|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
samba milo ze nas odwiedzilas
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mialam dzis to zajecia otwarte wsyztko bylo super.. dzieci nadal byly spontaniczne mimo ze byli rodzicie nie sterroryzowaly sie biegadly odpowiedaly nawet zle ae byly wesole i radosne rodzice byly zachywceni moje dzieci tez... wiec sie ciesze bardzooo![]()
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Wtajemniczenie
|
Jupiku, ja róznież życzę Ci wszytskiego naj...
|
|
|
|
#2464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A na ślub wybiorę jakieś polskiego producenta. Mojej teściowej znajomy ma sklep z butkami, a i zniżka może wpadnie
|
|
#2465 |
|
Zadomowienie
|
Na forum wizaz ogłasza się DAMIAN-PŁOCK,WARSZAWA wiec nie mam pojęcia.Tam jest jego nr kontaktowy więc n do niego zadzwonię.Napisałam mu email i odpisał
Jestem z Płocka więc mi pasuje hihi
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2008-12-11 o 16:40 |
|
|
|
#2466 |
|
Rozeznanie
|
ja kupilam buty z kolekcji ślubnej ryłko. dostałam sporą zniżkę bo mam znajomego który taki sklep prowadzi
wybralam model raczej prosty, w ktorym bede mogla pozniej chodzic, latem czesto chodze w jasnych rzeczach takze buty sie nie zmarnuja bo juz kupowalam biale- nie slubne![]() a oto moje butki: http://www.e-rylko.com/index.php?pag...hpshop&Itemid=
|
#2467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Bardzo dziekuję za miłe powitanie ![]() A mam w ogóle takie pytanko do tych Dziewczyn, które robią w zajazdach lub restauracjach: ile płacicie za osobę na weselu?Czy to jest opłata za salę i w tym jedzenie???Bo my się dowiedzieliśmy z Tż, że w większości restauracji płaci się za dania, ciasta i owoce trzeba sobie samemu załatwic, no i oczywiście wódkę ![]() Jupik WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN, CUDOWNEGO ŚLUBU i SPEŁNIENIA MARZEŃ |
|
|
|
#2469 |
|
Wtajemniczenie
|
W mojej cenie za osobę mieści się wszystko poza tortem i alkiem
Także musisz uważać na menu
|
#2470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Agnusek ja buty mam zamiar kupić na targu albo w takim tańszym sklepie.
Ogólnie nie lubię białych butów więc ciężko było by mi się przekonać do noszenia ich na codzien. Ja płace 140 zł w tej cenie mam : 5 dań gorących albo 6 jeżeli zrezygnuję z jednego to wiejski stół gratis ciasta, napoje, owoce, deser-lody przystawki, kawa herbata, sałatki , pieczywo Ja muszę dowieść alkohol i tort. Myślę że to przystępna cena bo gdzie indziej za tą cene nie miała bym ciast, owoców i napoi. Acha i jeżeli osobno wiejsi stoł to 300zł i słodki stół też 300 a na nim fontanny czekoladowe 2 biala i ciemna czeko, owoce do maczania. Wiejski stól wezmę chyba zamiast dania gorącego, słodki na 100% odpada bo wątpie że do wódki by się ktos na czekoladę rzucił a poza tym właściciel mówił że jak był słodki stół to goście się w niego gapili a na parkiecie nikogo nie było.
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-12-11 o 16:56 |
|
|
|
#2472 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja szukam mojej wymarzonej biżuterii, ale nigdzie nie mogę znaleźć. Mam wizję jak on ama wyglądać, pełno zdjęć, ale nie ma takich nigdzie:/
Znalazłam super blog z biżuterią http://bialamagia.blox.pl/html/13107...146,169.html?1 Pani naprawdę ma talent, ale to jeszcze nie to co szukam Poatrzebuję biżuterii z kryształu górskiego w powiązaiu ze strebrem. Kolczyki muszą byćź długie i szerokie takie na stelażu...ehh chyba nei znajdę. Kiedyś znalazłam taką super firmę na allegro, podobał mi się u nich przepiękny stroik na grzebyku i od czerwca mieli mi zrobić cały komplet biżuterii tak jak chciała, cały czas się prosiłam i upominałam a oni co chwilę przedłużali, że wyślą w ciągu kilku dni zdjęcia prac i d..a blada, teraz ich nawet nie ma na allegro, bo chciałam ten stroik kupić.
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm...w restauracji w której chcielibyśmy urządzić wesele jest 150 zł/os., a osobno trzeba kupić ciasta, alkohol, owoce, podejrzewam, że tort i napoje gazowane również osobno
ojej to w porównaniu z Waszymi to zdziercy![]() Może jeszcze inne Dziewczyny się wypowiedzą
|
|
|
|
#2474 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
zdzierstwo!ja bym jeszcze poszukała innego lokalu
|
|
#2475 |
|
Rozeznanie
|
aha, i mam wreszcie wyrazne zdjecie mojej sukni
tzn moja bedzie biala a ta jest ecrudomi wszytsko zalezy od regionu chyba. u mnie 150zl za osobe to nie jest duzo. obejrzalam mnostwo restauracji i tylko w 2 byla taka cena. w reszcie bylo 160-200 za osobe. ja mam 180 za osobe bez tortu i alkoholu.
moja pasja Edytowane przez Elcia85 Czas edycji: 2008-12-11 o 17:01 |
|
|
|
#2476 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka suuuuuper!
|
|
|
|
#2478 |
|
Wtajemniczenie
|
Strasznie dużo płacicie. Ja nie robię w restauracji, więc się nie wypowiem. Mam osobno salę i obsługę. Moim zdaniem bardzo drogo Cię wyniesie, sam alkohol, napoje i ciasta to bardzo dużo kasy.
Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2008-12-11 o 17:22 |
|
|
|
#2479 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
cudo za ile??gdzie??co??jak?? PIKNA !!!!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2480 |
|
Rozeznanie
|
śliweńka cieszę się ze Ci sie podoba
to jest sukienka firmy jola-moda, model Matylda, kosztuje 1990 zl, jako ze zamowilam wczesniej to dostalam upust i place 1900zl. na stronie joli mody nie ma niestety tej sukni bo to nie ejst nowa kolekcja. suknia jest leciutka i jak ją zalozylam to juz wiedzialam ze ta i zadna inna
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy 110 od osoby za 2 dni (80zl za 1) - zalapalismy sie na promocje jak sie zapisywalismy to sala sie dopiero budowala i dlatego mamy w tym 5 goracych dan jedzonko kawa herbata itd.. slodycze i owoce...
wiem ze za alko kupuje sama napoje torty ciata sa tez osobno ale zaltwiane przez sale i w roznych hurtowniach tzn zalatwia to organizator slubu i jak zrobil nam kosztorys slubu to wyszlo 2 dni na 100 oosb za 22 tys jedzenie picie espol foto kamera itd.. bez noclegow alko i naszego oprzyzadowania wiec strojow kosmetyczke itd.. wiec naclego mamy bardzo tanio 20 zl za osobe wiec wyjdzie nam kolo 500zl za noclego alko za jakies max 4 no i my czyli caly slub kolo 31-32 tys.. postaramy sie zamknac.. bo pewno wyjda jakies dziwne koszty nieprzewidziane.. dlatego wiekszosc takich rzeczy ktore mozna kupujemy juz teraz...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2008-12-11 o 17:16 |
|
|
|
#2482 |
|
Wtajemniczenie
|
Elcia bardzo ładna
|
#2483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam na 100 osób x 140=prosty rachunek 14tys... ale myśle ostatevznie że bedzie z 80 bo Tż chyba zrezygnuje z co poniektórych czlonków swej famili...
+reszta spraw (sukienka kamera , foto DJ itd) jak liczyłam na 100 osób 25 tys ale tez brałam w gorę wiec mam nadzieje że około 23 lub mniej. |
|
|
|
#2485 |
|
Zadomowienie
|
ja już nawet nie licze bo mam dosyć.....tyle kasy za jedną noc,ale będzie co wspominać
my mamy na 95 osób za 140 od talerzyka.Też prosty rachunek
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
jupik, wszystkiego naj ![]() my placimy 90-95 zl/os (w dworku), w tym mamy 7 dan goracyych, multum przystawek, ciasta, owoce, tort. Tylko my z ciast i tortu rezygnujemy, wiec zaplacimy taniej, ale i tak trzeba bedzie zaplacic cukierni, wiec mam nadzieje, ze nas to i tyyle wyjdzie. Impra na 150 ozob. Po doliczeniu wodki, strojow, zespolu, i reszty oszacowalam, ze nasz slub wyjdzie nas ok 35 tys...
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
domiks ja place 130 zł/os. i musze dokupic swoje ciasta, tort, owoce i napoje (do 3 litrów na osobę). A cena w przyszłym roku może się zwiększyć o 10%.
Jakoś nie uważam że to masakrycznie dużo, a przynajmniej wiem, że ciasta będa takie jak lubię z mojej ulubionej cukierni. Owoce prosto z rynku od znajomem babki sprzedawczyni po niższej cenie no i alko teściu robi sam. A my kupujemy wino. ![]() w mim rodzinnym mieście są sale po 210 zł/osoba ale już nic młodzi nie robią - oprócz alkohoklu chyba.. |
|
|
|
#2488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to skąd masz zdjęcie Cytat:
210zł to dużo
|
|
#2489 |
|
Wtajemniczenie
|
Co tu dzisiaj tak mało się udzielacie? Ja wiem....jak mam więcej czasu na wizażowanie, to Was nie ma, a jak nie mamc zasu to produkujecie kilka stron dziennie haha
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry- widze ze o cenach dyskutujecie
to my za 150 zł mamy wszystko poza alkoholem (5 dan goracych, cale inne jedzenie, ciasta, owoce, tort, napoje zimne, cieple, gazowane i nie. Wszytsko jest w ilosciach nieograniczonych, napoje są tylko coca coli i tez nieograniczone ilosci plus soki cappy) Jedzenia jest na prawde full bo przetestowalismy sale juz na 2 weselach i na obu bylo tak samo duzo. obsluga jest niesamowita. z poprawinami wyniesie nas 175 zł ale na poprawinach jest zupełnie nowe jedzenie, inne ciepłe dania wiec o zadnym odgrzewaniu nie ma mowy. no i w cenie mamy apartament na dwie doby hehe acha Jupiku- wszytskiego najlepszego Elcia-suknia piekna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

), więc TŻ mnie zabiera do chińskiej restauracji
A na ślub wybiorę jakieś polskiego producenta. Mojej teściowej znajomy ma sklep z butkami, a i zniżka może wpadnie 

Poatrzebuję biżuterii z kryształu górskiego w powiązaiu ze strebrem. Kolczyki muszą byćź długie i szerokie takie na stelażu...ehh chyba nei znajdę. Kiedyś znalazłam taką super firmę na allegro, podobał mi się u nich przepiękny stroik na grzebyku i od czerwca mieli mi zrobić cały komplet biżuterii tak jak chciała, cały czas się prosiłam i upominałam a oni co chwilę przedłużali, że wyślą w ciągu kilku dni zdjęcia prac i d..a blada, teraz ich nawet nie ma na allegro, bo chciałam ten stroik kupić.
ojej to w porównaniu z Waszymi to zdziercy
za ile??gdzie??co??jak?? PIKNA !!!!
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)