|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
![]() Amirko wytrzymasz wytrzymasz, jak się ma fajne zajęcie to się nie pamięta o pisaniu ![]() Co do spotkań to ja chętnie tyle ze ze wzgl na brak obecnosci w lbn moze byc cięzko.. ![]() od jutra na pewno będę w naszym miasteczku
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Amirka, super udanej podróży poślubnej
![]() pewnie jako murzynka do nas wrócisz
|
|
|
#633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podobno nie ma wolnych terminów ale właścicielka powiedziała ze są zarezerwowane wesela na mniej osób i mogliby oni przejsc na te mniejsza sale a wtedy bysmy mogli miec na tej duzej bo my tez na ponad 200 osób. Mi tez powiedziala 120 zł tylko za drugi dzien 50zł podobno ta sala jest super, jest mnóstwo miejsca. szczerze mówią miezkam niedaleko bo w kazimeirzu dolnym ale jeszcze tam nie byłam. tylko ciekawa jestem jak t5am jest z dekoracja. ty wynajmujesz jakiegos dekoratora? bo ja np strasznie nie lubie balonów. a ciężko przystroi taki stylowy budynek, zwłaszcza ze ma taki swój charakter wiejski. i to mi sie podoba. |
|
|
|
|
|
#634 | |||
|
Zakorzenienie
|
dżem dobry
Cytat:
![]() Cytat:
nie zapomnij o kartce i takze licze na picassowego linka Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#635 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
powiadomimy te osoby co mają siedzieć przy nas żeby się przepychały pierwsze do stołów co z tego wyjdzie...Magialena , Clovera suuuuper relacje..aaaahhhh:rolleye s: MalgosiaM8 przy Twojej relacji co chwila wybuchałam płaczem ![]() przecudownie. tym bardziej że mam @ to moje hormonki szaleją
|
|
|
|
|
|
#636 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sandałki śliczne, mam nadzieję że mają sklepy w lulinie gdzieś zaraz sobie obczaje, bo ja muszę butki zmierzyć bo u mnie bez mierzenia nie przejdzie ![]() Amirko ja też ja też chcę zdjątka zobaczyć
|
|
|
|
|
|
#637 | |
|
Kniaginia
|
Cytat:
Udanej podróży!!!
|
|
|
|
|
|
#638 |
|
Przyczajenie
|
Super że macie takie wspaniałe wspomnienia z dnia ślubu.
Ja przynajmniej raz w miesiącu mam koszmar senny ze mój ślub jest totalną tragedią
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Plener wczoraj zrobiony
![]() Kilka surpisów będzie heheh trochę zaszaleliśmy, ale uśmialiśmy się jak głupi ![]() Z wędką zdjęcia obowiązkowe są
|
|
|
#640 |
|
Rozeznanie
|
Małgosiu, bardzo mi się podobałaś Ty jako panna młoda, prawdziwa hiszpanka, o ognistym spojrzeniu z Ciebie. Tylko zdjęć mało!!
Cloverko a gdzie Twoje zdjęcia, wstaw lub wyslij choć 1(no 2) Przeczytałam relacje, wzruszyłam się i czekam na nastepne. Maria jak wróce ma być streszczenie na 3 posty i piekne fotki, pieknej brunetki w sukni z bolerkim/bez bolerka, z dwoma welonami Spakowałam już 3 komplety bikini, krem z filtrem i 2 pary okularów przeciwsłonecznych. Pytałyscie o panią fotograf, zdjęcia w plenerze nam robiła Monika Gruszka http://mgru.carbonmade.com/about/ |
|
|
|
|
#641 |
|
Raczkowanie
|
No Małgosiu ja też bym chciała choć to jedno zdjęcie obejrzeć
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- A zdjęcia Diya Świetn a to z tańczacymi parami panów... rewelka takiej zabawy to chyba nie znałam
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#642 | ||
|
Kniaginia
|
Cytat:
ślub nasz ma się zacząć, kościół, ksiądz, goście, a my leżymy nadzy w łóżku przed ołtarzem , pod kołderką i się zastanawiamy, czy musimy się ubierać No to sie ubraliśmy, siedliśmy na krzesłach, a w połowie mszy zorientowałam się, że siedzę po lewej stronie Pana Młodego, więc coś trzeba zrobić, bo ślub będzie nieważny![]() I się zbudziłam.Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i w zasadzie możemy sobie rękę podać z pakowaniem, bo ja powoli też już się pakuję, w końcu przed ślubem muszę być spakowana.Dodatkowo się wyprowadzam i mam jeden wielki rozpier**** w domu. Amirka, zdjęcia cudne (wiadomo - piękna kobieta to i zdjęcia piękne), za mało ich!!! Diya, Małgoś, zlitujcie się, dajcie choć parę fotek...plizzzz Edytowane przez maria28 Czas edycji: 2009-09-11 o 12:16 |
||
|
|
|
|
#643 |
|
Rozeznanie
|
No dobra czas napisać coś na temat wczorajszej wizyty w salonie Vivien na Narutowicza....Byliśmy tam z Tż ok 17 w drodze do salonu bo kawałeczek dalej zaparkowaliśmy bo nie było miejsca wcześniej mój pan M. został zbombardowany przez niesfornego ptaszka
![]() przez co wszedł do salonu z medalem na prawej piersi![]() Edytowane przez bernadeta85 Czas edycji: 2009-09-11 o 12:28 |
|
|
|
|
#644 |
|
Raczkowanie
|
Jestem wściekła
Negilko za Twoja rada zadzwoniłam do Karola a on ...... oświadcza mi , że nie może mnie czesac 3 pażdzernika i miał do mnie zadzwonić no szok na niecały miesiąc przed mi to mówiNormalnie mam dosyć już Umówiłam się z jakąs dziewczynką o imieniu Ewelina z salonu Kasjopeja na Chopina na próbny na czwartek. Mam nadzieje, ze nie będzie to totalna klapa, bo ja juz nie mam siły.
|
|
|
#645 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#646 |
|
Raczkowanie
|
Bernadetko spojrzałam jeszcze raz na poprzednir zdjęcia i moim zdaniem lepiej pasuje do Ciebie ten skos z pierwszego zdjecia.... ale góra sukienki to z tej drugiej mi się bardziej podoba...
A ten skos podkreśla lepiej twoja smukłą talię więc jak będziesz szyła to naprawdę połącz te dwie sukienki
|
|
|
|
|
#647 | ||
|
Kniaginia
|
Cytat:
To jest nie tylko niepoważne, ale i nieprofesjonalne zachowanie z jego strony. Aż zadzwoniłam przed chwilą i się upewniłam,czy mnie będzie czesał. Cytat:
![]() A Wy? Bo mi coś umknęło.
|
||
|
|
|
|
#648 |
|
Raczkowanie
|
Cześć!
Do tej pory nie ujawniałam się, ale tylko ze względu na to, że miałam dużo czasu do własnego wesela i ślubu. Ku mojemu zdziwieniu szybko zleciało....pozostał niecały rok (4 wrzesień 2010r). Teraz na poważnie zabieram się za załatwianie spraw, związanych z tym Wielkim Dniem. W związku z tym mam kilka pytań: 1. Możecie napisac mi adresy (lub/i) telefony kontaktowe do hurtowni alkoholu w Lublinie lub okolicach (mogą być okolice Puław). Doszły mnie słuchy, że od stycznia drożej alkohol, więc czas sie zainteresować trunkami ![]() 2. Może również poradzicie, którą wódeczkę wybrać: z Tż-em zastanawiamy się nad Luksusową lub Sobieskim, 3. Ile liczyć alkoholu na osobę na 2-dniowe wesele? 4. Proszę o poradę czy warto jest stawiać inne alkohole, typu: whisky, martini? Czy to idzie, czy są chętni? Wesele będzie 2-dniowe, na ok.140-150 osób. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#649 |
|
Kniaginia
|
WOW!! Amira, ale masz zarąbistą liczbę postów!!!
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mamy w planie odwiedzić tez Grecję, prawdopodobnie wpadniemy na 1 dzień na Rodos A co ten Karol taki niesłowny?Juz popsułam szatańską liczbę, na NK tez mam ładne liczby, okrąglutkie hehe. Edytowane przez Amira_2007 Czas edycji: 2009-09-11 o 12:50 |
|
|
|
|
|
#651 |
|
Rozeznanie
|
Amirka dziekuję za zdjęcia, tylko trochę ich mało ale za to jakie ładne
![]() bernadeta85 bardzo ładna ta sukienka, a moge się zapytać ile kosztuje? calinkinia a Karol nie zaproponował ci nawet żadnego zastępstwa czy nie polecił jakiegoś innego fryzjera?? nie martw się wszystko się ułoży musi przecież
|
|
|
|
|
#652 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wjazd ok 2 zł. Można tam kupić kosze a co do gąbek to nie wiem, czy sprzedają detaliczne ilości, bo hurtowo to na pewno.
|
|
|
#653 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale wiesz, nikt o nich nic nie wie a poza tym mam jeszcze makijaz u p.Oli zamówiony na 13 więc tez mnie to ogranicza. Załamana jestem
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#654 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to że akurat nikt o nich nie słyszał nie znaczy że są złe. pójdziesz na próbną i się przekonasz czy ci pasuje czy nie.
|
|
|
|
|
|
#655 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
mam pytanie. Czy któraś z Was wie kiedy odbywają się targi ślubne w Lublinie? Jakos w zimie? Czy coś pokręciłam?
|
|
#656 |
|
Rozeznanie
|
suknia kosztuje 3500+ ok 500 zł za przedłużenie.... trochę za dużo jak dla mnie, żebym porywała sie na suknię z salonu
Kamab targi ślubne odbywają się w 1 weekend grudnia http://www.targi.lublin.pl/;) Edytowane przez bernadeta85 Czas edycji: 2009-09-11 o 13:31 |
|
|
|
|
#657 |
|
Raczkowanie
|
Neiglko problem w tym ze musiałabym się malowac u nich bo ona może mnie czesac o 12.30, czyli nakłada mi się. Obiecywała, że ktos kto maluje robi to dobrze i na dobrych kosmetykach, wymieniała jakies ale ja się nie znam
zapamietałam tylko Diora. Umówiłam się na makijaz próbny na poniedziałek. Najgorzej że mam ważny egzamin 26 wrzesnia i teraz ten tydzień bedzie wyjęty z życiorysu bo sie będę nad fryzurą i makijazem zastanawiac i matrwić !!!!!!!!!
|
|
|
#658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do sukni to szczerze napisze, ze w tamtej wyglądałaś lepiej, tzn tamte poprzeczne marszczenia wyszczuplały Cie talie. Natomiast w tej sukni lepiej wygląda Twoj dekolt, wiec jeśli chcesz szyć u krawcowej może warto by było pomieszać te dwa fasony.
|
|
|
#659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#660 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny,
Wy tu piszecie, że dzowniłyście dziś do Karola, a ja dzownie do niego od rana i zgłasza się poczta głosowa, która mówi: "Witam, jestem na urlopie do konca miesiąca. Proszę dzwonić we wrześniu" czyli troszkę przeterminowane... o co chodzi??;/ calinkinia spokojnie, zobaczysz, pójdziesz na próbną fryzurkę i będzie dobrze, od razu sie uspokoisz ![]() Kochane, dziś mój ostatni dzień z WAMI przed wyjazdem w podróż pośłyubną <widzę, że nie jestem sama, bo jeszcze AMirka i Maria > My lecimy w poniedziałek; także do popisania po naszym powrocie; pewnie będe miała sporo zaległości, ale te zaległości akurat będą bardzo miłe Buziaczki dla WAS a dla przyszłych Panien Młodych wszystkiego NApiękniejszego na tej nowej drodze życia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

flejksy

przecudownie. tym bardziej że mam @ to moje hormonki szaleją

musi przecież
Możesz mi napisać co jest nie tak?Oszukują?