|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III
Cytat:
|
|
|
#2582 |
|
Gość
|
ja to o 15 do kolegi nagrywac nowa piosenke .. i niedlugo plyte wydajemy .
pozniej jakies filmy razem poogladamy.a pozniej domowka u niego
|
|
|
|
#2583 |
|
Raczkowanie
|
jest taka piękna pogoda że nie mam zamiaru w domku siedzieć tym bardziej że czuję się o niebo lepiej
może jakaś wycieczka rowerowa do lasku albo nad jeziorko trzeba korzystać z pogody bo już niedługo słoneczko na dobre nas pożegna... a wieczorkiem to się coś "na gorąco" wymyśli
|
|
|
|
#2585 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
śpiewasz? jeju, jak ja bym chciała umieć śpiewać. podobno potrafię, ale wg mnie to nie za bardzo moja kuzynka też nagrywa płytę, ona to dopiero ma głos. ![]() haha. posprzątałam teraz lekcje, a jutro będzie wolne od nauki. tylko zdać bierzmowanie. ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
jakby gdzieś w pobliżu było jakieś ładne miejsce to by się zdjęcia porobiło uwielbiam to po prostu.
|
||
|
|
|
#2586 |
|
Gość
|
ayeen - tak spiewam tzn. rapuje
.. glosu to ja nie mam za dobrego. a dzis wogole chrapka ;/
|
|
|
|
#2587 |
|
Wtajemniczenie
|
hotiie, a można Was gdzieś na necie posłuchać?
|
|
#2588 |
|
Gość
|
tagogirl - niestety ale nie
) . sa tylko kumpla w wykonaniu piosenki ja dopiero z nim zaczynam co nieco .. druga piosenke konstrulujemy.. 10 nagramy i dajemy na neta
|
|
|
|
#2589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przez caly tydzien gdzies biegalam, wiec nareszcie w weekend mam czas, zeby posiedziec w domu i relaksowac sie
|
|
|
|
|
#2591 |
|
BAN stały
|
hotiie - jak już nagraci i dacie do neta to od razu podaj linka
![]() fiuuu.. poodrabiałam, troche się pouczyłam. trzeba gdzieś wyjść, a nie przed kompem. tylko nie ma gdzie nafiyqa - u mnie właśnie ładna pogoda, słoneczko świeci. pewnie nie na długo, w końcu jesień. ale jeszcze 9 miesięcy i lato
|
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie jest ciepło i słonecznie
|
#2593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie cos tez glowa boli ale to chyba na zmiane pogody...takze musze szybko tabletke wziac zeby przestala bolec i zeby pogoda sie nie zmienila ;p
|
|
|
|
|
#2594 |
|
Konto usunięte
|
U mnie gorąco dzisiaj... Chcieliśmy jechać z TŻ na targi mieszkaniowe, ale okazało się, że wstęp jest płatny 20zł, więc podziękowaliśmy. Rok temu były za darmo... A teraz nawet żadnej informacji nie było... Więc pojechaliśmy na zakupy żywieniowe, zaraz robimy obiadek, a potem jakaś nauka
|
|
|
|
#2595 |
|
BAN stały
|
a ja idę w teren
jakieś zdjęcia się porobi ![]() miłego popołudnia.
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Danae już masz naukę?
A jak Twoja nauka programowania?
|
#2597 |
|
Konto usunięte
|
Z prawa pracy muszę wypełnić całe ćwiczenia do połowy listopada, więc chcę się za to zabrać wcześniej, bo trochę tego jest...
A programowanie na razie stanęło w miejscu :| Nie mam czasu zbytnio przez tę pracę. Zresztą mam inny niecny plan na życie i za tydzień się dowiem, czy realny Jak nie, to wrócę do programowania
|
|
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cóż to za niecny plan?
|
|
#2599 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
Wrcilam wlasnie ze szkoly ostatnio nas wczesniej puszczaja [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;14433420]a jaaaa uwieeeeeeeeeeeeelbiam basen [/QUOTE]A basen to nie dla mnie ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;14434318]w takim razie jak nie basen to pozostają normalne bajki o ile jeszcze tak owe istnieją xD[/QUOTE]Łee a ja nie lubie ogladac bajek ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- No pewnie ![]() Ale nie mialam jak sie dowiedziec Ale juz wiem i sie ciesze ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
Zdradzisz ten niecny plan? ![]() U mnie tez slonecznie |
||
|
|
|
#2600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co robiłaś w nocy zamiast spać? ![]() Basen jest fajny ![]() Cytat:
Dziękuje! ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Czemu wojna?
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Pojechalam z TŻ na spotanie klasowe i mielismy byc 1h i tylko pod takim warunkiem sie zgodzilam i co? bylismy 3,5h bo ciagle bylo zaraz i zaraz i sie troche wkurzylam i dlatego bylam nie wyspana
![]() Nie wiem bo nigdy nie bylam ![]() A to juz cale wakacje jest bo wszytsko przez brata Pozniej musze isc do babci i zobaczyc czy mi torebka przyszla
|
|
|
|
#2602 |
|
Konto usunięte
|
Zdradzę mój niecny plan, jak wypali
|
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2604 |
|
Konto usunięte
|
No i nareszcie ostatnie pranie się robi
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry wieczor
![]() boze moje stopyyyy ![]() Bylam dzisiaj hostessa w intermarche ![]() Promowalam pieczywko :P troche tego zeszlo. W kazdym badz razie dostalam pozytywna opinie od kierowniczki i jest dobrze Werka dziekuje : teraz tylko odebrac dyplom musze do gdanska pojechac w ogole to bede miala chyba z 7 ogolem. Dwa dyplomy, jeden z kolegium, drugi z UG , po dwa odpisy z kazdego plus angielski dyplom
|
|
|
|
#2606 |
|
Konto usunięte
|
Koleżanka nafiyqa mieszka w 3mieście, więc możecie zrobić mini-zlocik
|
|
|
|
#2607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Idę dziś na "Galerianki"
![]() Cytat:
![]() To co mówisz, że to nie dla Ciebie! A może właśnie by Ci się bardzo spodobało ![]() Cytat:
Jak przyjdzie, to się zaraz chwal ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- To czekamy i trzymam kciuki!
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2609 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- [QUOTE=czarnulkax;14454179 Troszkę się przeciągnęło [/QUOTE]No tylko troszke ![]() Cytat:
ale to i tak nie dla mnie![]() pewnie ze sie uspokoi jak pojedzie na studia No pewnie wam zawsze ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2610 |
|
Konto usunięte
|
Sorry, że nie przeczytam co napisałyście, ale dzisiejszy dzień prowokuje mnie albo do zamknięcia się w sobie, albo do działań, które pozwolą zwrócić innych moją uwagę. Czuję się beznadziejnie i nie myślałam, że odwiedziny rodziny dalej będą tak wyglądać
ale jednak, muszę ciągle stać w cieniu idealnego brata i być nikim
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

teraz zrobiłam sobie przerwę. nie wiem co ja będę robiła popołudniu. a Wy jakie plany macie?
może jakaś wycieczka rowerowa do lasku albo nad jeziorko
a wieczorkiem to się coś "na gorąco" wymyśli 
jeju, jak ja bym chciała umieć śpiewać. podobno potrafię, ale wg mnie to nie za bardzo