|
|
#121 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
![]() Cytat:
łacze sie z Toba w bolu, tez nie chcialam pokemonow ![]() a mo juz urosły dwie btw powiedzialam tacie zeby mnie dzisiaj zapisal do dentysty... ![]() Cytat:
ktora dała taki tag ? nie bedziemy biły ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nawet mam gdzies zeszyt z notatkami ale skonczylo sie po 2 tygodniach ![]() ale chce sie pouczyc troche hiszpanskiego:d Cytat:
Cytat:
ale anonimy jakiej teresci przychodza? ----------- dzien dobry Dziunie ![]() Martyna pierwszy post wyglada bardzo ładnie ![]() wrocilam z imprezy dosyc pozno ale nie chce mi sie spac .fajnie bylo. emotki;/ |
|||||||
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tja, a pewnie nawet nie wiecie, że te słynne stare farelki były produkowane w Kętrzynie ;] iha ! nawet do dzisiaj zwyczajowa nazwa Philipsa w Kętrzynie to po prostu "Farel" ![]() także tego.. pamiętajcie na maturze z geo : na mazurach duże firmy to : Majonezy Kętrzyńskie, MTI furninova(meble) i Philips Lihgting Mazury wszystko u mnie w Kętrzynie i znane na cały świat za to koło Justyny mleczarnia Turek ![]() kto się jeszcze pochwali reginalnymi firmami lub wyrobami? ![]() ale mam durny humor dzisiaj -.- hah. a tak w ogóle to Beata, nie mówiłas mi, że idziesz na jakąś imprezę
|
|
#123 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
iiii sa tam jakies inne zakłady ale szczerze mało interesuje mnie too , o ! ![]() . ide sie jednak polozyc na chwile ![]()
|
|
|
|
|
#124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak tam impreza? Przyjechała do Was policja? ![]() Cytat:
Nie dajcie się [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13910510]maura ? ktora dała taki tag ? nie bedziemy biły [/QUOTE]A teraz będziemy maurzystkami ![]() Cytat:
![]() Bo to był taki spontan Dowiedziałam się 3 h przed ![]() -------------- Dzień dobry , Żbiki ![]() Fajnie było na imprezie, imprezie Wróciłam o 3:30 i dziś mnie obudził telefon o 8:50 i znowu wyruszam Ale zrobiłam się rozrywkowa
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-08-26 o 09:30 |
|||
|
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
witam, zamierzam "podłączyć" się pod wasz wątek... można?:P
widzę, że gadacie tu nie tylko o maturach:P ale ja chciałabym właśnie do nich nawiązać... czy wy już macie sprecyzowane co chcecie zdawać...? ja nie i przez to już nawet spać nie mogę
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13911179]witam, zamierzam "podłączyć" się pod wasz wątek... można?:P
widzę, że gadacie tu nie tylko o maturach:P ale ja chciałabym właśnie do nich nawiązać... czy wy już macie sprecyzowane co chcecie zdawać...? ja nie i przez to już nawet spać nie mogę [/QUOTE]Oczywiście, że można ![]() Gadamy zwłaszcza NIE o maturze ![]() ![]() ![]() Plany mamy sprecyzowane mniej-więcej. W pierwszym poście są napisane
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
i czego brechtacie z mojej "maury"?
![]() dopiero teraz zobaczyłam, że literówkę zrobiłam ;P ale poprawiłam ;P Beata, jak chcesz możesz być małżystką ;P ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13911179]witam, zamierzam "podłączyć" się pod wasz wątek... można?:P widzę, że gadacie tu nie tylko o maturach:P ale ja chciałabym właśnie do nich nawiązać... czy wy już macie sprecyzowane co chcecie zdawać...? ja nie i przez to już nawet spać nie mogę [/QUOTE]hejka ![]() jasne, witamy gorąco ![]() mamy mniej-więcej sprecyzowane plany ![]() tak jak Beata już pisała - pierwszy post ![]() skąd jestes? ![]() bo na imię masz pewnie Patrycja (ale błysnęłam spostrzegawczością, co?
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę być
![]() To ja spierniczam (uwielbiam to słowo Będę później. Miłego dnia
|
|
#129 |
|
Przyczajenie
|
witam, ja też dołączę się do Was, tym bardziej, że bardzo tu wesoło
![]() z tej strony też oczywiście maturzystka 2010, której bardzo, ale to bardzo nie chce się uczyć.. i zamierza się już niedługo za to wziąć ![]() więc jeszcze raz witam ;* |
|
|
|
#130 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kociaki
Kto nas pod.pier.dolił ? ![]() Cytat:
Chętnie pomogę.Albo mogę Ci napisać ogólne zasady wymowy to już łatwiej będziesz miała. A ja chcę się nauczyć czytać cyrylicę. Na razie. ![]() Cytat:
![]() A ja się pochwalę Ceramiką Opoczno. Nasze płytki też na cały świat znane. I niedaleko mnie Ceramika Paradyż, tez się znane robią. [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13911179]witam, zamierzam "podłączyć" się pod wasz wątek... można?:P widzę, że gadacie tu nie tylko o maturach:P ale ja chciałabym właśnie do nich nawiązać... czy wy już macie sprecyzowane co chcecie zdawać...? ja nie i przez to już nawet spać nie mogę [/QUOTE]Cytat:
|
|||
|
|
|
#131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd jesteś, jak masz na imię? ![]() co zamierzasz zdawać na maturze? ;> nie opuszczaj nas Cytat:
żeby na jej impreze nikt nie zwrócił uwagi ![]() na razie jeszcze nie będę się tego hiszpańskiego uczyła (matura.. :p ale po maturze )a cyrlica jest prosta ![]() jak coś to też możesz do mnie walić, powiem Ci co i jak ;*każdy zna mam z Opoczna płytki w całej chacie ![]() a Paradyż brzmi "zagrabanicznie" zaraz muszę iść na pocztę i po zakupy -.- łeee.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
no kurcze nie! ja sobie wypraszam
ja was wcale nie olałam :P tylko jak dla mnie za szybko pędzicie nie nadąrzam czytać tego co piszecie ale obiecuje poprawe
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13911179]witam, zamierzam "podłączyć" się pod wasz wątek... można?:P widzę, że gadacie tu nie tylko o maturach:P ale ja chciałabym właśnie do nich nawiązać... czy wy już macie sprecyzowane co chcecie zdawać...? ja nie i przez to już nawet spać nie mogę [/QUOTE]pewnie że można Witamy ;]]Co dziewczyny będziecie zdawać na maturze?
|
|
#134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech no się tylko tu pojawi ![]() Rodzice rosyjskim jako tako władają. Do nich mam bliżej. I jak się tej cyrylicy nauczę to już język się łatwiejszy zrobi. Bo fonetycznie to on podobny do polskiego trochę jest. A jakby się tak czeskiego nauczyć To chyba już żaden problem.Toruńskie jedynie kojarzę. Wszędzie te Opoczyńskie płytki są. W ferie byłam w Zakopanem, to cały budynek w którym mieszkaliśmy w opoczyńskich płytkach. Cytat:
Normalne spamerskie tempo
|
||
|
|
|
#135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mleczarnie Turek i owszem ![]() u mnie jest fabryka kostki brukowej i innych wyrobów betonowych - Jadar ;D fabryka napojów Zbyszko xD niedawno jeszcze była mleczarnia RolMlecz, ale się połączyli z Mlekpolem i nie wiem gdzie teraz jest ;P fabryka broni "Łucznik", kiedyś produkowali też m.in. maszyny do szycia ;P no i kilkadziesiąt km od Radomia jest browar Warka i chyba tyle ;P Cytat:
piernik ;> ja szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę ;P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wcale nie taka dobra, reklamowaliśmy ją . A Zbyszko to znam, znam. Z tym weselem co byłam mi się kojarzy. W autobusie powrotnym królował Sprytny Zbyś. ![]() Mam maszynę z Łucznika, poczciwa staruszka .A za Warką nie przepadam. A wina Warka to też tam produkują ? Owoce leśne itd. ? |
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Ty to masz tam wprawe to wiesz
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te wina też w Warce, ale w innym miejscu ;P ja dzisiaj idę na 15. na ploty ;] szczerze mówiąc niezbyt mi się chce, ale nie miałam jak odmówić, bo koleżanka najpierw zapytała czy coś dzisiaj na 15. zaplanowałam, a potem, że mam wpaść ;] no i się od jednej nasłucham jak to piła w te wakacje, a druga będzie opowiadać o tym jaki cudowny jest jej chłopak, jak było świetnie z nim, a po jakichś 15-20 minutach będziejęczeć, że tęskni za nim ;] ale przynajmniej nie będę bezczynnie siedzieć w domu ;P
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
co ja tutaj widze, nowy watek otwarty
i już w nim tyle spamuwczoraj miałam 3 część mojej 18stki. Skończyło sie śpiewach podczas powrotu do domu, oczywiście dziewczyny [które nie zdają matury w tym roku] zadedykowały mi piosenkę "Już za rok maturaaaaa" xD po za tym bardzo wesoło było ![]() a ja nadal śmigam na wykłady, wykładowca jest genialny!
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
a jest tu jakaś maturzystka której nie spieszy się tak jak mi do prawka??
|
#141 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13911179]witam, zamierzam "podłączyć" się pod wasz wątek... można?:P
widzę, że gadacie tu nie tylko o maturach:P ale ja chciałabym właśnie do nich nawiązać... czy wy już macie sprecyzowane co chcecie zdawać...? ja nie i przez to już nawet spać nie mogę [/QUOTE]Cytat:
Cytat:
A tak w ogóle, to dzień dobry. Wstałam właśnie xD ;P Idę sobie zrobić coś do jedzenia, bo umieram z głodu. Kapliczka ;]
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
||
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tata mnie zatrudnił jako kucharkę na ten tydzień
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#144 | ||||
|
Konto usunięte
|
widzę, że gadacie tu nie tylko o maturach:P ale ja chciałabym właśnie do nich nawiązać... czy wy już macie sprecyzowane co chcecie zdawać...? ja nie i przez to już nawet spać nie mogę [/QUOTE]hej ![]() a tytuł nazwa wątku to tylko taka zmyłka Cytat:
Cytat:
![]() to też Cytat:
![]() Cytat:
ja na szczęście dzisiaj nie gotuję ![]() dzień dobry |
||||
|
|
|
#145 |
|
Konto usunięte
|
BeaS
mtynai i wszyscy: witam czytalam wlasnie rety to chyba ja tylko pozostaje niesprecyzowana... chcialabym chemie ale dla mnie za trudna raczej chyba ze jakies korki wezme... bo teraz upatrzylam sobie kierunek na UMSC chemia środkow bioaktywnych i kosmetyki czy jakos tak ale to w lublinie... a ja jestem z krakowa... chcialam isc na kosmetologie ale 500 zl miesiecznie i juz nie wiem co mam robic...![]() mtynai jak sie domyslilas?! brawa za spostrzegawczosc
|
|
|
|
#146 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Pozmieniałam trochę kolejność cytatów
![]() Cytat:
![]() Wiesz, ile on ma kaloriów? ![]() Cytat:
ale anonimy jakiej teresci przychodza? [/QUOTE] Do mamy... Ostatnio był tekst (jak byłam na tym biwaku), że ktoś chciał mnie "unieszkodliwić" na imprezie (i tak było, po 2 kieliszkach i piwie padłam, chociaż nigdy nie miałam takiej sytuacji...), rodzice przestraszyli się nie na żarty. Podejrzewają, że ktoś mi czegoś dosypał. Ale ten ktoś przeprosił za telefony i że już więcej nie będzie... Mam nadzieję, ze już się skończy. Tż zerwał kontakty z tą dziewczyną, ale pewnie nigdy się nie dowiemy kto to robił, czy ona, czy ktoś z jej otoczenia, czy w ogóle ktoś inny...Teraz już mam nadzieję, że wszystko przycichnie. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13910510] rosyjski jest potrzebny Pewnie, szczególnie, że jak my będziemy mieli po 30-40 lat, to pokolenie osób, które się uczyło masowo ros, tj my ang już będzie na emeryturze ![]() Cytat:
A nie, Bakoma jest kawałek ode mnie, ale też mleko zbierają z tych terenów ![]() Martyna, wybacz, nie kojarzę żadnej firmy z tego, co napisałaś ![]() Cytat:
A może tak jak maturzystki 2009 mają "maturzyścia", my może sobie zróbmy "małżystki" No proszę, taka grzeczna Beatka kiedyś była ![]() Cytat:
![]() I witam nowe maturzystki ![]() Ha, teraz Martyna będzie dopisywała
|
|||||
|
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13913982]BeaS mtynai i wszyscy: witam czytalam wlasnie rety to chyba ja tylko pozostaje niesprecyzowana... chcialabym chemie ale dla mnie za trudna raczej chyba ze jakies korki wezme... bo teraz upatrzylam sobie kierunek na UMSC chemia środkow bioaktywnych i kosmetyki czy jakos tak ale to w lublinie... a ja jestem z krakowa... chcialam isc na kosmetologie ale 500 zl miesiecznie i juz nie wiem co mam robic...![]() mtynai jak sie domyslilas?! brawa za spostrzegawczosc [/QUOTE]Ja też tak naprawdę nie wiem co będę robić ;p To tylko plany, ale całe 3 lata obijałam się i nie uczyłam się biologii ani trochę. Teraz w tym roku będę musiała to nadrobić. To i nie tylko to. I co z tego, że Lublinie? ;p Są akademiki, stancje...
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
<żółwik>no z czym niby ;> nie mów mi, że z klubem siatkarskim ![]() pijak! a na mnie gadają... ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13913982]BeaS mtynai i wszyscy: witam czytalam wlasnie rety to chyba ja tylko pozostaje niesprecyzowana... chcialabym chemie ale dla mnie za trudna raczej chyba ze jakies korki wezme... bo teraz upatrzylam sobie kierunek na UMSC chemia środkow bioaktywnych i kosmetyki czy jakos tak ale to w lublinie... a ja jestem z krakowa... chcialam isc na kosmetologie ale 500 zl miesiecznie i juz nie wiem co mam robic...![]() mtynai jak sie domyslilas?! brawa za spostrzegawczosc [/QUOTE]ooo koleżanka z Krakowa ja jakbym tam mieszkała, to bym nie brała pod uwagę żadnego innego miasta do studiowania
|
|
#149 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cześć
W ramach walki z uzależnieniem dopiero teraz włączyłam komputer Cytat:
![]() Cytat:
![]() To chyba jednak był fałszywy alarm No proszę, jaka dusza towarzystwa ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13911179]witam, zamierzam "podłączyć" się pod wasz wątek... można?:P [/QUOTE] Cześć, pewnie że można ![]() Święta prawda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nic nie wiem Cytat:
![]() Cytat:
Mnie też, zupełnie nie wiem czemu
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
a Lublin miastem drogim nie jest
mój brat zaczyna od października tam studia i z 3 kolegami wynajęli sobie 3-pokojowe mieszkanie, ponad 60m kw, na pierwszym piętrze, umeblowane za 1600zł miesięcznie (już ze wszystkimi opłatami), to wychodzi po 400zł na głowę... dobra lokalizajca, bo niedalko uczelni, przystanek autobusowy zaraz koło bloku...a akademiki kosztują coś ok. 350zł miesięcznie.. z tym, że jak ktoś mieszka z rodzicami i studiuje to odchodzą koszty wynajmu mieszkania/akademika, a to zawsze te kilkaset zł. w kieszeni
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.

Przecież spokojnie w 2 h można się wyrobić
szkoda, żeby 5 lat nauki się zmarnowało 

ja was wcale nie olałam :P tylko jak dla mnie za szybko pędzicie nie nadąrzam czytać tego co piszecie
Niech no się tylko tu pojawi 
chcialabym chemie ale dla mnie za trudna raczej chyba ze jakies korki wezme... bo teraz upatrzylam sobie kierunek na UMSC chemia środkow bioaktywnych i kosmetyki czy jakos tak ale to w lublinie... a ja jestem z krakowa... chcialam isc na kosmetologie ale 500 zl miesiecznie i juz nie wiem co mam robic...