|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kolorówka CHANEL, ESTEE LAUDER.
Cytat:
))
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
mam
|
|
|
|
|
#66 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
hej
podoba mi sie Blusher Chanel joues contraste 96 coprice Zużycie około 70%. W watku mam szachownice a poza watkiem: -roz diora z gabeczka Diorshow powder, kolor 003, poj 2g lekkie zuzycie -perfumy guerlain aroma allegoria,połowa z 75ml -baza pod podkład kryolan,połowa -podkład rozswietlajacy kryolan, prawie cala butelka
|
|
#68 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
odlewki/próbki 2 ml:
1. Dior Addict (ciemne) 2. CHLOE 3. Versace Cristal Noir 2. YSL Elle 5. Oriflame Saga 6. 2 razy 2ml Kate Moss Velvet Hour 7. 3 razy 2ml ESPRIT connect 8. Beckham signature for women 2 ml i Kylie Minogue SEXY DARLING 9. 2 azy 2 ml DAVIDOFF COOL WATER 10. 4 razy 2 ml BECKHAM INTIMATELY NIGHT DUŻE PRÓBKI kremów pod oczy: 1. LANCOME PRIMORDIALE na pierwsze oznaki starzenia się skóry wokół oka (4 duże próbki sephorowe) 2. BIOTHERM Age Fitness Power 2 Yeux - 4 spore próbki - Świetny krem pod oczy, łagodzący pierwsze oznaki starzenia się skóry. Zawiera koncentrat z liści oliwnych, ekstrakt z oliwek. 3. CLINIQE - 3 spore próbki ALL ABOUT EYES 4. Biotherm - próbla RIDES REPAIR przeciwzmarszczkowy. CIENIE pod oczy: 1. ELIZABETH ARDEN pochodzenie: z wymianki od Magsh - są super, ale dla mnie za jasne. zużycie - nikłe 2. ISA DORA - kupione przeze mnie w perfumeriiw w lutym 2008r. super fiolet i grafit. zużycie - najbardziej grafit - okolo 30% ale tak to prawie w ogóle nie uzywałam. SAMOOPALACZ AVONU Skin So Soft Krem do rąk Garniera |
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
zdjęcia
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
kremy i cienie
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za
1. Dior Addict (ciemne) 2. CHLOE 3. Versace Cristal Noir 2. YSL Elle 6. 2 razy 2ml Kate Moss Velvet Hour 7. 3 razy 2ml ESPRIT connect 8. Beckham signature for women 2 ml i Kylie Minogue SEXY DARLING 10. 4 razy 2 ml BECKHAM INTIMATELY NIGHT
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie [interesują mnie niektóre próbki zapachów-przede wszytskim addict]
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() Bardzo interesuje nie: -DIAMONDS 200ml -próbki kremów i zapchów (niektóre) Zapraszam
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie Cię zainteresuje za:
1. LANCOME PRIMORDIALE na pierwsze oznaki starzenia się skóry wokół oka (4 duże próbki sephorowe) 2. BIOTHERM Age Fitness Power 2 Yeux - 4 spore próbki - Świetny krem pod oczy, łagodzący pierwsze oznaki starzenia się skóry. Zawiera koncentrat z liści oliwnych, ekstrakt z oliwek. 4. Biotherm - próbla RIDES REPAIR przeciwzmarszczkowy.
|
|
#77 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a które jeszcze próbki chciałabyś za L'oreal Glam Shine- Natural Glow- 404 ? |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
[quote=tompola;10070965]Witam Ciebie
![]() Bardzo interesuje nie: -DIAMONDS 200ml -próbki kremów i zapchów (niektóre) mnie od Ciebie zainteresował balsam Tutti Frutti, puder STILA i damski krawacik ![]() czy te 3 rzeczy za balsam Armaniego? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

))