|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jest jakiś szyld czy coś? bo szukalam ostatnio z siostrą z ciekawości nic obeszlam wszystko...Magialenka-ale mieliście przeżycia-hehe-już się na życie męża targnąc chciała, no jaka Małgosia-ależ ci się mężuś trafił-stripitiz za striptizem,no,no ![]() Amirko-boskie zdjątka!!!!! zwłaszcza, to na ławeczce i te kolorki![]() czy Twoja fotografka ma jakąś stronkę? |
|||
|
|
|
|
#602 |
|
Rozeznanie
|
Małgosiu właśnie oglądałam zdjecia Twojego bukietu i dekoracji kościoła na blogu Liwaczki... sliczne, delikatnie i z klasą tak jak lubię
![]() Amirko dziekuje za zdjecia wyglądacie pieknie i młodo i do tego jak wpatrzeni w siebie |
|
|
|
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
|
ślubujemy na poczekajce
Cytat:
|
|
|
|
#604 |
|
Raczkowanie
|
Fragolinka mam pytanie-którędy tam wejść???!!!???
jest jakiś szyld czy coś? bo szukalam ostatnio z siostrą z ciekawości nic obeszlam wszystko...Hihihi No fakt, Karol jest trochę ukryty Ja weszłam przez hotel Lublinianka, a wyszłam bocznym wyjściem na Kołłątaja (tam jest jego szyld) Grafik na 2010 póki co nie istnieje, a na czerwiec przyszłego roku spokojnie można umawiać się w lutym-marcu. Podaję też namiary: 691 089 136. I jeszcze gdyby ktoś potrzebował kontakt do Oli Szymanek - 509 504 200
|
|
|
|
|
#605 |
|
Rozeznanie
|
mimo wszystko dziękuje za chęć pomocy
|
|
|
|
|
#606 |
|
Raczkowanie
|
No relacje dziewczyny miałyście świetne
![]() A ja właśnie dziś złożyłam pracę i czekam na obronę ![]() Mam takie pytanie... jak liczycie wino i szampana?? po ile osób a butlekę?? |
|
|
|
|
#607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szampan zazwyczaj jest gratis (zresztą w Focusie cenie mamy także wino - bez limitu). Ale zazwyczaj zamawia się butelkę 0,75 l na dwie osoby, choć i tak często sporo zostaje. Wszystko zależy od upodobań gości - czy będą pić winko czy wódeczkę
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
maggie123 nasi "tatowie" się znają. wiem nawet jakim autobusem Twój jeździ.
|
|
|
|
|
#609 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Łoj dziecko, nie będziesz Ty długo Panienką, nieee" hahaha ![]() Dziewczynki cudowne relacje! Małgosia, Clovera i Magialena wielkie dzieki. Świetnie się "Was" czytało! Już się nie mogę doczekać zdjęć ![]() Hah Gosia- mówiłam, że będzie lało! Oj płakali Ci chłopcy za Tobą, płakali ![]() Dyia- nieziemska ta Twoja kieca...z 5 razy powiększałam zdjęcia Bernadetka fajowe te kiece! Podziwiam Wasz zapał Girls do buszowania po salonach...mi jakoś nie w głowie suknie ![]() Amirka mogę i ja prosić o zdjęcia? ![]() Aha MAGIALENA powiedz proszę Lipczonkowi, jak Ty to zrobiłaś, że zdjęłaś TŻ kielonkiem??? Moja wyobraźnia nie może sobie z tym poradzić Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe już mój tata powiedział, że się wypyta Twojego o ślub itd świat jest malutki...
|
|
|
|
#611 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#612 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Amirka ja też ślicznie proszę o nowe zdjęcia ![]() Maciejka jak tam samopoczucie?? KOniec depresjii?? Diyasku ja też bardzo chętnie bym obejrzała zdjęcia i relację
21.08.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/e32885f0c5.png http://www.abcslubu.pl/suwaczki/2002_03_01_112_4.png Edytowane przez Wioletaa Czas edycji: 2009-09-10 o 18:10 |
|
|
|
|
|
#613 |
|
Raczkowanie
|
i ja
i ja też bym chciała ![]() madzinek_87@interia.pl |
|
|
|
|
#614 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam od niedawna robią wesela, więc sala jest mało popularna ale za to masa wolnych terminów i cena przystępna ![]() ![]() ![]() a w kościele zaklepałam godzinę 16 ![]() jeszcze tylko czeka mnie spotkanie z proboszczem w sprawie skierowania na nauki weekendowe... Małgosia super relacja! Aż zachciało mi się wesela!
|
|
|
#616 |
|
Raczkowanie
|
ojjjjjjjj długo nie pisałam ale jakoś tak czasu brakło.Czasem coś udało mi sie podczytać. GRATULUJE WSZYSTKIM MĘŻATKOM!!!! Maciejko nie smutaj się Tak a propo fryzjera to tez mam zamówionego Karola Brzyskiego ale jeszcze nie byłam na próbnej no się strasznie rozchorowałam A no i byłam na weselu w swoim domu weselnym w Dominowie. Było super!!! Na prawde polecam. Jedzonko dobre, fajna obsługa, sala przecudowna i ta lustrzana kula ze światłem...miodzio romantyczna ![]() No i zespół Kaktus, troche sie bałam co to będzie ale okazało sie, że fajnie graja, dostosowuja repertuar do gości na parkiecie, P. Małgosia ma jak dla mnie fantastyczny głos no i zagrali nam walca z "Nocy i dni" abysmy sobie zobaczyli czy nam pasuje. No i na koniec wypilismy 2 flaszki z moim Tż-cikiem i ojcem pana młodego.Mam pytanko. Czy któras z was wie ile kosztuje wjazd na giełde na Elizówce i czy można tam dostać, oprócz kwiatów ,np kosze i gąbki florystyczne ??? Bede wdzięczna za informacje
|
|
|
#617 |
|
Zadomowienie
|
Lipczonek fenkju, ja tyż w niej zakochana jestem mmmmmmmmmmmm
![]() Wioletaa, madzinek87 sprawdzcie wiadomości prywatne
|
|
#618 |
|
after hours
|
kurczę, a ja się zdziwiłam, że coś mało piszecie
![]() witam w kolejnej części
|
|
|
|
|
#619 |
|
Zadomowienie
|
HELP!!! potrzebuję super extra krem na zmarszczki wokół oczu
|
|
#620 |
|
Raczkowanie
|
Diya relacja za*******
Będę ją sobie czytać normalnie codziennie na dobre rozpoczęcie dnia bo na prawdę super ![]() Wysłałam link już nie mogę się doczekać zdjęć
|
|
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Co by nie było że Małgosia zła, zapraszam na przedsmak na NK jedno skromne ale jest
|
|
|
#622 |
|
Raczkowanie
|
Cieszę się że relacja się podobała
Ktoś pytał o piwo. Miało być na poprawiny, ale jakoś tak wyszło że poszło całe w pierwszy dzień . Może i dobrze bo na poprawinach by się zmarnowało.Oglądam teraz filmiki ze ślubu i wesela... patrzę na ten stres, jak mi oczka latały żeby tylko się nie rozpłakać ![]() Ściąga się 1-szy taniec... tego też się obawiam...
|
|
|
#623 |
|
Raczkowanie
|
OMG Diya
|
|
|
|
|
#624 | ||
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki świetne relacje, i mimo wpadeczek zapamiętacie go jako ten wymarzony dzień
![]() Cytat:
Ja mam w "Maciejowej Chacie" w listopadzie (na około 200 osób właśnie) byłam tam na jednym weselu i mi sie podobało, jedzonko pyszne, a jak będzie u nas przekonamy się niebawem ![]() o drugim lokalu nie słyszałam Cytat:
Dziewczyny załamałam się butami :/ moja mam stwierdziła że chyba pójdę boso do ślubu ![]() Byłam wczopraj na poszukiwaniach butków ślubnych i załaka nic nie znalazłam!!! Obeszłam kompleks Orkana-Tesco-Obi (w obi nie za butami ale tam chociaż zakupy zrobiłam potem na kraśnickich oba salony, dalej kułeczko: narutowicza-lubartowska-świętoduska-krakowskie i dalej nic a tu już 18 i nie ma gdzie ani sił dalej szukaćzałamana wracam do domu :/ rozmiaru 37 w kolorze ecru to na palcach jedenj ręki mogę zliczyć, poprostu się rozeszły i nima ledwo coś znalazłam co ujdzie to brak rozmiarów, zresztą prawie nic mi sie nie podobało wszędzie to samo :/ Błagam pomóżcie gdzie jeszcze mogę poszukać, wiem że już tyle razy pisano o tym ale nie mam pomysłu już PS: Amirko czy coś przeoczyłam czy wysyłasz nową porcję zdjątek ?
Edytowane przez ewelinaaa Czas edycji: 2009-09-10 o 23:57 |
||
|
|
|
|
#625 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a wjazd nie pamiętam dokładnie ale niedużo.chyba tak. Jak już to Amirko przeczytasz to ja tez bym się ładnie uśmiechnęła o te zdjęcia ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
#626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na ich stronie powinnaś znaleźć adresy sklepów. Ja miałam sandałki jak na zdjęciu nr 213.
|
|
|
#627 |
|
Kniaginia
|
Diya, Małgosia, Amirka nie mogę się doczekać waszych zdjęć!!
|
|
|
|
|
#628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój komputer chodzi, właściwie łaaazi, jakby mu ktoś procesor wyjął... jak powróci do normalnej prędkości, to wstawię zdjęcie mojego biedactwa z plasterkami. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#629 |
|
Rozeznanie
|
Wesele robię na ok 200 osób (lista jeszcze nie zamknięta) a płacę 120 zł/os za pierwszy dzień i 60 zł (50%) drugi dzień - tak mi przynajmniej właścicielka na e-maila odpisała
|
|
#630 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, dostaję foty po kilka i nie mogę się ogarnąć z rozsyłaniem. Mąż zrobi dziś Picassę to wszystkie zobaczycie
Twojego maila Maria gdzieś wsadziłam i siedzi sobie schowany nie chcąc się ujawnić ![]() Mam nadzieję, że mi wybaczycie zwłoke w odpowiadaniu, i jak zdjęcia nie dotarły jeszcze to przyjmę dzielnie wasze Wczoraj wyciągnełam walizke, naszykowałam rzeczy, a dzis juz odliczam godziny do urlopu. Jutro o tej porze będę wysiadac z samolotu. Nie wiem jak wytrzymam 2 tygodnie bez wizazu...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

obeszlam wszystko...
zwłaszcza, to na ławeczce i te kolorki

hahaha 
Bo tak mi się o uszy obiło,że są dosyć tanie i kupuje się od razu, a na miejscu ponoć wykonują poprawki. Słyszałyście cos może? 

z moim Tż-cikiem i ojcem pana młodego.
. Może i dobrze bo na poprawinach by się zmarnowało.
się obawiam...
a tu już 18 i nie ma gdzie ani sił dalej szukać