|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
To czyli ile Ci spadło Nadziejko? Najważniejsze, że w ogóle są jakieś spadki , bo na przykład ja po sobie nie widzę kompletnie żadnych ubytków , może za wyjątkiem talii (zasługa hula hop
) .I dziękuję za przyznanie mi racji Wszystkie utwierdziłyście mnie w przekonaniu , że dobrze zrobiłam
|
|
#962 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Cytat:
Cytat:
a jaki masz wzrost?![]() pewnie ze tak gorzej bedzie jak sie spotkamy i bedzie chcial pogadac ale...ja mowie zawsze prosto z mostu wiec powiem ze szansa przepadla mimo ze do 3 razy sztuka ale to dla tych ktorzy zasluguja Cytat:
i smiac sie reszte dnia a nerwy zostawic yy... w tej knajpie czy kawiarniCytat:
...chociaz taka sytuacja w domu... ale przynajmniej odpoczne od szkoly![]() Cytat:
bo ostatnio tylko slyszalam ze jak histeryczka![]() a ja dzisiaj po tym niezdrowym weglowodanowym obiedzie pojechalam na lodo pozniej mialam jazdy![]() na kolacje pol kostki twarogu, 3 marchewki, troche gotowanej kapusty i 3 ogorki kisz. eii dziewczyny...wazylam sie dzisiaj i bylo 64...foto pokazywalam...ale kurde...chcialabym wazyc mniej tylko nie mam juz takiej silnej woli jak kiedys... dostalam 3 zagramaniczne czekolady milki 1od razu oddalam tacie a reszte tez oddam ja zjem cos w swieta...i tyle i jak myslicie... wykluczyc pieczywo..? tylko ze ja do szkoly to zazwyczaj bulke, ew. omleta... bo takto to moge na okres swiat np... sama nie wiem
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po aerobiku, ale babka dzisiaj tempo narzuciła
ale to dobrze![]() miałam jeszcze poskakać na skakance ale nie mam siły w nogach... a jak u Was z Cwiczeniami dziewczyny? co ćwiczycie? macie jakieś sprawdzone ćwiczonka na wysmuklenie nóg? |
|
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#965 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja tez nic nie widze po sobie i mnei to wnerwia![]() wow no to widze talia osy jak sie patrzy ![]() ![]() klaski :pewnie,ze dobrze!!! ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
no a z piczywem to zalezy czy bardzo jestes uzalezniona czy nie.Poprostu moze mnei na razowy albo pump i moze narazie starczy ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
![]() a mi to tylko orbiterek zostaje i jakies zwykle ciwczenia no i od czasu do czas siata ![]() i ja sie dolanczam do pytania?
|
|
|
#966 |
|
Raczkowanie
|
Anastazja86 ja właśnie sobie kupiłam skakankę. Trzeba się zacząć ruszać - bo tak to tylko na wf troche ćwiczę.....
Zamierzam tez kupić hla hop - może po nim moje boczki zejdą Noo ale na razie zobaczy się czy będę systematyznie skakać. Ech do świąt zaczynam półgodzinne skakanie! Bez żadnej klapy! Muszę tu to obiecać bo innaczej będzie kicha. Tak to przynjamniej będzie głupio się przyznać że schrzaniłam ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Nowa _Nadzieja heh także bym sobie pochodziła na aerobik bo wykańczający jest i tyle się przy nim poruszasz! Eeech..... ![]() A orbitrek też miałam i ajnie się ćwiczyło. Niestety po pierwsze niereguralnie ćwiczyłam i służył jako wieszak. A po drugie to się zepsuł - chińskie badziewie...
Edytowane przez cherrylady94 Czas edycji: 2009-12-15 o 20:17 |
|
|
|
#967 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluje dziewczyny spadku wagi !
![]() Ja niestety nie moge sie narazie zważyć, bo mam wage niedziałającą... Więc w następny wtorek podam dopiero wage ![]() Ja teraz zabieram się za ćwiczenia ![]() Olusia a to dupek no! Szkoda na takiego czasu Dobrze zrobiłaś, że mu to wygarnęłaś.
![]() ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie. Edytowane przez agusia814 Czas edycji: 2009-12-15 o 20:25 |
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do hula hop to też mam ale nie umiem kręcić ![]() orbitreka też mam ale nie ćwiczyłam już dawno na nim i też po pewnym czasie robił za wieszak więc wyniosłam go do piwnicy
|
|
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze grahamke ze sprawdzonego sklepu i sprawdzone pieczywo...ew w wyjatkowych sytuacjach zdarzy sie z domieszka pszennej maki![]() ja dzisiaj zaliczylam lodo, chcialam jeszcze pokrecic hh...ale normalnie tak jestem wykonczona...nie wiem czym... chyba na sama mysl ze jutro 9h w szkole jak jutro minie to bedzie juz good
|
|
#970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Damy radę ! Do świąt jeszcze troszkę zostało , więc jeśli wytrzymamy bez żadnych grzechów (albo przynajmniej bez dużych grzechów:P) , to coś tam jeszcze zleci ![]() Cytat:
Po dwóch - trzech dniach było już coraz lepiej ,a teraz mogę spokojnie obejrzeć cały film i koło spada mi z bioder tylko wtedy , kiedy sama je zatrzymam. A piszę o tym , żeby zachęcić Was do ćwiczeń z hula hop, bo efekty przeszły moje oczekiwania. Do tej pory nie miałam praktycznie w ogóle wcięcia w talii ,a już po paru dniach nieregularnego kręcenia zauważyłam efekty . Teraz z dnia na dzień jest coraz lepiej i będzie jeszcze lepiej . Naprawdę warto , bo ćwiczenie nie wymaga wielkiego wysiłku , a tylko odrobinę wytrwałości z początku ![]() Dzięki HH mam ładnie zarysowaną talię. Boczki trochę niwelują ostateczny efekt ,ale za niedługo i z nimi sobie poradzę
|
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kółko masz puste czy coś do niego wsypałaś? bo moje jest takie z zabawkowego puste w środku i bardzo lekkie
|
|
|
|
|
#972 |
|
Zadomowienie
|
Ale hh wpływa tylko na talie?
Czy daje coś jeszcze na brzuszek?
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja do swojego wsypałam kaszę , ale brakło mi i dopełniłam ryżem Więc mam całe obciążone i takim mi się dobrze kręci ![]() Na brzuszek też daje i na boczki podobno też U mnie największe rezultaty póki co są w talii, ale myślę , że na resztę również przyjdzie wkrótce czas , w końcu nie kręcę zbyt długo Dziewczyny w wątku poświęconym hh pisały , że centymetry spadają również w biodrach i w udach ,bo w końcu te części ciała podczas kręcenia też są w ruchu
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2009-12-15 o 21:22 |
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
no dobrze, wiemy już że HH jest zbawienne dla naszej talii ale dziewczyny co z nogami??
|
|
|
|
#975 |
|
Zadomowienie
|
Anastazja Jak już wcześniej pisałam, ja ćwiczyłam 8 minute buns. I naprawde widziałam efekty
Co prawda po ok. 3 tyg., ale było widać rożnice. No i jazda na orbitreku przy małym obciążeniu wyszczupla nogi i dodatkowo działa na brzuch.
|
#976 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Sunsett;15879602
Ja też miałam problemy z opanowniem sztuki kręcenia hh i wierzyć mi się nie chciało , że można kręcić godzinę i koło ani raz nie zleci na dół. Z początku bardziej ćwiczyłam skłony niż kręcenie ,bo kółko non stop spadało Po dwóch - trzech dniach było już coraz lepiej ,a teraz mogę spokojnie obejrzeć cały film i koło spada mi z bioder tylko wtedy , kiedy sama je zatrzymam. A piszę o tym , żeby zachęcić Was do ćwiczeń z hula hop, bo efekty przeszły moje oczekiwania. Do tej pory nie miałam praktycznie w ogóle wcięcia w talii ,a już po paru dniach nieregularnego kręcenia zauważyłam efekty . Teraz z dnia na dzień jest coraz lepiej i będzie jeszcze lepiej . Naprawdę warto , bo ćwiczenie nie wymaga wielkiego wysiłku , a tylko odrobinę wytrwałości z początku ![]() Dzięki HH mam ładnie zarysowaną talię. Boczki trochę niwelują ostateczny efekt ,ale za niedługo i z nimi sobie poradzę [/QUOTE]mnie denerwowala moja talia...ale tez staram sie krecic tylko w dni szkolne czasu lub checi brakuje...dzisiaj padam...nie wiem po czym...ale zaraz spadam spac...a krecisz w obydwie strony? jak nie to ucz sie szybko w druga ![]() Cytat:
Cytat:
tylko cierpliwosci do tego
|
|
#977 |
|
Zadomowienie
|
Dobra laski, ja lece
do jutra Trzymajmy sie dietki, bo sylwester tuż tuż! A musze sie wcisnąć w jakąś zarąbista kiecke ![]() ![]()
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słyszałam , że jeśli kręci się tylko w jedną stronę , to z jednej strony wcięcie w talii będzie większe Ja kręcę w jedną ,ale na razie nie widzę u siebie żadnych dysproporcji
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
wysmuklenie.... phi. a na katowanie ? tzn. pozbycie się masy mięśniowej ?
![]() hula hoop jest boskie ! w tydzień zrzuciłam 3cm w talii ! phi, sylwester... ja tam baluję z moją bandą, więc akurat to mi zwisa lepsze są tzw. szoki po-niewidzeniowe. czyt. po długim okresie nieobecności, np. w pracy, szkole ![]() nadziejo, czyli teraz masz pełne 67kg ? btw. nie martw się, gdy nie chudniesz. moim zdaniem należą ci się gratulacje, że mimo to się nie poddajesz i nie rzucasz na żarcie ! z mojej strony ogromny podziw ![]() TABELKA ZROBIONA klik na mój podpis!a ja dzisiaj BEZ słodyczy wytrwałam.......... zapiszcie więc sobie w kalendarzach jedno słowo: cud ![]()
|
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ---------- apropo ćwiczen tow moim przypadku najlepiej sprawdzają się aeroby z shape'a + rowerek stacj. Mam tez stepper ale znudził mi się po miesiącu i lezy w szafie ... no i lubie baaardzo spacerować mogłabym tak cały dzień dziś ostatni dzień na uczelnie od przystanku do szkoly mam trochę ,wiec sobie podreptam
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję za poparcie
![]() Ja też wracam na uczelnię dopiero po nowym roku i bardzo się z tego cieszę ![]() Właśnie jem sobie śniadanie - mikroskopijna owsianka z resztek płatków i resztek mleka , bo na dworze taka śnieżyca , że nie chce mi się iść do sklepu ![]() Zjem sobie jakieś jajka jeszcze , bo takiej porcji to nawet nie poczuję . Humorek dzisiaj już lepiej Życzę wszystkim miłego dnia
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
u mnie na śniadanko jak zwykle owsianka uwielbiam owsiankęna drugie będzie grahamka z szyneczką teraz sobie piję kawkę i właśnnie dostałam maila z uczelni że zaginął mój indeks ależ oni mają za przeproszeniem burdel w tej szkole![]() zaraz zamierzam poskakać na skakance a co do sylwestra to ja nie muszę się wbijać w wystrzałową kieckę bo robimy bal przebierańców i ja będę policjantką
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
ja też ją uwielbiam.
weź, mnie nie kuś ! ![]() buaha, błagam cię, wklej na wizaż swoje zdjęcie w przebraniu !! ![]() ja mam obiad o 12-13, a teraz piję ogromny kubek herbatki z melisy na uspokojenie strasznie się stresuję przed jutrzejszym konkursem |
|
|
|
#985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja na śniadanko musli z jogurtem.. teraz zjadłam 2 kromki razowca z szynką chudą i sałatkę (kapusta pekińska + mieszanka meksykańska
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
no napisałam i nie ma
![]() dzięki za pocieszenie ![]() ale tak strasznie mi na tym zależy.... aaaaaaa zaraz oszaleję !!!!! ![]() ![]()
|
|
|
|
#987 |
|
Zadomowienie
|
ja mocniuuutko 3mam kciuuki ;D ;*
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
grrr zjadłam przed chwilą paczkę chrupków orzechowych XD takich kuleczek jak z dziecinstwa ,nie wiem co mnie podkusiło ale nie mogłam przejsc obok nich obojętnie
|
#989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz tutaj w nas swoją grupę wsparcia, więc wszystko będzie dobrze - nie ma innej opcji ![]() Cytat:
![]() Ja też dzisiaj zgrzeszyłam - właśnie kończę jeść zupę - taką domową, ze śmietaną 12% i z makaronem ![]() Oprócz tego zaliczone 45 minut z hula hop i ćwiczenia na udka
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
hehe jak będę miała jakieś dobre foty to wkleję po sylwku:pp
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.

) .

Już to wydarzenie trochę wytrąciło mnie z równowagi ,ale miarka się przebrała , jak właściciel powiedział innej barmance ,aby dała mi łopatę i kazała odśnieżyć taras , bo "od tego jestem" . HAHA ! W ramach przypomnienia dodam , że ja byłam tam tylko na próbie , spędziłam tam dwa dni, za które nie zobaczyłam ani grosika. Niech sobie sam odśnieża ten taras i wypcha się tym śniegiem i tymi swoimi pieniędzmi.

Podoba mi sie to co mu napisałaś,bo to Ty wyszłaś z tego z klasą a on się pogrążył
Pieknie
klaski :A jak nie ten to inny,nawet sie nie obejrzysz kiedy się nowy zjawi

weź, mnie nie kuś !