|
|
#901 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
[
Ciesz się kochana... zwłaszcza jeśli jesteś zadowolona z efektu No i przy okazji... moglabyś nam także dać nacieszyc oko swoimi dziewczynkami ![]() ![]() dam dam tylko niech efekt stożka minie to na bank wstawie
|
#902 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny napiszcie czy w dotyku piersi wyczuwalny jest implant? I czy piersi są duzo twardsze od naturalnych?
|
|
|
|
#903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,ale z czasem miekkna i sa jedrne jak u nastolatki lub kobiety karmiacej ,a przed OP mialam baaarrdzo malo swojej tkanki, wiec u mnie to prawie sam implant razem z miesniem piersiowym
|
|
#904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
i takie jędrne . U mnie też podobno są mięciutkie-nawet pani dr tak stwierdziła jak ją o to spytałam, bo mi to one się twardsze niż naturalne wydają i chciałam to wyjaśnić....ale tak ostatnio nawet się zastanawiam (teoretycznie oczywiście, bo ja grzeczna dziewczynka jestem ) czy taki "obcy" facet by się zorientował. Taki co to jeszcze żelek nie dotykał-albo nie wie, że dotykał
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...gwarantuje
Edytowane przez Agnessa30 Czas edycji: 2009-09-28 o 22:10 |
|
|
|
|
#906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam 26 latek(to chyba nie tak malo haha ),dwojke dzieci ,swoje doswiadczenia-ale znowu wyglad bardzoooo mlody-wiele osob ocenia mnie na 17 lat mam nadzieje,ze Dr przez to nie podejdzie do mnie jakos nie tako ale taka obczytana jestem,ze napewno bedzie widzial,ze wiem o co chodzi ..i zrobie tak jak mowisz od razu powiem prosto z mostu,ze zalezy mi na bardzo dobrym wygladzie ![]() ![]() musze pocwiczyc nad asertywnoscia,bo z tym czasem u mnie ciezko |
|
|
|
|
#907 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i dlatego jezeli piersi sa dobrze zrobione, a po czasie miekkie i jedrne jak naturalne, to naprawde facet ma trudnosci zeby rozpoznac
Edytowane przez Agnessa30 Czas edycji: 2009-09-29 o 07:52 |
|
|
|
|
#909 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
dawno mnie tu nie bylo a potem dlugo nadrabialam zaleglosci w czytaniu, bo tak duzo piszecie ze nie wyrabiam )))sorry ze tak pozno ale musze to napisac: Horo kochana ale masz BOSKI biust!!!! O DZIZAS... oczy mi wyszly !!! wyglada tak mega naturalnie, tak super dopasowany, az trudno uwiezyc ze tak bardzo sie rozni od poprzedniego!gratulacje, teraz dbaj o swoje nowe coreczki )))))
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obaliłam mity, ze duży biust zawsze wychodzi sztucznie dbam o dziewczynki...na tyle, na ile jest to mozliwe 4 tygodnie po op
|
|
#911 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamietaj ze ja Cie lawju |
|
|
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I właśnie dlatego sa różne wielkosci implantow ![]() ps. biuścik zrobiłam dla siebie... nie dla facetów
|
|
#913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- A moje słonce twierdzi ze my to chyba robimy dla lasek na forum bo faceci chca miec fajną laske a nie sztuczna lale Dlatego miedzy innymi tak bardzo obawiał sie moje op...ze popłynę i dam sobie zapakowac maxa Własciwie to powinnam strzelic focha bo on zwatpił w moje poczucie smaku i estetyki...własnie, zaraz do niego zadzwonie i powiem ze dzis seksu nie bedzie |
|
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#915 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja nie chce meza i nic na to nie poradze ze tak jak jest jest mi najfajniej
|
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Moim żelkom stuknęły dzisiaj 3 miesiące
. Poprawy nie ma |
|
|
|
#919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak sie cholernik nie puszcza to mykaj do dr i laserem go, uparciucha jednego Chociaz... mi dr na konsultacji powiedziała, ze prawy miesien jeszcze troche oporuje ale ze do marca sie pusci |
|
|
|
|
#920 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Hej Masza...jaja sobie chyba robisz??...naprawdę jesteś hedonistką??...kurde...po zazdrościć odwagi...i doświadczenia życiowego , w takim razie powiedz, co ci wszyscy fajni faceci myślą o twoich pięknych nabytkach??...i powiedz jeszcze...nie boisz się, że jakiś namiętny, napalony samiec zrobi im krzywdę??
|
|
|
|
|
#921 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odwaga? Doswiadczenie zyciowe? Nie skumałam Nie prosze "fajnych facetow" o opinie na temat Kasi i Basi bo mnie to lata koło nosa co sobie mysla A jaką krzywde mozna zrobic zelkom? Dr powiedziała, ze teraz wszystko i bez ograniczen Edytowane przez Masza711 Czas edycji: 2009-09-29 o 16:54 |
|
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już nawet przestałam się tu czynnie udzielać (skupiłam się poprostu na samym czytaniu), bo nie chcę, aby którejś z dziewczyn udzielił się mój nastrój
|
|
|
|
|
#923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczysz, ze dr coś zaradzi
|
|
#924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zamiast sie zamartwiac i karac nas swoją nieobecnościa dzwon do dr i umawiaj sie na wizyte!
|
|
|
|
|
#925 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
O matko...zajefajna jesteś
|
|
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to ja jestem Twoim przeciwieństwem ![]() Wyrzuty sumienia to mam nawet wtedy, jak pójdę do fryzjera (co półtora roku)
|
|
#927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niedziekuje za zyczenia co by nie zapeszyc Choc miło mi strasznie je czytac |
|
|
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Z brodawką jest tak jak było od początku - czyli jest nisko, za nisko, dużo niżej niż brodawka piersi lewej - w tym względzie nic się nie zmieniło. Góra nadal wydęta - wyraźnie widać i czuć krawędź żelka jest ze 2 cm wyżej niż żelek lewy - poza tym sama jego krawędź jest taka jakby gruba (od początku taka jest...). No i te fałdy - od mostka i z boków mogę znieść, bo są widoczne (ledwo) tylko przy schylaniu, ale pofałdowania u góry piersi lewej są niestety mocno widoczne i wyczuwalne![]() Na forum oczywiście bywam i chętnie was poczytuję
|
|
|
|
|
#929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Horo prosze w tej chwili do mnie na "korki" z hedonizmu stosowanego ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- [QUOTE=listopadowa80;14500 659]Wiem, że wsparcie na forum jest . Z brodawką jest tak jak było od początku - czyli jest nisko, za nisko, dużo niżej niż brodawka piersi lewej - w tym względzie nic się nie zmieniło. Góra nadal wydęta - wyraźnie widać i czuć krawędź żelka jest ze 2 cm wyżej niż żelek lewy - poza tym sama jego krawędź jest taka jakby gruba (od początku taka jest...). No i te fałdy - od mostka i z boków mogę znieść, bo są widoczne (ledwo) tylko przy schylaniu, ale pofałdowania u góry piersi lewej są niestety mocno widoczne i wyczuwalne![]() No i niech mi ktos powie ze to nie jest powd by udac sie do dr ![]()
|
|
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :no niewiem:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

,ale z czasem miekkna i sa jedrne jak u nastolatki lub kobiety karmiacej
No i sie postaral, choc bez bicia przyznaje- byl czas,ze kompletnie mi cos nie pasowalo.
ja mam 26 latek(to chyba nie tak malo haha ),dwojke dzieci ,swoje doswiadczenia-ale znowu wyglad bardzoooo mlody-wiele osob ocenia mnie na 17 lat
mam nadzieje,ze Dr przez to nie podejdzie do mnie jakos nie tako

Chociaz... mi dr na konsultacji powiedziała, ze prawy miesien jeszcze troche oporuje ale ze do marca sie pusci