|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
No narobiłyście mi na nie chętki ale muszę się powstrzymać
bo mnie mój udusi gołymi ręcami
|
|
|
|
#2612 |
|
Wtajemniczenie
|
ja teraz sie zstanawiam jak ja za nie zapłace bo nie mam kasy hmmm....
jest jeszcze brat
|
|
|
|
#2613 |
|
Zadomowienie
|
Zeberko ja cały czas tak powtarzam
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
ja ja tez jak sie czegos upre to marudze mojemu maciejowi i tak krece ze w koncu sie zgadza badz on zamawia
mi tez sie pododbaly z tommie tippie ale za duzo nasluchalam sie o avencie ![]() a podgrzewacz jest dobry nawet do twojego mleka jak odciahniesz i zostawisz no w ,lodowce to na szybko odgrzewasz i wszystko gra wcinam zupke chinska
|
|
|
|
#2615 |
|
Zadomowienie
|
Nie moge
![]()
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Moj nie ma naszczescie glupich zachcianek kurdeee ale mi sie nudzi ....
|
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
EEE po takim miksie bym wc tuliła hehehe
na szczęście nie ammz gagi jeszcze ale Rennie w pogotowiu- może w końcu się wyśpię, bo ta zgaga w nocy mnie budzi ale i tak dzisiaj było najgorzej żygałam naprawdę dalej niż widziałam nawet w pierwszym trymestrze takiego żygańska nie pzreżyłam![]() A teraz nacieszyłam sie kopniakami Piotrusia |
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Zeberko a staralas sie spac wyzej ?? bo jesli ona Cie tak meczy w nocy to moze wlasnie to Ci poomoze...
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pomyślałam o tym, bo jak już mnie obudziła to było za późno na cokolwiek- ogień w gardle i żygi w drodze
|
|
|
|
#2620 |
|
Zadomowienie
|
No mają parę w nóżkach te nasze maluchy, ja mam takie rozstępy straszne w tym miejscu gdzie mały zawsze kopie ze szok
|
#2621 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak logicznie patrząc to takie spanie na półsiedząco faktycznie powinno Ci pomóc,ciężej będzie się cofać
![]() Ale Wam zazdroszczę,że możecie robić zakupy.Mnie aż skręca żeby zacząć kupować ubranka i wszystkie te malutkie rzeczy
|
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana zacznie Cię skręcać wraz z mdłościami, krtóre potrafią trwać całymi dniami i
dalej niz widzieć... aż mi się przypomina pierwszy trymestr hihi... ale uważam, ze faktycznie drugi jest najlepszy... nawet zgagi nie miałam do tej pory przynajmniej nie takiej... i nie puchły mi nogi jak się zmęczyłam łażeniem... no i zmęczenie w sumie też szybciej dopada, a po odkurzeniu domu plecy bolą mnie jak starą babcię ale cuż dla Piotrusia zniosę wszytko |
|
|
|
#2623 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj weź mnie nie strasz... Ja się łudzę,że będę miała tak jak moja mama- 0 mdłości przez całą ciążę
Muszę się jakoś trzymać,bo zamierzam na zajęcia chodzić,a nie siedzieć w kibelku.Muszę to jakoś pogodzić
|
|
|
|
#2624 |
|
Wtajemniczenie
|
zgadzam sie w 100% z zebrą. drugi trymestr najlepszy
|
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
No ale my możemy już baju baju powiedzieć przyjemnemu okresowi ciąży... Wczoraj grabilismy liście na podwórku i co dwa razy machnęłam grabkami i odpoczynek
|
|
|
|
#2626 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda,że nie da się od razu do niego przeskoczyć :P
|
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Jak przeskoczysz to wskoczysz zaraz w trzeci gdzie też zaczynają się schody
|
|
|
|
#2628 |
|
Zadomowienie
|
A mnie tam cała ciąże strasznie męczy, psychicznie zwłaszcza, najpierw, że mi brzuch wcale nie rośnie, teraz, że za szybko przybieram i jestem ogromna, najpierw, że coś się tam na dole rusza i nie wiem co jest, teraz histeria jak się nic nie rusza, najpierw mdłości teraz zgaga, maruda ze mnie wiem, ale ciągłe zamartwianie się, czy aby na pewno wszystko dobrze, sraczka za przeproszeniam przed każdą wizytą i usg i podobnie po odbiorze każdych wyników czy się normy zgadzają...to chyba nie dla mnie, zmęczona już tym jestem i chciałabym już mieć Fistaszka na zewnątrz. Najprzyjemniejsze w tym wszystkim są chyba te zakupy...chociaż nie do końca bo mnie serce boli jak stan konta widzę
|
#2629 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie wymiotowałam i nie miałam zgagi za to czułam sie przez 3 miesiące jakbym miała codziennie kaca
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
No ja sie wlasnie zastanawialm kto wymyslil ciaze jakby to nie moglo byc tak hopsiup i dzidzia juz jest do tego drowa bez zadnych zmarwtien ani innych probelmow..
ja jestem w II trymestrze faktycznie jest ok ale ja mnie sie az tak ten okres nie podoba ale kocham jak sie moje dziecko odzywa do mnie |
|
|
|
#2631 |
|
Wtajemniczenie
|
asia ty sie ciesz. jak wejdziesz w III to zobaczysz jak ci bedzie drugiego brakowac
to naprawde jest meczace pomału.. juz nie umiem wstac normalnie. czuje sie jak stara baba i nawet obrócić się w łóżku ie umiem bo mnie boli. małż mnie przekulowuje czasami tak jak mówiła zebra... spuchnete nogi troche twarz.. bolacy krzyż i wielki brzuch który nie pozwala sie porzadnie schylic
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-10-20 o 20:34 |
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie sie podobało jak mdłości przeszły i wymioty... i brzuszek się pojawił no i kopniaczki
ale w sumie to słodki ciężar tylko ta cholerna zgaga jest starszliwa.Paprotka no kurde ja się przetaczam na drugi bok...Czasem muszę najpier usiąść, bo nie mogę się normalnie przekręcić na bok... W sumei dzisdziuś też waży i napewno też to odczuwamy... Puchnięcie twrazy jeee od razu po ślubie zrobiłam zdjęcie do dowodu, bo mi sąsiadka powiedziała, że się zaokrąglam na twarzy hehe... już się przyzwyczaiłam ale to naprawdę puckowata się czuję w porównaniu z tym co pzred ciążą
Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-20 o 20:37 |
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
ja ogolnie stanu ciazy nie lubie
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
I ta wieczna potrzeba jedzenia, przerzuwania
|
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba ide spac
pewnie wciagne jeszcze jakis jogurt ale co tam |
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Też sobie idę poczytam jeszcze ten poradnik za całe 0,99gr "Mamy radza mamą" taka taniocha a lektury sporo
kolorowych i bez zgagi rzyczę
|
|
|
|
#2637 | |||||
|
Zadomowienie
|
Miałyście być grzeczne, a tu tyle napaplałyście. Niedobre Wy
![]() Już mamy wózeczek w domu- jest Cały pokój jest zawalony![]() Wcinam żelki haribo, oszamałam 2 kanapy i chyba dzisiaj skończę tak---->![]() Cytat:
Cytat:
U mnie to dopiero była historia. Dzień po spodziewanym okresie zrobiłam swój 5 test ( bo wcześniej już coś przeczuwałam ). Zrobiłam i nic nie wyszło. Tz wrócił z pracy, mówię mu że dupa nic nie wyszło. Po jakimś czasie coś mnie tknęło i zajrzałam do kosza (gdzieś wyczytałam w necie, że jakiejś pannie później się kreska pokazała) a tam druga bledziutka kreseczka i łzy szczęścia![]() Cytat:
![]() Ja mam wszystko TT Cytat:
Mój tz już się na to nie nabieraCytat:
zebra muszę kupić sobie tą gazetkę Asiuulka buty są zaje..... ![]() ![]() samanthhha napisz jutro troszkę szczegółów z dzisiejszej wycieczki ![]() Tz szaleje, jeździ wózkiem po chałupie |
|||||
|
|
|
#2638 |
|
Wtajemniczenie
|
idę sobie. małż zaraz przychodzi
a mnie oczy bola od kompa jak cholera.. cały dzień na wikipedii siedzę ;/ dobranoc |
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
Nooooo dziewczyny ale sie rozpisalyscie
![]() ![]() klask i: az milo czytac ... ZEBERKO.... lista przydatna tak sobie czytalam ![]() w pon bylam u gina i kazal poczekac z beta do piatku ... ale trace nadzieje.... ;( a jak to nie TO na co tyle czekalam ?? ale cieszy mnie mysl ze torbieli nie ma |
|
|
|
#2640 |
|
Zadomowienie
|
sanderinka trzymamy za Ciebie
, oby to było To i super, że już torbiele są Ogólnie to dzień dobry śpiochy Aaa...zaczęliśmy z Fistaszkiem 30 tydzień
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

bo mnie mój udusi gołymi ręcami

ale i tak dzisiaj było najgorzej żygałam naprawdę dalej niż widziałam nawet w pierwszym trymestrze takiego żygańska nie pzreżyłam

dalej niz widzieć... aż mi się przypomina pierwszy trymestr hihi... ale uważam, ze faktycznie drugi jest najlepszy... nawet zgagi nie miałam do tej pory przynajmniej nie takiej... i nie puchły mi nogi jak się zmęczyłam łażeniem... no i zmęczenie w sumie też szybciej dopada, a po odkurzeniu domu plecy bolą mnie jak starą babcię
ale cuż dla Piotrusia zniosę wszytko
to naprawde jest meczace pomału.. juz nie umiem wstac normalnie. czuje sie jak stara baba i nawet obrócić się w łóżku ie umiem bo mnie boli. małż mnie przekulowuje czasami 

klask i: az milo czytac ...
, oby to było To