|
|
#301 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
Z chęcią wymienię moje cienie:
- "11:59" PM - otworzony do testów 1g - MATINEE - otworzony do testów 1g - wymienione z rozwielitką - AFTER PARTY - nie używany 1g - wymienione z rozwielitką Na zamianę interesują mnie róże, primery i korektor "mint" ![]() Ewentualnie jeszcze próbka podkładu FAWN intensive
![]() Edytowane przez wiewiora1986 Czas edycji: 2009-03-11 o 17:05 Powód: dopiska |
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Ella wstawiam porównanie róży do Make it count z mojej wymianki. Słabe światło więc kolorki trochę przekłamane
|
|
|
|
#303 |
|
Zadomowienie
|
dorzucam
JOPPA blush -Serenity...( probeczka) reszta minerałow-mazideł w podpisie..
|
#304 |
|
Wtajemniczenie
|
szukam wszelkich cieni mineralnych( aczkolwiek szukam konkretnych kolorkow), w zamian mam rzeczy z mojego watku wymiankowego(link u dolu
minerałkow juz niet , oprócz cienia christmas carol, prawie pelny mini.Mam tez kilka mazidelek na wymiane, olej sliwkowy ok 14 ml z ZSK, odlewki hydrolatow, kocanka, lipowy
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dokladka: edm medium beige neutral intensive i apricot concealing buff'd
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...69&postcount=2
|
#306 |
|
Wtajemniczenie
|
Mineraly na wymiane:
pedzel EDM flat top (nowy) - na skunksika z EDM JOPPA podklad Lightest 2 Full coverage JOPPA podklad Light 2 Full coverage EDM podklad Olive Fair intensive EDM podklad Golden Fair intensive EDM podklad Medium Beige Neutral Intensive EDM podklad Sunkissed Fair Semi-matt EDM roz All Smiles EDM puder Start to Finish Kaolin Bronzer Sophia - Earthen Glow (cover me), probka w sloiczku - bardzo jasna oliwka Paula - jw - bardzo jasny zolty Astraea - Dreamworld (luna) Bellona - (luna) Branwen - (cloud) Korrigan - (sand) Whipped Creme - puder Whipped Strawberries - puder Vanilla Latte - podklad Blusche (original) French Vanilla - jw (full coverage) Ethiopian - jw (full) Rosie - puder Blusche Petal - roz Blusche Rossy - jw Light Cool - podklad Lumiere (cashmere) Light Cool - jw (Veena Velvet) Light Medium Cool - jw (Flawless) Light Golden - (FF) Fairly Light Golden - (VV) Fairly Light Golden - (Cashmere) Biscuit - podklad Buff'd (concealing) Flax - puder Buff'd Mais - primer Buff'd Love Spell - cien Pure Luxe Inspiration - jw Shadow Asp - jw Vanilla - jw zestaw Silknaturals do mieszania swojego podkladu - biala baza i bazy kolorowe (zolta, zlota, brzoskwiniowa i rozowa) + lyzeczka + sloik z sifterem Stir Crazy - piekny cien Silknaturals, ale do oczu brazowych (jest zielony, troche zlocisty), do moich niebieskich niekoniecznie W zamian szukam: pedzel EDM skunksik pedzel EDM eyebuki pedzel EDM do korektora pedzel EDM do cieni do powiek podklady MEOW - zolte 1 i 2 podklady Aromaleigh - kolory jw podklady Lauress - Subtle Gold i Yellow cienie do powiek - szarosci, roze, fiolety, zimne brazy, turkusy, granaty, delikatne niebieskie pressed EDM - Fair Yellow i Golden Fair Edytowane przez rocki Czas edycji: 2009-03-10 o 21:59 |
|
|
|
#307 |
|
Rozeznanie
|
Rocki
Za: Sandra - jw - bardzo jasny roz Keirston - jw - jasny roz Oddam: EDM Mint (nowy, sample w słoiczku) i któryś z cieni EDM Matinee lub Smokey Pink ( sample w słoiczkach, po jednorazowych testach) |
|
|
|
#308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
|
|
|
|
#310 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Silica z CS-jezeli ktoras z Was posiada ja w wiekszej ilosci to prosze o info i mam nadzieje,ze uda sie Nam dogadac deal
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktos ma na zbyciu cien EDM Cherry Fizz? Jestem cxhetna na caly lub odsypke
|
|
|
|
#313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#314 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#315 |
|
Wtajemniczenie
|
Dodaje:
- bronzer Pure Luxe (pelnowymiarowy) Sunkissed - sample Silk Naturals Perfecting Glow kolor Splendid - sample EDM semi-matte Sweet Almond |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#316 |
|
Raczkowanie
|
Mam na wymianę:
LUMIERE (próbki w woreczkach) 1.Light Medium Beige - Flawless Foundation 2.Light Medium Neutral - Flawless Foundation 3.Light Medium Warm - Luminese JOPPA (próbki w słoiczkach) 1.Light#1 - Soft 2.Light#2 - Soft Interesują mnie próbeczki różów, ewentualnie bronzerów lub podkładów w tonacji jasnożółtawej. |
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
MAZIDŁA
+ ekologiczny olej z jojoba ( złoty) z mazideł +hydrolat geraniowy ( mazidła) +olej zurawinowy ZSK Znajdziesz coś u mnie??
|
#318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dorzuciłam trochę EDM i LaurEss
Cytat:
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
evelinek_r ja bym była bardzo chętna na LaurEss:
- Delicate Ivory (Elemental)- sampel w słoiczku, użyty raz - Delicate Ivory (Ethereal)- sampel w słoiczku użyty 2 razy Napisz jakich konkretnie kolorów cieni szukasz? Czy róże chłodne mają być bardzo jasne, czy to bez znaczenia, czy matowe czy połyskliwe, czy firma też bez znaczenia? No i czym jeszcze prócz tego co piszesz można Cię skusić?
|
#320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i na pewno nie matowe. Firma bez znaczenia Ale nie wiem, czym Ty chcesz mnie kusić za dwie malutkie próbki. LaurEss sypie zdecydowanie mniej niż EDM. Mam nadzieję, że Tobie podpasują, dla mnie są zbyt...kremowe? Jeśli tak można określić podkłady w proszku.
|
|
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę Ci zaproponować Pink Lemodane (ale on dość jasny jest) i konkretniejsze Delightful i Tickle Me Pink, wszystkie z Joppa.Z fioletowymi cieniami u mnie raczej bieda, jedynie mam do zaoferowania odsypkę cienia Casual Friday z EDM. Napisz czy coś Cię interesuje, jak nie to będę szukać dalej. Zależy mi na tych podkładach bo formułę elemental bardzo lubię a ethereal zamierzałam przetestować i właśnie kolor delicate ivory też chciałam wziąć. Chcę się tylko przekonać czy nie będzie on dla mnie za jasny.
|
|
#322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A miałabyć może jakąś maleńką odsypeczkę Champane ?
|
|
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Champagne oczywiście też Ci odsypię, dużo nie mam, bo robiłam już odsypkę dla cathy, ale to co Ci dam na pewno na długo wystarczy, bo on mega drobinkowy jest. ![]() I do tego dorzuciłabym Ci te dwa róże z Joppa, którymi jesteś zainteresowana.
|
|
#324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na wymianę LHK (raz użyty,nie przypasował mi).W zamian chciałabym Flat Topa
Edytowane przez Jackie_S Czas edycji: 2009-03-14 o 13:55 |
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
mam do wymiany próbki EDM:
-Linen semi matte- tylko wypróbowana -Fairly light neutral intensive-1 użyta -Medium summer o.glo-2 razy użyta oddam za perfect matte i intensive, cienie i róże |
|
|
|
#328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#329 |
|
Zadomowienie
|
Kopiuje moj stary post...Moze ktos cos znajdzie
![]() Cienie RHEA-jesli srednio widoczne na zdjeciach to lepiej na pewno beda widoczne na str firmy -bronze goddes -merlot -plum passion -canyon clay -aurora -winter mauve 2 zdjecie -plum dream -imperial - desert sand - elusive 3 zdjecie -blue shimmer - midnight -sultry wine - retro 4 zdjecie -whisper opal -diamond -whisper cooper -blue shimmer 5 zdjecie cien-sultry wine ( mieniacy sie fiolecik,gdzieniegdzie widoczny brązik) RHEA- 1 g ( probka w słoiczku-moge rowniez zrobic odsypke) puder rozswietlający- Flash glow ( idealny do rozswietlania policzkow,łuków brwiowych ) RHEA 2,95g pierwotnie-teraz pewnie połowa 6 zdjecie pędzelek baby kabuki RHEA- uzyty kilka razy ( wyprany,zdezynfekowany) Jeszcze jeden zupełnie nowy gdyby ktos chcial sprobowac to mam pare probek korektorow,bronzerów, i mam probke Pearl beauty http://www.rhea.com.pl/index.php/home/produkty/118/0 EDM STF sunlight-rice finishing powder STF soft bronze-zost w woreczku na jakies 2-3 uzycie..( niewiele) finishing dust-zost 1/3 probki podkład-soft butter peach-zost ok 2/3 próbki sunlight corrector-w zastepczym pojemniczku joppa ale nasypie tyle samo co zmieści sie w poj EDM pod sitkiem ![]() JOPPA podkłady -podkład lightest 2 full coverage -French toast- simple radiance korektor medium-nowy korektor light 2x- jeden nowy ,drugi raz mazniety pod okiem ( woreczki) cienie: samantha ( nowy) purity (nowy) blush serenity LUMIERE medium warm-flawless foundation-spr na ręku BUFFD -podkład chamois ( original) -podkład moccasin (light) -pigment-cooper penny MEOW Podkłady Frisky ( 2) occitat - formuła FF Frisky (2) occitat PP- oba uzyte kilkukrotnie MAZIDŁA + ekologiczny olej z jojoba ( złoty) z mazideł +lecytyna sojowa HLB 7 +JEDWAB ( PROSZEK) +hydrolat geraniowy ( mazidła) +kremobaza ( Fitomed) +SKRZYP (Ziele-Fitomed) +kwas mlekowy ( 30%) j.w + niacynamid B3 +olej zurawinowy ZSK kompozycja witaminowa "all in one" ZSK ( 5g) http://www.zrobsobiekrem.pl/?200,kom...222;all-in-one” moja WISHLISTA ( minarały,mazidła) -zelowy czarny eyeliner CS EDM Pedzle: Eye kabuki long handed kabuki korektory -aussie me perk me up -multi tasking -pearl beige pudry wykanczajace -natural reflections light prasowaniec -golden fair -ewent fair yellow JOPPA cien do brwi- brows sable podkład- praire wheat - honey bisque brązer-bahama bronze -cranapple MEOW manx- sleek1, frisky 2 angora- 1,2,3 chartreux- 1, korat- 1,2 Interesuje mnie formuły FF i PP ( najlzejsza niestety nie dla mnie )PURE LUXE eraser-mazidło podkłady-maize april's mix cienie: -cocomint -russet MAZIDŁA poszukuje ceramidów z naturalisa..( na gwałt ),propylene glycol żeń-szeń, karagenianu,ekologicznego oleju z rózy pizmowej i maski trójalgowej( mazidla) oraz- -Bioderma- Photoderm anti age SPF 30 - Photoderm AKN Mat SPF 40 -Photoderm AR SPF 50 -Iwostin spf 30 najchetniej próbki
iwona wymianka kosmetyczno-azjatycka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=906586 super ksiazki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...06#post6154806 Edytowane przez milena72 Czas edycji: 2009-03-16 o 22:31 |
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Posiadam skunklessa (raz użytego dla wypróbowania). Byłabyś zainteresowana wymianą?
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

, oprócz cienia christmas carol, prawie pelny mini.

i na pewno nie matowe. Firma bez znaczenia