|
|
#511 | |
|
na drugie mam Irena
|
Dot.: Urodzeni w latach 70tych
Cytat:
jak było chcecie wiedzieć no było fajnie i ...drogo jak to w knajpach co niektóre dziewczyny sie tak zmieniły,że ciężko poznać ale wszystkie na plus wszystkie powychodziły za maż niektóre 10 lat temu a niektóre 2 mies temu. 3 mieszkają za granicą, jedna ma męża obcokrajowca. posiedziałyśmy,pogadaliśm y, wypiliśmy ,zjedliśmy pizze rodzinną ,odwiedziła nas nasza wychowawczyni ,potem pojechałyśmy na dyskotekę ale tam już za głośno na plotki więc została nam tylko zabawa dla mnie to było takie pierwsze oderwanie się od rodziny po ślubie
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, takie oderwanie się od rodziny powinno być conajmniej dwa razy do roku.
Co nam się nic nie należy? Idę robić kartkę na chrzest. |
|
|
|
|
#513 | |
|
na drugie mam Irena
|
Cytat:
|
|
|
#514 |
|
BAN stały
|
Jest takie powiedzenie że "każdy jest samolubem" ale ja uważam ze powinnam byc o wiele... o wiele ... bardziej samolubna !!!!!
I każda kobieta powinna dla WŁASNEGO dobra pracować . Jak nie pracujesz traktuja Ciebie jak domowa służąca !! |
|
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Żebyś wiedziała.
Ostatnio moja mama stwierdziła, że ja to mam tyle wolnego czasu. No i się pokłóciłyśmy. Bo ja czasami, za przeproszeniem, siku nie mam czasu zrobić. |
|
|
|
|
#516 |
|
BAN stały
|
BRAK WYROZUMIAŁOŚCI !!!!
Dorotko a co Ty na to jak bym potrzebowała jeszcze jedna kartke - tym razem odpłatnie ?? Dla zasłużonej koleżanki z forum !! |
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Na jaką okazję?
|
|
|
|
|
#518 |
|
BAN stały
|
W sumie bez okazji - taka wdzięcznosć za pomoc w prowadzeniu forum i wyrazy sympati dla miłej Basi !!
|
|
|
|
|
#519 |
|
na drugie mam Irena
|
Dorota a czy ty swoje karki wystawiasz na all, bo widziałam tam podobne
wiecie co mam dość tych lekarzy chciałam się zarejstrować do poradni K termin na 25 luty facet przyjmuje raz w tyg nie mam siły ja potrzebuję już
|
|
#520 |
|
BAN stały
|
U nas z rejestracja do lekarza jest to samo - umrzesz zanim ktoś ciebie zbada !!!
|
|
|
|
|
#521 |
|
na drugie mam Irena
|
dla mnie to jak w średniowieczu na całą gminę ileś tam tyś osób jeden gin raz w tyg zaraz do gazety napiszę
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, a u nas bez problemu można dostać się do lekarza.
To znaczy dobrze. Ewelinko, ja swoje kartki sprzedaję tylko znajomym i oddaję kuzynce do kwiaciarni w komis. Właśnie muszę narobić kartek na walentynki.. Ale kurcze wena sobie poszła. |
|
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Moniś a jakieś zdjęcie, czy obrazek tam dać?
Ja się ostatnio nieźle wystraszyłam. Ostatnią tabletkę antykoncepcyjną wzięłam w niedzielę i do dzisiaj nie miałam okresu. Ale okazało się, że to fałszywy alarm, parę minut temu dostałam. uffff |
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Acha, na kiedy ta księga?
|
|
|
|
|
#525 | |
|
na drugie mam Irena
|
Cytat:
a ja się przestraszyłam jak mi się znacznie powiększyły piersi,gdy wróciłam po przerwie ,mimo że wcześniej brałam te same to aż tak nie było
|
|
|
#526 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Ok
Czekam |
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, ale mi walentynkowo!
Muszę zrobić kilka kartek, a dla Tż nie mam pojęcia co zrobię. A wy dajecie coś swoim na walentynki? |
|
|
|
|
#529 |
|
na drugie mam Irena
|
niby coś tam daje, ale jakoś tak nie lubię tego święta wszędzie te serduszka aż mnie mdli ,za słodko
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ale mój chłop liczy pewnie na coś.
A ja nie mam zielonego pojęcia co wymyślić. |
|
|
|
|
#531 |
|
BAN stały
|
Mój to nawet pamietać nie będzie !!!!
|
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee
Na pewno nie zapomni. Już dzień wcześniej będą trąbić, że jutro walentynki! |
|
|
|
|
#533 |
|
na drugie mam Irena
|
ano właśnie wszędzie te serca gdzie sie nie ruszyć to ślepy by musiał być aby sie nie domyśleć ja wiem co dostanę kwiaty i wino jak zwykle a dla niego pomysłu nie mam przychodzą mi do głowy tylko droższe rzeczy
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
No drogie prezenty to odpadają.
Przecież nie zrobie mu kartki! Dam mu rachunki za zakupy, jakie robie przez internet! ![]() Chyba by się załamał. A tak nic nie wie i jest dobrze! No nie mam pojęcia!!! Pomóżcie. Najlepiej jakiś drobiazg.
|
|
|
|
|
#535 |
|
BAN stały
|
Dla chłopów to zawsze ciężko coś kupić - może jakiś niedrogi perfum , koszula , krawat , portwel, pasek
.????? Musze pomyśleć bo nic nowatorskiego nie nasuwa mi sie na myśl !!!!
|
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
No oddałam cztery kartki do kwiaciarni, ciekawe czy ktoś się skusi.
A co tam u Was?
|
|
|
|
|
#537 |
|
BAN stały
|
No kochama ja zaraz zamawiam dla znajomej karteczke u Ciebie - taka piekna ta dla Kasi że inni też takie chcą !!!
|
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
A prosze bardzo!
|
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczyny, mama założyła w Rybakowie internet.
Będziemy mogły plotkować nawet na weekend!!! |
|
|
|
|
#540 | |
|
na drugie mam Irena
|
Cytat:
wczoraj moja siostra pokazała mi co kupiła dla swojego faceta na walentynki czerwone pudełko otwierasz a tam wyskakuje misiu rechocząc i mówiący aj loviu śmieszne ale ona ma 20 lat, chociaż mój facet też by sie uśmiał ( że coś takiego mu kupiłam) a kiedyś napisałam kartkę i schowałam mu do kieszeni znalazł dopiero w pracy był mile zaskoczony
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.