|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Cytat:
Tak mamy różne nazwiska, dokładnie tak samo jak przed ślubem. Dziecko będzie mialo nazwisko męża.
|
|
#3902 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chciałas mieć nazwiska męża?? pierwszy raz się z czymś takim spotkałam, ze zona i mąż mają inne nazwiska |
|
|
|
|
#3904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Madzialenka12344321 ;15389917]cześć
![]() no co ty?? ma fochy jak małe dziecko ![]() QUOTE] dokładnie ![]() Cytat:
|
|
#3906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dużo osób szczególnie znanych nie zmienia nazwiska nawet para co prowadzi rano audycje w radiu WAWA też tak mają Monika Tarka i Robert Kilen. Ja nie zmieniłam z innego powodu, może kiedyś zmienie.
|
|
#3907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no nie podobno... chociaz @ ciagle nie ma ![]() a jak poznałaś TZa? Cytat:
|
||
|
|
|
#3908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak jej dalam sprobowac taka paste-szprotki w pomidorach, cebulka, jajko, ogorek to powiedziala, ze czegos gorszego w zyciu nie jadla a placki ziemniaczane jadla z ketchupem ja za to nie moglam sie nadziwic ich fascynacja dyniowa-wiec kiedys przychodze do pracy, a tam caly stol zastawiony - kawa dyniowa, tort, dyniowy, lody dyniowe, sernik dyniowy, jakas rolada i wszystkiego musialam probowac - clam chowder - ostre skrzydelka z pizzy hut -swoja droga musze sprawdzic, czy maja takie tu w PL ![]() - lasagne z cream cheesem - te ich dressingi do salatek - grzanki gotowe kupne smakowe-zwlaszcza czosnkowe i ziolowe - no i tesknie za chilli z Wendy's u nas w PL chyba nie ma tej sieci, nie? no i poznane mi w usa zarelko chinskie poznalam je od a do z, pracujac w restauracji chinskiej hot and sour soup ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3909 |
|
Rozeznanie
|
Maggie ja też jem placki ziemniaczane z keczupem
heheByłam na tej premierze księzyca w nowiu i jestem troche zawiedziona.. ale przeczytam książke, bo jak teraz po przeczytaniu książki oglądałam pierwszą część to tyle rzeczy się nie zgadza, że masakra..
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze rozmawiacie o kuchni i smaka robicie ciezarnej. Ja tez doszlam do wniosku, ze lubie kuchnie chinska (pomijajac kotki i psy:P) a ostatnio z Tz ogladalismy film pt. "Milosc o smaku orientu" i tam gotowali taki bulion ramen, ale mam nan iego ochote teraz
![]() Agatko nie masz powodow, zeby miec wyrzuty sumienia. Korzystaj ile sie da z zycia. I bardzo dobrze, ze nie siedzisz w domu i sie nie zadreczasz...jeszcze troszke czasu minie i zobaczysz, ze swojego eks meza bedziesz wspominala z obrzydzeniem Myszka maj ile Ci sie @ spoźnia? India fochy swojego Tz to mozesz obrocic w zart i poprostu zamiast sie zloscic smiac sie z niego i obrocic to w zarto..wtedy mu mina- tak mi sie wydaje ![]() Zabcia a planujecie kiedys wrocic do Polski? Ja strasznie chcialabym na wakacje pojechac do Stanow, do mojej Cioci (czyli niedaleko Ciebie) i zobaczyc jak to jest w hameryce
|
|
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie mialas objawy takie najszybsze? |
|
|
|
|
#3912 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmmm...szansa jest zawsze...jeśli jakiś klub zechce nas tam przyjąć...
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie bylo planowane ani troche i do tej pory nei wiem jak to sie stalo ![]() Objawy zaczely sie troszke pozniej, jakos tak 2 tygodnie po spodziewanej @, czyli mdłosci, sennosc i ogolne rozdraznienie. W ogole ten pierwszy trymestr byl najgorszy. A piersi przez @ zawsze mnie bolaly wiec dla mnie to nie bylo nic dziwnego
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-11-20 o 10:54 |
|
|
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja biore, i czasem mam takie schizy, ze szok czasem biore nieregularnie, dlatego ale kupuje te testy, nie wiem moze bym chciala hehe okropnie swedza mnie sutki od paru dni...nie wiem czemu.... |
|
|
|
|
#3915 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiedziałam, że taki jest Polski tytuł tego filmu![]() A chińską kuchnie uwielbiam tylko u nas nie znam miejsca gdzie by było takie smaczne chińskie jedzonko
|
|
#3916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czasami gumeczki, ale ogolnie metody naturalne ktore dlugo sie sprawdzaly ![]() Cytat:
Duzo jest przepisow na ten ramen, ale niestety strasznie duzo garnkow do niego potrzeba i skladnikow, ktore trudno zdobyc. No i jest duzo zabawy, co nie zmienia faktu, ze wyglada mniam mniam
|
||
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
a co z tymi sutkami
![]() bo je zadrapie ... |
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak nie mialam ![]() moze zly proszek do prania uzywasz? ale chyba nie ma z tym nic wspolnego
|
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
one sa takie czerwone i mnie swedza heh a proszek mam wizir kurde ostatnio mialam persil, ale zmienilam i watpie, ze to od proszku bo by mnie wszystko swedzialo tak jak napisalam, a alergii na chemie nie mam
|
|
|
|
|
#3920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm, nie wiem czy swedzace sutki moga byc objawem ciazy ![]() ale jesli bierzesz tabletki to czemu sie boisz? i kiedy spodziewana @???
|
|
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez biore codziennie tabletke, czasami sie spoznie czasami zapomne, ale przeciez to by bylo glupie... tyle dziewczyn bierze tabsy i jakos nie zachodza w ciaze.. a zreszta mialam 2 tyg temu okres, silny, okropny, gorzej jak zawsze nie wiem, chyba sie zaczynam uodparniac na te tabsy... w koncu 4 lata juz biore a tak na marginesie, ja sie nie boje ja moge byc w ciazy jak najbardziej ![]() ale tz nie jest jeszcze gotowy, mowi, ze jeszcze troche
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2009-11-20 o 11:34 |
|
|
|
|
#3923 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim kobitkom
Ja właśnie byłam z mężem w mieście i jak wróciłam to @dostałam. A już sobie kupiłam kwas foliowy i tak się nastawiłam na dzidzi. Testu jeszcze nie robiliśmy, ale od 4 dni @ mi się spóźniało a nie miałam żadnych objawów, zawsze przed mnie piersi strasznie bolały a teraz nic więc już miałam nadzieje. W sumie to my się nawet nie staramy ale też nie zabezpieczamy, dlatego myślałam że to baaaardzo prawdopodobne. teraz to mi nawet troche smutno
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to tak szybko to nie masz sie co martwic ![]() ...Czasem mnie smieszy jak ktos przed @ i doszukuje sie objaw ciazy i juz ma mdlosci i zylki na piersiach i wszytsko, a potem okazuje sie, ze to tylko urojenie...bo jednak objawy zaczynaja sie kolo 6ego tygodnia dopiero
|
|
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
trudno powiedziec ile sie spoźnia bo nie wiem kiedy powinna być
![]() przestalam brac tabletki, a ostatnio jak zrobilam przerwe to druga @ dostałam po 65 dniach a pozatym jak nie brałam tabletek to mialam nieregularne cykle wiec dokladnie co do dnia to niewiem, ale powiem ze jest 37 dzien cyklu. jak nie brałam tabsów to cykle maialm tak od 30-35 dni![]() Cytat:
![]() tez tak miewam co pewien czas ale zupelnie nie wiem od czego |
|
|
|
|
#3926 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas jest odwrotnie, ja bym w sumie jeszcze poczekała z dzidzi a tż bardzo chce.
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
moze bierzecie takie tabletki, ktore maja taki skutek uboczny
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
moze byc i tak, ale ja nie biore juz od wrzesnia a i tak mi sie takie cos zdarza
![]() kurcze ale mi palce spuchły nie moge zdjąc obraczki
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-11-20 o 11:56 |
|
|
|
#3929 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to kurcze tak ciężko Ci bylo chyba rzucić wszystko tutaj i wyjechać... no ale z drugiej strony tutaj i tak nie bylo twoich rodzicow wiec tez lipa trochę... a macie zamiar jeszcze kiedys wrocic? My kiedys myslelismy o wyjezdzie do usa lub kanady ale kurde dla mnie to jednak za daleko... ale chcialabym kiedys pojechac na wakacje hehe ![]() dziekuje tak kozaczki z prawdziwej skorki A wybieralismy wspolnie... warunek Tżta - koniecznie na obcasie A mnie sie musialy ogolnie spodobac... dlugo za nimi chodzilismy bo jakos lipa w tych sklepach ![]() Cytat:
No ale dobrze ze juz mu przeszlo Ja na zimę to potrzebuje stabilniejszy obcas heheh obawiam się ze w szpileczkach moglabym zle skonczyc ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a 14.12 - 3 lata jak jestesmy razem także jest co oblewac
|
|||||
|
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
india83 to dość dziecinne zachowanie
nie rozumiem mój też czasami zachowuje się strasznie i nawet nie chce rozmawiać, bo podobno to ja gadam głupoty. Nie przejmuj się. Grunt to nie reagować na takie zachowania. Najgorsze to gdybyś na takiego focha zaczęła go przepraszać i zabrała się za robienie tostów dla niego- jednym słowem nie mozna być na skinienie palca ![]() Czytajac o Waszych sukniach slubnych i niestety ja też nadal nie sprzedałam. Chciałam minimum 1000 Chyba obniżę cenę. Pomyślałam też że za pieniadze z sukni (jakiekolwiek dostanę) kupię sobie coś na pamiatkę, może coś z biżuteri żeby ich tak po prostu nie stracić na głupoty ![]() Cytat:
nie... placki to tylko z cukrem i smietaną Mam dzisiaj kolejną jazdę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

zdjecie wyszlo takie sobie bo nie ma dobrego swiatla 

u nas w PL chyba nie ma tej sieci, nie?
juz nie tak jak wczesniej bo ostatnia godzinę w pracy spedzilam klnac z reką pod zimną wodą, no ale jednak 

ale chyba nie ma z tym nic wspolnego