|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć do ślubu czasu moc, my gadamy dzień i noc - PM 2011, cz.IV
Cytat:
Dziewczyny to koniec Boje sie
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia wy do poradni? twój facet chyba nie jest po prostu gotowy na odpowiedzialność związaną z dorosłym życiem i poradnia nic tu nie da
edit: coś jest nie tak w waszym związku, zauważ że żadna z dziewczyn nie miewa takich "atrakcji" jak ty Edytowane przez T'ai Czas edycji: 2009-11-15 o 10:58 |
|
|
|
#63 | |
|
Lena
|
Cytat:
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#65 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() tak zlapali okazalo sie ze to byl jakis tam duzy kot ze specjalnej chodowlik ktorych jest tylko apre w Polsce chyba no i oddali go wlascicielce... Cytat:
a do mnie chyba 12 grudnia na zareczyny.......ciekawe czy sie uda nam wkocnu jej zrobic.... Cytat:
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
dokaldnie w 100% sie z Toba zgadzam/.... Micia moim zdaniem powaznie zastanow sie nad Waszym zwiazkiem....bo lepiej teraz zerwac i pocierpiec troche niz pozniej po slubie cierpiec cale zycie bo bedzie juz za pozno....ja zycze Ci szczescia ale z tym Twoim Tz chyb go niezaznasz tak naprawde....bo zzawsze bedzie cos nie tak...albo bedziesz bala se o jego zycie albo on wywinie cos innego.... Edytowane przez lula177 Czas edycji: 2009-11-15 o 11:07 |
|||||||
|
|
|
#66 |
|
Lena
|
to nam góralkm ( przynajmniej jedna z nas jest 100%
) włącza sie jakiś radar na deszcz!
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
noo ja to po tacie odziedziczylam bo on tez zawsze jak umyl samochod to zaraz deszcz zaczynal padac hehe...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Micia wasz związek strasznie przewidywalny się robi piątek dobrze, sobota kłótnia, niedziela oki, w poniedziałek znów fochy..... ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() i ja kochane w przeciwieństwie do was nie umyłam samochodu bo wiedziałam że będzie lało , wyobraźcie sobie jak wygląda po tej podróży do Elbląga
|
||
|
|
|
#69 |
|
Lena
|
no to ja odziedziczyłam po mamie. zawsze jak okna umyła spdł deszcz!
![]() i jeszcze pieta achillesowa mnie zawsze rwie na deszcz- to odziedziczyłam po wspaniaym wypadku z czasów młodości, gdy włozyłam nogę w szprychy roweru! mina braciszka była wtedy bezcenna!
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
heheh no widzisz to nie moglas nas uprzedzic:P:P u mnie wczoraj taka piekna pogoda byla...a tu dzisiaj deszcz...;/
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kiedyś pamiętam umyłam tacie samochód, chyba z 4h mi to zajęło, każdą lampę, każdą felgę...aż się ludzie oglądali...a tu po 2h już spadł deszcz normalnie płakać mi się zachciało |
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wcinam z kawą ciasto fantowe
Jest pyszne Polecam wszystkim Jeśli jeszcze dziś coś zostanie to jutro zaniosę dziewczynom do pracy się pochwalić
|
#73 | |
|
Lena
|
Cytat:
|
|
|
#74 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale nie mowie glosno bo jeszcze zajdzie
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() U mnie też nieciekawie ale nie pada jeszcze, chociaż w nocy padało ... TŻ już lepiej z oczkiem ma umiem leczyćMiciaKicia ja tez jestem za opinią dziewczyn, że lepiej wcześniej to zakończyć, niż miałoby się to później skończyć rozwodem czy samotnym wychowywaniem dzieci Ale jesteśmy z Tobą![]() Dzisiaj jak robiłyśmy z mamą obiad, to pstryknęłam fotke, żeby było co do blogu wstawiać ![]() ![]() Jutro może pobawię się we wstawianie przepisów. Ale jeszcze zobacze, bo nie wiem czy nie bedziemy konczyć remontu
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
karolinusienka, honolinka super, że wieczorki się wam udały
![]() T'ai też sobie tak powtarzam, A poza tym mója gin zawsze mówi, że tabl i ciąża niemają ze sobą nic wspólnego. Tak jak krążą plotki, że po tabsach jest dużo ciąż bliźniaczych. A to po rostu zbieg okoliczności. lula to ładnie, a już ludzi straszyli,żeby po nocach z domów nie wychodzić Mustique chyba wszystkie tak mamy, że jak umyjemy okna, albo auto, to leje. Zlośliwośc natury :P MiciaKicia wiem, że to co piszą dziewczyny nie brzmi zbyt pocieszająco, ale uważam, że maja rację. Lepiej się teraz zastanowić nad wspólnym życiem, jak później żałować. Ale jesteśmy z Toba jakąkolwiek decyzję podejmiesz ![]() cobra ja dzisiaj właśnie wstawiałam kilka przepisów na bloga, ale akas niereformowalna jestem chyba bo nie bardzo iwem, czy dobrze to zrobiłam. Notatki w połowie przepisane, ale strasznie bolą mnie oczy, więc więcej nie piszę. Qrcze, stresuję się tym jutrzejszym wyjazdem z Tż do klinikii. Ciekawe co mu powiedzą. Ehh, mama postawiła obok mnie ciastka (bo w kuchni nie ma miejsca bo robi obiad) i kuszą mnie, podjadam jedno za drugim. To co wczoraj straciłam, zaraz przybiorę
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2009-11-15 o 11:53 |
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
kochane jestescie
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko ja widziałam ten Twój przepis na ciasteczka na blogu, więc chyba ok. Dodałam fotki do tych cynamonowych drożdżówek
![]() t'ai ja też sie trochę boję tych tabletek no ale musi być dobrze przecież... o szit coś zmaściłam z blogiem w sensie tego przepisu do którego dawałąm zdj:p Ale to później naprawię
Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2009-11-15 o 11:58 |
|
|
|
#79 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mam nadzieje ze bedzie ladnie i ze wkoncu bedzie ta piekna zlota polska jesien...Cytat:
u mnia nadal pada;/ Cytat:
ja tez nieldugo bede takie ciasteczka iekla hehe:PMiciaKicia wlasnie jestesmy z Toba ![]() |
|||
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo, że będzie dobrze
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
heja
![]() ![]() ![]() nie załapałam sie na nowy atek wczoraj, ale z was gaduły;p czytałam i czytałam;p Micia! ja nie wiem ten Twój K. to jest naprawde dzieciak straszny.az mi sie komentowac nie chce...ale jestem z Toba ![]() Z tym ciastem to mi narobilyscie ochoty, wredotki jedne ![]() Wczoraj było super TŻ własnie pojechał.jak ja tesknilam za spolnie spedzona noca...mmm...az sie w koncu doczekalam ale nie sadzilam, ze bedzie az tak miloa wczorajszy MT wkurzyl mnie strasznie, czemu te laski nie przeszly? niesprawiedliwe! milego dnia
|
|
|
|
#82 |
|
Konto usunięte
|
Mustique wiem,szkoda tylko MiciKici. Dlatego ja uważam,że chyba MiciaKicia powinna poważnie pomyśleć nad ślubem z tym człowiekiem. Przykro mi to stwierdzić,ale nie zachowuje się tak,jak powinien zachowywać się dorosły facet. Przykre to,co piszę,ale niestety-prawdziwe.
Aha! Mustique tylko jak będziesz teściowej mówiła,to nie mów,że to ja to wymyśliłam ![]() |
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie nie pada, ale jest chłodno. Biorę się za mycie naczyń, a potem wrócę nadrobić zaległości. Zastanawiam się czy na obiad lub kolację nie zrobić naleśników po meksykańsku, przepis zapowiada się smakowicie ![]() ma.ko - dobrze umieściłaś przepisy
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-11-15 o 12:00 |
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
a my na obiad bedziemy miec piersci z kurczaka zrobione jak kotlety na to ananas, na ananasa ser zolty i to wsyztsko zapiczone
mmmmmmmm pychotka a no i czywiscie ziemniaczki do tego i jeszcze nie wiem jaka salatka
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Micia pytałaś czemu wstałam tak wcześnie... bo... moja siostra urodziła
poza tym Miciu podpisuje się pod tym co dziewczyny Ci piszą.. wiem jak to jest blisko utraty kogoś na kim nam zależy sama byłam w takim chorym związku zrezygnowałam z niego bo pojawił się mój obecny narzeczony to był trudna chwila ale nie żałuje, bo spotkałam kogoś naprawdę wyjątkowego
|
|
|
|
#86 |
|
Konto usunięte
|
A u mnie jak co niedzielę będzie rosołek
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam na obiad, a później o ile się pogoda nie zepsuje wyciągam Grzecha na spacer.
|
|
#88 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam kobiety
Cytat:
). Wiele kobiet (o ile nie wszystkie) przed rozpoczęciem przyjmowania hormonów po prostu nie badało czy są płodne i później po odstawieniu zwalają wszystko na tabletki. Czasem wina leży po stronie faceta Cytat:
Brak mi słów!Cytat:
i jednego czarno-białego Niestety tylko dwa teraz ze mną mieszkają ![]() Cytat:
Cytat:
A my dziś jedziemy szukać sali na wesele trzymajcie kciukasy i pewnie zjemy cos na mieście.
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-11-15 o 12:05 |
|||||
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mam pojęcia co będzie na obiad, bo rodziców od rana nie ma, a przed chwilą brat też gdzieś poszedł i nie wiadomo o której wszyscy wrócą...
|
|
|
|
#90 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15289484]A u mnie jak co niedzielę będzie rosołek [/QUOTE]u mnie też jest co niedzielke rosół, ale tym razem krupnik z wczoraj I mama wymyśliła, żeby dzisiaj do schabowych i ziemniaków zrobić coś z selera jakoś sobie tego nei wyobrażam.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

Dziewczyny to koniec
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

hihi

ale nie mowie glosno bo jeszcze zajdzie
umiem leczyć
ja tez jestem za opinią dziewczyn, że lepiej wcześniej to zakończyć, niż miałoby się to później skończyć rozwodem czy samotnym wychowywaniem dzieci
Ale jesteśmy z Tobą
Perfect Housewife 

jakoś sobie tego nei wyobrażam.