|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Te co pała na nie nocą działa" :D, cz. II
a jak się zakocham to co?!
![]() ja się Ciebie nie boję, ja się Ciebie nie boję, mam w dupie cztery naboje!!!!!!!! <fiki miki> no dawaj maleńka... na gołą klatę!!!!!!!! ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#692 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaa Gupek!!
jestes boskaaaaaa :sex: Każda pała przy Tobie by...stała:P ![]() I tak i tak wygladasz baaardzo ladnie! |
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
enticing ,współczuję sytuacji,serio
|
|
#694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I uwierz, że to daje lepsze efekty po jakimś czasie niz kłutnie. Bo rodzice zaczęli mnie powazniej traktować, a nie jak gówniare która się o wszytsko wykłuca I im mniej się z nimi kłuce tym bardziej wyluzowani sie robią ![]() Jszcze wam to może wyjść na dobre ![]() Ale z tym seksem to przegina pałę ![]() Cytat:
Dzięęęki
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2009-12-30 o 00:30 |
||
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu ja też poplułam ekran
oj mocne laski jesteście mocne :PGupku ja też chce się zakochać :P wysłałam Ci zaproszenie :P
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może błotniki sobie kupcie jak się tak plujecie? ![]() ![]() to co Lena, wymiękasz? zapodaj jakieś tekściwo, no dawaj ![]() ale mi pada na mózg |
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
robię się zazdrosna,gupek tyle komplementów zbiera,czuje się niedowartościowana
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#699 |
|
Copyraptor
|
Łoranyjezu, a ty też z Krakowa. Mówisz, że jak mi ktoś będzie przez okno kukał w nocy, to ty?
|
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#702 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() Gupek -to moze masz racje ,ale popatrz...chlop 19 lat a oni karza mu wracac czasem o 20 do domu,wypije piwo to juz zly ,niedobry,jego brat ma 22 lata i jak dziewczyna u niego zostawala na noc bo mieszka w kedzierzynie kozle a my w krk to co miala hotel wynajac jak sa ponad rok?:| zreszta...to chyba normalne...a ona jest dziwka i nie szanujaca sie...no przepraszam,ale dlatego,że sypia z kims kogo kocha,Z JEDNYM mezczyzna..? to juz zla niedobra mimo,że dawno DOROSŁA? .i mam 3 kolezanki,ktore sa starsze ale jakos 18,19 lat i sa w ciazy a niektore juz dzieci maja a czemu? bo mama nigdy nie mowila im jak sie zabezpieczyc,mowila ze seks jest zly,a sie dziwily czemu sa w ciazy jak chlopak u nich nie spal ani nie byly same z nim w domu...i to tez troche dziwne bo co z tego ze np na noc nie pusci razem,to oni moga nawet wracajac ze szkoly isc w krzaki i to zrobic,i wedlug mnie wcale to ochrona nie jest,bo jak ktos bedzie chcial cos zrobic to i tak to zrobi... a mi mama wlasnie zawsze o wszystkim tlumaczyla i mowila,nie bronila zebym np w sylwestra zostala u TŻ na noc? i co? i kazdy jej mowi ze mam poukladane w glowie..bo nie musze sie buntowac ukrywac.. A potem mi sie zalily dziewczyny,że im nikt nie mowil nigdy o tym,albo bronil to sie buntowaly itp..wyczytaly w brawo glupoty i prosze. ja nie mowilam nigdy o jakis ciazach pozamacicnych w kolanie po prostu jesli rodzice rozmawiaja z dzieckiem to bardziej unikna czegos takiego...a jak bronia,nie uswiadamiaja to potem ktos sie dziwi ,że jest w ciazy,bo wczesniej wyjal przeciez TŻ to w ciazy byc nie moge..czy cos..znam takie przypadki... Ja rozumiem ,szanuje to ,że moze jej sie cos nie podobac ,ale jakos jak mial 16 a ja 15 to nie robila wontow az takich.zreszta w kazdej chwili moze wejsc i sprawdzic co sie dzieje...a chyba kazdy chce sie CHOCIAZ RAZ W ROKU obudzic obok kogos bliskiego ,ja na to czekalam tyle czasu,a tu wal.....inni maja to ciagle na wycieczkach,wakacjach,fer iach czy cos..a on nawet domu nigdy wolnego nie ma...ciagle tylko oni,bo na noc nie wyjda bo nie zostawia mu domu itp.. |
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie się zastanawiam czy nie zacząć Was zalewać swoimi fotami co by też usłyszeć,że mam 'fajoskie' włosy czy co tam innego
![]() żartuję ![]() ja Ciebie też nie widziałam muahaha ![]() gupku,to absolutnie nie jest żadna aluzja do Ciebie,żebyś źle nie zrozumiała,pisałam to w innym sensie
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-12-30 o 00:44 |
|
|
|
#704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego wątku 'widziałam' tylko wsiową i cholerkę :PCytat:
solówka w lesie za szkołą, cooooooooooo? będziemy się drapać paznokciami |
||
|
|
|
#705 | |
|
Wtajemniczenie
|
No baa
![]() ![]() pałowe najlepsze komplementy![]() Cytat:
![]() widze,że tu duzo Krakusek
|
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja jestem tajemnicza
![]() Zreszta juz nie chce wiecej komplementow, bo w narcyza sie zamienie ![]() A co do makijazu- jak nie wyjdzie to mozna sie dekoltem poratowac
|
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#708 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale moi rodzice uważają też że kobieta która seksi sie bez slubu to dziwka i całe zycie mi to powtarzają, więc może dlatego ta sytuacja az taka nienormalna mi sie nie wydaje... Musisz to przeytrzymać, ich dom- oni rządzą- tego nie zmienisz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To my Ci wypałujemy tą tajemniczośc z głowy ![]() Cytat:
Pały pokazałybyście się siostron pałownicom
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie będę czekać, masz pecha trelele morele <wyśmiewacz> jutro w nocy o północy ![]() idęęęęę do wyra, łeeeeb mnie boli |
|
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
gupek.. Ty kopciuch? haha,masz kobieto poczucie humoru
![]() Cytat:
to ja tam zaraz będę,szkołą będzie się kamuflować,błehehe
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-12-30 o 01:10 |
|
|
|
|
#711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie jest nie normalna ,bo uwazam,że tym nie uchroni sie kogos od wspolzycia,ale wiadomo kazdy ma jakies tam swoje przekonania ![]() ok ide spac,bo jutro o 9 mam teorie;p Dobranoc ,pała na noc ![]()
|
|
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, znowu nie wzięłaś tabletek....... ach te problemy z pamięcią... ale żeby swoją pracę mylić z cudzą? no Lenin, nie wygłupiaj się ![]() i nie zaraz- tylko jutro.. jak włosy umyjesz |
|
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lena weź mnie ze sobą! ![]() Mam poczucie humoru, ale nie zmienia to faktu, że serio przy takiej lasce jak Ty to ja kopciuch jestem Wyglądam jak nienormalna. Mam opalone ręce 1/3 pleców szyje i dekold (czyli to co mi wystaje nagie) reszta pleców, twarz, nogi, brzuch cycki tyłek blade jak trup Dziewczyny polecacie jakieś cieliste rajty? Takie żbey wyglądały jakby ich nie było? ![]() Cay co sie nie odzywasz? Widzimy Cię
|
|
|
#714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra,jutro.. umyję włosy to przyjemniej Ci będzie się ze mną napie.rdzielać Cytat:
no ja polecam takie cieliste rajty co to wyglądają jakby ich nie było sory,na łeb mi już wali ![]() i weź Ty już przestań z tym kopciuchem,bo.. ![]() dobranoc enticing
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież w 99% tańczę nago i ten 1% ubrania to właśnie te sławne stringi z nazwy klubu ok, ja nie umyję to może smalec na włosach pomoże mi wygrać lubisz smalec? |
|
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
No nie śmiej się..Chodzi mi o to żeby nie rzucały się w oczy jak niektóre
![]() Ty zboczku, tylko blade miejsca Ci w głowie ![]() Enticing92 dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Cytat:
![]() A ja myslałam że ten 1% to tampon Stringi to juz by było 2%....
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jutro to już w ogóle... ![]() tampon odpada, boję się tego |
|
|
|
|
#718 |
|
Wtajemniczenie
|
no i się wydało, że was podglądam ![]() No przyznaję się, że was regularnie czytuję, a nie udzielam się, bo studia mnie zmuszają do wczesnego chodzenia spać, więc żaden nocny marek ze mnie obecnie... |
|
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udzielać się, udzielać! nie krępować się im więcej nas tym lepiej w kupie siła!
|
|
|
|
|
#720 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

no Lenin, nie wygłupiaj się