie zimą pol. nie jestes, ale moze sie myle...
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-01-27 o 09:28 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuję staram sie :P:P:P
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
tak Efki kotek jest taki uśmiechnięty... ale chyba raczej nie jest zimą południową
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
oj wybrałam go bo ma mój uśmiech
za to ja jestem zimą południową podobno :P sie nie znam na tym ale chyba :P
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
swoją drogą to kotek niezle sie musiał nameczyć żeby sie tak "wyszczerzyć" a jakie ząbki ładne- równe, białe i w ogóle
dobra koniec off topic
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
2 zimki południowe (chyba...):S. Boutella i S. Ortiz
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. |
|
|
|
|
#120 |
|
Przyczajenie
|
Witam.Widze,że wątek cieszy sie duuużym zainteresowaniem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.

Piękne czarne włoski
tez chcialabym takie miec,niestety jak na zdjeciach co załączałam mam brązowe
Pozdrawiam

powaznie?ja zawsze bylam pewna,ze ona jest zima poludniowa,przeciez to pol cyganka,a one raczej maja ciemna karnacje.To jak ona nie jest zima pol.,to ja chyba tez jednak nie jestem(tak wynikalo z oceny dziewczyn na wizazu)....ja uwazam ze na tych fotkach jest ewidentna zima pol....ta opalenizna...mmm