|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących :D
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, np. odrabiają znienawidzone prace domowe![]() A z zatrudnianiem księży to już w ogóle oddzielny temat. Jak tylko o tym myślę, to złość mną trzęsie. Co roku we wrześniu straszę łódzką kurię "Gazetą Wyborczą", bo inaczej nie mogę się doprosić o nauczyciela religii. I już w połowie października ksiądz jakiś się pojawia!![]() Ach, gdybyż rodzice chcieli z dyrekcją rozmawiać normalnie, po ludzku, zaproponować coś, wyjść z jakąś inicjatywą, pomysłem, - skakałabym do góry z radości. Ale tak nie jest . Kiedyś na hasło "organizujemy piknik rodzinny" zgłaszało się mnóstwo zaangażowanych mam i tatusiów. Ubaw mieliśmy wszyscy. A gdy w zeszłym roku organizowaliśmy czerwcowy happening, przyszła zaledwie garstka znudzonych rodziców, wkurzonych, że muszą np. rzucić beretem, czy rozwiązać z dzieckiem sznurowadła na czas.![]() To wszystko idzie w złym kierunku... ![]() Tereniu, zagaduj, prosiemy, prosiemy! Cytat:
Cytat:
Moja Hanka, jadąc na swoim trójkołowcu rzekła, wyraźnie z siebie zadowolona: "Ale jestem super kierowniczką" ![]() A tak w ogóle to proszę i mnie poprzytulać, bo znów jestem chora. ![]() ![]()
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Na moje ramię się mieści! Może to zależy od ilości warstw ciuchów. Poza tym wewnątrz miałam zapasowy pasek, który można przypiąć zamiast tego ucha. Znacznie dłuższy.
|
|
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
aaaa...chacha .... nie ma sprawy .... zaraz po Twoich zamieszczę swoje
:przytul :A cóż Wy tak, Siostry i Bracie w Wymiataniu, nie wymiatacie dziś? ![]() Śpicie? czy w domu wymiatacie? (bo ja dziś trochu wymiatalam w domu, w okolicach okien wymiatałam
|
#4894 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ja akurat spałam
![]() A teraz w sumie nic nie robię, mleczko piję... |
|
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu - poprawy nastroju życzę
Mskladaczku - zdrówka Winter76 zdrowia dla potomka Margot45 gratuluję udanych zakupów ![]() Kijanko Agaa13 - zdrówka dla synka ![]() Taka To ja sobie pozwolę przytulić tak delikatnie ze względu na mój gabaryt ![]() Cytat:
![]() Ale znikam bo komputerów mam już dziś po uszy. A wymiatał będę jutro po parapetach podczas mycia okien .
|
|
|
|
|
#4896 |
|
rude jest piękne:)
|
Jestem ,jestem jeszcze nie spie
![]() Mam powazny problem ,planuje co zrobic na swieta i ...... chyba okna trzeba umyc ,a jakos mi nie podrodze z tym myciem ![]() Sasiu ![]() Tharonie ,a moze tak z tym myciem sie przeniesiesz ciuuuuuut dalej i o zachod kraju zahaczysz?
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko na chwilę życzyć Wam dobrej nocki i zmykam do spania.
Wymęczyły mnie te dzisiejsze zakupy ![]() Za to jutro znowu zapowiada się przepiękna pogoda, na samą myśl micha mi się cieszy
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wpadłam na chwilę życzyć spokojnej nocy.
Podsumowanie mojego dzisiejszego dnia w pracy: Dlaczego ja muszę sobie bardzo, bardzo zasłużyć na urlop? . Wybaczcie marudzenie Wpadnę jutro wieczorem poczytać co u Was, a teraz szybka kąpiel i do łóżka, bo pobudka o 6.00.
|
#4899 | |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
#4900 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dobrej nocy
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
Namasté
Doczolgalam sie w koncu do komputera- po dobie prawie w agonii...jednak kuracja daje mi sie we znaki mocniej niz sie spodziewalam- wiem, ze cos za cos i jesli chce pozytywnych rezultatow, musze sie pogodzic ze skutkami ubocznymi ...ale Leukeran wywraca mnie na lewa strone i tak zostawia ![]() Chcialam ukochac Kijaneczke i pogratulowac straty 2 kg![]() Skladaczku- kichaj na alergie i nie daj sie Joasiu- ![]() Winter, Agoo- zdrowia dla wszystkich czlonkow rodziny ![]() Takiej- gratuluje nowego, jasnego, czystego i pelnego oblicza lodowki , a Margotce udanych sprawunkow![]() Szkoda, ze gdy jestem w stanie utrzymac sie w pionie i pisac posty, jestem na Forum sama ![]() Na szczescie moge Was podczytywac![]() Milego czwartku Zostawiam piesn poranna ode mnie: Biale Paski
|
|
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie o świcie Wymiataczki
Cytat:
Mariolu ![]() Katt - dużo siły życzę i mnóstwo pozytywnej energii przesyłam ![]() Miłego dnia. |
|
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
Kijaneczko, -2 kg. gratuluję, ale metoda mnie przeraża ![]() Widzę, że zdecydowana większość lubi dzwony o 6-tej rano? A w ogóle to miałam tyyyyyle do napisania, a chyba przez me choróbsko "siakieś" zaćmienie mam i nie pamiętam co chciałam powiedzieć No masakra jakaś
|
#4905 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajne są Cytat:
Trzy razy wystarczy? ![]() Cytat:
Nie cierpię tej czynności Mariolu ![]() Cytat:
Zdrowia i siły do walki z chorobą życzę Znów zostałam na kilka dni słomianą wdową. TŻ pojechał do babci do Niemiec. Dostał wytyczne i kartkę z nazwami produktów z linii Jil Sander Suncare które - jeśli oczywiście znajdzie wolną chwilę na wypad na zakupy - może uda mu się dla mnie upolować. Oby Skomplementowana dziś zostałam za wszystkie czasy, co prawda komentarze nie dotyczyły perfum - a rozsiewam dziś elektryczną woń Escentric01 - a płaszcza, bluzki i włosów ale to też jest bardzo miłe Miłego dnia, Kochani Edytowane przez homyk Czas edycji: 2009-04-02 o 09:35 Powód: lit |
||||||
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Powitać Piękne Panie W. i Przystojnego Pana W.
![]() Cytat:
![]() po troszku, ale częściej ![]() ![]() moja prrr...aca wrrr...e do zobaczenia za trochę
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, ponieważ zapomniałam multicytować, to na pewno zapomnę o wszystkim, co chciałam napisać.
Ale tak: Kijanko, ubawiła mnie Twoja opowieść i wiesz, nabieram coraz większej ochoty na wycieczkę do Torunia Mam 4 kg do zrzucenia, więc dwa pyszne posiłki w Twojej knajpce i po sprawie ![]() Sasiu, a wiesz, ze ja też jestem znowu chora? Drugi raz w tym miesiącu, wrrr. Chyba za gwałtownie zrobiło się ciepło i zarazki mnie dopadły ![]() Poza tym dziękuję za życzenia poprawy nastroju Wam wszystkim A dziś jadę na szkolenie, wracam w sobotę i będę tęsknić za Wami
|
#4908 |
|
|
Bry
![]() Za oknem slonce w glowie zielono a przede mna kuuuubek kawy .Katt Tomku szkooooooda ![]() E zapisuj sobie co mialas....napisac Homyczku mnie wcale nie dziwia te komplimenta BigeM tak se Piesn na dzis
|
#4909 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Lubię duże gabaryty...![]() ![]() O, żesz ! Mariolu, uważaj na siebie i maluszka i oszczędzaj się po prostu. Zmęczenie i stres to nie są stany pożądane w Twoim stanie - alem się wymądrzyła ![]() Niech pomyślę... ![]() . Może być! ![]() Wiecie, że znakomicie przytulacie?!!! Naszprycowałam się na noc rozmaitej maści prochami w ilościach, o których mowa w ulotce jako "przedawkowanie" , ale postawiło mnie to na nogi. I choć dalej pieję jak zarzynany kogut, to już przynajmniej mogę oddychać Hm... Przynajmniej byłoby po kłopocie... i po zatokach!![]() Cytat:
![]() Cytat:
.Ja też dziś zaliczyłam jeden, ale taki konkretny , wyrażony w prostych budowlanych słowach . I też mi się podobał, a co!Katt - ![]() Szóstoklasiści piszą sprawdzian. Niniejszym rozpoczęłam w pracy egzaminacyjny maraton, który zakończy się po maturach, 21 maja ![]() ![]() Miłego dnia, Ludziki!
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2009-04-02 o 09:34 |
|||
|
|
|
#4910 |
|
|
Joasiu my tez bedziemy za Toba tesknic
![]() przeto wysciskujem Ciebie mocno i calujem---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Sasina jak trza bydzie ,to urwe i nie tylko glowe mam nadzieje,ze wytrzymasz ten maraton biorac pod uwage Twoj stan zdrowka
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
![]() Alez piekny dzien Katt, kicham na alergie naszprycowalam sie czym trzeba i dobrze oddycham mam nadzieje, ze wystarczy tego, strasznie nie chce sie w sterydy pakowac.Tobie duuuuuuuuuzo ![]() Mariolu Irko_Prezes, czemi sie zakupami nie chwalisz?
|
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Już wiem - zdrowia Chorowitkom (łączę się w bólu) i poprawy nastroju wszystkim Smutasom Mariola, proszę o siebie dbać podwójnie, bo inaczej BigMamo - postaram się Tylko jak będę w pracy - nie da rady Zostają popołudnia i wieczory
|
#4913 | |
|
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej
Dzisiaj to juz prawdziwa wiosna Moje futra leza pokolem na sloncu i wygrzewaja brzuszyska Katt, trzymaj sie dzielnie ![]() Joasiu, nam tez bedzie sie do Ciebie cknilo Chorowitkom duza zdrowia Wczoraj w koncu przemoglam swoja niechec do lazenia po sklepach i wybralam sie do Arkadii i kupilam sobie o dziwo kika rzczy - naszyjnik +kolczyki, szara kurteczke z mega wielkimi guzikami i bezowy plaszczk z brazowa stebnowka A teraz zmykam na lono natury troche sie polenic
|
|
|
|
#4915 |
|
Piers do przodu
|
Chorującym
Przygnębionym ![]() Mariolu Wszystkim pozostałym Wymiataczkom i Wymiataczowi
|
#4916 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dzień dobry. Ja idę jeszcze z pół godziny pospać
a potem do fryzjera.Miłego dnia. |
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu, wracaj prędko
Ech, ja o 6.30 szyby w aucie skrobałam ;( Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-04-02 o 10:05 |
|
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
hej, hej
![]() widzę, że tu jakiś pomór wiosenny panuje, trzymajcie się dziewczyny i zdrowiejcie szybko ja się dziś po raz pierwszy ubrałam wiosennie, po dwóch dniach przegrzewania, a słońca na razie niet i zimno na dodatek
|
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Ten typ tak ma
i sama nie wiem, co zrobić Nie śpię do 3-4 w nocy, a z wstawaniem tragedia
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz dla odmiany się wzruszyłam ![]() Moc tego wątku jest wielka, lubię się tu pogrzać - gniot w środku ciut mniejszy dzięki Wam ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Contaxie, dawaj foty ![]() A zakupów gratuluję
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

bo jak byscie mi pozwolili ,to zagadalabym Was na smierc

Jak tylko o tym myślę, to złość mną trzęsie. Co roku we wrześniu straszę łódzką kurię "Gazetą Wyborczą", bo inaczej nie mogę się doprosić o nauczyciela religii. I już w połowie października 
. Kiedyś na hasło "organizujemy piknik rodzinny" zgłaszało się mnóstwo zaangażowanych mam i tatusiów. Ubaw mieliśmy wszyscy. A gdy w zeszłym roku organizowaliśmy czerwcowy happening, przyszła zaledwie garstka znudzonych rodziców, wkurzonych, że muszą np. rzucić beretem, czy rozwiązać z dzieckiem sznurowadła na czas.
? Na moje ramię się mieści! Może to zależy od ilości warstw ciuchów. Poza tym wewnątrz miałam zapasowy pasek, który można przypiąć zamiast tego ucha. Znacznie dłuższy.

.

Na szczescie moge Was podczytywac

na wypad na zakupy - może uda mu się dla mnie upolować. Oby